Güneydoğuya ait.adıyamanlıym ben.soguk tuketiliyo.ama ben ılık da severm
Merhabalar efemm.:)
Bonuscum Allah anali babali buyutsun yegenini,hayirli evlat,guzel insan olsun..
Fridacim ,komsun seker hastasimi canim. yengemde gobekten igne oluyor gun de bir kez...yakladik 5-6 yildir diyabet..zor bir hastalik..
Fundacim,cocugun egitimi konusun da genelde buyukler hep mudahale eder iyilik yaptiklarini dusunurler aslin da oyle degil ama naapican..
Bir yazi okumustum cocuk egitimi mutlulugu uzerine..genis aile de buyuyen cocuklar cok daha ozguvenli,mutlu,paylasimci olurlarmis...boyle de iyi bir yani var soylemek istedim..
Kasimpati,seni uzmek istememistim topragim diyerek kusura bakma tatlim..
Her donem kilolu, insan irisiydim ama hic bir donem bu kadar uzun sure 100 uzeri kalmamistim..100 uzeri olurdum ama dikkat edince hemen giderdi ve ben 90 li kilolarda debelenirdim neredeyse bir yil olacak ikili haneleri goremedim yahu..
Canim o gepsi yag degil kizarmis sogan ve pul biber.biz meyir corbasi deriz.geleneksel bi yemek.icind3 kabak patlican ve cok az bulgur var.alakasiz seyler gibi gorunse de yiyen begeniyor.konyalı bi arkadaşm hayran kalmisti.her yaptgmda beraber yerdk eskiden..
Kizlar benim rahatsizligimda o sukur duraksamalara gire gire 7 kilo verdim su ana kadar zaten ilacla rahatsizligi dengeleyince norml insanlarda oldugu gibi calisiyor troid sorun olmadigini dusunuyorum tabiiki 2 ayda bir tahlille ilac dozunu ayarlatarak.Haşimatomuydu rahatsızlığın..Sürekli kullandığın ilaçın var senin de geçmiş olsun..
Topikte beyzus diye bir arkadaşımız vardı oda haşimatoydu ve zor kilo verdiğini söylerdi..
Sen iyi gidiyorsun ama maşallah...
Ben bir süredir kurtuldum şükür gofret Bisküvi vs den artık yemiyorum
Onun yerine leblebi üzüm kuru meyve atıştırıyorum bazen de ceviz fındık :)
Ben geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.
Gelinimiz dogum yapti hala oldum allah hayirli etsin ins mevludu ertelemek istedim gerek yok dediler hazirlik yapiyorum iste.
Kizlar benim rahatsizligimda o sukur duraksamalara gire gire 7 kilo verdim su ana kadar zaten ilacla rahatsizligi dengeleyince norml insanlarda oldugu gibi calisiyor troid sorun olmadigini dusunuyorum tabiiki 2 ayda bir tahlille ilac dozunu ayarlatarak.
Fatih Ürek mide küçültme ameliyatı olmuş 1 haftada 10 kg. vermiş..
Sonrasın da fenalaşıp yoğun bakıma kaldırılmış...
-----
bir haftalık konuştum :) artık gidiyorum kimse de yok nasılsa..Yarın giyeceğim muhteşem ölçülerde ki kıyafetlerimi hazırlayayım :) sonra da az dinlenerek tv izleyeyim.
Allah rahatlık versin..KEndinize iyi davranın...
Ins canim.eger ben troid hastasiyim nasil olsa veremiyorum veya veremem gibi vesveselere kaplidikca insanoglu kendini birakiyo ve sanki rahatsizliliginin arkasina siginip vazgecebiliyo boyle seylerden.kolay gelsin çok sağlıklı bir düşünceye sahipsiniz hani diyorsunuz yaa ilaçlarla rahatsızlığımı dengeliyorum diyee bence böyle düşündükçe ve çabaladıkça kilolarda bir şekilde gidecektir ...
evet haşhimato.ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor.alıştm zaten içmezsem kilo alıyorm.bi de artık ilacın dozu yetersiz geldiğinde kendim bile anlıyorum.bazen uyanmakta aşırı zorluk cekiyorm.sanki derin kuyulardan çıkar gibi bişey...ne zaman böyle olsam kan verip tahlil yapıyorm ve yüksek çıkıyo.zaten bu da çocuk olmasını engelliyorHaşimatomuydu rahatsızlığın..Sürekli kullandığın ilaçın var senin de geçmiş olsun..
Topikte beyzus diye bir arkadaşımız vardı oda haşimatoydu ve zor kilo verdiğini söylerdi..
Sen iyi gidiyorsun ama maşallah...
Corbamin tarini yazayim kizlar.
Malzameler. 1 kabak
1 patlican
1 bardak bulgur
Yogurt sogan
Kabak ve patlican küp küp dogranir uzerine bulgur eklenip biraz su ile bulgur pisene kadar pisirilir.sogudktan sonra yogurt eklenir cacık kıvamında olacak.sonra dogranmis sogan yagda kavrulur ve pul biber eklenip corbayla karistirilir.. Afiyet olsun:))
Bu arada pazar günü Foça'ya gittik..Harikaydı, hava güzel,deniz güzel Foça zaten kutu gibi sıcacık enerjisi olan bir yer...Oranın atmosferi i beni çok etkiliyor çok huzur buluyorum..Bir de ayvalık cunda adası gideniniz vardır muhakak muazzam ötesi...
ALLAH kabul etsin simdiden.kolay gelsin canm opuldun.Ben geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.
Gelinimiz dogum yapti hala oldum allah hayirli etsin ins mevludu ertelemek istedim gerek yok dediler hazirlik yapiyorum iste.
kolay gelsin can cazim.selamün aleyküm...
koşturmadan yazamadım, geçmişi okuyamadım.
görüşürüz kızlar.
eminim oyledir bende ebe dedeyi cok severim heleki sevgileri bambaska bi dedemi hic gormedim diger dedemide kizima 7aylik hamile iken kaybettim.haftaya 2sene olcak hala icim aciyo.sevgilernin yerini bisey doldurmuyo.ama hicmi biseyim dogru olmaz.biri bisey drsin bende dahil bagirip kizimi savunuyolar.kimseye gitmiyor bugun gorumcelerim vardi hic bi cocukla oynamadi.hep yanimizdaydi.eniste geldi onu gordu sanarsin elini bi yere kistirmisin gibi bagirip dedeye kacti susturamadik gitsin diyo kimseyi istemi kendinden bi ay kucuk kuzeninden kaciyo korkuyo. telo eline verdiler akilli teli simdi benden ii kullaniyo youtubeden cizgi flim aciyo.aldim artik elinden iki haftadir vermiyorum.konusmuyo bi kac cumle haric.bi ay kucuk kuzeni ilahi soyluyo napim yardim edin bana abla tecrubelisizdir siz cikmazdayimMerhabalar efemm.:)
Bonuscum Allah anali babali buyutsun yegenini,hayirli evlat,guzel insan olsun..
Fridacim ,komsun seker hastasimi canim. yengemde gobekten igne oluyor gun de bir kez...yakladik 5-6 yildir diyabet..zor bir hastalik..
Fundacim,cocugun egitimi konusun da genelde buyukler hep mudahale eder iyilik yaptiklarini dusunurler aslin da oyle degil ama naapican..
Bir yazi okumustum cocuk egitimi mutlulugu uzerine..genis aile de buyuyen cocuklar cok daha ozguvenli,mutlu,paylasimci olurlarmis...boyle de iyi bir yani var soylemek istedim..
Kasimpati,seni uzmek istememistim topragim diyerek kusura bakma tatlim..
insallah temennim.hersey olur zamanla ama 4sene olcak iki ay sonra daha ne kadar surer bu zaman bilmiyorum.Alintilari yazarken pc donmustu asuman abla,bir süre sonra düzeldi ben yazilarimi gönderdikten sonra farkettim renkli oldugunu,kasitli bir sey yok yani...:) henuz yazi rengi vs nerden degistiriliyor bilmiyorum..:)
Karatay'i bende cok benimsiyorum,mantigima da uygun:) yeterince bilgi sahibi degilim ama ögreniyorum insallah..yakin zamanda da kitabini okumak niyetim..
Aramiza hosgeldiniz..
Kendine ait bir evin olsa daha iyi olur aslinda,hem esin ile ilgili iliskiniz acisindan,hem de cocugun icin..Zamanla her sey düzelir insallah,Allah yardimcin olsun..
Gözünüz aydin Bonus,yasi uzun,kaderi güzel olsun ins yiyeninin..islerinde kolayliklar diliyorum.
Estagfirullah topragim,:)kusur ne demek,bilakis samimiyetin beni coook memnun etti...istedigin sekilde hitap edebilirsin ister kasimpati,ister topragim,ister elif..:)
Bu arada ben de hayatimin hic bir döneminde olmadigim kilolardayim,hep iri balik etli hatundum ama 75-80 ni gecmemisti kilom..neyse inaniyor ve ümid ediyorum ki bu yaz bu yüklerden kurtulacagiz insallah topragim..:)
ALLAH yardimcin olsun canim. kurban oldugun RABBIM sana taddirir anneligi.dua edelim YARADANA sana bi can daha versin.evet haşhimato.ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor.alıştm zaten içmezsem kilo alıyorm.bi de artık ilacın dozu yetersiz geldiğinde kendim bile anlıyorum.bazen uyanmakta aşırı zorluk cekiyorm.sanki derin kuyulardan çıkar gibi bişey...ne zaman böyle olsam kan verip tahlil yapıyorm ve yüksek çıkıyo.zaten bu da çocuk olmasını engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?