Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya evet orjinalleri pahallı oluyor ama imitasyonları da iş görmüyor asuu..
İnşallah uygun ve sağlam bişey bulursunuz...

----

esralar taburcu olmuş..
şimdilik almayı düşünmüyorum bakalım nasılsa mecbur alınacak biraz beklesin
esranın annesi için çok sevindim
arayamadım da ayıp oldu başta çekindim sonra da akılmdan çıkmış kendimden utaandım şimdi

İyileşmemiş ama ev de tedavi görecekmiş..Bence ara asucum şimdi bile arayabilirsin...

ben kalkayım yemek hazırlıyayım...Bu saatten sonra yemek yiyeceğiz..Gece girebilirsem buluşuruz tenhalar da :)
Giremezsem bilin ki game of thrones izliyorumdur..4 bölüm birden internete sızmış..

arayım hemen şimdi hatta
ben akşamı geçiştirdim acıkınca naparız bilmem
kolay gelsin sana
tenhalarda beklerim canım

iyi aksamlar arkadaslar...

Bugun öyle cok yürüdük ki esimle,ince ve narin olan ayak bileklerim aciyor..
Haftasonu deyip taviz vermeden yediklerimi yazayim ben en iyisi,yoksa taviz tavizi getiriyor..

Sabah:marul,3 ceriy,maydonoz,dereotu,1 yumurta,yarim taze sogan dan olusan salata(yaz yaz bitmedi) :) biraz ceviz,3,4 adet cevizi frischkäse'ye bandirip yedim..:)

ara:kahve

Aksam: 1 kase yogurtlu brokoli salatasi,1 porsiyon izgara tavuk,4,5 catal bulgur pilavi,1 bardak ayran.

ara:kahve+sekersiz cay

az önce de yesil cay ictim..

iyi geceler hanımlar

umarım hepiniz iyisinizdir :) bende iyi sayılırım bugün sabahtan beri beslenmem iyi gitti ama akşam iskendere yenik düştüm gün içinde de yürüyüşümü yapmıştım ama akşam yemeğim sanki tüm günümü bozdu gibii gibii ....

şimdi geçmişe bakayım biraz dün akşam gelemedim geç vakit tabloya baktım nursenacım benim zar zor verdiğim -800 gr. mımı gözden kaçırmıştı bakayım bugün farkedilmiş mii

gecmis olsun aynen bende dun aksam 4de yattim basim catliyodu hap ictim.basimi bagladim.salak gibi gezdim cok kotuydu.

sagolasin elifunda..sana da cok gecmis olsun..

hepsini bugunmü yaptinnhamarat hatunun hali baska oluyor vesselam,masallah sana..:)

Cok üzüldüm yena,Allah sifa versin...insallah ankarada ki doktor'dan güzel sonuclar alirlar...

yenacım resim gördüm sanki çok da güzelsin maşallah

Bizde görebilseydik keske güzel cemalli yena'mizi...:)

canım bugünkii beslenmeni çok beğendiim yürüyüşlerde yapılmış verimli bir gün geçirmişsin :) sabah başım ağrıyor demişsin ama şimdi nasılsın geçmiştir inş. yürüyüş yorgunluğu var demişsin gerçi ama ....

teyzem hakında yorumun için sağol işte aynı derten muzdarip oluncada iyice karmakarışık oldum .bakalım 1 ay sonra herşey belli olur. hayır yaşı genç olsa daha bir amelyat için destekliyesim olurdu herhalde bilemedim tabii 50 aş şimdi genç ve teyzem sürekli şekerdi, tansiyondu , kalp dii uğraşıyor ve doktorların hepsii kiloyaa bağlıyor belkide kilo verince rahatsızlıklarınında düzeleceğini düşünüyor bilemiyorum ...

bilmiyorum canım bizmi hata yapıyoruz komşularım mı bilemedim gittikleri diyetisyende burda lüks bir semtde rezistansda muaynehanesi var hanii bunun ne gibi doğruluğa etkisi olur bilemiyorum ama demek istemem merdiven altı bir muaynehane değil ben takipteyim haberleri veririm ...

benim dogum gunumde dugunu.dayimin dugunude oyle olmustu. ALLAH kolaylik versin.ALLAH MESUT simdiden.

ALLAH im sifa versin.kotu dusunme ii dusun ii olsun.

canım çok düşünceli ve tatlısın sağol

16 mayıs senin içinde önemli bir gün demek tabi ben düğünden sonra büyük bir ihtimal o tarihi unuturum artık yiğenler filanda çoğaldıkça birde gelinler geldii hepsinin doğum günlerini aklımda zola tutar oldum karıştırp unutabiliyorumdaa

adaş akşama gelirim demişsin ama yoksun henüz :) teyzem içinde işte duyunca üzüldüm bilemiyorum 1 ay sonra bakıcaz artık onun içinde iyi olur inş.tabi 1 ay içinde vazgeçermi amelyatı olurmu görücez ben sizi yine bilgilendiririm....

dediğin gibii inş. bir olumsuzlukla karşılaşmayız sağol

nursenacım nasılsın bacağın nasıl düzeldimii ? çocuklar var tabiki koşuşturmanda fazla oluyor kolay gelsin ben yukarda yazdım benim kilomda da yanlışlık olmuş diye ama hiç düzeltmeye uğraşma haftaya düzelir zaten önemli değil yani emek verip yapıyorsun sağol olur o kadar yanlışlıklar :)

Asucum misafirim vardi yine habersiz yegenler geldi..yemek hazirlamak icin mutfaga girdim kapi caldi onlarda acmis artik Allah ne verdiyse hazirlayip yedik..simdi oglani uyutayimda ondan sonra keyif yspicam inss...yarin da piknik yapmayi dusunuyoruz...

Fridacim, yengeme sordum ilac adi levemir yada lovemir gibi bisey dedi

misafirin var yaniii kolay gelsin bizdede bir lodtop var o yüzden sürekli evde bir sıra durumu oluyor sormaa
şimdi eşim haberler seyrediyorda erbilde olan patlamada bizim ilçeden 2 kişi ölmüüş
bu ışıd başımızın belası olduu yaaa

yarınki piknik olayı süpermiş havalar da ısınınca insan dışarlara atmak istiyor kendiniii birde ev temizlik bekliyor ppooofff iki arada bir derede kalıyoruz piknik kahvaltıdanmı başlıycak oohh sefanız olsun

ilaç yengeninkiyle aynı değil ilacı ben bir eczaneye sorarım yaa şu ara kafamı pek veremedim ona ama sormak lazım buzların içinde getiriyorlar iğneleri göbeklerine göbeklerine vuruyorlar vallaha

sağol canım özel ve güzel misafirlerim var:)
Allah rahmet eylesn ölenlere etrafımızdaki karışıklıklar bizi de etkiliyor malesef

kızlar bugün kendime halı baktım ben kolay kolay eşya değiştiremiyorum aldığım bişeyide uzun süre kullandığım için biraz kaliteli olması lazım antredeki halılarımı ayıptır sülemesi 20 yıldır kulanıyorum mutfağımın halısı çok kötü oldu salonun halısını mutfağa sereyim diyorum salonlaa arayada halı alayım dedim sizin öneriniz var mıı ????

http://www.bahariyehali.com/urun-33-nurcihan.html

şu sayfadaki 4574 e aşık oldum ama resmi büyütünce kenarları beyazmış çok açık renkli halıda kullanamıyorum ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…