teşekkür ederim
canım biçok şey yapılacak menüsküs tamiri kıkırdak doku nakli kemiklerin törpülenmesi vs vs vsişte
şimdi onlar ol dese de olmam zaten kızın sınavı var peşinden ramazan gelecek
öyle yapacaz artık adaşım
kızımın doğumgünü pazar gümüş kolye sipariş verdim ismini yazdıracağım
pasta hiç yemez benim küçük kızım ama alırım herhalde meyveli bir pasta
kızımın doğum gününü kutlayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkse teşkkür ederim
sağol canımlistede düzeltemedim 10 dk dolmuş ta ama çizelgede beni şutlamış oldun 3.lüğü yenaya verdim tek tek kağıda yazıyorum ya kilolarınızı yazarken 1 i 2 gibiyazmışım aceleden geç kaldı liste diye misafir kurs pazar yemek derken anca bu saate gelebildim özür
he yılan hikayesi:)) bacım
geçmiş olsun hayırlısı olsun inşLLh rahatlar bacagında benimde sağ bacak şiş neden bilmiyorum içten içtende sızlıyo varismi acep
kızınada allah uzun ömür nasip etsinnnn
Kusura bakma nursenacim bidaha ugrastirdiksen i hakkini helal et emegine saglik
Ellerineemegine saglik meyracim[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]295 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]340 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]480 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz
HangisindesinGünaydın.
İstanbula geldim. İlk uğrak yeri simit sarayı
merhabalar
mr sonucumu aldım biçok şey var ama ameliyat ne kadar faydalı olur bilemem dedi dr daha önce zaten 2 ameliyat olmuştum küçükken
yani gittiği yere kadar idare edeceğim
yine de başka dr da göstereceğiz
merhabalar ben geldim 2 gündür dışarlardaydım kardeşimin bir ev alma işi vardı maddi, manevi yanında bulunmam gerkiyordu onunlaydım beslenmem kötü geçtii evet eksi bildirdim ama dün gece açlıktan yatamıyordum :) 2 gündür sporumada gidemedim canım sıkıldıı...
dengesiz açlıklardan ve dengesiz fazla yemelerden artık midem ağrıyor ben yapıyorum siz yapmayın bir türlü istediğim gibi sağlıklı beslenemiyorum helede gece saat 7 den sonra bişeyler yersem mide ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum..
ikindi vakti annem aradı teyzem aramış kimseye söyleme abla düğün ertesinde ben mide amelyatı olucam demiş söylemiştim hatırlıyanınız vardır bizim 16 mayısta kardeşimin düğünü var teyzem zannedersem 150 kilo civarıdır yaş olarakda 50 olması lazım kendisiyle konuşmadım haberim olduğunu bilmiyor ama canım sıkıldı...
Selamün aleykümm...
bugun evdeyim sonunda ama akşama misafirim gelebilir...ütülerim birikti önce onları halletmeliyim...şuan kızımla ödev yapıyoruz bi bitsin öğleden sonra onlarıda parka çıkarıcam hava çok güzel ya temizlik yapmalı yada gezmelere gitmelii...ne yemek yapsam bilmiyom...hani insanın eline ekstradan para geçince ne alacağına neye yettireceğine bi türlü karar veremez ya bende o moddayım bugun evdeyim ama hava güzel hem gezesim var temizlik yapasım var dolayısıyla günü neye yettiricem bilmiyorum ama herşeye yettirmeliyim...
geçmiş olsun canımHuzur ve mutluluk dolu haftasonlari arkadaslarim...
Dün gece ugrayamadim acayip bir bas agrim vardi,kendimi iyi hissetmeyince erkenden uyudum bende...birazdan disari cikip alisveris yapacagiz,esimi beklerken ben de size bakayim dedim..:) biraz gecmis okuyayim...
sağol canım bakalım ne diyecek diğer drGecmis olsun Asuman abla,Allah sifa versin...Birkac doktora göstermek istemeniz yerinde bir karar olmus,insallah digerlerinden daha güzel haberler alirsin...
Kardesinin evi hayirli olsun frida,güle güle otursun..Teyzen icin hakkinda hayirlisi olsun,cok büyük cesaret..son dönemlerde cok yayginlasti obezite ameliyatlari,bazi ünlülerinde yaptirmasi daha cok talep görmelerine etken oldu sanirim...ameliyat olduktan sonra da diyet yapmaya,yediklerine hayat boyu dikkat edecek olmalarina anlam veremiyorum,madem diyet ve saglikli beslenme bu isin olmassa olmazi normal sartlarda da yapilabilir,bicak altina yatmaya ne gerek var diye düsünmüyor degilim...tabi saglik acisindan gereklilik arz eden hastalarda vardir onlari istisna tutuyorum...bu arada komsularin ile ilgili yazdiklarini saskinlikla okuyorum birkac gündür,insan hayatini bu Kadar degersizlestirip,önemsemeyen hekimlerin varligini bilmek ne aci..
Bence kendine ve cocuklarina bir güzellik yap mis gibi havanin tadini cikarmak icin gezmeye git yolcu...:)
kolay gelsin zor olacak ama hepsi aradan çıkmış olacakselamü aleyküm...
iş başa düştü bana yine: )
gündeki mamalarım baya baya arttı, biraz fazla olmuş, bende kalanlarıda değerlendiriyim düşüncesiyle ufak bir ekle apartmandaki komşularımıda alayım dedim.
tapır ile buzdolabı sağolsunlar kalan mamaların tazeliklerini korumada bana yardımcı oldular: ))))
dün manisi olanlar vardı, bende oyüzden bugüne çağırdım, 2gibi gelirler heralde.
öf uykum açılmak ne bilmedi bugün yaaa, hala ne gözüm açıldı ne beynim...
rgl yakın onunda etkisi var sanırım, bi şekilim yani şuan: )
hayat bana bugün şekil yaptı.....
neyse hadi ben kaçar, öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?