Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Insaallah ogrenirsin canım.heves ettiysen ve çalışırsa n cok cabuk ogrenirsin rahat ol.

3 aylik olmak uzere canim darisi size ins. Meyra sen ve kasimpati aklima gelenler :)

Allahim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin ins
Masallah minicikmis daha annesi.amin canım hayırlısı.bugün doktora gittim yumurtaların cok iyi dedi.bakalım nasibimizde varsa olur ınş

günaydınn..
en son geçen cuma girmiştim topiğe. il dışındaydım. döndüm bir gün sonra konyaya gittim. iki üç gündür eskişehirdeyim. bu akşam yolculuk istanbula. pazara döneceğim. pazartesi yada salı ankarada olacağım. başım döndü gezmekten.

şaşırtıcı bir şekilde 3. cuma kilom aynı 90,2.
spor tabi ki yok. ya otobüs yada trendeyim. olmadı sandalyede

Arkadaslar heppinizi cok begeniyorum ama bu aralar ''begen ''tusunda sorun cikiyor bilginize. Ozellikle es gecmiyorum haberiniz olsun.:)

Nur canim ehliyetin hayirli olsun.kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun..

Bonuscum Allah kabul etsin mevludunuzu..dedigin gibi aradan cikti tum misafirler..akilli hatunsun vesselam.:)
Benim de aksama misafirlerim var dun aksam temizlik yaptim.difrizde kurabiye ve 3,2,1 poacalarim vardi bugun giderken hazir biseyler daha alayim yeterli sanirim..

Asucum hava guzelse cik disari dolan biraz mis gibi..yeni yasinizda hayirli ugurlu olsun insallah..guzel yazilar gorsunler...

Fridacim iyi verdin dimi kilo, gecen yakiniyordun cunku sen de benim gibi..neyse gram gram olacak biseyler.senin spor yapman buyuk avantaj tarti da iyi sonuc almasan da vucudun toparliyordur..
Bahsettigin komsularin durumunu ben de merak ediyorum ne cesaret yahu..
Ayrica diyetisyenlere guvenmiyorum artik idealist degiller bir cogu..gercekleri soyleyenler cok az kisi, biri de canan karatay..

Yeliz,detokstan bekledigin sonucu aldin dimi.tebrikler 90 lardan iyice uzaklastin..

Kasimpatiyi merak ediyorum sifir ekmekle beslendi bu hafta..umarim tarti yuzunu guldurur..

Zeynepcim,seni anliyorum kendine kiziyorsun benim surekli yaptigim olay..dedigin gibi listeden cikmak seni o baskidan kurtarir rahatlarsin ama lutfen uzun surmesin...buradan da uzaklasma.biz diger topikler gibi sidik yaristirmiyoruz gonul muhabbeti yapiyoruz ayni zaman da..sen tartilma kilo bildirimi yapma ama buraya firsat buldukca ugra ...hepimiz senin yoldasligini ozluyoruz diger ugramayan arkadaslari ozledigimiz gibi..

Dicle'cigim surekli seyahat ve sabit kilo buyuk basari hocam..senin balon gibi olman gerekirdi.:) operim seni.

Meyracim muhabbet kusun nasil.?

Eliffunda sen cok iyi bir annesin eminim..kendine iyi bak,iyi ol..

Hayirli cumalar arkadaslar...Bol eksili günler diliyorum hepinize..

Zaman ne kadar da cabuk ilerliyor az önce tarihe söyle bir baktim da pazartesi mübarek 3 aylar basliyor,sanki daha cok var gibi düsünüyordum oysa... Rabbim hakki ile degerlendirebilmeyi nasip etsin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…