hafta sonu olunca saatler yine şaştı :) yatıyorum canım sanada Allah rahatlık versin
1.200 vermistim.yanlis yazdim.gecen hafta90.1 bu hafta 88.9 fark 1.2
valla gözüme gözüme batan yatak odası camımı sildim dolapları düzenledim tüller yıkandı ütülendi asıldı bütün ev süprülüp silindi yemek yapıldı bılaşıklar makine atıldı derken hadi bi abdest namaz sonra kızları parka çıkarayım dedim bi baktım sular gitmiş..şaka gibi...neyse gezme vakti artık akşamada misafir var ama iki saatçik yeter gezmelere... neyse kaçtım..
günaydıııııııın herkes piknikleremi gitti yoksaaa
nerelerdesiniz ey ahalii bir yelizmi erkenci
bu sabah istanbulda çok soğuk ve sert bir hava var. bu havalarda hasta olmasak iyi bu rüzgarlar baş ağrısı yapıyor uyandım çayı koydum limonlu suyumu içiyorum tibet egzersizlerimi yapayım sonrada bizimkiler uyanır kahvaltı yaparız :)
kasımpatı benimde hiç bişey yisesim yoktu kahvaltı yapmadım yani ama zaten 2 saat onra öğle yemeği yicez...
biraz tuzlucaymış canımevet aynen mağlesef...
halının 6 metre karesi 11o0. oo0 tl banada 12 metra kare lazım
bilemedin yattım uyudum valla canımnereye filim mi seyredicen ne filim var ? leptopu kaptırdın dimiii hadiii Allah rahatlık versin :)
biraz tuzlucaymış canım
benim salonda 4 metre kare iki halı var yazın birini sermiyorum bile alırsam tek 6 metrelik alırım herhlde
gerçi taşınırsam salonu nasıl olur bilmiyorum
bilemedin yattım uyudum valla canım
sabah da 8 de uyandım ama kahvaltı öğlene doğru oldu hem de tıka basa
akşam hafif yerim
kızıma muzlu rulo pasta yapacağım yerse ondan yer belki biraz
kasımpatı benimde hiç bişey yisesim yoktu kahvaltı yapmadım yani ama zaten 2 saat onra öğle yemeği yicez...
valla ben çok fena yedim malesefbenimde hiç yiyesim yoktu bugün kahvaltıda, eşime eşlik etmek için yedim biraz.
geçmiş olsundün elimin üzerini yakmışım, ama ne zaman yakmışım hiç farkında değilim, baya acıyor.
sanki yanık değilde elimin üzerinde koca bir sivilce çıkmış gibi duruyo.
gidiyimde bir krem süreyim bari.
Canim yarım lahmacun da bisey mi.ben aksam iki bucuk lahmacun yedim.pişmanım ama...hafta ici insallah dikkat edrm eksileri gormeye devam etmek istiyorum.en azindan ramazana kadar on kilo versem razıyım.valla ben çok fena yedim malesef
akşama kadar acıkmadım az önce yarım lahmacum yedim akşam da çayla minik bir parça pasta yerim
geçmiş olsun
iş güç yaparken farkında olmadan oluyor böyle minik kazalar
Bugün güzel beslenmissin ve az yemissin.ne güzel. Takdir ettim seni azimli devam ediyorsun.Selam
Bugunku menum
Sabah
2 dilim tb ekmegi
1 domates
1 salatalik
5 zeytin
1 dilim peynir
1 funcan limonlu form cayi
Öğle
2 dilim tam b ekmegi uzerlerine birer dilim peynir ve yarimsar koz kirmizi biber koydum
Aksam
1 kepce zeytinyagli barbunya
2 kasik makarna
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
10 bardak
gecmis olsun canimdün elimin üzerini yakmışım, ama ne zaman yakmışım hiç farkında değilim, baya acıyor.
sanki yanık değilde elimin üzerinde koca bir sivilce çıkmış gibi duruyo.
gidiyimde bir krem süreyim bari.
Sagol canimBugün güzel beslenmissin ve az yemissin.ne güzel. Takdir ettim seni azimli devam ediyorsun.
kahvaltımı anlatmadım ama:)Canim yarım lahmacun da bisey mi.ben aksam iki bucuk lahmacun yedim.pişmanım ama...hafta ici insallah dikkat edrm eksileri gormeye devam etmek istiyorum.en azindan ramazana kadar on kilo versem razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?