Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canım açık renk halı çok güzel oluyor odaları açıyor valaha ama ben kullanamıyorum çok açık renk yeni bir halım var salonada çok yakışıyor ama seremiyorum yatak odamda sarılı öylece duruyor. biz salonda oturuyoruz sürekli ve tüm yeme içmelerimiz salonda sürekli kahve çay olmuyor biraz kullanabileceğim bir model alıcam koltuklarıma uydurabilirsem...

ben tibeti 1 yıldır yapıyorum fakat hiçbir zaman 21 e ulaşamadım arada 2 sefer bırakmak zorunda kaldım 10 gün ara verdim tekrar başladım şu an 9 tekrarla yapıyorum :)

hmm,ne güzel davetlisiniz yani...direk ögle yemegi yiyebilir misin? ben kahvaltiyi ariyorum illaki..

bende kahvaltı ve çaysız yapamam başıma ağrılar girer hele çay içemesem fena olurum ikindi ve akşamda kahvaltıyı çok severim ama yapmamaya çalışıyorum bugün yine akşam üzeri arkadaşlarla mercimekli köfte yanında kahvaltılık çayla akşam yemeği yedik

evet halı pahalı zaten başka yerlerede bakıcamda modelide pek beğendiremedim çok çiçekli göz yorar diyorlar seninde taşınacağın ev beli olunca salonuna uygun bakarız bişeyler neten :)

geçmiş olsun canım krem acısını aldımı biraz ?

Canim yarım lahmacun da bisey mi.ben aksam iki bucuk lahmacun yedim.pişmanım ama...hafta ici insallah dikkat edrm eksileri gormeye devam etmek istiyorum.en azindan ramazana kadar on kilo versem razıyım.

- 10 kilo süper olur yaaa benim için rüya gibi sanki bende akşam üzeri mercimekli köfte yedim hafta içi dikkatli olmam lazım

kahvaltımı anlatmadım ama:)
hem daha çayla pasta faslı var gerçi pastayı ben yaptım nerdeyse yağsız azcık kremasında yağ var o kadar
ben 5 kiloya razıyım valla aylardır kilo veremiyorm

pastadan bir dilim bende alayım :)) afiyet olsun bende - 5 kiloya rağzıyım yaa vereyimde az vereyim birde verdiklerimi koruyayım başka bişey istemiyorum

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz

ben iyiyim canım bundan sonra bayağı yoğunlaşırım bizim düğün var bir koşuşturmadır başladı bugünde kızıma düğün için ayakkabı aldım oda aradan çıktı birde kendi ayakkabımı alsam süper olucak evide temizlemem lazım işte böylee birde salona halı almaya çalışıyorum ama modell gösterdim bir baksaydın fikir verseydin :)

sen nasısın napıyorsun ?

Piknikçi geldi haaanımmm :))

Nassınız.? ben çok iyi ama yorgunum..Daha da ütülencekler var sabah erken kalkıp ütülemeye karar verdim...
hava harikaydı bugün. ışıgı gören dışarı atmış kendini :) Frida,kasımpatı ve tüm topik götüreyim sizi de..Nasılsa istanbul ve Ankaraya yaz gelmiyor :)

fridacım linki tekrar atarmısın görmedim ben halıyı..Açık renk güzel ama kullanışsız hele çocuklu olunca benim de tüm halılar ana renk krem rengi sene de 2 kere yıkamaya veriyorum onun dışın da sık sık siliyorum yahut fırçalıyorum...

Kolay gelsin..Nursenacım kuran kursuna gidiyormuşsuın..İlk başta zor gibi görünse de öylesine hızlı bir şekil de öğreniyor ki insan sular seller gibi sen bile şaşıracaksın hızına ve kolaylığına..

ehh iste idare ediyorum bende oglan tum zamanimi aliyo su siralar. havalardan mi nedir bi tadim tuzum yok gibi

haliyi begendim cok guzel ama esyalarinla uyumlu olmasi guzelliktendaha onemli bence yani cok guzelde olsa esyalrinla uyum saglamazsa siritir hos olmz o zamanda. hayirli olsn simdiden

http://www.bahariyehali.com/urun-33-nurcihan.html 4574 gülü halı kızlar benim beğendiğim halı bu ama çevrem pek beğenmedi çok gülüymüş göz yorarmış birde aldığım halının 2 yoluğunu alıcam .

http://www.sarayhali.com.tr/Productdetay.aspx?PID=1230 diğer seçenek bu

http://www.sarayhali.com.tr/Productdetay.aspx?PID=1344 bir diğer seçenekde bu

http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/major-takimlar/karen-luks-takim buda koltuk takımım bir tek minderleri böyle çiçekli değil

hangi halıyı alsam koltuklarıma uygun bir halı bulamadım

kızlar halı seçenekleri bunlar çok açık renk kullanamıyorum evet nur koltuklara uydurmam lazım ne dersiniz hangisi güzel

yena evet bende 2 sefer filan yıkamaya veriyorum ama ne yalan söyleyeyim silemiyorum

Güllü modeli ben de sevmedim.Aslın da yerin de bakınca daha dooğru karar verilmezmi.? ekran da renkler modeller yanıltabiliyor insanı...güllünün yanına ki örneğin daha hoşuma gitti..
salonun çokmu büyük,tek büyük parça alıcaksın dimi..

hıım tamam canım aslında imkan olsada şu 3 halıyı getirtip sersem ve öyle karar versem zaten koltuğun minderini götürüp halının üstüne koyup alıcamda yinede size danışayım dedim salonum büyük değil işte orta büyüklüğü 6 metre kare halı kadar tek parça alıcam birde antreye 2 yoluk oda salonla takım olsun istiyorum ...

hmm,ne güzel davetlisiniz yani...direk ögle yemegi yiyebilir misin? ben kahvaltiyi ariyorum illaki..

valla canım bana yemek olsun.. sabahları çorba sebze akşamları kahvaltı yeme potansiyeline sahibim...

benimde hiç yiyesim yoktu bugün kahvaltıda, eşime eşlik etmek için yedim biraz.

bende yanına oturup yeşilçay içerek eşlik ettim zaten...

ya bayadır tibet yaptığını biliyodum ama düzenli yaptığını düşünmemiştim niyeyse...herkesi kendim gibi biliyorum sanırım üç gün yap beş gün bırak..peki fark varmı hiç...he bide inş gönlüne göre bir halı bulursun...

Can8m saray hali sirazi begendm ben.daha öncede buna benzeri begenmistim.simdi oturma odamda serili

teşekkür ederim sağol evet şirazı herkes beğeniyor bakalım düğüne kadar misafirlerim gelmeden almak istiyorum :)

tibeti düzenli yapıyorum zayıflama anlamında pek etkisi yok zaten tibeti yapmak sabahları 10 dk.mı alıyor ama sağlık yönünden vücuduma etkilerini çok iyi hissediyorum dışardan bile anlaşılıyor yürüyüşümün daha iyi olduğunu ve dik durduğumu herkez söylüyor ayrıyeten ruhumada iyi geldiğini düşünüyorum ....

Heyy,iyi geceler fıstıklarrrr
herkes iyimi...iyidir inşallah az önce survıvor izlerken aklıma geldinis hemen girip yazayım dedim,yoksa kalıyor yetişemiyorum... Ben iyiyim Umut la geçiyor günlerim 8.ayııza girdik..Diş çıkartıyoruz ki zaten çok hareketli ve yaramaz bir bebek şimdiki hali hiç nlatmayayım Sizleri çok özlemişim... yine gelecegim yine yazacgımmm şimdilik kaçagım

Valla halilar super ben patchwork halilara kafayi taktigim icin bu ara sarayin ilk halisini begendim ama koltuk takimna ~ikinci daha uyumlu sanki gule gule kullan simdiden

GÜNAYDIN

Valla halilar super ben patchwork halilara kafayi taktigim icin bu ara sarayin ilk halisini begendim ama koltuk takimna ~ikinci daha uyumlu sanki gule gule kullan simdiden

GÜNAYDIN
sağol yelizcim iyiki size sormuşum yoksa gülü halıyı alıcaktım gerçi kime gösterdiysem sizler gibi saray halıları beğendii bende bir tuhaflık var herhâlde

ama saray halıda yeni modelerini hep eskitme yapmış bütün halıları soluk soluk ...

yapayım size de pasta :)
laf aramızda beğenildi pastam hafif ve lezzetliydi kızm da yedi :)
kolay gelsin seninkiler erken başlamış sezona gerçekten
oh ne iyi olmuş valla
bugün hava soğuk gerçekten
adaşım ben de sarayın halısını daha çok beğendim ne yalan söyleyim:)
meryemcim hoşgeldin umut bebeği de öpüyorum maşallah ona
biz de özledik seni beklerz her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…