gecmis olsun iyilesir annesi kizma.dün akşam ne güzel limonlu şehriye çorbası yapmışım üstünede vitaminli bir fırın balık yemedi ben ekmek peynir çıkartcam dedi bende ona izin vermedim sinir oldum yaaa sonrada durmadan soruyor anne suratın niye asık diyee niye triplisin diyee sonrada evde çayla aburcubur yedii gelde sinir olma bugün büyük çaydanlıkta kaynatayım ıhlamur,elma,limon zencefilim yok tarçında hanfendinin midesini bulandırıyormuş yani anlıyacağın benim kız iyileşmek için hiçbişey yapmıyor
abla gecmis olsun oglun rahatsizlanmis iimi simdi.
bu ara cok yogunum kafami kasiyamiyorum evde bi kosturma var.soyledimmi bilmiyorum ama ben kaynanamla yasiyorum.gelen giden cok oluyo.Sagolasin canim..sen nasil oldun iiyilestinmi..
Onceleri daha fazla ugruyordun vakit bulamiyormysun artik..
ilk cümlem sana aitti ama silme konusu sen deildn diğer bildirimde bulunanayan arkadaşlaraydı yanlış anlamışsın 2 cümlenin senle alakası yok 2 hafta üst üste mazeretsiz bildirimde bulunmayanlar siliniyoilk defa bildirim yapamadim.kovar gibi soylemenede alindim.firsat bulupta daha yeni baktim listrye.yapilmazsa silebilirsin.
ahha ban bunlarla gel öpüldünGunaydin
Reis gece su ictim yatmadan sut ictim iki dilim biskuvili tavuk gogsu yedim
Kahvaltida 1 simit beyaz peynir az tereyag ve recel yedim cay ictim.
Cayi tekrarliyacagim
Allah kolaylık versin nurcummeraba arkadaslar. 2 saat snra sinav. hem hetecanliyim hem sakinim degisik bir durumdaym. dualarinizi eksik etmeyin lutfen buna ihtiyacm var
peki ozaman ustume alinmiyorum.aklimdaydi hep ama bi turlu teli elime alamadim.sert kinustuysam kalbini kirdiysam ozur dilerim.ilk cümlem sana aitti ama silme konusu sen deildn diğer bildirimde bulunanayan arkadaşlaraydı yanlış anlamışsın 2 cümlenin senle alakası yok 2 hafta üst üste mazeretsiz bildirimde bulunmayanlar siliniyo
ahha ban bunlarla gel öpüldün
meraba arkadaslar. 2 saat snra sinav. hem hetecanliyim hem sakinim degisik bir durumdaym. dualarinizi eksik etmeyin lutfen buna ihtiyacm var
umarim ii gecer.ALLAH yardimcin olsun dualarim senle.olsada olmasada hayirlisi.hayirli haberlerini bekliyoruz.sagol asuman abla bekliyorm hala 5e 20 kalaymis.
benden onceki arkadaslardan cok kalan olmus. 4kisi gevms sadece dedi. bakalim nasipse geceriz nasip degilse yapcak bise yok
bugun 2saat temizlik 1saatte yuruyus yaptim. 1ltde su ictm.günayydınn diliyorum sularımızı unutmayalım kızlarrrr
ohhh ne guzel abla bende iibi temizlik yaptim.ev les gibiydi camasir topluycam halim kalmadi.utu birikti.evde bi cam var sanki cam evvv. kollarim koptu iko odanin cami kaldi.ALLAHTAN yemek isine kaynanam bakiyo.kizi uyuttum bi kahve keyfi yapicam.Kahvaltıyı geç yaptık herzaman ki gibi :)
Abartmadan doyasıya yedim akşam için bakacaz artık
Bol su içmeye devam ediyorum spor yok
Azcık ortalığı toparladık eşim kızım süpürdü bana arkalarında gezdim sildim :)
Ellerine sağlık benimki yüzeysel oldu cam perde işleri bekliyor hafta içi yağmur olmazsa yaparım inşallahohhh ne guzel abla bende iibi temizlik yaptim.ev les gibiydi camasir topluycam halim kalmadi.utu birikti.evde bi cam var sanki cam evvv. kollarim koptu iko odanin cami kaldi.ALLAHTAN yemek isine kaynanam bakiyo.kizi uyuttum bi kahve keyfi yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?