Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun canim.
teşekkür ederim
Rabbim şifa versin inş. bencede bi doktora daha göstermek iyi fikir...peki ameliyat olsa tam olarak ne yapılacak....
canım biçok şey yapılacak menüsküs tamiri kıkırdak doku nakli kemiklerin törpülenmesi vs vs vsişte
şimdi onlar ol dese de olmam zaten kızın sınavı var peşinden ramazan gelecek
öyle yapacaz artık adaşım
kızımın doğumgünü pazar gümüş kolye sipariş verdim ismini yazdıracağım
pasta hiç yemez benim küçük kızım ama alırım herhalde meyveli bir pasta
kızımın doğum gününü kutlayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkse teşkkür ederim

Sevgili kus bir suru su ictim sistim yatimde sut yapim iyi geceler sanada sende yat :)

ben o arada uyumuşum: D

Yaz tahtaya bir daha
Tut defteri kitabı
Sarı çizmeli mehmet ağa
Birgün öder hesabı
: )

şimdilik biraz iyi, ilk baştaki aşırı sızlanmaları yok, o aşırı sıkıntısı marul ile geçmişti zaten o zaman, yalnız veteriner marulun apseye hiçbir faydası olmaz demişti, bilemiyorum artık ozaman marulun kuşuma neden iyi geldiğini
3-4gün oldu çok az yemine çörekotu karıştırıyorum artık her derde deva diye, zaten nettede araştırdım biraz çörekotu muhabbetlere iyi gelirmiş, bağışıklık sistemini güçlendirirmiş ve nefes darlıklarına iyi gelirmiş.
yalnız karnındaki şişlik sabit herhangi bir ileri yada geri değişme yok.
şuan tek umudum çörekotunun zaman içinde fayda etmesi, bakalım zaman artık, karnının ağrısı dışında başka bir sıkıntısı yok: (
çok sağol ablam ilgin için.
allaha emanet olasın...

teşekkür ederim YENAm. Çok büyük yük kalktı üstümden.

Bu arada ben de telden okuyorum beğenemiyorum ama hepinizi takipteyim

74frida topiğin ruhu, sende 2.ruhumuzsun: )

amin inş canım.

çok geçmiş olsun, sonu hayr olsun inş ablam.
mühim rahatsızlıklarda bence 3doktor görse yeridir, birde alanında uzman iyi doktorlar olmasıda çok önemli.

bu arada kızınında doğum günü kutlu olsun, hayırlı uzun ömrü olsun inş sevdikleriyle birilikte: )

bu arada kızınında doğum günü kutlu olsun, hayırlı uzun ömrü olsun inş sevdikleriyle birilikte: )

Cok gecmis olsun canım.insaallah daha iyi olurdun

Asumanzeynep farketmemistim kizinin dogum günü kutlu olsun.Nice mutlu sağlıklı yillara
teşekkür ederim Alla razı olsun

Nursena benim kilo yine yanlis olmus canim 88.1 olucakti
listede düzeltemedim 10 dk dolmuş ta ama çizelgede beni şutlamış oldun 3.lüğü yenaya verdim tek tek kağıda yazıyorum ya kilolarınızı yazarken 1 i 2 gibiyazmışım aceleden geç kaldı liste diye misafir kurs pazar yemek derken anca bu saate gelebildim özür
nursena kilomuz aynı olmuş :))
ellerine sağlık tablo için canım
he yılan hikayesi:)) bacım
geçmiş olsun hayırlısı olsun inşLLh rahatlar bacagında benimde sağ bacak şiş neden bilmiyorum içten içtende sızlıyo varismi acep

kızınada allah uzun ömür nasip etsinnnn

Onemli degil canim ama 2 kwre ugrasmis oluyosun bende soylemeye utaniyorum aslinda ama liste duzgun olsun diye soyluyorum

Onemli degil canim ama 2 kwre ugrasmis oluyosun bende soylemeye utaniyorum aslinda ama liste duzgun olsun diye soyluyorum
haklısın ben pek beceremiyorum bu liste işini kimsede almak istemedi yena çok yoğun bana kaldı ihale yapmak isteyen varsa verebilirim çok yoğunum çoluk çocuk olunca zor oluyo benim dikkatsizliğim tamamen

haklısın ben pek beceremiyorum bu liste işini kimsede almak istemedi yena çok yoğun bana kaldı ihale yapmak isteyen varsa verebilirim çok yoğunum çoluk çocuk olunca zor oluyo benim dikkatsizliğim tamamen
Benim evde internet yok canim ya telden giriyorum ben hep yani zor benim acimdan uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…