Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Her donem kilolu, insan irisiydim ama hic bir donem bu kadar uzun sure 100 uzeri kalmamistim..100 uzeri olurdum ama dikkat edince hemen giderdi ve ben 90 li kilolarda debelenirdim neredeyse bir yil olacak ikili haneleri goremedim yahu..

Her donem kilolu, insan irisiydim ama hic bir donem bu kadar uzun sure 100 uzeri kalmamistim..100 uzeri olurdum ama dikkat edince hemen giderdi ve ben 90 li kilolarda debelenirdim neredeyse bir yil olacak ikili haneleri goremedim yahu..

Gorursun insallah tekrardan canim ya biz aslinda istesek neler yaparizda iste istemiyoz ondan olmuyo

Bugunku menum

Sabah
1 dilim kepek ekmegi
3 kuru kayisi
1 domates
1 salatalik
Yarimsar dilim beyaz ve kasar peynir

ÖĞLE
1 tabak etsiz turlu yemegi
2 Dilim kepek ekmegi

Aksam
2 kepçe mercimek corbasi
1 tabak dolusu salata
1 dilim pizza

Spor
45 dk pilates
150 ip atlama

Su
10 bardak

Hayirli aksamlar arkadaslar...

Bugun ki menülerim:

SABAH: maydonoz,roka,ceriyy den olusan kücük bir kase salata,ceviz,1 yumurta,7,8 zeytin,2 dilim peynir.

ara:kahve

AKSAM: 1 bütün karniyarik,1 kase tarhana corbasi,1 bardak ayran.

ara:Yesil cay+sekersiz siyah cay

birazdan aksam kahvesini de icerim sanirim..:)

Alintilari yazarken pc donmustu asuman abla,bir süre sonra düzeldi ben yazilarimi gönderdikten sonra farkettim renkli oldugunu,kasitli bir sey yok yani...:) henuz yazi rengi vs nerden degistiriliyor bilmiyorum..:)

Aynen canim evde pisirdigin yemeklerden kolayca yiyebiliyosun.pirinc patates hamur haric ben tuttum bu diyeti yaaa.1.5 aydir bu duyetle yatiyo kalkiyorum.devam arkadasimm.

Karatay'i bende cok benimsiyorum,mantigima da uygun:) yeterince bilgi sahibi degilim ama ögreniyorum insallah..yakin zamanda da kitabini okumak niyetim..

Kızlar beni de alırmısınız aranıza bende kilo vermeye çalışanlardanım

Aramiza hosgeldiniz..

cok istiyorum ama imkanlar izin vermiyo.bide kayinvalidemle esimdende iyi anlasiyorum yada bas basa kalmadigim icin oyle saniyorum.bilmiyorum.ya yoruldum.

Kendine ait bir evin olsa daha iyi olur aslinda,hem esin ile ilgili iliskiniz acisindan,hem de cocugun icin..Zamanla her sey düzelir insallah,Allah yardimcin olsun..

Ben geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.

Gelinimiz dogum yapti hala oldum allah hayirli etsin ins mevludu ertelemek istedim gerek yok dediler hazirlik yapiyorum iste.

Gözünüz aydin Bonus,yasi uzun,kaderi güzel olsun ins yiyeninin..islerinde kolayliklar diliyorum.

Estagfirullah topragim,:)kusur ne demek,bilakis samimiyetin beni coook memnun etti...istedigin sekilde hitap edebilirsin ister kasimpati,ister topragim,ister elif..:)
Bu arada ben de hayatimin hic bir döneminde olmadigim kilolardayim,hep iri balik etli hatundum ama 75-80 ni gecmemisti kilom..neyse inaniyor ve ümid ediyorum ki bu yaz bu yüklerden kurtulacagiz insallah topragim..:)

bengisu bu ne çorbası canım
ayrıca yanlış görmüyorsam yağlı bu çorba
Canim o gepsi yag degil kizarmis sogan ve pul biber.biz meyir corbasi deriz.geleneksel bi yemek.icind3 kabak patlican ve cok az bulgur var.alakasiz seyler gibi gorunse de yiyen begeniyor.konyalı bi arkadaşm hayran kalmisti.her yaptgmda beraber yerdk eskiden..

Ben geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.

Gelinimiz dogum yapti hala oldum allah hayirli etsin ins mevludu ertelemek istedim gerek yok dediler hazirlik yapiyorum iste.
Hayirli olsun bebeginiz.Allah anali babalı büyütsün.hayirli evlat olur ins

Yöresel yemekleri çok severim..bir ara tarif etmiştin dimi..Zahmet olmazsa tekrar anlatırmısın hem doyurucu da olur..

Canim ins kilo verirsin ya da hep beraber veririz.abim yurt disinda yasiyor kasim ayında görüşmüştük.bana kilon cok fazla olmuş cok kötü duruyorsun.neden spora gitmiyon falan diye baya kızdı.ben tamam dedm verecem.15 kasimda 98.1 ile basladm.4 kilo verdm.sonra tekrar 1 kilo aldm.ve 95.5 kilo ile 11martta sizlerle tanıştım.iyi ki kesfetmisim burayi.ve en son. Cuma 90.1 dim.bakalim bu hafta ne olacak.

Umarım 80 leri görürsün cuma tartıda...

çocukluğumdan itibaren kiloluydum bu kadar değil tabii..Yeliz!in dediği gibi istersek başarırız ama genişleyen yağ hücrelerimiz bir türlü yok olmuyor...
eğer sonradan kilo aldıysan daha çabuk verirsin...benim örneğin oturmuş inatçı kilolarım var çünkü hep şişmandım ben..

Corbamin tarini yazayim kizlar.
Malzameler. 1 kabak
1 patlican
1 bardak bulgur
Yogurt sogan
Kabak ve patlican küp küp dogranir uzerine bulgur eklenip biraz su ile bulgur pisene kadar pisirilir.sogudktan sonra yogurt eklenir cacık kıvamında olacak.sonra dogranmis sogan yagda kavrulur ve pul biber eklenip corbayla karistirilir.. Afiyet olsun:))

Bu arada pazar günü Foça'ya gittik..Harikaydı, hava güzel,deniz güzel Foça zaten kutu gibi sıcacık enerjisi olan bir yer...Oranın atmosferi i beni çok etkiliyor çok huzur buluyorum..Bir de ayvalık cunda adası gideniniz vardır muhakak muazzam ötesi...

Son düzenleme:

hangi yöreye ait...sıvaslı bir arkadaşım var bu tarz bir çorbaları var patlıcan ve yoğurt yok sanırım onda..
Sıcakmı soğukmu tüketiyorsun.?

Ben de hep cok zayiftim.lisedeyken annem istah surubu icirirdi.(yoksa bu hale gelmemin sebebi o suruplar mi)bi de lisede uyurken hatirliyorm da yan yatınca legen kemiğim agrirdi şimdi o kemigin netde oldugunu bilmiyorm.üniversite de zayiftim esim o halime aşık olmustu.üniversite den mezun olduğumda 68 kiloydm ve 38 beden giyerdm.sonra troit hormunmda sorun cikti ve bi baktm 70ler sonra 80ler ve 90lar olunca dur dedim...ha bu atada mezun olali 6 yil oldu

Haşimatomuydu rahatsızlığın..Sürekli kullandığın ilaçın var senin de geçmiş olsun..
Topikte beyzus diye bir arkadaşımız vardı oda haşimatoydu ve zor kilo verdiğini söylerdi..
Sen iyi gidiyorsun ama maşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…