Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol ablacım: )
inş pazarteside başlarım diyete: )
doğru birgün birgündür: )

Bugün çıkışta daha önce bahsetmiştim kızımın ilkokul arkadaşının leber rahatszılığını ( gözlerde görme kaybı )
annesiyle karşılaştım vaktimiz vardı oturup kahve içtik..resmen 30 yaş çokmüş anne..
Ve belirgin şekil de annenin sağ gözün de kapanma oluşmuş nasıl desem sağ gözü diğer göze nazaran çok kısık bakıyor..
OĞlunun sağ gözün de tamamen görme kaybı var,sol göz de ise sadece %5 .
Psikiyatr demiş ki buna, anneler ve çocukların ölünceye kadar göbek bağı ayrılmazmış...
Allahım diyorum nasıl içgüdüsel bir eylem bu yavrunun gözüyle bakıyorsun dünyaya..Yahut bakamıyorsun..
Ankara'da bir doktora görünecekler,alanın da uzmanmış..İnşallah iyi bir sonuç alırlar..

Ayrıldıktan sonra eve gelinceye kadar yollarda ağladım..Gözümün önünden gitmiyor...
Hatta arkadaşa dedim ki Ankara da ihtiyacınız olduğun da benim arkadaşımdan yardım isteriz asucum seni düşünerek teklif ettim senden habersiz oldu ama elinden gelen yardımı yapacağından çok eminim..

Son düzenleme:

Becerirsin asucum...becermek zorun da oluyor insan...

Kolyenin fiyatını sorsam ayıp olurmu.? Güzel bir hediye bana da fikir oldu :)
Fikrini çalabilirim 22 haziran da.:)

başın için geçmiş olsun yenam.

çok zor, ama her zorlukla beraber bir de kolaylık var inş..
ama muhakkak zor bir durum bu yaşadıkları... rabbim yardımcıları olsun inş.
işte herkesin bir imtihanı var.
tabi et tırnaktan ayrılmazki...
sende çok ağlayıp kendini üzme sakın yenam, hassas ince ablam benim.....
sıkıntıyı imtihan olarak düşününce insan çok rahatlıyor, hep böyle düşünelim inş.

Meyra kolyeyle nasıl yatıyorsun ben uyurken alyansımı bile çıkarırım :))

yatarım: )
hatta hoşuma gider: )
küpeyle yatamam bende.
ama işte dediğim gibi zincir ince falan olursa gece napıyosam artık deli yatarım biraz koparıyorum, ama sağlam olursa bişey olmuyor.

yatarım: )
hatta hoşuma gider: )
küpeyle yatamam bende.
ama işte dediğim gibi zincir ince falan olursa gece napıyosam artık deli yatarım biraz koparıyorum, ama sağlam olursa bişey olmuyor.

Hoşunamı gider :)))
Seni çılgın..:) Çok sıkıntılıyım ben uykuya geçme konusun da..O yüzden kolye yüzük küpe ne varsa çıkarırım.:)

Allah şifa versin canım çok üzücü gerçekten
Yenacım elimden geleni yaparım tabii canım ne demek ihtiyaçları olursa haber etmen yeter canım
Becerirsin asucum...becermek zorun da oluyor insan...

Kolyenin fiyatını sorsam ayıp olurmu.? Güzel bir hediye bana da fikir oldu :)
Fikrini çalabilirim 22 haziran da.:)
fiyat makul canım 30 tl :)bir kalın zincir de 40 liraydı ama dediğim gibi incesi daha zarif duruyor
bence de güzel fikir aslında düne kadar ne yapsam bilmiyordun büyük kızıma dedim pijama takımı alsam bari o da benle dalga geçti alma anne diye :)sonradan düşünce aklıma geldi büyük kızım da çok beğendi takdir etti :))

yenacım resim gördüm sanki çok da güzelsin maşallah

Aman Allahım resimlerim basınamı sızdı :)) Avatarımı değiştireyim diyordum yanlışlıkla oldu..Hemen sildim tekrar..:)

hahah demek takdir gördün :) ayrıca çok sağol alakan için cansın sen..

Aman Allahım resimlerim basınamı sızdı :)) Avatarımı değiştireyim diyordum yanlışlıkla oldu..Hemen sildim tekrar..:)

hahah demek takdir gördün :) ayrıca çok sağol alakan için cansın sen..
ay çok fenalar hele büyük 18 olacak mayısta iyice adam oldu başıma :)
onu nasıl memnun edecem bilmem
evet resim bir an göründü kayboldu hemen de görüverdim ben
arkadaşın konusunda ciddi olduğumu biliyorsun elimden ne gelirse yardımcı olurum canım

Bir yandan oğlana ödev yaptırıyorum bir yandan çaktırmadan nette dolaşıyorum :)
elim işte gözüm nette olursa kendimi ele veririm böyle..:)
çok iyi yapıyosun gül cemalini gördm böylece ben de
benim ıpadin şarj aleti bozuldu çakma olanlardan kaç tane getirdi eşim bir gün çalışıp ertesi gün bozuluyor orjinalleri de pahalı geldi kıyıp almıyorum
laptopu kapabildikçe geliyorum ben de alışmıştım pratikçe giriyordum oysa ki

ya evet orjinalleri pahallı oluyor ama imitasyonları da iş görmüyor asuu..
İnşallah uygun ve sağlam bişey bulursunuz...

----

esralar taburcu olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…