Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena'cim haftasonu kacamaklar ile gecmisti malesef,pazartesiden bu yana düzenli devam edebildim..
Her ne kadar meyve kismi beni zorlasada karatay usulu beslenmeye gayret ettigimden ekmek yememeye calisiyorum canim..Bu arada tebrik ediyorum seni eksilerden dolayi..

Asuman abla kizinin dogum günü kutlu olsun,birlikte gecireceginiz nice huzur dolu yillar nasip etsin Mevlam.

Yena he ben akilliyim dimi :))

Funda bir annenin en buyuk hatasi kendini yetersiz gormektir guzelim sorun hep sende olamaz. Buyukler malesef hep kendilerini hakli dogru saniyolar bi kere en basindan bisey demeyip sessiz kaldiysan tamam artik... Sen saygidan ses etmim dersin onlar bunu baska turlu algilar sonrada gelsin siskin egolar.

Nolursa olsun hayir demeyi bilmemiz lazim.

Selamün aleykümm...

desteğin için sağol canım...vazgeçmek değil aslında sadece bir süre diyet düşünmek istemiyorum...

y.o.l.c.u gel buraya ya nereye gidiyoooonnnn
geldim işte burdayım sizlerden ayrı kalamam ki buralardayım fırsat buldukça...

buralardayım canım bir yerlere gitmicem tabiki ama diyeti düşünüp yapamadıkça daha kötü oluyorum oyüzden birazcık mola veriyorum diyelim...

yok oyle kacmak nereye .anca beraber kanca beraber.biz bigunleri atlaticaz abla lutfen.kirma bizi. 5parmagin bi taneisi olmass ne ise yarar bu eller. hadi gune yeniden basla.ve burda ol.

buralarda olucam canım...

Gununuz aydin olsun yoldaslar..

Guncel kilom, 107
Giden 700 gramcık.

aylardır onu bile göremiyom ben yenacım yaa...

aynen yenacım bide hiç düzenim yok çogu günüm dışarlarda geçiyo dışarda yiyorum evde olduğum günlerdede temizlik çamaşır vs derken kendime özel bişeyler yapasım olmuyo hep zararlı şeyler yiyorum ama vicdanımda kafamda rahat değil yedikten sonra pişman olup gene yiyorum ne saçmalık ama böyle işte diyet yapıyorum deyip yiyorum sıkıldım biraz diyet modundan çıkmak istiyorum onun haricinde takipçiniz olucam buralarda olucam...

sizleri seviyorumki ben uzak kalamam yanii...

evt aynen oyle boyle seyleri soylesem aslinda belkide anliycaklar ama saygiszlik yapicam diye icimden herseyi soyluyorum.

tamam burda ol diyet yapma ama kilonu koru cikma en azindan .bende iki hafta acayip ac geziyodum diyet diyodum hep arti oluyodum.simdi sadece dikkat ediyorum.sukur eksileri goruyom.gormesemde kilo almiyom diyorm.birakma bizi sensiz.bak bende giderim.

Cok gecmis olsun canim ya baska doktora gostermek bencede iyi fikir

Asucum,iyi edersiniz baska doktora gostermekle..
Esinin doktorumu bakti.?
gittiğimiz hastanede bir dr baktı canım
haftaya müsait olduğunda eşimin doktoruna gideceğiz zaten eşimin de kontrole gitmesi gerekiyor
Cok gecmis olsun canim ya baska doktora gostermek bencede iyi fikir
sağol canım haklısın herkes farklı bişey söylüyor ilk muayene eden dr röntgene bakınca ameliyat demişti bu farklı dedi bakalım hayırlısı olsun

Rabbim şifa versin inş. bencede bi doktora daha göstermek iyi fikir...peki ameliyat olsa tam olarak ne yapılacak....

merhabalar ben geldim 2 gündür dışarlardaydım kardeşimin bir ev alma işi vardı maddi, manevi yanında bulunmam gerkiyordu onunlaydım beslenmem kötü geçtii evet eksi bildirdim ama dün gece açlıktan yatamıyordum :) 2 gündür sporumada gidemedim canım sıkıldıı...

dengesiz açlıklardan ve dengesiz fazla yemelerden artık midem ağrıyor ben yapıyorum siz yapmayın bir türlü istediğim gibi sağlıklı beslenemiyorum helede gece saat 7 den sonra bişeyler yersem mide ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum..

ikindi vakti annem aradı teyzem aramış kimseye söyleme abla düğün ertesinde ben mide amelyatı olucam demiş söylemiştim hatırlıyanınız vardır bizim 16 mayısta kardeşimin düğünü var teyzem zannedersem 150 kilo civarıdır yaş olarakda 50 olması lazım kendisiyle konuşmadım haberim olduğunu bilmiyor ama canım sıkıldı...

Iyi olur insallah teyzen yaa mide ameliyati olma kararini vermek buyuk cesaret

yukardaki mesajdada anlatım canım bir düzenim yok oluşturamıyorumda önümüzde bir düğün ve yeni alınan evin tadilatı var. evle dışarı koşuşturmalarında düzen tuturamıyorum birde üstüne düğün ertesi teyzemin mide amelyatı çıktı bende yatılı misafir olucak zaten anneme mümkün değil hastaneye gidemem dedim hastanede bana çok uzak ....

komşularım çok ilginç incelecekler ama nereye kadar insan öğlen, akşam sebze çorbası içebilirki benim midem almıyor meyva yok, kuruyemiş yok sabah kahvaltıda zeytin bile yasak süt ürünlerinide yağsız alıyorlar herhâlde bakıp görücez takipteyim sen yengenin iğnelerine bakmayı unutma :)

akşamada misafirin varmış kolay gelsiin

geçmiş olsun canım sonuçlarını gösterirsin birkaç güvendiğin doktora sonrasında orta bir yol bulursunuz inş. kızınında doğum günüymüş daha nice sağlıklı, mutlu yaşlara annesi hediyeni alabildin mi? bideee adaş akşama pasta varmı

Iyi olur insallah teyzen yaa mide ameliyati olma kararini vermek buyuk cesaret

bilemiyorum medem olucaktı erken olsaydı barii bende kilolu olduğum için aynı derten muzdarip olunca karmakarışık oldum birde daha bizim il dışından misafirlerimiz varken düğün ertesi hemen amelyat olmasıda bize zorluk olucak ....
korkuyorum açıkçası teyzem neticede zaten elli yaşında bir 10 yıl daha yaşasın yeter diye düşündüm yeterki amelyat olmasın yaa teyzeme bişey olursa korkusu inanılmaz

ablan için çok geçmiş olsun ablacım, çok şükür dermansız bir hastalık değilmiş ilacı varmış, ben duydumda nasıl bir hastalık bilmiyorum.
bazen ne kadar dikkat etsende çıkabiliyor hastalıklar, genetik yatkınlıkta çok mühim bence.
dediğinde çok doğru artık dur dememin vakti geldi, sağolasın, üst üste gün aldım, sonra misafirdi yatılı misafirlerimdi derken ipin ucunu kaçırdım uzun süredir, inş bir mani olmazsa önümüzde pazartesi yada salı başlicam diyete tekardan.
kocaman öpüyorum ablam.

kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…