- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Meyracım geçmiş olsun...Ben de öyleydim ateş,üşüme,titreme doktora götür canım bir şekil de...
Zeynepçim sana da geçmiş olsun.. abimin kaybından beri çok yaşıyorum baş ağrısı..Nasıl zor Allah yardımcısı olsun migren hastalarının..
Asucum basit ve leziz bir tat gibi duruyor rulo pastan..Ben de var muzlu rulo pasta tarifi o çok masraflı krem şanti vb krema harici..yapmayı düşündüğüm de sana bir alo derim püf noktaları da vardır senin dokundurduğun :)
Kasımpatı bugün mesajında ki pozitif enerjini hissettim inan ve sevindim...Bir ara modun düşük gibiydi..
Asuman abla tarifin baya pratik ve kolaya benziyor,muzlu rulo paslarin icerisine genelde cok fazla malzeme giriyor,cok sevmeme ragmen hic cesaret edemedim yapmaya,pandispanyasi kirilirsa,ya olmazsa diye..:) pandispanyanin icerisine sadece yumurta,seker ve un mu giriyor,süt,karbartmatozu vs yok mu?birde zahmet olmaz ise kremasini nasil yapiyorsun?ay ne cok sordum dimi,pasta yaptim dedigine pisman edecek kadar oldu heralde...:) mutfak konusunda biraz acemiyimde,pratik tarifini görünce atladim resmen..:)
Meyra cok gecmis olsun,acil sifalar..
Frida umarim gönlunce bir hali bulursun..bende sizlerden cok güzel enerji aliyorum bu arada..:)
Yolcu cok gecmis olsun,yarina bas agrin gecer insallah..
Yena ögle menune bayildim,en sevdiklerimden olur kendileri..:)afiyet olsun
Iyi geceler kizlar bidigi zorla uyuttum survivor izlim dedim ama gozlerim kapanuyo yoegynluktan hepinuze iyi geceler
selam canım açık renk halı çok güzel oluyor odaları açıyor valaha ama ben kullanamıyorum çok açık renk yeni bir halım var salonada çok yakışıyor ama seremiyorum yatak odamda sarılı öylece duruyor. biz salonda oturuyoruz sürekli ve tüm yeme içmelerimiz salonda sürekli kahve çay olmuyor biraz kullanabileceğim bir model alıcam koltuklarıma uydurabilirsem...
ben tibeti 1 yıldır yapıyorum fakat hiçbir zaman 21 e ulaşamadım arada 2 sefer bırakmak zorunda kaldım 10 gün ara verdim tekrar başladım şu an 9 tekrarla yapıyorum :)
bende kahvaltı ve çaysız yapamam başıma ağrılar girer hele çay içemesem fena olurum ikindi ve akşamda kahvaltıyı çok severim ama yapmamaya çalışıyorum bugün yine akşam üzeri arkadaşlarla mercimekli köfte yanında kahvaltılık çayla akşam yemeği yedik
evet halı pahalı zaten başka yerlerede bakıcamda modelide pek beğendiremedim çok çiçekli göz yorar diyorlar seninde taşınacağın ev beli olunca salonuna uygun bakarız bişeyler neten :)
geçmiş olsun canım krem acısını aldımı biraz ?
- 10 kilo süper olur yaaa benim için rüya gibi sanki bende akşam üzeri mercimekli köfte yedim hafta içi dikkatli olmam lazım
Heyy,iyi geceler fıstıklarrrr
herkes iyimi...iyidir inşallah az önce survıvor izlerken aklıma geldinis hemen girip yazayım dedim,yoksa kalıyor yetişemiyorum... Ben iyiyim Umut la geçiyor günlerim 8.ayııza girdik..Diş çıkartıyoruz ki zaten çok hareketli ve yaramaz bir bebek şimdiki hali hiç nlatmayayımSizleri çok özlemişim... yine gelecegim yine yazacgımmm şimdilik kaçagım
hayırlı mutlu haftalar dilerim
üç ayların başlangıcı bugün Allah hakkıyla yaşamamızı nasip etsin
Selam hanımlar...meyra esine cok gecmis olsun.yena yanliscanlamadiysam kardesini kaybetmissin.mekanı cennet olsun.kasimpati cok enerjiksin.:)) kizlar bugün yediklerimi yazayım da kınayın beni.tek olumlu giden45 dakika leslie biraz da yürüyüş.
Kahvalti.1 haş. yumurta
1 d ekmek
1kk peynir yesilcay bikac ceviz
Öğlen. 2 kase çorba
1 lahmacun
Aksam. 4 kasik pilav
4 kasik yesil fasulye
2 kaşık sütlaç
Ara.2 dilim yas pasta biraz cerez
Sahur. 2 kase corba
Yarm lahmacun yarım muz
pasta iki dilim fazla olmş sankiSelam hanımlar...meyra esine cok gecmis olsun.yena yanliscanlamadiysam kardesini kaybetmissin.mekanı cennet olsun.kasimpati cok enerjiksin.:)) kizlar bugün yediklerimi yazayım da kınayın beni.tek olumlu giden45 dakika leslie biraz da yürüyüş.
Kahvalti.1 haş. yumurta
1 d ekmek
1kk peynir yesilcay bikac ceviz
Öğlen. 2 kase çorba
1 lahmacun
Aksam. 4 kasik pilav
4 kasik yesil fasulye
2 kaşık sütlaç
Ara.2 dilim yas pasta biraz cerez
Sahur. 2 kase corba
Yarm lahmacun yarım muz
ALLAHIM SIFA VERSIN COK ZOR YA. kurban oldugum yaradanim ikisinede sabir versinBugün çıkışta daha önce bahsetmiştim kızımın ilkokul arkadaşının leber rahatszılığını ( gözlerde görme kaybı )
annesiyle karşılaştım vaktimiz vardı oturup kahve içtik..resmen 30 yaş çokmüş anne..
Ve belirgin şekil de annenin sağ gözün de kapanma oluşmuş nasıl desem sağ gözü diğer göze nazaran çok kısık bakıyor..
OĞlunun sağ gözün de tamamen görme kaybı var,sol göz de ise sadece %5 .
Psikiyatr demiş ki buna, anneler ve çocukların ölünceye kadar göbek bağı ayrılmazmış...
Allahım diyorum nasıl içgüdüsel bir eylem bu yavrunun gözüyle bakıyorsun dünyaya..Yahut bakamıyorsun..
Ankara'da bir doktora görünecekler,alanın da uzmanmış..İnşallah iyi bir sonuç alırlar..
Ayrıldıktan sonra eve gelinceye kadar yollarda ağladım..Gözümün önünden gitmiyor...
Hatta arkadaşa dedim ki Ankara da ihtiyacınız olduğun da benim arkadaşımdan yardım isteriz asucum seni düşünerek teklif ettim senden habersiz oldu ama elinden gelen yardımı yapacağından çok eminim..
benimkide bi umut iste napim turkuyeden anam babam arar baskada kimse hatirlamax dogum gunumu.kendimi teselli ediyoru.canım bugünkii beslenmeni çok beğendiim yürüyüşlerde yapılmış verimli bir gün geçirmişsin :) sabah başım ağrıyor demişsin ama şimdi nasılsın geçmiştir inş. yürüyüş yorgunluğu var demişsin gerçi ama ....
teyzem hakında yorumun için sağol işte aynı derten muzdarip oluncada iyice karmakarışık oldum .bakalım 1 ay sonra herşey belli olur. hayır yaşı genç olsa daha bir amelyat için destekliyesim olurdu herhalde bilemedim tabii 50 aş şimdi genç ve teyzem sürekli şekerdi, tansiyondu , kalp dii uğraşıyor ve doktorların hepsii kiloyaa bağlıyor belkide kilo verince rahatsızlıklarınında düzeleceğini düşünüyor bilemiyorum ...
bilmiyorum canım bizmi hata yapıyoruz komşularım mı bilemedim gittikleri diyetisyende burda lüks bir semtde rezistansda muaynehanesi var hanii bunun ne gibi doğruluğa etkisi olur bilemiyorum ama demek istemem merdiven altı bir muaynehane değil ben takipteyim haberleri veririm ...
canım çok düşünceli ve tatlısın sağol
16 mayıs senin içinde önemli bir gün demek tabi ben düğünden sonra büyük bir ihtimal o tarihi unuturum artık yiğenler filanda çoğaldıkça birde gelinler geldii hepsinin doğum günlerini aklımda zola tutar oldum karıştırp unutabiliyorumdaa
ALLAH sifa versin.insallah kotu bosey degildir teyzemin hastaligi.sağol canım teşekkürler korkularım var evet sankiii ne bileyim çocukları büyük anne bu amelyatı olma diyee ikna etseler diyee aklımdan geçiyor, ama belki onlarda annemiz biraz kilo verince daha sağlıklı olucak diye düşünüyorlardır bilemiyorum şimdilik teyzem herkezden saklıyor 1 ay sonra herşey belli olucak ...
Ayy evt cok hos halida.meyraya katiloyorum.cok agir olur ne cirpilir ne yikanir nede kaldirop rahat bi is yaptirir.iki parca daha ii sanki yinede sen bilirsn ama... bide cok pahaliymis ya.sağolun kızlar bende ev dekarasyonu bölümüne bakıyordum halıyı beğenmenize sevindim tabi alıcak olursam ilk önce koltuğun minderini götürüp bir deniycem uyacakmı diyee ...
meyra 2 parça pek benim salona gitmiyor canım yaa zanet artık çırpmıyoruzda, yıkamıyoruzda büyük ve ağır olmasının bir sıkıntısı yok yani...
bide halı şehri diye bir site var dışarıdansa fiyatları daha uygun olmadı interneten alırım ama yinede mağzada bir görmem lazım ..
Cok kiskandim ama benhayırlı günler
bugün azcık fazla uyumuşum sanki 12 de uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?