kolay gelsin zor olacak ama hepsi aradan çıkmış olacak
Günaydın.
İstanbula geldim. İlk uğrak yeri simit sarayı
Ben de severim isimli kolyeleri esim ilk tanistigimiz zamanlarda bana hediye etmisti ilk hediyelerinden midyatta yaptırmıştı.bi de kalpli bi kolye ucu almıştı.buyuk bi lalp icinde kucuk bi kalp vardı.verirken d3 s3nin kocaman kalbinin içinde benim minicik kalbime yer car mı demiştihayırlı mutlu hafta sonları dilerim
büyük kız dersanede küçük de anneannesinde ordan teyzeleriyle yeğenlerimin 23 nisan gösterisini izlemeye gidecekler biri 5diğeri 2.5 yaşında ilk gösterileri:))
ben de kızıma dün gümüş isim kolyesi siparişi vermiştim onu almaya gideceğim saat 2 gibi
Kizinin dogum gunukutlu olsun canim guzel gunlerde kullansin kolyesinihayırlı mutlu hafta sonları dilerim
büyük kız dersanede küçük de anneannesinde ordan teyzeleriyle yeğenlerimin 23 nisan gösterisini izlemeye gidecekler biri 5diğeri 2.5 yaşında ilk gösterileri:))
ben de kızıma dün gümüş isim kolyesi siparişi vermiştim onu almaya gideceğim saat 2 gibi
Coookkkk romantiiiiikkkkkkBen de severim isimli kolyeleri esim ilk tanistigimiz zamanlarda bana hediye etmisti ilk hediyelerinden midyatta yaptırmıştı.bi de kalpli bi kolye ucu almıştı.buyuk bi lalp icinde kucuk bi kalp vardı.verirken d3 s3nin kocaman kalbinin içinde benim minicik kalbime yer car mı demişti
gecmos olsun ablacm.merhabalar
mr sonucumu aldım biçok şey var ama ameliyat ne kadar faydalı olur bilemem dedi dr daha önce zaten 2 ameliyat olmuştum küçükken
yani gittiği yere kadar idare edeceğim
yine de başka dr da göstereceğiz
benim dogum gunumde dugunu.dayimin dugunude oyle olmustu. ALLAH kolaylik versin.ALLAH MESUT simdiden.merhabalar ben geldim 2 gündür dışarlardaydım kardeşimin bir ev alma işi vardı maddi, manevi yanında bulunmam gerkiyordu onunlaydım beslenmem kötü geçtii evet eksi bildirdim ama dün gece açlıktan yatamıyordum :) 2 gündür sporumada gidemedim canım sıkıldıı...
dengesiz açlıklardan ve dengesiz fazla yemelerden artık midem ağrıyor ben yapıyorum siz yapmayın bir türlü istediğim gibi sağlıklı beslenemiyorum helede gece saat 7 den sonra bişeyler yersem mide ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum..
ikindi vakti annem aradı teyzem aramış kimseye söyleme abla düğün ertesinde ben mide amelyatı olucam demiş söylemiştim hatırlıyanınız vardır bizim 16 mayısta kardeşimin düğünü var teyzem zannedersem 150 kilo civarıdır yaş olarakda 50 olması lazım kendisiyle konuşmadım haberim olduğunu bilmiyor ama canım sıkıldı...
ayyy cok hos verme tarzi romantik bi esin var ne guzel. benimde ilk tanismamda almisti isimli kolyeyi ama guzel bi sozu yoktu.Ben de severim isimli kolyeleri esim ilk tanistigimiz zamanlarda bana hediye etmisti ilk hediyelerinden midyatta yaptırmıştı.bi de kalpli bi kolye ucu almıştı.buyuk bi lalp icinde kucuk bi kalp vardı.verirken d3 s3nin kocaman kalbinin içinde benim minicik kalbime yer car mı demişti
ALLAH im sifa versin.kotu dusunme ii dusun ii olsun.geçmiş olsun canım sonuçlarını gösterirsin birkaç güvendiğin doktora sonrasında orta bir yol bulursunuz inş. kızınında doğum günüymüş daha nice sağlıklı, mutlu yaşlara annesihediyeni alabildin mi? bideee adaş akşama pasta varmı
bilemiyorum medem olucaktı erken olsaydı barii bende kilolu olduğum için aynı derten muzdarip olunca karmakarışık oldumbirde daha bizim il dışından misafirlerimiz varken düğün ertesi hemen amelyat olmasıda bize zorluk olucak ....
korkuyorum açıkçası teyzem neticede zaten elli yaşında bir 10 yıl daha yaşasın yeter diye düşündüm yeterki amelyat olmasın yaa teyzeme bişey olursa korkusu inanılmaz
ellerine saglik.
eline saglik canm[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]295 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]340 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]480 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz
gecmis olsun aynen bende dun aksam 4de yattim basim catliyodu hap ictim.basimi bagladim.salak gibi gezdim cok kotuydu.Huzur ve mutluluk dolu haftasonlari arkadaslarim...
Dün gece ugrayamadim acayip bir bas agrim vardi,kendimi iyi hissetmeyince erkenden uyudum bende...birazdan disari cikip alisveris yapacagiz,esimi beklerken ben de size bakayim dedim..:) biraz gecmis okuyayim...
Bence kendine ve cocuklarina bir güzellik yap mis gibi havanin tadini cikarmak icin gezmeye git yolcu...:)
ayyy cok hos verme tarzi romantik bi esin var ne guzel. benimde ilk tanismamda almisti isimli kolyeyi ama guzel bi sozu yoktu.
valla gözüme gözüme batan yatak odası camımı sildim dolapları düzenledim tüller yıkandı ütülendi asıldı bütün ev süprülüp silindi yemek yapıldı bılaşıklar makine atıldı derken hadi bi abdest namaz sonra kızları parka çıkarayım dedim bi baktım sular gitmiş..şaka gibi...neyse gezme vakti artık akşamada misafir var ama iki saatçik yeter gezmelere... neyse kaçtım..
sağol meyracım benim küçük kızın da koparma riski var ama :)incesi daha hoşuma gitti ince aldımsağol ablam: )
öyle biraz zor olacak ama aradanda çıkmış olacak.
kızçende kolyesini güle güle kullansın inş ablacım, o isimli kolyelere bende bayılıyorum, bakalım isitiyorum bende nasip, ama bana biraz zinciri sağlam olmalı yoksa çok koparma özelliğim var uyurken falan: )
eşine maşallah allah hiç ayırmasın o kalpleriBen de severim isimli kolyeleri esim ilk tanistigimiz zamanlarda bana hediye etmisti ilk hediyelerinden midyatta yaptırmıştı.bi de kalpli bi kolye ucu almıştı.buyuk bi lalp icinde kucuk bi kalp vardı.verirken d3 s3nin kocaman kalbinin içinde benim minicik kalbime yer car mı demişti
sağolasın canımKizinin dogum gunukutlu olsun canim guzel gunlerde kullansin kolyesini
Coookkkk romantiiiiikkkkkk
teşekkür ederim canımgecmos olsun ablacm.
ooo maşallah epey iş yapmışsın daha ne olsunvalla gözüme gözüme batan yatak odası camımı sildim dolapları düzenledim tüller yıkandı ütülendi asıldı bütün ev süprülüp silindi yemek yapıldı bılaşıklar makine atıldı derken hadi bi abdest namaz sonra kızları parka çıkarayım dedim bi baktım sular gitmiş..şaka gibi...neyse gezme vakti artık akşamada misafir var ama iki saatçik yeter gezmelere... neyse kaçtım..
hadi geçmiş olsun atlattın misafirleri debacılar ben geldim: )
çok şükür az önce geçirdim misafirlerimi, üst üste bana biraz zor oldu ama aradan çıktı apartmanda.
mutfak öylece duruyor: D
girilip mutfak halledilicek...
diyetime artık ya pazartesi yada çarşamba başlicam inş.
neden salı değil derseniz bizim diğer gününde vakti geldi, salı günü o da oyüzden oraya gidince kesin bozacam zaten, oyüzden salıyıda pas geçiyorum malesef.
sanki çok bir gün oturmam var gibi oldu ama öyle değil, toru topu ayda 2tane, gerçi bilen biliyor zaten: )
üstümden bir yük kalktı gibi oldu şuan, meğer ne kadarda kafama takıntıymış gün ve apartman oturması, gerçi ister istemez takıntı sıkıntı oluyo insana işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?