Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorun ne fundacim uzuldum mesajini okuyunca.. Biseymi kacirdm ben?

Aaah çok yorgunum: )
Ayaklarım acıyo.

Benimdeee

Yeliz allah affetsin ne demek ya hu bu farz bisey degilki mevlut olmasada olur nolucak allah askina simdi iyi hissediyosan simdi yap.

Ben ogluma yapmadim heves ettim ama aileden bazilari biseyler dedi yapmadm iste.
Kizim olunca yaptim icimde kalmisti simdikinide mecburiyetten yaptim. Bebek gormeye gelcekler vardi sorup duruyolarmis hic istemiyodum ama simdi boyle herkes gelmis oldu eger yapmasaydim misafirlere hazirlik yapmaya evi toplamaya ugrascaktim kendimde yapamiyorum hep yuk olcaktim ablama falan boyle cikti iste.

Sen ne saniyon ben ugrasip yapabildmmi?
Ablm gorumcem annem sagolsun yardm ettilr yoksa ne altindan kalkardm nede canm isterdi

ALLAH yardimcn olsun.ogrenirsin abla merak etme.isteyince oluyo.

ben dili biraz bencilik degilmi.bende yurt disindayim.burda kimsem yok hep ailemin akrabalari.ablalar halalar kuzenler amcalar hepsi var.benim kimsem yok. esimin ailesi icin demiyorum senede bi defada olsa kendi ailemde oyle bisey dedirtmiyolar gerci ozaman kucuktu. bu sene napcaz bilmiyom.

Akşam başımağrıdı yattım uyudum biraz öyle olunca gece de uyuyamadım tabii :))

kolay gelsin canım

öğrenirsin canım Allah kolaylık versin
erken kalkan yol alır da pek de erkencisiniz maşallah
gecmis olsun ablacm.
sağolsun asuman ablaya rica ettim bir geceliğine beni idare etsen sıkıştım günüm var diye,
o da kırmadı beni sağolsun: )))))))))
gicik

yok oyle kacmak nereye .anca beraber kanca beraber.biz bigunleri atlaticaz abla lutfen.kirma bizi. 5parmagin bi taneisi olmass ne ise yarar bu eller. hadi gune yeniden basla.ve burda ol.

Sorun ne fundacim uzuldum mesajini okuyunca.. Biseymi kacirdm ben?

Benimdeee
kizima bisey diyemiyorumda bonuscum.kaynanam daha cok kayinbabam dur dememe karisiyo.kizima laf dinletemiyorum.onlarla yasiyorum. ve bunu kotulemedigi anlatiyordum bende severim dedim babanne anneanne dedeler varmi onlar gibisi.ama beni anne olarak esimide bi baba olsrak gormiyolar sanki herseyimmi yanlis.yada benmi buyutuyrm anlamadim.konu bu canm

AlLAH Kabuletsin.ne guxel yapmisin bak.icinde kalmasin biseyler.

günayydınnnnnnnn
nursena reis çok seyrek uğruyorsun bu sıralar hayırdır inşallah
çok yoğun geçiyo kuran kursunada gidiyorum öğleden sonra sabahtan haldır hadır yemek çamaşır bitirmek için uğraşıyorum
pc açtımmıda kuran öğreten sitelere dalıyorum inşallah okumayı başarırım onun için az yoğunum bu aralar

maşallah Allah zihin açıklığı versin öğrenirsin çabucak ben eminim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…