Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun iyilesir annesi kizma.

Günaydinnn,mutlu pazarlar arkadaslar....

Dün gece misafirleri ugurladiktan sonra size yazmakti niyetim lakin koltuk üzerinde uyuya kalmisim:) gece boyunca toparlayamadigim mutfak ile kabuslar görürken sabah birde baktim ki esim mutfagi toparlamis,yetmemis kahvaltiyi hazirlamis nasil mutlu oldum anlatamam...:)
Hava cok guzel birkac gündür burda, 23 derece bugun,balkona cicek,sogan vs dikecegiz esimle..:)
Dün dünde kalmistir,bugune bakmak lazimdir deyip dün ki yedigim,ictigim cislarin bahsini hic acmiyorum...:)

ilk defa bildirim yapamadim.kovar gibi soylemenede alindim.firsat bulupta daha yeni baktim listrye.yapilmazsa silebilirsin.
ilk cümlem sana aitti ama silme konusu sen deildn diğer bildirimde bulunanayan arkadaşlaraydı yanlış anlamışsın 2 cümlenin senle alakası yok 2 hafta üst üste mazeretsiz bildirimde bulunmayanlar siliniyo
Gunaydin
Reis gece su ictim yatmadan sut ictim iki dilim biskuvili tavuk gogsu yedim

Kahvaltida 1 simit beyaz peynir az tereyag ve recel yedim cay ictim.

Cayi tekrarliyacagim
ahha ban bunlarla gel öpüldün

peki ozaman ustume alinmiyorum.aklimdaydi hep ama bi turlu teli elime alamadim.sert kinustuysam kalbini kirdiysam ozur dilerim.
meraba arkadaslar. 2 saat snra sinav. hem hetecanliyim hem sakinim degisik bir durumdaym. dualarinizi eksik etmeyin lutfen buna ihtiyacm var

sagol asuman abla bekliyorm hala 5e 20 kalaymis.

benden onceki arkadaslardan cok kalan olmus. 4kisi gevms sadece dedi. bakalim nasipse geceriz nasip degilse yapcak bise yok
umarim ii gecer.ALLAH yardimcin olsun dualarim senle.olsada olmasada hayirlisi.hayirli haberlerini bekliyoruz.

ohhh ne guzel abla bende iibi temizlik yaptim.ev les gibiydi camasir topluycam halim kalmadi.utu birikti.evde bi cam var sanki cam evvv. kollarim koptu iko odanin cami kaldi.ALLAHTAN yemek isine kaynanam bakiyo.kizi uyuttum bi kahve keyfi yapicam.

ohhh ne guzel abla bende iibi temizlik yaptim.ev les gibiydi camasir topluycam halim kalmadi.utu birikti.evde bi cam var sanki cam evvv. kollarim koptu iko odanin cami kaldi.ALLAHTAN yemek isine kaynanam bakiyo.kizi uyuttum bi kahve keyfi yapicam.
Ellerine sağlık benimki yüzeysel oldu cam perde işleri bekliyor hafta içi yağmur olmazsa yaparım inşallah
Eşimle 40 dk kadar yürüdük sonra ekmek arası hamsi yedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…