Hayir bu bahaneyi kabul etmiyorum vazgecmek yok lutfen yeniden yeniden baslasanda vazgecmek yok kabizlik icin kuru kayisi ye hergun bir bardak form cayi ic dugune bir ay varmis daha 1 ayda 5 kilo versen kendini cok iyi hissedersin lutfen vazgecme kendin icin bu kadar verdigin emek icinSelamün aleyküm..
nasılsınız kızlarrr..ben gene fenalardayım ve hiç toparlanamıcam sanırım...okuyorum sizleri fırsat buldukça ama yazamıyorum...yelizcim tebrik ediyorum seni çok başarılı ilerliyosun...nursenacım ben artık yapamıyorum hiç bişey birazcık olan hevesimde kaçtı hiç tadımda yok sen beni listeden çıkar boşuna uğraştırmayayım senii...bir ay sonra düğün var ben çokça eksilerde olmalıyken bolca artılardayım...sorsan hergün yeniden başlıyorum ama bikaç saat sürüyo sadece..wc problemim var ve sürekli şişiyorum..neyse başınızı şişirmeyeyim bende haberler böyle işte...sizlere başarılar diyerek yarışmadan çekiliyorum kızlar...
Güzel biseye benziyo tok da tutar.afiyet olsun.bence bu hafta iyi kilo verdn.Canim icinde 4er kasik nohut yesil mercimek ve bulgur var bu olcu kuru hali tabi kendi yaptigim yogurdun icine koydum bitanede salataliik rendeleyip icine maydonaz ve dereotuda dogricam
Gününüz aydin,bol eksili olsun efenimm...:)
Erkenden kahvaltimi yaptim en sagliklisindan..biraz mutfagi temizleyecegim bugun,öncesinde size bakayim dedim..ev isleri ne cok nankör yaa birkac gün önce temizlemistim oysa..
Aynı konudan ben de muzdaribim.bazen cok sıkılıyorm temizlik yapmaktan.yorgun oldugm zamanlarda ozellikle yoksa temizlik yapmak beni mutlu eder ama hem okul hem yemek hem temizlik yoruyo iste.
Aaaaa bence hic pes etme.biraz sabret devam et bir ayda cok rahat 4 kilo verirsin.benim de hep karnım şiş ama kuru meyveler yemeye çalışıyorum.Selamün aleyküm..
nasılsınız kızlarrr..ben gene fenalardayım ve hiç toparlanamıcam sanırım...okuyorum sizleri fırsat buldukça ama yazamıyorum...yelizcim tebrik ediyorum seni çok başarılı ilerliyosun...nursenacım ben artık yapamıyorum hiç bişey birazcık olan hevesimde kaçtı hiç tadımda yok sen beni listeden çıkar boşuna uğraştırmayayım senii...bir ay sonra düğün var ben çokça eksilerde olmalıyken bolca artılardayım...sorsan hergün yeniden başlıyorum ama bikaç saat sürüyo sadece..wc problemim var ve sürekli şişiyorum..neyse başınızı şişirmeyeyim bende haberler böyle işte...sizlere başarılar diyerek yarışmadan çekiliyorum kızlar...
Insallah canim gorucez yarin acayip tok tutan bisey ben hic boyle seylere gelemem mesela ama bunu her persembe yapmayi dusunuyorum
Güzel biseye benziyo tok da tutar.afiyet olsun.bence bu hafta iyi kilo verdn.
Bonus Allah kabul etson canim ne guzel okuttun mevlidinide ben okutamadim biliyonmu hamileligim cok zorluydu dogumdan sonra sanki depresyonda gibiydim kalabalikla ugrasicak gucu kendimde bulamadigimdan okutamadim sonrada kaldi Allah affetsinSagol asuman ablacim kirk cikmisti zaten 3 aylik olucak 1 haftasi var :)
Iyi oldu atlattim misafiride. Meyra napti acaba..
bugünki kahvaltım çok ilginç bende paylaşıyım: ))))
koyun yoğurdu ile ekmek.
ekmekle yoğurt yemesini, yada prinç pilavını yoğurtla yemeye bayılırım.
Haslandiktan sonra konuyo canim icine icinde yag ve tuz yok ama
Selamün aleyküm..
Heyirli aksamlar bacilar neydirsiniz erzurumlu yengemler hep boyle konusur :)
Hayirli olsun dileklerinizr cok cok tsk ederim daha goremedim yigenimi.
Ayaklarim ne bicim sizliyo babeti icad edenin 7 sulalesine Allah rahmet eylesinsenmisin bu kiloda ortapedik terligini birakip suslu babet giyen simcik boyle agri cekersin.
Meyraaaa yemekte sevmedigim biseydir yogurt hic bir cesitle yemem sevmem yemekleri yogurtla yemeyi ama ondanda fazla sevmedigim bisey var ki oda sarimsakli yogurt :))
haklısın hatırladım kırk uçurmaya gitmiştiniz :)yaşlılık işteSagol asuman ablacim kirk cikmisti zaten 3 aylik olucak 1 haftasi var :)
Iyi oldu atlattim misafiride. Meyra napti acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?