Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm..

nasılsınız kızlarrr..ben gene fenalardayım ve hiç toparlanamıcam sanırım...okuyorum sizleri fırsat buldukça ama yazamıyorum...yelizcim tebrik ediyorum seni çok başarılı ilerliyosun...nursenacım ben artık yapamıyorum hiç bişey birazcık olan hevesimde kaçtı hiç tadımda yok sen beni listeden çıkar boşuna uğraştırmayayım senii...bir ay sonra düğün var ben çokça eksilerde olmalıyken bolca artılardayım...sorsan hergün yeniden başlıyorum ama bikaç saat sürüyo sadece..wc problemim var ve sürekli şişiyorum..neyse başınızı şişirmeyeyim bende haberler böyle işte...sizlere başarılar diyerek yarışmadan çekiliyorum kızlar...

Hayir bu bahaneyi kabul etmiyorum vazgecmek yok lutfen yeniden yeniden baslasanda vazgecmek yok kabizlik icin kuru kayisi ye hergun bir bardak form cayi ic dugune bir ay varmis daha 1 ayda 5 kilo versen kendini cok iyi hissedersin lutfen vazgecme kendin icin bu kadar verdigin emek icin

Bugunku menum

Sabah
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
Biraz maydonoz dereotu
5 badem
Hepsini salata yapargibi tabaga dograyip oyle yedim

12 14 16 18 20 de yogurtlu detokscorbasi

Spor
35dk pilates
90 dkyuruyus

Su
2 litre

Yarin tartida yuzum guler insallah
Nursena reis liste zorunlulugu getir bence bak aramizdan kacmak isteyenler var onlarda liste yaak zorunlu oldugu icin daha az yerler belki

iyi akşamlar
ben bugün detoks yapamadım düzensiz yedim ama az ydim
sabah yani öğlene doğru 1.5 dilim ekmek labne ve çilek reçeli
akşam ıspanaklı yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek
suyu fazla içemedim evde olmama rağmen artık şimdiden sonra içerim
bu arada mr sonucunu için yarın öğleden sonra gideceğiz bugün eşimin işi vardı gdemedik uzak olduğu için yalnız gitmek istemedim
sporum yok sadece markete gittim bir de az önce balkonu ve banyoyu yıkadım:))

Canim icinde 4er kasik nohut yesil mercimek ve bulgur var bu olcu kuru hali tabi kendi yaptigim yogurdun icine koydum bitanede salataliik rendeleyip icine maydonaz ve dereotuda dogricam
Güzel biseye benziyo tok da tutar.afiyet olsun.bence bu hafta iyi kilo verdn.

Heyirli aksamlar bacilar neydirsiniz erzurumlu yengemler hep boyle konusur :)

Hayirli olsun dileklerinizr cok cok tsk ederim daha goremedim yigenimi.

Ayaklarim ne bicim sizliyo babeti icad edenin 7 sulalesine Allah rahmet eylesin senmisin bu kiloda ortapedik terligini birakip suslu babet giyen simcik boyle agri cekersin.

Meyraaaa yemekte sevmedigim biseydir yogurt hic bir cesitle yemem sevmem yemekleri yogurtla yemeyi ama ondanda fazla sevmedigim bisey var ki oda sarimsakli yogurt :))

slm kızlarrr
şimdi çalışmaya başlıcam inşallah uykum gelmezde 1-2 saat çalışabilirim
yarın iş çıkışı düzceye gitcez evde yokuz
sabah emineyi doktora götürcem bildirim yapamam pcyi açmıcam çünkü izinli yazarsınız
pazartesi görüşürüz inşallah :)

Sagol asuman ablacim kirk cikmisti zaten 3 aylik olucak 1 haftasi var :)

Iyi oldu atlattim misafiride. Meyra napti acaba..
Bonus Allah kabul etson canim ne guzel okuttun mevlidinide ben okutamadim biliyonmu hamileligim cok zorluydu dogumdan sonra sanki depresyonda gibiydim kalabalikla ugrasicak gucu kendimde bulamadigimdan okutamadim sonrada kaldi Allah affetsin

bugünki kahvaltım çok ilginç bende paylaşıyım: ))))
koyun yoğurdu ile ekmek.
ekmekle yoğurt yemesini, yada prinç pilavını yoğurtla yemeye bayılırım.

Yogurt ve ekmek yemesini ben de cok severim meyra.. hele koyun yogurduysa,ekmek sicaciksa birde yaninda zeytin ve memleketimin envai cesit otlari varsa tadindan yenmez..:)

Haslandiktan sonra konuyo canim icine icinde yag ve tuz yok ama

Hmm,azicik zeytin yagindan zarar gelmez ama:)baharatlar yasak degil ise tuzun yerine konulabilir sanirim..

Yolcu lütfen vazgecme,vazgecip kabuguna cekilmek daha kötü inan..hergün bugunde adepte olamadim diye basimizi sisir ama lütfen vazgecipte kendine en büyük kötülügü yapma olur mu...tekrar aramizda olmani temenni ediyorum..

Mevlüt'ün hayirli,mübarek olsun bonus,Allah kabul etsin..babetler cok güzel olmasina ragmen uzun süre kullanildiginda inanilmaz yoruyor ayaklari malesef..15 dk soguk suda bekletebilirsen ayaklarini agri rahatlayip geciyor,bizzat test edildi onaylandi...:)süt ürünlerini hic mi tüketemiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…