Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rabbim şifa versin ablacım...kızınada hayırlı bir ömür sağlık sıhhat versin inş...

sağol canım
senin neden şişti acaba ihmal etme git doktora sana da geçmiş olsun

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]295 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]340 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]480 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022

HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz

Kusura bakma nursenacim bidaha ugrastirdiksen i hakkini helal et emegine saglik
Ellerineemegine saglik meyracim

Gunaydin,mutlu haftasonlari diliyorum..

Nursena ve meyra emeginize saglik dereceye girenleri tebrik ediyorum..
Birinci kim goremedim bengisu'mu.? Yoksa benmiyim ehiehi.:))

Gozlerimi acamiyorum uykusuzluk ve yorgunluktan arkadaslarimiz cok gec gitti onlar gittikten sonra oyuncaklari topla evi topla mutfagi yerlestir..
Sonra yataga gir ama yorgunluktan uyuyamama.

Selamün aleykümm...

bugun evdeyim sonunda ama akşama misafirim gelebilir...ütülerim birikti önce onları halletmeliyim...şuan kızımla ödev yapıyoruz bi bitsin öğleden sonra onlarıda parka çıkarıcam hava çok güzel ya temizlik yapmalı yada gezmelere gitmelii...ne yemek yapsam bilmiyom...hani insanın eline ekstradan para geçince ne alacağına neye yettireceğine bi türlü karar veremez ya bende o moddayım bugun evdeyim ama hava güzel hem gezesim var temizlik yapasım var dolayısıyla günü neye yettiricem bilmiyorum ama herşeye yettirmeliyim...

Nursena reis ne istersen bildirim isini takimlardaki gibi yapalim sen listeyi yap ama tablo gibi degil lists ÷eklinde isimler alt alta yazsin herkes kendi isminin karsisina kilosunu ve sporunu bildirim yapsin liste tamamlaninca sende musait ounca ilk uce gureni yayinlarsin hem sen cok ugrasmazsin hem bizimde bi katkimiz olur nedersiniz arkadaslar

Gecmis olsun Asuman abla,Allah sifa versin...Birkac doktora göstermek istemeniz yerinde bir karar olmus,insallah digerlerinden daha güzel haberler alirsin...

Kardesinin evi hayirli olsun frida,güle güle otursun..Teyzen icin hakkinda hayirlisi olsun,cok büyük cesaret..son dönemlerde cok yayginlasti obezite ameliyatlari,bazi ünlülerinde yaptirmasi daha cok talep görmelerine etken oldu sanirim...ameliyat olduktan sonra da diyet yapmaya,yediklerine hayat boyu dikkat edecek olmalarina anlam veremiyorum,madem diyet ve saglikli beslenme bu isin olmassa olmazi normal sartlarda da yapilabilir,bicak altina yatmaya ne gerek var diye düsünmüyor degilim...tabi saglik acisindan gereklilik arz eden hastalarda vardir onlari istisna tutuyorum...bu arada komsularin ile ilgili yazdiklarini saskinlikla okuyorum birkac gündür,insan hayatini bu Kadar degersizlestirip,önemsemeyen hekimlerin varligini bilmek ne aci..

Bence kendine ve cocuklarina bir güzellik yap mis gibi havanin tadini cikarmak icin gezmeye git yolcu...:)

geçmiş olsun canım
sağol canım bakalım ne diyecek diğer dr

selamü aleyküm...
iş başa düştü bana yine: )
gündeki mamalarım baya baya arttı, biraz fazla olmuş, bende kalanlarıda değerlendiriyim düşüncesiyle ufak bir ekle apartmandaki komşularımıda alayım dedim.
tapır ile buzdolabı sağolsunlar kalan mamaların tazeliklerini korumada bana yardımcı oldular: ))))
dün manisi olanlar vardı, bende oyüzden bugüne çağırdım, 2gibi gelirler heralde.
öf uykum açılmak ne bilmedi bugün yaaa, hala ne gözüm açıldı ne beynim...
rgl yakın onunda etkisi var sanırım, bi şekilim yani şuan: )
hayat bana bugün şekil yaptı.....
neyse hadi ben kaçar, öptüm hepinizi.

hayırlı mutlu hafta sonları dilerim
büyük kız dersanede küçük de anneannesinde ordan teyzeleriyle yeğenlerimin 23 nisan gösterisini izlemeye gidecekler biri 5diğeri 2.5 yaşında ilk gösterileri:))
ben de kızıma dün gümüş isim kolyesi siparişi vermiştim onu almaya gideceğim saat 2 gibi

kolay gelsin zor olacak ama hepsi aradan çıkmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…