Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güneydoğuya ait.adıyamanlıym ben.soguk tuketiliyo.ama ben ılık da severm

Ne şanslı bir coğrafyada yaşıyoruz..bayılıyorum farklı farklı kültürümüze,geleneklerimize,merhametimize, ama büyük bir hızla tükeniyoruz,unutuyoruz..
Dejenere olan,iki arada bir derede kalan yeni nesil var..
..

Fatih Ürek mide küçültme ameliyatı olmuş 1 haftada 10 kg. vermiş..
Sonrasın da fenalaşıp yoğun bakıma kaldırılmış...

-----

bir haftalık konuştum :) artık gidiyorum kimse de yok nasılsa..Yarın giyeceğim muhteşem ölçülerde ki kıyafetlerimi hazırlayayım :) sonra da az dinlenerek tv izleyeyim.

Allah rahatlık versin..KEndinize iyi davranın...

Son düzenleme:

iyi geceler canım bayağı muhabet dönmüş yetişemedim bir ara bakındım tam yazıcaktım arkadaşım geldi kaldı çay içtik oda evine geçtii
komşu şeker hastası değil diğer giden iki kişide şeker hastası değil ama bu diyetisyen vermiş iğneler soğukta muhafaza ediliyor yengenin iğnelerine baksana bir adı nee ? bakalım aynı iğneler mii vallaha bana bu durum oldukça ürkünç geldii ....

Her donem kilolu, insan irisiydim ama hic bir donem bu kadar uzun sure 100 uzeri kalmamistim..100 uzeri olurdum ama dikkat edince hemen giderdi ve ben 90 li kilolarda debelenirdim neredeyse bir yil olacak ikili haneleri goremedim yahu..

sıkma canını verirsin yine ama haklısın eskisi gibi kilolar kolay gitmiyor artık ben yaşla alakalı olduğunu düşünüyorum ...

bizde de var meyir çorbası genelde soğuk yenir fakat bizdeki sadece buğdayla yapılıyor annem yaparsa arada yerim bizim ev halkı tarafından sevilen bir yemek olmadığı için evde yapamıyorum...

Kizlar benim rahatsizligimda o sukur duraksamalara gire gire 7 kilo verdim su ana kadar zaten ilacla rahatsizligi dengeleyince norml insanlarda oldugu gibi calisiyor troid sorun olmadigini dusunuyorum tabiiki 2 ayda bir tahlille ilac dozunu ayarlatarak.

Ben bir süredir kurtuldum şükür gofret Bisküvi vs den artık yemiyorum
Onun yerine leblebi üzüm kuru meyve atıştırıyorum bazen de ceviz fındık :)

bende bu akşam çayın yanına bişeyler atıştırmadan durabildim hayret inş. devam ettirebilirim yarın spor günüm ama mağlesef eltime kahvaltıya geçicem

Ben geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.

Gelinimiz dogum yapti hala oldum allah hayirli etsin ins mevludu ertelemek istedim gerek yok dediler hazirlik yapiyorum iste.

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün çok tatlı oluyorlar halası :)

kolay gelsin çok sağlıklı bir düşünceye sahipsiniz hani diyorsunuz yaa ilaçlarla rahatsızlığımı dengeliyorum diyee bence böyle düşündükçe ve çabaladıkça kilolarda bir şekilde gidecektir ...

hadi yaaa bak ben bunu bilmiyordum fatih ürek in yoğun bakımda olduğu haberini görmüştüm ama hiç tıklayıp neden yoğun bakıma girmiş acaba diye bakmak aklıma gelmedii ...

bide ozon Orhon vardı kaç kere amelyat oldu dimii son akıbetini bilmiyorum ama bu amelyatlarında sonu belli olmuyor işte....

Ins canim.eger ben troid hastasiyim nasil olsa veremiyorum veya veremem gibi vesveselere kaplidikca insanoglu kendini birakiyo ve sanki rahatsizliliginin arkasina siginip vazgecebiliyo boyle seylerden.

evet haşhimato.ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor.alıştm zaten içmezsem kilo alıyorm.bi de artık ilacın dozu yetersiz geldiğinde kendim bile anlıyorum.bazen uyanmakta aşırı zorluk cekiyorm.sanki derin kuyulardan çıkar gibi bişey...ne zaman böyle olsam kan verip tahlil yapıyorm ve yüksek çıkıyo.zaten bu da çocuk olmasını engelliyor

frida canım ben de şeker hastası değilim ve insülin direncim de yok.ama kadın dğm doktorm bana glifor diye bi hap verdi zayıflamam için.insülini dengeliyo sanırm bi de biraz iştah azaltıyo gibi geldi bana.3 ay önce vermişti kullanmamştm ama burda kullannanlar çok çok zayıfladıklarını söyleyince ben de içmeye başladm.ama bi ay falan içer bırakırm.ben ilaçla hapla ameliyatla kilo vermeye karşıyım....

Cok degisik bir corbaya benziyor bengisu,cok tesekkurler tarif icin..ben patlicani cok severim,kabak ile birlesince tadi nasil oluyor acaba merak ettim..:)

Foca'yi cok merak etmeme ragmen nasip olupta gidemedim bir türlü ama cunda'ya gittim cok severim,bambaska bir yer gercekten muazzam ötesi...

eminim oyledir bende ebe dedeyi cok severim heleki sevgileri bambaska bi dedemi hic gormedim diger dedemide kizima 7aylik hamile iken kaybettim.haftaya 2sene olcak hala icim aciyo.sevgilernin yerini bisey doldurmuyo.ama hicmi biseyim dogru olmaz.biri bisey drsin bende dahil bagirip kizimi savunuyolar.kimseye gitmiyor bugun gorumcelerim vardi hic bi cocukla oynamadi.hep yanimizdaydi.eniste geldi onu gordu sanarsin elini bi yere kistirmisin gibi bagirip dedeye kacti susturamadik gitsin diyo kimseyi istemi kendinden bi ay kucuk kuzeninden kaciyo korkuyo. telo eline verdiler akilli teli simdi benden ii kullaniyo youtubeden cizgi flim aciyo.aldim artik elinden iki haftadir vermiyorum.konusmuyo bi kac cumle haric.bi ay kucuk kuzeni ilahi soyluyo napim yardim edin bana abla tecrubelisizdir siz cikmazdayim

insallah temennim.hersey olur zamanla ama 4sene olcak iki ay sonra daha ne kadar surer bu zaman bilmiyorum.

ALLAH yardimcin olsun canim. kurban oldugun RABBIM sana taddirir anneligi.dua edelim YARADANA sana bi can daha versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…