- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ooo maşallah epey iş yapmışsın daha ne olsun
ben iki gündür çarşıya yürüyorum başka da bişey yapamıyorum:))
hadi geçmiş olsun atlattın misafirleri de
diyete de başla pazartesi adet yerini bulsun bir gün bir gündür salı ara verip sonra devam edersin:))
yenacım dr ne derse desin moralimi bozmam Allah dermansız dert vermesin biliyorum ki eninde sonunda ameliyat olmak zorunda kalacağım
baş ağrısıyla iş yapmak da ne zordur canım yaa sana maşallah iyi hakediyorsun herşeyi ben beceremem gibi geliyor
Merhaba,
Meyracım gerçekten çok takıyorsun canım, baya stress yapıyosun..neysee bitti şükür rahatladık :))
Kasımpatı elif'i :) geçmiş olsun..Baş ağrısı mevsimsel sanırım, benim de dün akşam üzeri bir başladı çok kötüydüm eve geldim hazırlık yapıyorum ama sürünerek. ilaç içtim de misafirler gelinceye kadar rahatladım şükür...
Fridacığım,teyzen için hayırlısı olsun...gerçekten kilo çok zor ha deyince maalesef verilmiyor ileri yaşta özellikle çok daha zorlaşıyor..Ağır olunca hareketler de ağırlaşıyor dolayısıyla yavaş hareket=sıfır eksi kilo...ÖZetle yaşayan bilir..birşey diyemiyorum..Ben bile ara ara düşünmüyor değilim bunaldığım da,kıyafet bulamaığım da. Allah yardımcısı olsun komplikasyonsuz atlatsın inşallah...
Asucum gadasını aldığım..eşinin doktoru çok daha moral verici açıklama yapar inşallah canım...
Bengisu,eşinin jesti çok ama çok hoşmuş...Allah bozmasın..Benim eşim de çok yaratıcıdır o konuda..frida bilir :))
Aslın da herkes tanışma hikayesini anlatsa ne güzel olur.:)
Bugün çıkışta daha önce bahsetmiştim kızımın ilkokul arkadaşının leber rahatszılığını ( gözlerde görme kaybı )
annesiyle karşılaştım vaktimiz vardı oturup kahve içtik..resmen 30 yaş çokmüş anne..
Ve belirgin şekil de annenin sağ gözün de kapanma oluşmuş nasıl desem sağ gözü diğer göze nazaran çok kısık bakıyor..
OĞlunun sağ gözün de tamamen görme kaybı var,sol göz de ise sadece %5 .
Psikiyatr demiş ki buna, anneler ve çocukların ölünceye kadar göbek bağı ayrılmazmış...
Allahım diyorum nasıl içgüdüsel bir eylem bu yavrusunun gözüyle bakıyorsun dünyaya..Yahut bakamıyorsun..
Ankara'da bir doktora görünecekler,alanın da uzmanmış..İnşallah iyi bir sonuç alırlar..
Ayrıldıktan sonra eve gelinceye kadar yollarda ağladım..Gözümün önünden gitmiyor...
Hatta arkadaşa dedim ki Ankara da ihtiyacınız olduğun da benim arkadaşımdan yardım isteriz asucum seni düşünerek teklif ettim senden habersiz oldu ama elinden gelen yardımı yapacağından çok eminim..
Meyra kolyeyle nasıl yatıyorsun ben uyurken alyansımı bile çıkarırım :))
yatarım: )
hatta hoşuma gider: )
küpeyle yatamam bende.
ama işte dediğim gibi zincir ince falan olursa gece napıyosam artık deli yatarım biraz koparıyorum, ama sağlam olursa bişey olmuyor.
Allah şifa versin canım çok üzücü gerçektenBugün çıkışta daha önce bahsetmiştim kızımın ilkokul arkadaşının leber rahatszılığını ( gözlerde görme kaybı )
annesiyle karşılaştım vaktimiz vardı oturup kahve içtik..resmen 30 yaş çokmüş anne..
Ve belirgin şekil de annenin sağ gözün de kapanma oluşmuş nasıl desem sağ gözü diğer göze nazaran çok kısık bakıyor..
OĞlunun sağ gözün de tamamen görme kaybı var,sol göz de ise sadece %5 .
Psikiyatr demiş ki buna, anneler ve çocukların ölünceye kadar göbek bağı ayrılmazmış...
Allahım diyorum nasıl içgüdüsel bir eylem bu yavrunun gözüyle bakıyorsun dünyaya..Yahut bakamıyorsun..
Ankara'da bir doktora görünecekler,alanın da uzmanmış..İnşallah iyi bir sonuç alırlar..
Ayrıldıktan sonra eve gelinceye kadar yollarda ağladım..Gözümün önünden gitmiyor...
Hatta arkadaşa dedim ki Ankara da ihtiyacınız olduğun da benim arkadaşımdan yardım isteriz asucum seni düşünerek teklif ettim senden habersiz oldu ama elinden gelen yardımı yapacağından çok eminim..
fiyat makul canım 30 tl :)bir kalın zincir de 40 liraydı ama dediğim gibi incesi daha zarif duruyorBecerirsin asucum...becermek zorun da oluyor insan...
Kolyenin fiyatını sorsam ayıp olurmu.? Güzel bir hediye bana da fikir oldu :)
Fikrini çalabilirim 22 haziran da.:)
yenacım resim gördüm sanki çok da güzelsin maşallah
ay çok fenalar hele büyük 18 olacak mayısta iyice adam oldu başıma :)Aman Allahım resimlerim basınamı sızdı :)) Avatarımı değiştireyim diyordum yanlışlıkla oldu..Hemen sildim tekrar..:)
hahah demek takdir gördün :) ayrıca çok sağol alakan için cansın sen..
çok iyi yapıyosun gül cemalini gördm böylece ben deBir yandan oğlana ödev yaptırıyorum bir yandan çaktırmadan nette dolaşıyorum :)
elim işte gözüm nette olursa kendimi ele veririm böyle..:)
ıspanak var ama o da sebze dur düşünelimasuuu ı hafrinden meyve varmı.? oğlanın ödevi..İsim şehir de.. te allam yaa...
çok iyi yapıyosun gül cemalini gördm böylece ben de
benim ıpadin şarj aleti bozuldu çakma olanlardan kaç tane getirdi eşim bir gün çalışıp ertesi gün bozuluyor orjinalleri de pahalı geldi kıyıp almıyorum
laptopu kapabildikçe geliyorum ben de alışmıştım pratikçe giriyordum oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?