herkese merhaba;
ben geldim kimsecikler kalmamış :))) malum pazar ya işimiz kızımı avutmak dinlenmekten ziyade zemuszemus
sizler nasılsınız bayanlar??
@aysezynp: sen de hoşgeldin aramıza.
kızlar ben de yeni katılıyorum aranıza adım zuhal 30 ocakta doğum yaptım ama 3 ay boyuca herkes doğum yaptın mı dediler kilolardan dolayı 88le hamiş kalmıştım 115 le bitti doğumum eve geldiğimde 108dim şimdi yani 8 ayın sonuda hala 95im sinir oluyorum valla mağazalardan Xlarge istemekten yeğenim teyze bu annemle snin kaderin diyor x large yazısını göstererek okul başladı birşeyler almak zorundaydım sürekli dolabım geğişiyor evlendiğimde 65 kiloydum o günlere dönmek uzak görünüyor ama en azından 80e inmek istiyorum beni de alın aranıza
Yena, acaba benim verdiğim bu 2 buçuk kilonun hepsi su mu?
canım başlamışsın bu yola inşallah verecez merak etme yalnız tek bi şey sölicem marttan beri burdayım aralıksız hergün kendini o kadar sıkmıcan ilk başta çokk sıkı girenleri gördün 1 haftada fossss birden herşeyi kesemezsin nefis bu alışkanlıklar zor terk ediliyo onun için kendine stres yapmadan başla sadece yaşam tarzını deiştir ceksin o kadarkızlar hepinize teşekkür ederim. aranıza alındığım için sağolun. kilom korkunç. 120 küsur, cumaya tartılıp yazacağım. doğumda aldığım 12 kilo olduğu gibi kaldısanki doğurmadım ya mafoldumben ama bu böyle gitmeyecek. ben de kilo vereceğim. yarın yapabilirsem spor salonuna gidip görüşeceğim. allah'ım zayıflamak istiyorum senağlama cumaya kadar ara ara girer, sohbetlerinize katlırım bir mahzuru yoksa. herkese iyi geceler kızlar :içelim:
bende ilk hafta 3 kilo verdim yalnız verdiğim su olabiilir fakat dyete devam ettiğim daha sonraki haftalar her hafta 1 kilo verdim ve daha geri almadım o 3 kiloyu devam edersen geri gelmezArkadaşlar daha önce söylemiştim bayramdan sonra diyete başlayacağım diye. Evet başladım, perşembe günü yani okulların açıldığı gün. Başlangıç kilom 95,5 az önce tartıldım 93 kiloyum. Diyete başladığım gün spor salonuna da gitmeye başladım, hem step hem fitnness yapıyorum. Baçlangıçta bu kısa zamanda, verdiğim sanırım su.
ahh doğumlar zaten mahfediyo bizi ben evlendiğimde 75 idim allahtan adam fazla hayal kırıklına uğramadıkızlar ben de yeni katılıyorum aranıza adım zuhal 30 ocakta doğum yaptım ama 3 ay boyuca herkes doğum yaptın mı dediler kilolardan dolayı 88le hamiş kalmıştım 115 le bitti doğumum eve geldiğimde 108dim şimdi yani 8 ayın sonuda hala 95im sinir oluyorum valla mağazalardan Xlarge istemekten yeğenim teyze bu annemle snin kaderin diyor x large yazısını göstererek okul başladı birşeyler almak zorundaydım sürekli dolabım geğişiyor evlendiğimde 65 kiloydum o günlere dönmek uzak görünüyor ama en azından 80e inmek istiyorum beni de alın aranıza
bu aralar vakit bulupta siteye gelemiyorum gece girip hemen çıkıyorum ama bakıyorumda beni merak eden yok:çok üzgünüm: :mymeka: oysaki ben sizi çooooooooook seviyom Şeniz
bak ne diycem beni unutan şişko kalsın kaydirigubbakcemile3 şaka tabiiiiii:kedi:
bende halen sizin arkidişinizim ve burdayım unutmayın beniiii :1rolleyes:
ne yediğimizi yazalım arkadaşlar lütfennn yoksa biribirimize yararımız olmucak
sabah 1dilim ekmek layt ekmek yoktu derhal almaya gidicem biraz sonra
4 zeytin
2 çatal süzme yoğurt
2 çatal zeytin o kadar çayımı içtim şimdide yeşil çay içecem öpüyom sizi
paylaşımlarınızı bekliyom
kızlar ben de yeni katılıyorum aranıza adım zuhal 30 ocakta doğum yaptım ama 3 ay boyuca herkes doğum yaptın mı dediler kilolardan dolayı 88le hamiş kalmıştım 115 le bitti doğumum eve geldiğimde 108dim şimdi yani 8 ayın sonuda hala 95im sinir oluyorum valla mağazalardan Xlarge istemekten yeğenim teyze bu annemle snin kaderin diyor x large yazısını göstererek okul başladı birşeyler almak zorundaydım sürekli dolabım geğişiyor evlendiğimde 65 kiloydum o günlere dönmek uzak görünüyor ama en azından 80e inmek istiyorum beni de alın aranıza
bu aralar vakit bulupta siteye gelemiyorum gece girip hemen çıkıyorum ama bakıyorumda beni merak eden yok:çok üzgünüm: :mymeka: oysaki ben sizi çooooooooook seviyom Şeniz
bak ne diycem beni unutan şişko kalsın kaydirigubbakcemile3 şaka tabiiiiii:kedi:
bende halen sizin arkidişinizim ve burdayım unutmayın beniiii :1rolleyes:
su içmeye başlamam lazım 3 lt içerken ne güzel veriyodum malum ramazanda hiç içemedim yurdusum az yemişin kızzz ben senden çok yedim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?