Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun esine canm

benimkide bi umut iste napim turkuyeden anam babam arar baskada kimse hatirlamax dogum gunumu.kendimi teselli ediyoru.

canım biz varız yaa yeterki sen hatırlat bak ne mesajlar yazarız sana :) yaş ilerledikçe mi diyim kafa dolu ondanmı diyim ben unutuyorum ...
ALLAH sifa versin.insallah kotu bosey degildir teyzemin hastaligi.

teyzem morbit obez mide küçültme amelyatı olucak ama hangi yöntemle olucak bilemiyorum konuşmadık şu ara herkezden saklıyor benim bildiğimide bilmiyor ...
Ayy evt cok hos halida.meyraya katiloyorum.cok agir olur ne cirpilir ne yikanir nede kaldirop rahat bi is yaptirir.iki parca daha ii sanki yinede sen bilirsn ama... bide cok pahaliymis ya.

evet halılar bahalı yaa o yüzdende bende uzatıkça uzatıyorum neyse alabilirsem haber veririm ...

merhaba canım bende 2 gündür mecimekli köfte yiyorum o değil hele dün akşam saat 8 de yedim bugün sporum vardı ama pek işe yarıyacağını zanetmiyorum yine cuma tartı günü korkularım başladı biraz öncede kahvaltı yaptım ekmeği fazla kaçırdım ...

adaş bu gurubun uykucuları biziz galiba bende sabah erken kalktım ama şimdi mayıştım kaldım sularımda kesik neyseki akşama yemeğim var ...

adaş biz cumaya nasıl eksi bildircez yaa
geç yatınca böyle olyor işte
ben de erken kalkınca tüm gün mayışık geziyorum uykumu alamayınca başım ağrıyor :)
eşimin de erken kalkması gerekmediğinden böyle alıştık böyle gidiyoruz işte
ben de bilmiyorum nasıl eksi bidireceğz usandım artık yerimde saymaktan
ben perşembe oruçlu olacağım nasipse

Allah kabul etsin perşembe iftarı çok hafif atlatabilirsen cuma sabahı eksi görürsün heee

tamam canım sen alışverişine git Hasanpaşa köftesini kase gibimi yapıyorsun yoksa tepsiyemi seriyorsun ? teyzem yapar köfteleri kase gibii pişirir sonra içine patates üzerinede kaşar harika olur ama ben tepsiye düz olaray yayıyorum köfteyi ...
hava burdada çok soğuk

Merhaba arkadaslarim...

Esim evde oldugu icin ugrayamadim sabah..disari cikacagiz birazdan,öncesinde size bir bakayim istedim...kahvaltiyi biraz fazla kacirdim sanirim bugun,aksama telafi edebilirim insallah...:)
iyi gezmeler tatlış :) benimde akşamı çok hafif geçirmem lazım zaten geceleri yiyince yatamıyorum artık mesela dün gece yediklerimden rahatsız oldum diye uyuyamadım...

Asuman abla cok coook tesekkür ederim,zahmet verdim sana lütfen hakkini hela et...Vesilen ile artik benim de pratik bir muzlu rulo pastam oldu,umarim senin gibi güzel yapabilirim,en kisa zamanda deneyecegim insallah...kremasi veya keki istenirse kakoolu yapilabilir galiba...:) hemen bilgisarayima kaydettim Asuman abla'nin tarifi yazarak'da not aldim...:) tekrar cok tesekkür ederim...

iyi gezmeler tatlış :) benimde akşamı çok hafif geçirmem lazım zaten geceleri yiyince yatamıyorum artık mesela dün gece yediklerimden rahatsız oldum diye uyuyamadım...

Cok tesekkür ederim frida,sen de cok tatlisin ama...:)
tok olunca ben de uyuyamiyor ,inanilmaz rahatsiz oluyorum ..Sanirim bu iyi birsey ,rahatsiz oluyoruz diye aksam yemegini daha az yiyebilir,hafif gecirebiliriz dimi...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…