Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım, Allah kardeşelrine zihin açıklığı versin ve tüm çocuklara..

Annen nerede..?? Konuuyu bilmediğim için soruyorum..

Canım benim nerdesin sen ya.Epeydir göremiyoruz seni.Kızına okul hayatında başarılar diliyorum.İnşallah yeni arkadaşlıklaar edinir ve mutlu olur.İnsan alıştığı arkadaşlarından ayrılırsa zor oluyorda ne yapalım.Hayırlısı olsun.
BEYZUS'umu dört gözle bekliyorum.İnşallah künefe ve kerebiç yedirirken resimlerimizi çekeriz ve yollarız size,ayıp olmaz mı? dermişim.opuyorumnanaktan
YURDUSUM,çık oyun salonlarından..:))
Canım oğlum akşama kadar yattı.İst.dönecek ya alışveriş yapacaktık.Onun kalkmasını beklerken oyun oynadım.Bulaşıcı hastalık gibi yahu.Beyefendi saat 16.00'da kalktı.Biz alışverişe saat 17.30'da çıktık maşallah yani.

Canım kardeşlerine hayırlı öğretim yılları diliyorum.Tüm çocuklarımız amacına ulaşır allahın izni ile.Bugünün küçükleri, yarının büyükleri onlar Sanada allah kolaylıklar versin opuyorumnanaktan

Kız BONUS'um valla bu fındık, fıstık bizi ne yapacak bilmiyorum, yakında hepimiz varil gibi(tabiri caizse) olacağız, ne zaman kendimizi toparlayacağız bilmiyorum.Canım sıkılmaya başladı yani.opuyorumnanaktan

sen en zaman geleceksin ablacığım?? hazır oğlan da geliyorken tut elinden beraberce gelin.. olmaz mı??? kaydirigubbakcemile3

Canım ben daha sonra gelmeyi düşünüyorum.O şu anda gitsin bakalım.Bende en kısa zamanda allah nasip ederse geleceğim.Onları bir düzene koymam gerekiyor.opuyorumnanaktan

valla balcım sen mı ben mi acaba off

kızlar nasılsınız anam maşşallah rejim listesi verecenize kaju fıstık künefe valla oklava geliyo anam ya zaten hiç azalmayan iştahım var iycene aklımı çeliyonuz bi şey yerken aman nasıl olsa bonusta yiyo diye götürüyom bu gün son valla yarından iitibarek kibrit kutulu peynirlere taneli sayılan zeytinlere dönüş yapın valla çizgimden çıkacam heeeee ayyyyy yena hanım dı sanırım maşşallah gözlemeler falan toplanın valla kurbana milletin yaptığı espirilere maruz kalmayın maşşallah senden iyi kurbanlık olur ,, hanım senden maşşallah iyi kuyruk yağı çıkar gibi saçma espiriler ayrieten kıyafet falan bulamıcaz haaaa ben bu hafta 2 kilo verip 83 olmam lazım 80 inemedim aylardır tam gaz devammm durmak yok

vışş he nann
ne güzel dimişşin
bu espirilere bende çok maruz kaldım
aama kederimiz yaa
akannehir

aysezynp,hoşgeldin aramıza ve kolay gelsin..:))

Sscubam bayram dönüşü hepimizde bir aç gözlülük oldu.Bunları aşacağız canım merak etme.opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Valla ne bayram dönüşü ne tatil dönüşü ben anlamıyorum, her daim homidi gırtlak, bi de asıyorum bu sıralar buraları sizlerin güzel yüreklendirmelerinizden mahrum ediyorum kendimi. Ailevi bir takım sağlık sorunlarımız var bi atlatabilsek kesin dönüş sözü benden, sözz.

güzl demi ama ablacımm

söylediklerine tümüyle katılmaktan başka bi şey yeptıgım yokk

ee ben sonradan geldım nolucak olur mu ki?mafoldumben

hoş geldın canım geç kalmadınn yeeterkı ıstee

nan bende alackatım kalmaış stoktaa :umursamaz:
bana versene bee onları bayıldmm :ecrin_bebek:
ama mavisini aldım ende napımm
almasam çatlardım :roflol:

puanım bitti bıtmese alacam daha :jeyyar: :jeyyar:

Sscubam bayram dönüşü hepimizde bir aç gözlülük oldu.Bunları aşacağız canım merak etme.opuyorumnanaktan

Valla ne bayram dönüşü ne tatil dönüşü ben anlamıyorum, her daim homidi gırtlak, bi de asıyorum bu sıralar buraları sizlerin güzel yüreklendirmelerinizden mahrum ediyorum kendimi. Ailevi bir takım sağlık sorunlarımız var bi atlatabilsek kesin dönüş sözü benden, sözz.[/QUOTE]
nolur cabuk dön arkadaımm topıkın halı meyopuyorumnanaktandanda bi şey söylemıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…