Ben geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.
Gelinimiz dogum yapti hala oldum allah hayirli etsin ins mevludu ertelemek istedim gerek yok dediler hazirlik yapiyorum iste.
Her donem kilolu, insan irisiydim ama hic bir donem bu kadar uzun sure 100 uzeri kalmamistim..100 uzeri olurdum ama dikkat edince hemen giderdi ve ben 90 li kilolarda debelenirdim neredeyse bir yil olacak ikili haneleri goremedim yahu..
Yelizcimmaşallah diyim sana
Ben de Yazıyı özellikle koyu yazdın diye düşünmüştüm Kasımpatı :) mr ımın sonucu da yarın çıkacak inşallah
Nursena bakıma girmişsin saçınımı değiştiriyorsun güle güle kullan şimdiden
Ben de sabah sabah market sporu yaptım iki ayrı markete gittim çeşitli peynirler ve taze ekmekle bir güzel yedim
Benim koca da kızdırsaydı beni iyi olacaktı zannımca :))
Aynen canim evde pisirdigin yemeklerden kolayca yiyebiliyosun.pirinc patates hamur haric ben tuttum bu diyeti yaaa.1.5 aydir bu duyetle yatiyo kalkiyorum.devam arkadasimm.
Kızlar beni de alırmısınız aranıza bende kilo vermeye çalışanlardanım
cok istiyorum ama imkanlar izin vermiyo.bide kayinvalidemle esimdende iyi anlasiyorum yada bas basa kalmadigim icin oyle saniyorum.bilmiyorum.ya yoruldum.
Ben geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.
Gelinimiz dogum yapti hala oldum allah hayirli etsin ins mevludu ertelemek istedim gerek yok dediler hazirlik yapiyorum iste.
Merhabalar efemm.:)
Bonuscum Allah anali babali buyutsun yegenini,hayirli evlat,guzel insan olsun..
Fridacim ,komsun seker hastasimi canim. yengemde gobekten igne oluyor gun de bir kez...yakladik 5-6 yildir diyabet..zor bir hastalik..
Fundacim,cocugun egitimi konusun da genelde buyukler hep mudahale eder iyilik yaptiklarini dusunurler aslin da oyle degil ama naapican..
Bir yazi okumustum cocuk egitimi mutlulugu uzerine..genis aile de buyuyen cocuklar cok daha ozguvenli,mutlu,paylasimci olurlarmis...boyle de iyi bir yani var soylemek istedim..
Kasimpati,seni uzmek istememistim topragim diyerek kusura bakma tatlim..
Her donem kilolu, insan irisiydim ama hic bir donem bu kadar uzun sure 100 uzeri kalmamistim..100 uzeri olurdum ama dikkat edince hemen giderdi ve ben 90 li kilolarda debelenirdim neredeyse bir yil olacak ikili haneleri goremedim yahu..
Canim o gepsi yag degil kizarmis sogan ve pul biber.biz meyir corbasi deriz.geleneksel bi yemek.icind3 kabak patlican ve cok az bulgur var.alakasiz seyler gibi gorunse de yiyen begeniyor.konyalı bi arkadaşm hayran kalmisti.her yaptgmda beraber yerdk eskiden..bengisu bu ne çorbası canım
ayrıca yanlış görmüyorsam yağlı bu çorba
Hayirli olsun bebeginiz.Allah anali babalı büyütsün.hayirli evlat olur insBen geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.
Canim o gepsi yag degil kizarmis sogan ve pul biber.biz meyir corbasi deriz.geleneksel bi yemek.icind3 kabak patlican ve cok az bulgur var.alakasiz seyler gibi gorunse de yiyen begeniyor.konyalı bi arkadaşm hayran kalmisti.her yaptgmda beraber yerdk eskiden..
Canim ins kilo verirsin ya da hep beraber veririz.abim yurt disinda yasiyor kasim ayında görüşmüştük.bana kilon cok fazla olmuş cok kötü duruyorsun.neden spora gitmiyon falan diye baya kızdı.ben tamam dedm verecem.15 kasimda 98.1 ile basladm.4 kilo verdm.sonra tekrar 1 kilo aldm.ve 95.5 kilo ile 11martta sizlerle tanıştım.iyi ki kesfetmisim burayi.ve en son. Cuma 90.1 dim.bakalim bu hafta ne olacak.Her donem kilolu, insan irisiydim ama hic bir donem bu kadar uzun sure 100 uzeri kalmamistim..100 uzeri olurdum ama dikkat edince hemen giderdi ve ben 90 li kilolarda debelenirdim neredeyse bir yil olacak ikili haneleri goremedim yahu..
Bu güzel türkü benden hepinize gelsin arkadaslarim...dj gibi hissettim kendimi bir an ..
Canim ins kilo verirsin ya da hep beraber veririz.abim yurt disinda yasiyor kasim ayında görüşmüştük.bana kilon cok fazla olmuş cok kötü duruyorsun.neden spora gitmiyon falan diye baya kızdı.ben tamam dedm verecem.15 kasimda 98.1 ile basladm.4 kilo verdm.sonra tekrar 1 kilo aldm.ve 95.5 kilo ile 11martta sizlerle tanıştım.iyi ki kesfetmisim burayi.ve en son. Cuma 90.1 dim.bakalim bu hafta ne olacak.
Corbamin tarini yazayim kizlar.
Malzameler. 1 kabak
1 patlican
1 bardak bulgur
Yogurt sogan
Kabak ve patlican küp küp dogranir uzerine bulgur eklenip biraz su ile bulgur pisene kadar pisirilir.sogudktan sonra yogurt eklenir cacık kıvamında olacak.sonra dogranmis sogan yagda kavrulur ve pul biber eklenip corbayla karistirilir.. Afiyet olsun:))
Ben de hep cok zayiftim.lisedeyken annem istah surubu icirirdi.(yoksa bu hale gelmemin sebebi o suruplar mi)bi de lisede uyurken hatirliyorm da yan yatınca legen kemiğim agrirdi şimdi o kemigin netde oldugunu bilmiyorm.üniversite de zayiftim esim o halime aşık olmustu.Umarım 80 leri görürsün cuma tartıda...
çocukluğumdan itibaren kiloluydum bu kadar değil tabii..Yeliz!in dediği gibi istersek başarırız ama genişleyen yağ hücrelerimiz bir türlü yok olmuyor...
eğer sonradan kilo aldıysan daha çabuk verirsin...benim örneğin oturmuş inatçı kilolarım var çünkü hep şişmandım ben..
Güneydoğuya ait.adıyamanlıym ben.soguk tuketiliyo.ama ben ılık da severmhangi yöreye ait...sıvaslı bir arkadaşım var bu tarz bir çorbaları var patlıcan ve yoğurt yok sanırım onda..
Sıcakmı soğukmu tüketiyorsun.?
Ben de hep cok zayiftim.lisedeyken annem istah surubu icirirdi.(yoksa bu hale gelmemin sebebi o suruplar mi)bi de lisede uyurken hatirliyorm da yan yatınca legen kemiğim agrirdi şimdi o kemigin netde oldugunu bilmiyorm.üniversite de zayiftim esim o halime aşık olmustu.üniversite den mezun olduğumda 68 kiloydm ve 38 beden giyerdm.sonra troit hormunmda sorun cikti ve bi baktm 70ler sonra 80ler ve 90lar olunca dur dedim...ha bu atada mezun olali 6 yil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?