bizde de yarın yağmur olucakmışş pikniğe bende gitmek istiyoruuumyenanın piknik işini kıskanmadım desem yalan olur
tadını çıkar yenam
ben evdeyim herhalde yarın şimdilik planım yok
hava yarın da iyi olacak ama hafta içi serin ve yağmur geliyormuş
adaş güzelmiş halılar
benimkiler de açık renk heves ettim bikaç sene önce aldım daaaa sürekli salonda oturup yiyip içtiğimiz için çabuk kirleniyor
kestirebilirsin herhalde canımheh adaş benimde öylee halı almaya gidince açık renkler insanın hoşuna gidiyor ama eve getirip serince kulanamıyorsun ben 1 tane halımı rengi çok açık renk diyee kullanamıyorum yenide bizde salonda yiyip içiyoruz kahve, çay zaten hiç sorma damla damla lekeler bakamıyorum vallaha bu halıda güzel ama kenarları beyaz mış senin bir önerin var mııı?
birde salonun halısını mutfağa sericem yaa biraz kestirsem iyi olucak oda yeni sayılır kalın halı kestirebilirmiyim sence ?
adaaaaş halı güzel dimiii dediğim numaraya baktın mıı halıyaa AŞIIIIIIK OLDUUUM BEAAAadaş güzelmiş halılar
benimkiler de açık renk heves ettim bikaç sene önce aldım daaaa sürekli salonda oturup yiyip içtiğimiz için çabuk kirleniyor
baktım canım güzel gerçektenadaaaaş halı güzel dimiii dediğim numaraya baktın mıı halıyaa AŞIIIIIIK OLDUUUM BEAAA
yalnız bu halı biraz tuzluu bizim adamı nasıl kandıracam
kestirebilirsin herhalde canım
halı almak için biraz daha bakbence acele etme
ben bu yaz sonu bi ihtimal taşınacağım ve koltuklarımı değiştireceğim o zaman halıları da değiştiresim var imkan olursa
gerçekten sürekli kullanılan yerlerde açık renk halı zor
benim eşyalar da 20 senelik artık istiyor yenilenmek de ancak mecbur kalınca yenileyebiliyoruzadaş uzun zamandır bakıyorum aslında halının adı sanı belli olsun istiyorum birde saray halılarada baktım bu seneki moddeleri hiç hoşuma gitmedi bağzen halı iyi olsada evdeki koltuklara uymayınca olmuyor ...
sizin taşınma işide hayırlısı olsun artık taşınınca bir yenilenme değişiklik oluyor evet
sağol canım teşekkürler korkularım var evet sankiii ne bileyim çocukları büyük anne bu amelyatı olma diyee ikna etseler diyee aklımdan geçiyor, ama belki onlarda annemiz biraz kilo verince daha sağlıklı olucak diye düşünüyorlardır bilemiyorum şimdilik teyzem herkezden saklıyor 1 ay sonra herşey belli olucak ...Frida canım teyzene cok gecmis olsun.umarım başarılı bi ameliyat geçirir.onu da anlamak gerekir düşün biz bu kadar kiloyu kendimize dert ediyorsak onun icin daha da zorduryoksa kolay kolay ameliyatı goze alamaz..Allah yardımcısı olsun.umarım cok sağlıklı olur.
evet aynen mağlesef...benim eşyalar da 20 senelik artık istiyor yenilenmek de ancak mecbur kalınca yenileyebiliyoruz
nereye filim mi seyredicen ne filim var ? leptopu kaptırdın dimiii hadiii Allah rahatlık versin :)bana müsade
hayırlı geceler
Teyzen için hayırlısı ne ise o olsun adaşım
Güzelmiş halı ben de begendim.annemin buna benzer var cok srvetek kullanırkızlar bugün kendime halı baktım ben kolay kolay eşya değiştiremiyorum aldığım bişeyide uzun süre kullandığım için biraz kaliteli olması lazım antredeki halılarımı ayıptır sülemesi 20 yıldır kulanıyorum mutfağımın halısı çok kötü oldu salonun halısını mutfağa sereyim diyorum salonlaa arayada halı alayım dedim sizin öneriniz var mıı ????
http://www.bahariyehali.com/urun-33-nurcihan.html
şu sayfadaki 4574 e aşık oldum ama resmi büyütünce kenarları beyazmış çok açık renkli halıda kullanamıyorum ne dersiniz ?
Bu arada frida komsularinin durumunu b3n de merak ediyorm.ya bi de soyle bisey var bunlar sadece corba içiyor.b7 onların yasam tarzi olamaz ki bıraktıkları gibi verilen kilolar geri dönecek.ben herseyden yiyorm şükür 10 kilo verdm.ama abur cubur tatli pasta türü şeyleri baya azalttm.yiyince de sonraki öğünü az yiyetek d3ngelemeye çalışıyor m.
kızlar bugün kendime halı baktım ben kolay kolay eşya değiştiremiyorum aldığım bişeyide uzun süre kullandığım için biraz kaliteli olması lazım antredeki halılarımı ayıptır sülemesi 20 yıldır kulanıyorum mutfağımın halısı çok kötü oldu salonun halısını mutfağa sereyim diyorum salonlaa arayada halı alayım dedim sizin öneriniz var mıı ????
http://www.bahariyehali.com/urun-33-nurcihan.html
şu sayfadaki 4574 e aşık oldum ama resmi büyütünce kenarları beyazmış çok açık renkli halıda kullanamıyorum ne dersiniz ?
Güzelmiş halı ben de begendim.annemin buna benzer var cok srvetek kullanır
Deseni güzelmiş bende beğendim.
Çok büyük halıyı naapcan canım yaa, anneminde kocaman var böyle,
Hem kullanır hemde gulle gibi diye söylenir, yerinden kaldırması dert.
2Parça olması daha eftal galiba, ama tabi yine sen bilirsin.
sağolun kızlar bende ev dekarasyonu bölümüne bakıyordum halıyı beğenmenize sevindim tabi alıcak olursam ilk önce koltuğun minderini götürüp bir deniycem uyacakmı diyee ...
meyra 2 parça pek benim salona gitmiyor canım yaa zanet artık çırpmıyoruzda, yıkamıyoruzda büyük ve ağır olmasının bir sıkıntısı yok yani...
bide halı şehri diye bir site var dışarıdansa fiyatları daha uygun olmadı interneten alırım ama yinede mağzada bir görmem lazım ..
hafta sonu olunca saatler yine şaştı :) yatıyorum canım sanada Allah rahatlık versinFrida sende hala ayakta mısın ben gibi, ahahaha: )
: **
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?