yenacım canım hoşgeldin yahuuopuyorumnanaktan sende yoğundun herhalde bu aralar bu arada yeni okulunuz hayırlı olsun bende bu sene 1 sınıfa ve 5 sınıfa başlayan giden kardeşim var onlarla ilgilendim durdum bu afta çalışanlar izinliydi evde geçirdim allaha şükür :Saruboceq:şu anneceyizim bir gelsede bende kurtulsam şu sorumluluktan benimki bana yetiyordu şimdi 5 çocuğum olduakannehirakannehir
Canım benim nerdesin sen ya.Epeydir göremiyoruz seni.Kızına okul hayatında başarılar diliyorum.İnşallah yeni arkadaşlıklaar edinir ve mutlu olur.İnsan alıştığı arkadaşlarından ayrılırsa zor oluyorda ne yapalım.Hayırlısı olsun.BEYZUS sana ve eşine iyi yolculuklar iyi tatiller diliyorum..
Ayrıca YURDUSUM'la künefe yerken fotonuzu rica ediyorum..:roflol:
Benim içinde ye lütfen favori tatlılarımdandır..Hiiç kısma kendini ye yiyebildiğin kadar..
Ayrıca nar ekşili etli dolmada ye..mmmmmmmmmmmmmm şu an salyalarımı toparlıyorum..:roflol::roflol:
Canım oğlum akşama kadar yattı.İst.dönecek ya alışveriş yapacaktık.Onun kalkmasını beklerken oyun oynadım.Bulaşıcı hastalık gibi yahu.Beyefendi saat 16.00'da kalktı.Biz alışverişe saat 17.30'da çıktık maşallah yani.YURDUSUM,çık oyun salonlarından..:))
Canım kardeşlerine hayırlı öğretim yılları diliyorum.Tüm çocuklarımız amacına ulaşır allahın izni ile.Bugünün küçükleri, yarının büyükleri onlar Sanada allah kolaylıklar versin opuyorumnanaktanyenacım canım hoşgeldin yahuuopuyorumnanaktan sende yoğundun herhalde bu aralar bu arada yeni okulunuz hayırlı olsun bende bu sene 1 sınıfa ve 5 sınıfa başlayan giden kardeşim var onlarla ilgilendim durdum bu afta çalışanlar izinliydi evde geçirdim allaha şükür :Saruboceq:şu anneceyizim bir gelsede bende kurtulsam şu sorumluluktan benimki bana yetiyordu şimdi 5 çocuğum olduakannehirakannehir
Kız BONUS'um valla bu fındık, fıstık bizi ne yapacak bilmiyorum, yakında hepimiz varil gibi(tabiri caizse) olacağız, ne zaman kendimizi toparlayacağız bilmiyorum.Canım sıkılmaya başladı yani.opuyorumnanaktanYENA cığım seni öpüyorum yokluğun belli oluyo Şeniz opuyorumnanaktan
Künefe diye diye krize soktunuz benide ya -tatlicadiarzu-
Çay içiyorum şu an yanında bilimum fındık fıstık ve kaju ile :roflol:
Ekimde inşallah kozmik beden temizliğini tekrarlıycam yapmak isteyenler olursa engin bilgilerimden faydalanabülüü :jeyyar:
sen en zaman geleceksin ablacığım?? hazır oğlan da geliyorken tut elinden beraberce gelin.. olmaz mı??? kaydirigubbakcemile3
Kız BONUS'um valla bu fındık, fıstık bizi ne yapacak bilmiyorum, yakında hepimiz varil gibi(tabiri caizse) olacağız, ne zaman kendimizi toparlayacağız bilmiyorum.Canım sıkılmaya başladı yani.opuyorumnanaktan
kırmızı pabuçlarımı gördünüz müü
ee ben sonradan geldım nolucak olur mu ki?mafoldumben
kırmızı pabuçlarımı gördünüz müü
kızlar nasılsınız anam maşşallah rejim listesi verecenize kaju fıstık künefe valla oklava geliyo anam ya zaten hiç azalmayan iştahım var iycene aklımı çeliyonuz bi şey yerken aman nasıl olsa bonusta yiyo diye götürüyom bu gün son valla yarından iitibarek kibrit kutulu peynirlere taneli sayılan zeytinlere dönüş yapın valla çizgimden çıkacam heeeee ayyyyy yena hanım dı sanırım maşşallah gözlemeler falan toplanın valla kurbana milletin yaptığı espirilere maruz kalmayın maşşallah senden iyi kurbanlık olur ,, hanım senden maşşallah iyi kuyruk yağı çıkar gibi saçma espiriler ayrieten kıyafet falan bulamıcaz haaaa ben bu hafta 2 kilo verip 83 olmam lazım 80 inemedim aylardır tam gaz devammm durmak yok
hoşbulduk :)
aysezynp hoşgeldin canım, bizler zayıflama yolunda adım atan şişkolarız.
Birlikten kuvvet doğar ilkesine uymak istiyorsan, hadi hep beraber zayıflayalım.opuyorumnanaktan
aysezynp,hoşgeldin aramıza ve kolay gelsin..:))
kırmızı pabuçlarını çalmışlar yavrum, ona göre.
Bulanların insaniyet namına Okur'uma getirmeleri rica olunur.opuyorumnanaktan
Kız okurum kırmızı pabuçların ruh halinin altına gitmiş, buldum, buldum.
kızlar nasılsınız anam maşşallah rejim listesi verecenize kaju fıstık künefe valla oklava geliyo anam ya zaten hiç azalmayan iştahım var iycene aklımı çeliyonuz bi şey yerken aman nasıl olsa bonusta yiyo diye götürüyom bu gün son valla yarından iitibarek kibrit kutulu peynirlere taneli sayılan zeytinlere dönüş yapın valla çizgimden çıkacam heeeee ayyyyy yena hanım dı sanırım maşşallah gözlemeler falan toplanın valla kurbana milletin yaptığı espirilere maruz kalmayın maşşallah senden iyi kurbanlık olur ,, hanım senden maşşallah iyi kuyruk yağı çıkar gibi saçma espiriler ayrieten kıyafet falan bulamıcaz haaaa ben bu hafta 2 kilo verip 83 olmam lazım 80 inemedim aylardır tam gaz devammm durmak yok
ee ben sonradan geldım nolucak olur mu ki?mafoldumben
nan bende alackatım kalmaış stoktaa :umursamaz:
bana versene bee onları bayıldmm :ecrin_bebek:
ama mavisini aldım ende napımm
almasam çatlardım :roflol:
Sscubam bayram dönüşü hepimizde bir aç gözlülük oldu.Bunları aşacağız canım merak etme.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?