GÜNAYDIN
Bugun yogurt corbasi detoksu gunu
Bakalim yarina wrkisi ne olacak
Gunaydin canim senin gunun var dimi bugun kolay gelsin sanaGünaydın can: )
Gunaydin canim senin gunun var dimi bugun kolay gelsin sana
Akşam başımağrıdı yattım uyudum biraz öyle olunca gece de uyuyamadım tabii :))asuman abla hayirdir meyrayimi temsil ediyosun.☺☺☺
asuman ablaaa: )
öğrenirsin canım Allah kolaylık versingünayyydınnn dünnnn akşam geçmişi okurken sızmış kalmışım elimde elefonla kızıma öğretmeni sabah erken kalkıp çalışın demiş 2 gündür 5 te ayaktayız akşama kaadar koşturup duruyorum sabahta 5 te kalkınca 12 de sızdım bugün sabah gene 5 de ayaktaydık Allah izin verirse kuran kursuna gidiyorum dua edinde öğreneyim kafam basmıyo inşşallah allah bi kolaylık verir
meyra kuzum seni sabah buralarda görmek ne büyük şeref hayırdır kız erkencisin
Akşam başımağrıdı yattım uyudum biraz öyle olunca gece de uyuyamadım tabii :))
kolay gelsin canım
öğrenirsin canım Allah kolaylık versin
erken kalkan yol alır da pek de erkencisiniz maşallah
arada gece kuşu olmak lazım:))geçmiş olsun ablam: )
beni aratmamışsın ama ne güzel: )
birbirimizi ne güzel tamamlıyoz dermişim: DDD
günayyydınnn dünnnn akşam geçmişi okurken sızmış kalmışım elimde elefonla kızıma öğretmeni sabah erken kalkıp çalışın demiş 2 gündür 5 te ayaktayız akşama kaadar koşturup duruyorum sabahta 5 te kalkınca 12 de sızdım bugün sabah gene 5 de ayaktaydık Allah izin verirse kuran kursuna gidiyorum dua edinde öğreneyim kafam basmıyo inşşallah allah bi kolaylık verir
meyra kuzum seni sabah buralarda görmek ne büyük şeref hayırdır kız erkencisin
eliffunda büüyük aile hem zor hem güzel yanlları var ben gurbetteyim yalnızız çocuklar senede 1 -2 görüyolar hafta sonları ağlıyolar annane babane gitmek istiyolar arkadaşlarım gidiyo biz neden yalnızız diye ben zorlanıyorum hala çocuklar napsın beraber büyütmek çok zor sabır dile benim bi akrabam çok çatışıyodu ben dili konuşmaya başlamış çocuğula eşiyle baya fayda oldu demişti inatlaşıp yapmıyodu eşim diyo sende deneyebilirsin
arada gece kuşu olmak lazım:))
ama gece de geç uyuyunca şimdi uyanık kalmak zor ben kaçayım en iyisi
öyle bir niyetim varuyuyucanmı: )
öyle bir niyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?