Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayyydınnn dünnnn akşam geçmişi okurken sızmış kalmışım elimde elefonla kızıma öğretmeni sabah erken kalkıp çalışın demiş 2 gündür 5 te ayaktayız akşama kaadar koşturup duruyorum sabahta 5 te kalkınca 12 de sızdım bugün sabah gene 5 de ayaktaydık Allah izin verirse kuran kursuna gidiyorum dua edinde öğreneyim kafam basmıyo inşşallah allah bi kolaylık verir
meyra kuzum seni sabah buralarda görmek ne büyük şeref hayırdır kız erkencisin

eliffunda büüyük aile hem zor hem güzel yanlları var ben gurbetteyim yalnızız çocuklar senede 1 -2 görüyolar hafta sonları ağlıyolar annane babane gitmek istiyolar arkadaşlarım gidiyo biz neden yalnızız diye ben zorlanıyorum hala çocuklar napsın beraber büyütmek çok zor sabır dile benim bi akrabam çok çatışıyodu ben dili konuşmaya başlamış çocuğula eşiyle baya fayda oldu demişti inatlaşıp yapmıyodu eşim diyo sende deneyebilirsin

asuman abla hayirdir meyrayimi temsil ediyosun.☺☺☺
Akşam başımağrıdı yattım uyudum biraz öyle olunca gece de uyuyamadım tabii :))
asuman ablaaa: )
kolay gelsin canım
öğrenirsin canım Allah kolaylık versin
erken kalkan yol alır da pek de erkencisiniz maşallah

Akşam başımağrıdı yattım uyudum biraz öyle olunca gece de uyuyamadım tabii :))

kolay gelsin canım

öğrenirsin canım Allah kolaylık versin
erken kalkan yol alır da pek de erkencisiniz maşallah

geçmiş olsun ablam: )
beni aratmamışsın ama ne güzel: )
birbirimizi ne güzel tamamlıyoz dermişim: DDD

estağfirullah, sen kuran öğrenmeye niyet etmişsin gerisi gelir inş rabbimin yardımıyla, gerçekten çok kolay öğrenmesi, gerçekten öğrenmeye başlamayla birlikte allahın yardımını hep hissediyorsun.
günüm varya canım, işler ancak yetişir diye erkenden dikildim ayağa: )

gurbet zor...
ama güzel yanlarıda var tabi..
benim babamda memur olduğu için hep gurbetteydik, çok sonra memlekete geldik, sonra kardeşim üni kazandı derken onlar yine gittiler başka bir ile ben evlenince burda kaldım, hayat böyleyken böyle: D
ama zor tabi, hep ayrısın gayrısın, ama bizim köyümüz yoktu hiç, gurbet dolayısıyla köyde büyüdük köyümüz olmuş oldu, dolayısıyla mesela toprakla haşır neşir olma güzelliğini yaşayabildik kardeşimle çocukluğumuzda, işte dedim ya hem zor hemde güzel yanlarıda çok: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…