- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Hayir bu bahaneyi kabul etmiyorum vazgecmek yok lutfen yeniden yeniden baslasanda vazgecmek yok kabizlik icin kuru kayisi ye hergun bir bardak form cayi ic dugune bir ay varmis daha 1 ayda 5 kilo versen kendini cok iyi hissedersin lutfen vazgecme kendin icin bu kadar verdigin emek icin
geldim işte burdayımy.o.l.c.u gel buraya ya nereye gidiyoooonnnn
Yogurt ve ekmek yemesini ben de cok severim meyra.. hele koyun yogurduysa,ekmek sicaciksa birde yaninda zeytin ve memleketimin envai cesit otlari varsa tadindan yenmez..:)
Hmm,azicik zeytin yagindan zarar gelmez ama:)baharatlar yasak degil ise tuzun yerine konulabilir sanirim..
Yolcu lütfen vazgecme,vazgecip kabuguna cekilmek daha kötü inan..hergün bugunde adepte olamadim diye basimizi sisir ama lütfen vazgecipte kendine en büyük kötülügü yapma olur mu...tekrar aramizda olmani temenni ediyorum..
Mevlüt'ün hayirli,mübarek olsun bonus,Allah kabul etsin..babetler cok güzel olmasina ragmen uzun süre kullanildiginda inanilmaz yoruyor ayaklari malesef..15 dk soguk suda bekletebilirsen ayaklarini agri rahatlayip geciyor,bizzat test edildi onaylandi...:)süt ürünlerini hic mi tüketemiyorsun?
yok oyle kacmak nereye.anca beraber kanca beraber.biz bigunleri atlaticaz abla lutfen.kirma bizi. 5parmagin bi taneisi olmass ne ise yarar bu eller. hadi gune yeniden basla.ve burda ol.
Gununuz aydin olsun yoldaslar..
Guncel kilom, 107
Giden 700 gramcık.
Yeliz,detokstan bekledigin sonucu aldin dimi.tebrikler 90 lardan iyice uzaklastin..
Kasimpatiyi merak ediyorum sifir ekmekle beslendi bu hafta..umarim tarti yuzunu guldurur..
Zeynepcim,seni anliyorum kendine kiziyorsun benim surekli yaptigim olay..dedigin gibi listeden cikmak seni o baskidan kurtarir rahatlarsin ama lutfen uzun surmesin...buradan da uzaklasma.biz diger topikler gibi sidik yaristirmiyoruz gonul muhabbeti yapiyoruz ayni zaman da..sen tartilma kilo bildirimi yapma ama buraya firsat buldukca ugra ...hepimiz senin yoldasligini ozluyoruz diger ugramayan arkadaslari ozledigimiz gibi..
Dicle'cigim surekli seyahat ve sabit kilo buyuk basari hocam..senin balon gibi olman gerekirdi.:) operim seni.
Meyracim muhabbet kusun nasil.?
Eliffunda sen cok iyi bir annesin eminim..kendine iyi bak,iyi ol..
evt aynen oyle boyle seyleri soylesem aslinda belkide anliycaklar ama saygiszlik yapicam diye icimden herseyi soyluyorum.Yena he ben akilliyim dimi :))
Funda bir annenin en buyuk hatasi kendini yetersiz gormektir guzelim sorun hep sende olamaz. Buyukler malesef hep kendilerini hakli dogru saniyolar bi kere en basindan bisey demeyip sessiz kaldiysan tamam artik... Sen saygidan ses etmim dersin onlar bunu baska turlu algilar sonrada gelsin siskin egolar.
Nolursa olsun hayir demeyi bilmemiz lazim.
tamam burda ol diyet yapma ama kilonu koru cikma en azindan .bende iki hafta acayip ac geziyodum diyet diyodum hep arti oluyodum.simdi sadece dikkat ediyorum.sukur eksileri goruyom.gormesemde kilo almiyom diyorm.birakma bizi sensiz.bak bende giderim.Selamün aleykümm...
desteğin için sağol canım...vazgeçmek değil aslında sadece bir süre diyet düşünmek istemiyorum...
geldim işte burdayımsizlerden ayrı kalamam ki buralardayım fırsat buldukça...
buralardayım canım bir yerlere gitmicem tabiki ama diyeti düşünüp yapamadıkça daha kötü oluyorum oyüzden birazcık mola veriyorum diyelim...
buralarda olucam canım...
aylardır onu bile göremiyom ben yenacım yaa...
aynen yenacım bide hiç düzenim yok çogu günüm dışarlarda geçiyo dışarda yiyorum evde olduğum günlerdede temizlik çamaşır vs derken kendime özel bişeyler yapasım olmuyo hep zararlı şeyler yiyorum ama vicdanımda kafamda rahat değil yedikten sonra pişman olup gene yiyorum ne saçmalık ama böyle işte diyet yapıyorum deyip yiyorum sıkıldım biraz diyet modundan çıkmak istiyorum onun haricinde takipçiniz olucam buralarda olucam...
sizleri seviyorumki ben uzak kalamam yanii...
Cok gecmis olsun canim ya baska doktora gostermek bencede iyi fikirmerhabalar
mr sonucumu aldım biçok şey var ama ameliyat ne kadar faydalı olur bilemem dedi dr daha önce zaten 2 ameliyat olmuştum küçükken
yani gittiği yere kadar idare edeceğim
yine de başka dr da göstereceğiz
gittiğimiz hastanede bir dr baktı canımAsucum,iyi edersiniz baska doktora gostermekle..
Esinin doktorumu bakti.?
sağol canım haklısın herkes farklı bişey söylüyor ilk muayene eden dr röntgene bakınca ameliyat demişti bu farklı dedi bakalım hayırlısı olsunCok gecmis olsun canim ya baska doktora gostermek bencede iyi fikir
merhabalar
mr sonucumu aldım biçok şey var ama ameliyat ne kadar faydalı olur bilemem dedi dr daha önce zaten 2 ameliyat olmuştum küçükken
Iyi olur insallah teyzen yaa mide ameliyati olma kararini vermek buyuk cesaretmerhabalar ben geldim 2 gündür dışarlardaydım kardeşimin bir ev alma işi vardı maddi, manevi yanında bulunmam gerkiyordu onunlaydım beslenmem kötü geçtii evet eksi bildirdim ama dün gece açlıktan yatamıyordum :) 2 gündür sporumada gidemedim canım sıkıldıı...
dengesiz açlıklardan ve dengesiz fazla yemelerden artık midem ağrıyor ben yapıyorum siz yapmayın bir türlü istediğim gibi sağlıklı beslenemiyorum helede gece saat 7 den sonra bişeyler yersem mide ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum..
ikindi vakti annem aradı teyzem aramış kimseye söyleme abla düğün ertesinde ben mide amelyatı olucam demiş söylemiştim hatırlıyanınız vardır bizim 16 mayısta kardeşimin düğünü var teyzem zannedersem 150 kilo civarıdır yaş olarakda 50 olması lazım kendisiyle konuşmadım haberim olduğunu bilmiyor ama canım sıkıldı...
Arkadaslar heppinizi cok begeniyorum ama bu aralar ''begen ''tusunda sorun cikiyor bilginize. Ozellikle es gecmiyorum haberiniz olsun.:)
Nur canim ehliyetin hayirli olsun.kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun..
Bonuscum Allah kabul etsin mevludunuzu..dedigin gibi aradan cikti tum misafirler..akilli hatunsun vesselam.:)
Benim de aksama misafirlerim var dun aksam temizlik yaptim.difrizde kurabiye ve 3,2,1 poacalarim vardi bugun giderken hazir biseyler daha alayim yeterli sanirim..
Asucum hava guzelse cik disari dolan biraz mis gibi..yeni yasinizda hayirli ugurlu olsun insallah..guzel yazilar gorsunler...
Fridacim iyi verdin dimi kilo, gecen yakiniyordun cunku sen de benim gibi..neyse gram gram olacak biseyler.senin spor yapman buyuk avantaj tarti da iyi sonuc almasan da vucudun toparliyordur..
Bahsettigin komsularin durumunu ben de merak ediyorum ne cesaret yahu..
Ayrica diyetisyenlere guvenmiyorum artik idealist degiller bir cogu..gercekleri soyleyenler cok az kisi, biri de canan karatay..
merhabalar
Iyi olur insallah teyzen yaa mide ameliyati olma kararini vermek buyuk cesaret
Selam,
Bu aralar pek uğrayamıyorum..yoğunluk ve yorgunluktan pek yazamıyorum..
Ne güzel kararlar alınmış..ben de uymaya çalışırım..Uyamadığım zamanlar çoğunlukta olursa kusura bakmayın..
Bonuscum kolay gelsin..Dilerim bebeler sorun çıkarmazda kısa sürede misler gibi olur evin...
Daficiğim.
Fridacım komşunun çokmu parası var..Göbekten iğne yi merak ettim..karın yağları içinmi acep.?
Kasımpatı toprağım, nasılsın.? mönün gayet başarılı..Ananası çok mu seviyorsun.:)
ben iyiyim çok şükür baş ağrım dışın da dünden beri yine ensem ve başım çok ağrıyor..oğlum da daha iyi çok sağol canım..
nursenacım,enginarı çok severim, maalesef eşim ve çocuklar sevmez....Kuzu etli,pişiririz,baklalı çok güzel olur...dolması harika olur...Bir de kasımpatının dediği gibi enginarlı pilavı çok güzel oluyor tabii yapraklarıyla pişirilir yaprakları tek tek eline alıp dişlerinle sıyırırsın asıl lezzet yaprakların da zaten...
Meyracım kolay gelsin...Sen de toparlan artık, yeniden 90 larımı görmek istiyorsun yoksa..
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...sevde 38, karatay çok iyi bir seçim çok iyi bir yaşam şekli umarım hep devam edersin...Ben bir süre yaptım ve kısa zaman da 10 kilo verdim...
asucum,mr sonucunu bizimle de paylaşırsın merak ediyorum...Ablam endoskopi sonucun almış mide fıtığı varmış ablam da..hiç duymamıştım..Ömür boyu kullanacağı bir ilacı oldu artık.ona belli etmedim ama üzüldüm biraz. ki ablam kadar sağlıklı beslenen birini daha tanımadım...Her açıdan yiyeceklerine çok dikkat eder hep organik ürün satın almaya çalışır,her gün yürüyüş yapar vb.
günayydınnnnnnnn
çok yoğun geçiyo kuran kursunada gidiyorum öğleden sonra sabahtan haldır hadır yemek çamaşır bitirmek için uğraşıyorum
pc açtımmıda kuran öğreten sitelere dalıyorum inşallah okumayı başarırım onun için az yoğunum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?