Eki Görüntüle 1495857
Sabah kahvaltim kizlar detoks corbam hazir olunca onuda paylasirim
afiyet olsun çok çekici görünüyor:)Eki Görüntüle 1495857
Sabah kahvaltim kizlar detoks corbam hazir olunca onuda paylasirim
ay evet nursena sana da afiyet olsun yine gözümden kaçmadı süzme yoğurtoh mis afiyet olsun sanada nursenaya da: )
asuman abla hayirdir meyrayimi temsil ediyosun.☺☺☺
Afiyet olsun canim
Nursena babannem 50 yasini gecmisti kuran ogrenirken annemde oyle simdi merak etme cok cabuk ogrenirsin Allah yardimcin olsungünayyydınnn dünnnn akşam geçmişi okurken sızmış kalmışım elimde elefonla kızıma öğretmeni sabah erken kalkıp çalışın demiş 2 gündür 5 te ayaktayız akşama kaadar koşturup duruyorum sabahta 5 te kalkınca 12 de sızdım bugün sabah gene 5 de ayaktaydık Allah izin verirse kuran kursuna gidiyorum dua edinde öğreneyim kafam basmıyo inşşallah allah bi kolaylık verir
meyra kuzum seni sabah buralarda görmek ne büyük şeref hayırdır kız erkencisin
Ben hic gece kusu olmadimarada gece kuşu olmak lazım:))
Kolay gelsin canim tekrardanbende kaçarım birazdan: )
ah işler vah işler....
Yogurt ekmege bende bayilirim babamin 1 numarali yoyecegidirbugünki kahvaltım çok ilginç bende paylaşıyım: ))))
koyun yoğurdu ile ekmek.
ekmekle yoğurt yemesini, yada prinç pilavını yoğurtla yemeye bayılırım.
Afiyet olsun canım.icinde ne var. ögrenebilir miyimEki Görüntüle 1495935
Iste detoks corbam kizlar 12 den baslayip 2 ser saat arayla bunu icicem bugun bakalim yarin ne olacak hadi ben pilatese kactim
Canim icinde 4er kasik nohut yesil mercimek ve bulgur var bu olcu kuru hali tabi kendi yaptigim yogurdun icine koydum bitanede salataliik rendeleyip icine maydonaz ve dereotuda dogricamAfiyet olsun canım.icinde ne var. ögrenebilir miyim
günayyydınnn dünnnn akşam geçmişi okurken sızmış kalmışım elimde elefonla kızıma öğretmeni sabah erken kalkıp çalışın demiş 2 gündür 5 te ayaktayız akşama kaadar koşturup duruyorum sabahta 5 te kalkınca 12 de sızdım bugün sabah gene 5 de ayaktaydık Allah izin verirse kuran kursuna gidiyorum dua edinde öğreneyim kafam basmıyo inşşallah allah bi kolaylık verir
meyra kuzum seni sabah buralarda görmek ne büyük şeref hayırdır kız erkencisin
Canim icinde 4er kasik nohut yesil mercimek ve bulgur var bu olcu kuru hali tabi kendi yaptigim yogurdun icine koydum bitanede salataliik rendeleyip icine maydonaz ve dereotuda dogricam
Haslandiktan sonra konuyo canim icine icinde yag ve tuz yok amaNhtylz corban cok güzel gözüküyor,ellerine saglik..detoks denince aklima gelen tatsiz tuzsuz icecek ve yiyeceklere hic benzemiyor,eminim cok lezzetlidir..Haslandiktan sonrami yogurt'un icine konuyor,yoksa piserken terbiyemi oluyor?Afiyet olsun bu arada..:)
ben de severim ekmekle yoğurtdu hele koyun yoğurdu ve köy ekmeğibugünki kahvaltım çok ilginç bende paylaşıyım: ))))
koyun yoğurdu ile ekmek.
ekmekle yoğurt yemesini, yada prinç pilavını yoğurtla yemeye bayılırım.
Sagol canim sen nasilsinmeraba arkadaslar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?