nete de baktım meyve yok ıhalmur ıspanak yazıyor i ile incir iğde var:)
şimdilik almayı düşünmüyorum bakalım nasılsa mecbur alınacak biraz beklesinya evet orjinalleri pahallı oluyor ama imitasyonları da iş görmüyor asuu..
İnşallah uygun ve sağlam bişey bulursunuz...
----
esralar taburcu olmuş..
şimdilik almayı düşünmüyorum bakalım nasılsa mecbur alınacak biraz beklesin
esranın annesi için çok sevindim
arayamadım da ayıp oldu başta çekindim sonra da akılmdan çıkmış kendimden utaandım şimdi
arayım hemen şimdi hattaİyileşmemiş ama ev de tedavi görecekmiş..Bence ara asucum şimdi bile arayabilirsin...
ben kalkayım yemek hazırlıyayım...Bu saatten sonra yemek yiyeceğiz..Gece girebilirsem buluşuruz tenhalar da :)
Giremezsem bilin ki game of thrones izliyorumdur..4 bölüm birden internete sızmış..
gecmis olsun aynen bende dun aksam 4de yattim basim catliyodu hap ictim.basimi bagladim.salak gibi gezdim cok kotuydu.
valla gözüme gözüme batan yatak odası camımı sildim dolapları düzenledim tüller yıkandı ütülendi asıldı bütün ev süprülüp silindi yemek yapıldı bılaşıklar makine atıldı derken hadi bi abdest namaz sonra kızları parka çıkarayım dedim bi baktım sular gitmiş..şaka gibi...neyse gezme vakti artık akşamada misafir var ama iki saatçik yeter gezmelere... neyse kaçtım..
Bugün çıkışta daha önce bahsetmiştim kızımın ilkokul arkadaşının leber rahatszılığını ( gözlerde görme kaybı )
annesiyle karşılaştım vaktimiz vardı oturup kahve içtik..resmen 30 yaş çokmüş anne..
Ve belirgin şekil de annenin sağ gözün de kapanma oluşmuş nasıl desem sağ gözü diğer göze nazaran çok kısık bakıyor..
OĞlunun sağ gözün de tamamen görme kaybı var,sol göz de ise sadece %5 .
Psikiyatr demiş ki buna, anneler ve çocukların ölünceye kadar göbek bağı ayrılmazmış...
Allahım diyorum nasıl içgüdüsel bir eylem bu yavrunun gözüyle bakıyorsun dünyaya..Yahut bakamıyorsun..
Ankara'da bir doktora görünecekler,alanın da uzmanmış..İnşallah iyi bir sonuç alırlar..
Ayrıldıktan sonra eve gelinceye kadar yollarda ağladım..Gözümün önünden gitmiyor...
Hatta arkadaşa dedim ki Ankara da ihtiyacınız olduğun da benim arkadaşımdan yardım isteriz asucum seni düşünerek teklif ettim senden habersiz oldu ama elinden gelen yardımı yapacağından çok eminim..
yenacım resim gördüm sanki çok da güzelsin maşallah
Gecmis olsun Asuman abla,Allah sifa versin...Birkac doktora göstermek istemeniz yerinde bir karar olmus,insallah digerlerinden daha güzel haberler alirsin...
Kardesinin evi hayirli olsun frida,güle güle otursun..Teyzen icin hakkinda hayirlisi olsun,cok büyük cesaret..son dönemlerde cok yayginlasti obezite ameliyatlari,bazi ünlülerinde yaptirmasi daha cok talep görmelerine etken oldu sanirim...ameliyat olduktan sonra da diyet yapmaya,yediklerine hayat boyu dikkat edecek olmalarina anlam veremiyorum,madem diyet ve saglikli beslenme bu isin olmassa olmazi normal sartlarda da yapilabilir,bicak altina yatmaya ne gerek var diye düsünmüyor degilim...tabi saglik acisindan gereklilik arz eden hastalarda vardir onlari istisna tutuyorum...bu arada komsularin ile ilgili yazdiklarini saskinlikla okuyorum birkac gündür,insan hayatini bu Kadar degersizlestirip,önemsemeyen hekimlerin varligini bilmek ne aci..
Bence kendine ve cocuklarina bir güzellik yap mis gibi havanin tadini cikarmak icin gezmeye git yolcu...:)
benim dogum gunumde dugunu.dayimin dugunude oyle olmustu. ALLAH kolaylik versin.ALLAH MESUT simdiden.
ALLAH im sifa versin.kotu dusunme ii dusun ii olsun.
adaş teyzen için hayırlı olur sağlığına kolaylıkla kavuşur inşallah
zor bir karar vermiş çok iyi sonuç alanları da görüyoruz ama riskleri de var bunun yanında inşallah bir olumsuzlukla karşılaşmaz
listede düzeltemedim 10 dk dolmuş ta ama çizelgede beni şutlamış oldun 3.lüğü yenaya verdim tek tek kağıda yazıyorum ya kilolarınızı yazarken 1 i 2 gibiyazmışım aceleden geç kaldı liste diye misafir kurs pazar yemek derken anca bu saate gelebildim özür
he yılan hikayesi:)) bacım
geçmiş olsun hayırlısı olsun inşLLh rahatlar bacagında benimde sağ bacak şiş neden bilmiyorum içten içtende sızlıyo varismi acep
kızınada allah uzun ömür nasip etsinnnn
misafirin var yaniii kolay gelsin bizdede bir lodtop var o yüzden sürekli evde bir sıra durumu oluyor sormaaiyi geceler
adaşım ancak geldim laptopu eşimden şimdi alabildim ıpadim mecburi izinde olduğu için akşamları kapması zor oluyor laptopu:)
bir de akşam sürpriz yapıp kızımla beraber yeğenim ve kardeşim geldiler bu gece bizdeler
yena da gelmemiş demek diziye daldı
Asucum misafirim vardi yine habersiz yegenler geldi..yemek hazirlamak icin mutfaga girdim kapi caldi onlarda acmis artik Allah ne verdiyse hazirlayip yedik..simdi oglani uyutayimda ondan sonra keyif yspicam inss...yarin da piknik yapmayi dusunuyoruz...
Fridacim, yengeme sordum ilac adi levemir yada lovemir gibi bisey dedi
sağol canım özel ve güzel misafirlerim var:)misafirin var yaniii kolay gelsin bizdede bir lodtop var o yüzden sürekli evde bir sıra durumu oluyor sormaa
şimdi eşim haberler seyrediyorda erbilde olan patlamada bizim ilçeden 2 kişi ölmüüş
bu ışıd başımızın belası olduu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?