Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Niye tuhaflik olsun canim benim zdvkler farkli farklidir yada donem donem degisir yani benim oyle en azindan

Günesli,sicacik kus civiltilarinin oldugu bir bahar sabahinda merhaba sizlere..vakit öyleye yaklasmis da olsa balkonum dan yüzüme isildayan günes isiklari gecmedi hala...:) kus seslerini dinlemekten nasil keyif aliyorum anlatamam, Allah'in yarattigi bu nimetler karsisinda ne kadar sükretsek az,sonsuz sükür,bin sükür...

An itibari ile kahvaltimi tamamlamis bulunuyorum en sagliklisindan...:) Ormana Dogru nasil da yürümek istiyorum ama ahh birde köpek korkum olmasa...:) neyse ormana gidemesem de parkta yürürüm bende..

Bu arada hepinizin mübarek üc aylarini tebrik ediyorum arkadaslar,hayirlara vesile olsun kiymetli zaman dilimleri insallah..

hayırlı mutlu haftalar dilerim
üç ayların başlangıcı bugün Allah hakkıyla yaşamamızı nasip etsin

Aminn Asuman abla,hayirlara vesil olsun insallah hepimiz adina... bu arada yagsiz pastayida merak ettim ben,nasil oluyor acaba..genelde pastalar bol yagli ve kalorilidir de..:)

Aminn Asuman abla,hayirlara vesil olsun insallah hepimiz adina... bu arada yagsiz pastayida merak ettim ben,nasil oluyor acaba..genelde pastalar bol yagli ve kalorilidir de..:)
canım rulo pasta yaptım pandispanyada yağ yok zaten
3 yumurta 1 bardak şeker 1 bardak undan oluşuyor
kremada da 1 kaşık margarin var sadece muhallebi gibi bişey yaptım sade kakaolu çikolatalı sevmiyor kızım
içine de muz çilek koydm o kadar :))

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam...

nasılnız hanımlar..pek durgun buralar....

ben bugunumu yatarak geçirdim sayılır başım tuttu öğleden sonra biraz uyumuşum iyi geldi gibi biraz daha iyiyim şimdide kızı aldım geldim ocağa yemek koydum oturdum...üç aylar hayırlı olsun hepimize dualarınızda benide unutmayın nolurr...ezan okundu gidip namaz kılıp az daha uzanayım...

Eşim rahatsız olunca işten izin alıp gelmiş öğlen, galiba enfeksiyon var, boğaz ağrısı ateş titreme, şuan yatıyo, galiba benim hesap doktora görünmezse geçmez durumu, öyleye benziyo yani.
Bilmiyorum artık gidermi.
Yanıyor ama ateşten.
Bir adaçayı yaptım içti.

Gecmis olsun canım

geçmiş olsun...adaçayı iyi fikir bide adaçayı bir çay k. karbonat ve bi tutam himalaya tuzuyla gargara tavsiye ederim boğaz iltihabına çok iyi geliyo ama günde üç sefer yapılıcak ve bikaç gün devam edilecek...

Meyracım geçmiş olsun...Ben de öyleydim ateş,üşüme,titreme doktora götür canım bir şekil de...

Zeynepçim sana da geçmiş olsun.. abimin kaybından beri çok yaşıyorum baş ağrısı..Nasıl zor Allah yardımcısı olsun migren hastalarının..

Asucum basit ve leziz bir tat gibi duruyor rulo pastan..Ben de var muzlu rulo pasta tarifi o çok masraflı krem şanti vb krema harici..yapmayı düşündüğüm de sana bir alo derim püf noktaları da vardır senin dokundurduğun :)

Kasımpatı bugün mesajında ki pozitif enerjini hissettim inan ve sevindim...Bir ara modun düşük gibiydi..

Son düzenleme:
O zaman yediklerimi de yazayım gelmişken :)

Sabah.
2 dilim köy ekmeği
7 zeytin
salça

Öğlen.
bir tabak kısır
2 tahinli kurabiye
çayy

Bugün işyerin de gün yapalım dedik :) kısır yaptık çokta iyi oldu..Sürekli tencere yemeği sıkıcı oluyor bir süre sonra..

iyi akşamlar hanımlar misafirim vardı kalktılar annem bende daha bulaşıkları yıkayacağım size bir bakınayım dedim halı önerileriniz için çok teşekkürler bayağı aydınlatıcı oldu yarın spor sonrası bir daha koltuk minderimi kolumun atına sıkıştırıp halı bakmaya çıkıyım yakından da baktım halılara ama alma aşaması geldi artık bi aksilik çıkmasa tabii ...

adaş tarif çok lezzetli görünüyor ama ben çukulatalı isterim ona göree :)

meyracım eşine geçmiş olsun çabuk toparlar inş. sende bakıyorsun zaten tavuk suyunada bir çorba yap iyi gelir ...

yelizcim listen her zamanki süper çok beğendim

kasımpatı teeeee nerelerden pozitif enerjini alıyoruz sağol tatlım :)

yena kısır yemişsinizdün mercimekli köfte yapmıştım bu günede kaldı akşamda yedim artık kalanları dökücem yoksa yine yerim...

keyifli aksamlar hatunlar..:)
Yesil cayimi icerken sizlere bakayim dedim,yediklerimi yazip biraz gecmisi okuyayim..

SABAH: 1 domates,1 biber,1 kücük sogan ve bir yumurtadan olusan menemen,1 salatalik,1 dilim örgü peyniri,2 gün kurusu,4,5 badem.

ara:kahve

AKSAM: .....Tabak Zeytinyagli,yogurtlu bakla (kavustuk sonunda lakin miktarini yazmaya utaniyorum...baya fazlaca yedigimden mütevellit yaninda birsey yemedim...:)

ara:sekersiz siyah cay.

suanda yesil cay iciyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…