- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
çocuklar büyüyünce böyle oluyor işte ama günün yarısı gitti malesefCok kiskandim ama ben
Bende bidik uyurken iceride oturuyodum kafayi ktugun kenarina koyup tv izlerken uyuya kalmisim
Yok canim ya bidik olmasada benim ruhumda yok gec kalmak o olmadigi zamanlarda da ben 6 da ayaktaydimçocuklar büyüyünce böyle oluyor işte ama günün yarısı gitti malesef
gecmis olsun esine canmEşim rahatsız olunca işten izin alıp gelmiş öğlen, galiba enfeksiyon var, boğaz ağrısı ateş titreme, şuan yatıyo, galiba benim hesap doktora görünmezse geçmez durumu, öyleye benziyo yani.
Bilmiyorum artık gidermi.
Yanıyor ama ateşten.
Bir adaçayı yaptım içti.
iiyim sukur devam ediyorum tabi.dun okadar abarttimki her yerim agriyo.Kasimpati baklayla bulusmaniza cok sevindim.:) afiyet olsun..
Fundacim,nasilsin yuruyuslere devam ediyormusun..
benimkide bi umut iste napim turkuyeden anam babam arar baskada kimse hatirlamax dogum gunumu.kendimi teselli ediyoru.
ALLAH sifa versin.insallah kotu bosey degildir teyzemin hastaligi.
Ayy evt cok hos halida.meyraya katiloyorum.cok agir olur ne cirpilir ne yikanir nede kaldirop rahat bi is yaptirir.iki parca daha ii sanki yinede sen bilirsn ama... bide cok pahaliymis ya.
Merhaba hatun kisiler..
Bengisu iki dilim pasta disinda yediklerin bana normal geldi..afiyet olsun..edindigim bir bilgi soyle soyluyor,bir dilim yas pastayi eritmek icin bir saat yuzmek gerekliymis.:)
Benim de iki adet kurabiyem var senden kalir yanim yok tek farkla, hafta ici iki ogun yapiyorum aksamlari yemiyorum cook rahat oluyor..
Evet canim 12 subatta cok kiymetli olan agbimi kaybettik .
şu varki ben korkudan hafta içi hiç tartılmıyorum moralim bozulmasın diyee kendi adıma cuma günü biii - 5oo gr. süper olurduuuben de dün akşam fazla kaçırdım ekmeği adaşım ama bgün dikkat etmem lazım daha henüz yine eksim yok malesef
geç yatınca böyle olyor işteadaş bu gurubun uykucuları biziz galiba bende sabah erken kalktım ama şimdi mayıştım kaldım sularımda kesik neyseki akşama yemeğim var ...
adaş biz cumaya nasıl eksi bildircez yaa
Allah kabul etsin perşembe iftarı çok hafif atlatabilirsen cuma sabahı eksi görürsün heeegeç yatınca böyle olyor işte
ben de erken kalkınca tüm gün mayışık geziyorum uykumu alamayınca başım ağrıyor :)
eşimin de erken kalkması gerekmediğinden böyle alıştık böyle gidiyoruz işte
ben de bilmiyorum nasıl eksi bidireceğz usandım artık yerimde saymaktan
ben perşembe oruçlu olacağım nasipse
amin regl felan olmazsam tutarım da iftarı nasıl hafif atlatacağım bilemiyorumAllah kabul etsin perşembe iftarı çok hafif atlatabilirsen cuma sabahı eksi görürsün heee
tamam canım sen alışverişine git Hasanpaşa köftesini kase gibimi yapıyorsun yoksa tepsiyemi seriyorsun ? teyzem yapar köfteleri kase gibii pişirir sonra içine patates üzerinede kaşar harika olur ama ben tepsiye düz olaray yayıyorum köfteyi ...adaş ben de yemek yapıyorum bir yandan hasanpaşa köfte yapıyorum köftem fırında pişiyor patatesler haşlandı çorbam pilavım var dünden
şimdi bir markete gdip geleyim ufak tefek alınacaklar var
hava da soğuk yine
iyi gezmeler tatlış :) benimde akşamı çok hafif geçirmem lazım zaten geceleri yiyince yatamıyorum artık mesela dün gece yediklerimden rahatsız oldum diye uyuyamadım...Merhaba arkadaslarim...
Esim evde oldugu icin ugrayamadim sabah..disari cikacagiz birazdan,öncesinde size bir bakayim istedim...kahvaltiyi biraz fazla kacirdim sanirim bugun,aksama telafi edebilirim insallah...:)
ben bu sene de bakla yiyemedim
kasımpatı pastamın tarifi şöyle
3 yumurta 1 bardak şekerle 5 dk çırpılır iyice krema gibi olacak sonr 1 bardak un eklenir kabartma tozu yok ama ben çaykaşığıyla atıyorum tam doldurmadan 1 yemek kaşığı da yağ eklerim bazen :)vanilya da eklemek lazım tabii unutmuşum
hamuru yağlı kağıda az yağ sürüp fırında pişiriyorum hafif pembeleşmesi yeterli kurumaması lazım çıkar çıkmaz kağıdıyla rulo yapıp üzerini örtüyorum
rulo yapmayıp 3 e bölerek de güzel bir baton pasta yapılabiliyor
kreması istediğiniz gibi yapılabilir ben 1 lt süt 1bardak şeker bir bardak un ve nişasta ve bir kaşık margarin ve bir de yumurta sarısı ile muhallebi gibi bir krema yapıyorum söndürünce vanilya ekliyorum
rulo yapacaksam panispanyanın içine kremadan sürüyorum ve rulonun başına muz dizip rulo yapıyorum üzerine de kalan kremayı sürdüm mü olay tamam oluyor olay bu kadar cık
geliştirilip değiştirmeye açık
o an ki isteğinize göre eklemeler yapılablir
hayırlı günler
bugün azcık fazla uyumuşum sanki 12 de uyandım
iyi gezmeler tatlış :) benimde akşamı çok hafif geçirmem lazım zaten geceleri yiyince yatamıyorum artık mesela dün gece yediklerimden rahatsız oldum diye uyuyamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?