eminim oyledir bende ebe dedeyi cok severim heleki sevgileri bambaska bi dedemi hic gormedim diger dedemide kizima 7aylik hamile iken kaybettim.haftaya 2sene olcak hala icim aciyo.sevgilernin yerini bisey doldurmuyo.ama hicmi biseyim dogru olmaz.biri bisey drsin bende dahil bagirip kizimi savunuyolar.kimseye gitmiyor bugun gorumcelerim vardi hic bi cocukla oynamadi.hep yanimizdaydi.eniste geldi onu gordu sanarsin elini bi yere kistirmisin gibi bagirip dedeye kacti susturamadik gitsin diyo kimseyi istemi kendinden bi ay kucuk kuzeninden kaciyo korkuyo. telo eline verdiler akilli teli simdi benden ii kullaniyo youtubeden cizgi flim aciyo.aldim artik elinden iki haftadir vermiyorum.konusmuyo bi kac cumle haric.bi ay kucuk kuzeni ilahi soyluyo napim yardim edin bana abla tecrubelisizdir siz cikmazdayim
Aaah çok yorgunum: )
Ayaklarım acıyo.
haklısın hatırladım kırk uçurmaya gitmiştiniz :)yaşlılık işte
meyra yorgunluktan gelemedi sanırım
Iyi cok sukur agu gugu yapiyo guluyo buyumeye calisiyo.Bonus geçmiş olsun kuzu ikimize de: )
Bu arada bebiş nasıl annesi?
Iyi cok sukur agu gugu yapiyo guluyo buyumeye calisiyo.
Bonus ve meyra ne cok telasli ve yogunsundur suan,kolayliklar diliyorum...
Allah bagislasin canim kac aylikIyi cok sukur agu gugu yapiyo guluyo buyumeye calisiyo.
ALLAH yardimcn olsun.ogrenirsin abla merak etme.isteyince oluyo.günayyydınnn dünnnn akşam geçmişi okurken sızmış kalmışım elimde elefonla kızıma öğretmeni sabah erken kalkıp çalışın demiş 2 gündür 5 te ayaktayız akşama kaadar koşturup duruyorum sabahta 5 te kalkınca 12 de sızdım bugün sabah gene 5 de ayaktaydık Allah izin verirse kuran kursuna gidiyorum dua edinde öğreneyim kafam basmıyo inşşallah allah bi kolaylık verir
meyra kuzum seni sabah buralarda görmek ne büyük şeref hayırdır kız erkencisin
ben dili biraz bencilik degilmi.bende yurt disindayim.burda kimsem yok hep ailemin akrabalari.ablalar halalar kuzenler amcalar hepsi var.benim kimsem yok. esimin ailesi icin demiyorum senede bi defada olsa kendi ailemde oyle bisey dedirtmiyolar gerci ozaman kucuktu. bu sene napcaz bilmiyom.eliffunda büüyük aile hem zor hem güzel yanlları var ben gurbetteyim yalnızız çocuklar senede 1 -2 görüyolar hafta sonları ağlıyolar annane babane gitmek istiyolar arkadaşlarım gidiyo biz neden yalnızız diye ben zorlanıyorum hala çocuklar napsın beraber büyütmek çok zor sabır dile benim bi akrabam çok çatışıyodu ben dili konuşmaya başlamış çocuğula eşiyle baya fayda oldu demişti inatlaşıp yapmıyodu eşim diyo sende deneyebilirsin
gecmis olsun ablacm.Akşam başımağrıdı yattım uyudum biraz öyle olunca gece de uyuyamadım tabii :))
kolay gelsin canım
öğrenirsin canım Allah kolaylık versin
erken kalkan yol alır da pek de erkencisiniz maşallah
giciksağolsun asuman ablaya rica ettim bir geceliğine beni idare etsen sıkıştım günüm var diye,
o da kırmadı beni sağolsun: )))))))))
yok oyle kacmak nereyeSelamün aleyküm..
nasılsınız kızlarrr..ben gene fenalardayım ve hiç toparlanamıcam sanırım...okuyorum sizleri fırsat buldukça ama yazamıyorum...yelizcim tebrik ediyorum seni çok başarılı ilerliyosun...nursenacım ben artık yapamıyorum hiç bişey birazcık olan hevesimde kaçtı hiç tadımda yok sen beni listeden çıkar boşuna uğraştırmayayım senii...bir ay sonra düğün var ben çokça eksilerde olmalıyken bolca artılardayım...sorsan hergün yeniden başlıyorum ama bikaç saat sürüyo sadece..wc problemim var ve sürekli şişiyorum..neyse başınızı şişirmeyeyim bende haberler böyle işte...sizlere başarılar diyerek yarışmadan çekiliyorum kızlar...
kizima bisey diyemiyorumda bonuscum.kaynanam daha cok kayinbabam dur dememe karisiyo.kizima laf dinletemiyorum.onlarla yasiyorum. ve bunu kotulemedigi anlatiyordum bende severim dedim babanne anneanne dedeler varmi onlar gibisi.ama beni anne olarak esimide bi baba olsrak gormiyolar sanki herseyimmi yanlis.yada benmi buyutuyrm anlamadim.konu bu canmSorun ne fundacim uzuldum mesajini okuyunca.. Biseymi kacirdm ben?
Benimdeee
AlLAH Kabuletsin.ne guxel yapmisin bak.icinde kalmasin biseyler.Yeliz allah affetsin ne demek ya hu bu farz bisey degilki mevlut olmasada olur nolucak allah askina simdi iyi hissediyosan simdi yap.
Ben ogluma yapmadim heves ettim ama aileden bazilari biseyler dedi yapmadm iste.
Kizim olunca yaptim icimde kalmisti simdikinide mecburiyetten yaptim. Bebek gormeye gelcekler vardi sorup duruyolarmis hic istemiyodum ama simdi boyle herkes gelmis oldu eger yapmasaydim misafirlere hazirlik yapmaya evi toplamaya ugrascaktim kendimde yapamiyorum hep yuk olcaktim ablama falan boyle cikti iste.
Sen ne saniyon ben ugrasip yapabildmmi?
Ablm gorumcem annem sagolsun yardm ettilr yoksa ne altindan kalkardm nede canm isterdi
çok yoğun geçiyo kuran kursunada gidiyorum öğleden sonra sabahtan haldır hadır yemek çamaşır bitirmek için uğraşıyorumnursena reis çok seyrek uğruyorsun bu sıralar hayırdır inşallah
maşallah Allah zihin açıklığı versin öğrenirsin çabucak ben eminim canımgünayydınnnnnnnn
çok yoğun geçiyo kuran kursunada gidiyorum öğleden sonra sabahtan haldır hadır yemek çamaşır bitirmek için uğraşıyorum
pc açtımmıda kuran öğreten sitelere dalıyorum inşallah okumayı başarırım onun için az yoğunum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?