Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııııııın herkes piknikleremi gitti yoksaaa

nerelerdesiniz ey ahalii bir yelizmi erkenci

bu sabah istanbulda çok soğuk ve sert bir hava var. bu havalarda hasta olmasak iyi bu rüzgarlar baş ağrısı yapıyor uyandım çayı koydum limonlu suyumu içiyorum tibet egzersizlerimi yapayım sonrada bizimkiler uyanır kahvaltı yaparız :)

1.200 vermistim.yanlis yazdim.gecen hafta90.1 bu hafta 88.9 fark 1.2

güzel güzel tebrikler nasıl verdinki liste filan yazmıyorsun değil mii yazsanıza bizede örek olur bak yeliz ne güzel yazıyor 2 gündür oda aksatı yazmayıı...

kuşlar uçtu beybiii tarsıııınn

bızımlesıın

Günaydin,keyifli pazarlar arkadaslar...

Kahvalti öncesi size selam vereyim dedim,canim hic kahvalti da yapmak istemiyor bugun ne hikmetse..:) uyanamadim galiba henüz..:)

Frida benim evimin halilari beyaz cok az soft renk karisimi olsada yüzde 90'ni beyaz agirlikli,cok pismanim aldigima..oturma odasinda muthis zorlaniyor,sürekli leke olmasin diye korumaktan kendimi alamiyorum...hasili görünüs olarak cok sade ve güzel dursada kullanim acisindan acik renk hali veya mobilyalar rahat olmuyor...

Asuman abla bu aralar piknige gidenleri ben de acayip kiskaniyorum,yena'yi azcik bende kiskandim sanirim..:) Yena bizide götür gittigin yere...:)

Selamün aleykümm...

hayırlı sabahlarr..çk soğuk bugun be yaa...

piknikmii bu havadaaa...ama ma aile görümcemin k.valide adayına gidicez öğle yemeğine...hazırlandık k.pederin gelmesini bekliyoruzz...

sen tibeti düzenli yapıyomuydunn....

evet aynen mağlesef...

halının 6 metre karesi 11o0. oo0 tl banada 12 metra kare lazım
biraz tuzlucaymış canım
benim salonda 4 metre kare iki halı var yazın birini sermiyorum bile alırsam tek 6 metrelik alırım herhlde
gerçi taşınırsam salonu nasıl olur bilmiyorum
nereye filim mi seyredicen ne filim var ? leptopu kaptırdın dimiii hadiii Allah rahatlık versin :)
bilemedin yattım uyudum valla canım
sabah da 8 de uyandım ama kahvaltı öğlene doğru oldu hem de tıka basa
akşam hafif yerim
kızıma muzlu rulo pasta yapacağım yerse ondan yer belki biraz

Yer inş ablacım.
Peygamberimizin doğum günüde 20nisan: )
Konyada da hava güneşli güzel ama bir rüzgar var, ikindiye doğru bulutları toplar heralde bu rüzgar. Dun öyle oldu çünkü.

Selam

Bugunku menum

Sabah
2 dilim tb ekmegi
1 domates
1 salatalik
5 zeytin
1 dilim peynir
1 funcan limonlu form cayi

Öğle
2 dilim tam b ekmegi uzerlerine birer dilim peynir ve yarimsar koz kirmizi biber koydum

Aksam
1 kepce zeytinyagli barbunya
2 kasik makarna
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
10 bardak

benimde hiç yiyesim yoktu bugün kahvaltıda, eşime eşlik etmek için yedim biraz.
valla ben çok fena yedim malesef
akşama kadar acıkmadım az önce yarım lahmacum yedim akşam da çayla minik bir parça pasta yerim
geçmiş olsun
iş güç yaparken farkında olmadan oluyor böyle minik kazalar

valla ben çok fena yedim malesef
akşama kadar acıkmadım az önce yarım lahmacum yedim akşam da çayla minik bir parça pasta yerim

geçmiş olsun
iş güç yaparken farkında olmadan oluyor böyle minik kazalar
Canim yarım lahmacun da bisey mi.ben aksam iki bucuk lahmacun yedim.pişmanım ama...hafta ici insallah dikkat edrm eksileri gormeye devam etmek istiyorum.en azindan ramazana kadar on kilo versem razıyım.

Bugün güzel beslenmissin ve az yemissin.ne güzel. Takdir ettim seni azimli devam ediyorsun.

gecmis olsun canim
Bugün güzel beslenmissin ve az yemissin.ne güzel. Takdir ettim seni azimli devam ediyorsun.
Sagol canim

Canim yarım lahmacun da bisey mi.ben aksam iki bucuk lahmacun yedim.pişmanım ama...hafta ici insallah dikkat edrm eksileri gormeye devam etmek istiyorum.en azindan ramazana kadar on kilo versem razıyım.
kahvaltımı anlatmadım ama:)
hem daha çayla pasta faslı var gerçi pastayı ben yaptım nerdeyse yağsız azcık kremasında yağ var o kadar
ben 5 kiloya razıyım valla aylardır kilo veremiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…