maşallah korumak da çok mühim canım biliyorsun
teşekkür ederimGecmis olsun canim.
canım biçok şey yapılacak menüsküs tamiri kıkırdak doku nakli kemiklerin törpülenmesi vs vs vsişteRabbim şifa versin inş. bencede bi doktora daha göstermek iyi fikir...peki ameliyat olsa tam olarak ne yapılacak....
öyle yapacaz artık adaşımgeçmiş olsun canım sonuçlarını gösterirsin birkaç güvendiğin doktora sonrasında orta bir yol bulursunuz inş. kızınında doğum günüymüş daha nice sağlıklı, mutlu yaşlara annesihediyeni alabildin mi? bideee adaş akşama pasta varmı
bilemiyorum medem olucaktı erken olsaydı barii bende kilolu olduğum için aynı derten muzdarip olunca karmakarışık oldumbirde daha bizim il dışından misafirlerimiz varken düğün ertesi hemen amelyat olmasıda bize zorluk olucak ....
korkuyorum açıkçası teyzem neticede zaten elli yaşında bir 10 yıl daha yaşasın yeter diye düşündüm yeterki amelyat olmasın yaa teyzeme bişey olursa korkusu inanılmaz
Sevgili kus bir suru su ictim sistim yatimde sut yapim iyi geceler sanada sende yat :)
104.4 yaz katip
Yeliz,detokstan bekledigin sonucu aldin dimi.tebrikler 90 lardan iyice uzaklastin..
Kasimpatiyi merak ediyorum sifir ekmekle beslendi bu hafta..umarim tarti yuzunu guldurur..
Zeynepcim,seni anliyorum kendine kiziyorsun benim surekli yaptigim olay..dedigin gibi listeden cikmak seni o baskidan kurtarir rahatlarsin ama lutfen uzun surmesin...buradan da uzaklasma.biz diger topikler gibi sidik yaristirmiyoruz gonul muhabbeti yapiyoruz ayni zaman da..sen tartilma kilo bildirimi yapma ama buraya firsat buldukca ugra ...hepimiz senin yoldasligini ozluyoruz diger ugramayan arkadaslari ozledigimiz gibi..
Dicle'cigim surekli seyahat ve sabit kilo buyuk basari hocam..senin balon gibi olman gerekirdi.:) operim seni.
Meyracim muhabbet kusun nasil.?
Eliffunda sen cok iyi bir annesin eminim..kendine iyi bak,iyi ol..
teşekkür ederim YENAm. Çok büyük yük kalktı üstümden.
Bu arada ben de telden okuyorum beğenemiyorum ama hepinizi takipteyim
Hayirli cumalar arkadaslar...Bol eksili günler diliyorum hepinize..
Zaman ne kadar da cabuk ilerliyor az önce tarihe söyle bir baktim da pazartesi mübarek 3 aylar basliyor,sanki daha cok var gibi düsünüyordum oysa...Rabbim hakki ile degerlendirebilmeyi nasip etsin hepimize...
merhabalar
mr sonucumu aldım biçok şey var ama ameliyat ne kadar faydalı olur bilemem dedi dr daha önce zaten 2 ameliyat olmuştum küçükken
yani gittiği yere kadar idare edeceğim
yine de başka dr da göstereceğiz
teşekkür ederim
canım biçok şey yapılacak menüsküs tamiri kıkırdak doku nakli kemiklerin törpülenmesi vs vs vsişte
şimdi onlar ol dese de olmam zaten kızın sınavı var peşinden ramazan gelecek
öyle yapacaz artık adaşım
kızımın doğumgünü pazar gümüş kolye sipariş verdim ismini yazdıracağım
pasta hiç yemez benim küçük kızım ama alırım herhalde meyveli bir pasta
kızımın doğum gününü kutlayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkse teşkkür ederim
Cok gecmis olsun canım.insaallah daha iyi olurdunmerhabalar
mr sonucumu aldım biçok şey var ama ameliyat ne kadar faydalı olur bilemem dedi dr daha önce zaten 2 ameliyat olmuştum küçükken
yani gittiği yere kadar idare edeceğim
yine de başka dr da göstereceğiz
Nursena benim kilo yine yanlis olmus canim 88.1 olucaktiEki Görüntüle 1498850 işte lisemiz
ben o arada uyumuşum: D
Yaz tahtaya bir daha
Tut defteri kitabı
Sarı çizmeli mehmet ağa
Birgün öder hesabı
: )
şimdilik biraz iyi, ilk baştaki aşırı sızlanmaları yok, o aşırı sıkıntısı marul ile geçmişti zaten o zaman, yalnız veteriner marulun apseye hiçbir faydası olmaz demişti, bilemiyorum artık ozaman marulun kuşuma neden iyi geldiğini
3-4gün oldu çok az yemine çörekotu karıştırıyorum artık her derde deva diye, zaten nettede araştırdım biraz çörekotu muhabbetlere iyi gelirmiş, bağışıklık sistemini güçlendirirmiş ve nefes darlıklarına iyi gelirmiş.
yalnız karnındaki şişlik sabit herhangi bir ileri yada geri değişme yok.
şuan tek umudum çörekotunun zaman içinde fayda etmesi, bakalım zaman artık, karnının ağrısı dışında başka bir sıkıntısı yok: (
çok sağol ablam ilgin için.
allaha emanet olasın...
74frida topiğin ruhu, sende 2.ruhumuzsun: )
amin inş canım.
çok geçmiş olsun, sonu hayr olsun inş ablam.
mühim rahatsızlıklarda bence 3doktor görse yeridir, birde alanında uzman iyi doktorlar olmasıda çok önemli.
bu arada kızınında doğum günü kutlu olsun, hayırlı uzun ömrü olsun inş sevdikleriyle birilikte: )
Cok gecmis olsun canım.insaallah daha iyi olurdun
teşekkür ederim Alla razı olsunAsumanzeynep farketmemistim kizinin dogum günü kutlu olsun.Nice mutlu sağlıklı yillara
listede düzeltemedim 10 dk dolmuş ta ama çizelgede beni şutlamış oldun 3.lüğü yenaya verdim tek tek kağıda yazıyorum ya kilolarınızı yazarken 1 i 2 gibiyazmışım aceleden geç kaldı liste diye misafir kurs pazar yemek derken anca bu saate gelebildim özürNursena benim kilo yine yanlis olmus canim 88.1 olucakti
he yılan hikayesi:)) bacımnursena kilomuz aynı olmuş :))
ellerine sağlık tablo için canım
Onemli degil canim ama 2 kwre ugrasmis oluyosun bende soylemeye utaniyorum aslinda ama liste duzgun olsun diye soyluyorumlistede düzeltemedim 10 dk dolmuş ta ama çizelgede beni şutlamış oldun 3.lüğü yenaya verdim tek tek kağıda yazıyorum ya kilolarınızı yazarken 1 i 2 gibiyazmışım aceleden geç kaldı liste diye misafir kurs pazar yemek derken anca bu saate gelebildim özür
he yılan hikayesi:)) bacım
geçmiş olsun hayırlısı olsun inşLLh rahatlar bacagında benimde sağ bacak şiş neden bilmiyorum içten içtende sızlıyo varismi acep
kızınada allah uzun ömür nasip etsinnnn
haklısın ben pek beceremiyorum bu liste işini kimsede almak istemedi yena çok yoğun bana kaldı ihale yapmak isteyen varsa verebilirim çok yoğunum çoluk çocuk olunca zor oluyo benim dikkatsizliğim tamamenOnemli degil canim ama 2 kwre ugrasmis oluyosun bende soylemeye utaniyorum aslinda ama liste duzgun olsun diye soyluyorum
Benim evde internet yok canim ya telden giriyorum ben hep yani zor benim acimdan uzgunumhaklısın ben pek beceremiyorum bu liste işini kimsede almak istemedi yena çok yoğun bana kaldı ihale yapmak isteyen varsa verebilirim çok yoğunum çoluk çocuk olunca zor oluyo benim dikkatsizliğim tamamen
1.200 vermistim.yanlis yazdim.gecen hafta90.1 bu hafta 88.9 fark 1.2Nursena canim benim eksi 200 degil 1kilo 2000cooook ugrastim onu vermek icin.ellerine saglik canim liste icin.yorulmussun ugrasmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?