Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman abla tarifin baya pratik ve kolaya benziyor,muzlu rulo paslarin icerisine genelde cok fazla malzeme giriyor,cok sevmeme ragmen hic cesaret edemedim yapmaya,pandispanyasi kirilirsa,ya olmazsa diye..:) pandispanyanin icerisine sadece yumurta,seker ve un mu giriyor,süt,karbartmatozu vs yok mu?birde zahmet olmaz ise kremasini nasil yapiyorsun?ay ne cok sordum dimi,pasta yaptim dedigine pisman edecek kadar oldu heralde...:) mutfak konusunda biraz acemiyimde,pratik tarifini görünce atladim resmen..:)

Meyra cok gecmis olsun,acil sifalar..

Frida umarim gönlunce bir hali bulursun..bende sizlerden cok güzel enerji aliyorum bu arada..:)

Yolcu cok gecmis olsun,yarina bas agrin gecer insallah..

Yena ögle menune bayildim,en sevdiklerimden olur kendileri..:)afiyet olsun

Geçmiş olsunlarınız için çok sağolun canlar...

YOLCU canım sağol aklımda olacak söylediklerin.
YENAM doktora git dedim ama şuan hiç niyeti yok ama onu doktora itmek aklımda sürekli sağolasın: )
FRİDACIM evde ciğer vardı onu pişirdim, galiba bu da fayda eder dimi: ) sağol sende canım.

Yarında güne gitcem bir mani olmazsa artık, eşim doktorada gitmedi o halde işe nasıl gitcek bilmiyorum hiç, ona göre gidebilir
ama: DD
Neyse bakalım hayırlısı olsun herşeyin.
Benimde karnım ağrımaya başladı malum sebepten aksi gibi, neyse bir ağrı kesici atarım şimdi geçer inş.

sağol yenacım...artık strese çok dayanamıyorum sanırım...gergin bir akşamın ardından sonuç butun gün başağrısı ama iftardan sonra hemen ilaç aldım ağrı geçti gibi ama sersemliği var..

sağol canım Allah razı olsun....

Selam hanımlar...meyra esine cok gecmis olsun.yena yanliscanlamadiysam kardesini kaybetmissin.mekanı cennet olsun.kasimpati cok enerjiksin.:)) kizlar bugün yediklerimi yazayım da kınayın beni.tek olumlu giden45 dakika leslie biraz da yürüyüş.

Kahvalti.1 haş. yumurta
1 d ekmek
1kk peynir yesilcay bikac ceviz

Öğlen. 2 kase çorba
1 lahmacun

Aksam. 4 kasik pilav
4 kasik yesil fasulye
2 kaşık sütlaç

Ara.2 dilim yas pasta biraz cerez

Sahur. 2 kase corba
Yarm lahmacun yarım muz

Evet acısını baya aldı, kabarıklığınıda aldı, vicksss sürdüm, yanıkta ben kafamdan vicksss kullanıyom, iyi geliyo bence.

Allaha emanet olun.

hayırlı mutlu haftalar dilerim
üç ayların başlangıcı bugün Allah hakkıyla yaşamamızı nasip etsin

Amin inş ablam.

Sağol canım, canım özel olmazsa senin burcun ne? : )
: **

pasta iki dilim fazla olmş sanki

ALLAHIM SIFA VERSIN COK ZOR YA. kurban oldugum yaradanim ikisinede sabir versin

benimkide bi umut iste napim turkuyeden anam babam arar baskada kimse hatirlamax dogum gunumu.kendimi teselli ediyoru.

ALLAH sifa versin.insallah kotu bosey degildir teyzemin hastaligi.

Ayy evt cok hos halida.meyraya katiloyorum.cok agir olur ne cirpilir ne yikanir nede kaldirop rahat bi is yaptirir.iki parca daha ii sanki yinede sen bilirsn ama... bide cok pahaliymis ya.

Merhaba hatun kisiler..

Bengisu iki dilim pasta disinda yediklerin bana normal geldi..afiyet olsun..edindigim bir bilgi soyle soyluyor,bir dilim yas pastayi eritmek icin bir saat yuzmek gerekliymis.:)
Benim de iki adet kurabiyem var senden kalir yanim yok tek farkla, hafta ici iki ogun yapiyorum aksamlari yemiyorum cook rahat oluyor..
Evet canim 12 subatta cok kiymetli olan agbimi kaybettik .

ben bu sene de bakla yiyemedim
kasımpatı pastamın tarifi şöyle
3 yumurta 1 bardak şekerle 5 dk çırpılır iyice krema gibi olacak sonr 1 bardak un eklenir kabartma tozu yok ama ben çaykaşığıyla atıyorum tam doldurmadan 1 yemek kaşığı da yağ eklerim bazen :)vanilya da eklemek lazım tabii unutmuşum
hamuru yağlı kağıda az yağ sürüp fırında pişiriyorum hafif pembeleşmesi yeterli kurumaması lazım çıkar çıkmaz kağıdıyla rulo yapıp üzerini örtüyorum
rulo yapmayıp 3 e bölerek de güzel bir baton pasta yapılabiliyor
kreması istediğiniz gibi yapılabilir ben 1 lt süt 1bardak şeker bir bardak un ve nişasta ve bir kaşık margarin ve bir de yumurta sarısı ile muhallebi gibi bir krema yapıyorum söndürünce vanilya ekliyorum
rulo yapacaksam panispanyanın içine kremadan sürüyorum ve rulonun başına muz dizip rulo yapıyorum üzerine de kalan kremayı sürdüm mü olay tamam oluyor olay bu kadar cık
geliştirilip değiştirmeye açık
o an ki isteğinize göre eklemeler yapılablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…