- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
ben de kase gibi yapıyorum canım üzerine püre ve kaşartamam canım sen alışverişine git Hasanpaşa köftesini kase gibimi yapıyorsun yoksa tepsiyemi seriyorsun ? teyzem yapar köfteleri kase gibii pişirir sonra içine patates üzerinede kaşar harika olur ama ben tepsiye düz olaray yayıyorum köfteyi ...
hava burdada çok soğuk
estağfirullah canım yaparsın sen de kolay zaten helal olsun ne demekAsuman abla cok coook tesekkür ederim,zahmet verdim sana lütfen hakkini hela et...Vesilen ile artik benim de pratik bir muzlu rulo pastam oldu,umarim senin gibi güzel yapabilirim,en kisa zamanda deneyecegim insallah...kremasi veya keki istenirse kakoolu yapilabilir galiba...:) hemen bilgisarayima kaydettim Asuman abla'nin tarifi yazarak'da not aldim...:) tekrar cok tesekkür ederim...
gece 2 de yattım sabah kızları gönderdim 8 gibi yattım ama uykumu almışım :)Evet azicik fazla uyumussun..:))
Hasanpasa kizimin favorileri arasindadir..Afiyet olsun size..
bakla var ama bitmek üzere artık kartlaşmaya başladıyena'cim cikmam gerek ama geldigini görunce selam vermeden cikmak istedim..nasilsin?
Asuman abla bakla tr'de vardir,tam mevsimi diye hatirliyorum,yanlis biliyorda olabilirim..insallah yakin zamanda tadabilirsin sende..
estağfirullah canım ev hanımı olunca yapılıyor işteAsumanzeynep pek hamaratsın...hasanpasa koftesi hic yapmadım ama en kısa zamanda deneyecem Insaallah.
olur haber edrim dogum gunumu.☺☺☺.himmm bende bi hastalik sanmistim.benimde tanidik bi abi yaptirdi.iiler simdi 35kilo verdi.ama devamli sporda yapicak.sarkma oluyo.bide cok tehlikeli ya bildigim kadariyla. haliyida alirsan haberini bekliyorm.pahali olmasi kalite olmasi demek bi nevide.dimi ama....canım biz varız yaa yeterki sen hatırlat bak ne mesajlar yazarız sana :) yaş ilerledikçe mi diyim kafa dolu ondanmı diyim ben unutuyorum ...
teyzem morbit obez mide küçültme amelyatı olucak ama hangi yöntemle olucak bilemiyorum konuşmadık şu ara herkezden saklıyor benim bildiğimide bilmiyor ...
evet halılar bahalı yaa o yüzdende bende uzatıkça uzatıyorum neyse alabilirsem haber veririm ...
merhaba canım bende 2 gündür mecimekli köfte yiyorum o değil hele dün akşam saat 8 de yedim bugün sporum vardı ama pek işe yarıyacağını zanetmiyorum yine cuma tartı günü korkularım başladı biraz öncede kahvaltı yaptım ekmeği fazla kaçırdım ...
annem ikigundur tutuyo ben eslik edemedim.az once yikandim niyetlendim.cumaya kadar tutcam insallah. ilk gun zor olur herseyi haxirlarsin simdi abla bakalim ben napcam yarin.amin regl felan olmazsam tutarım da iftarı nasıl hafif atlatacağım bilemiyorum
ALLAH kabul etsin.ii gecmis menun.darisi basima.Selam hanımlar..bugün cok yorucu geçti.sabah sarma sardm.okulda yazılı yaptm.bir de sinifimizi süsledik.beni delirtti cocuklar. kedi merdiveni yaptık bi. Öğrencim boynuna takmış süslü kızım kolye yapmış güya.yarısını bozmuştu.tekrar yaptık.bi de patlayan balonlar.kafam şişti resmen.neyse menümu de yazaym
Bugün oruc tuttm cok şükür.
Iftar. 15 sarma 6 dolma yogurt yesillik
Ara.biraz pat. Mısır ve meyve
Te allahm karsilamaya bak :) iste bunlar hep sevgiden :)Gunaydinn
Mutlu carsambalar.:))
Oruc tutanlar Allah kabul etsin..
Kasimpati benden de sana selam olsun .:)
Bonus kisisi once sen anlat neler yaptigini. :)
Te allahm karsilamaya bak :) iste bunlar hep sevgiden :)
Anlatim neyi bilmek istiyosun de hele
Hep burdayim ben fiziki olmasada ruhen kesin burdayim cunku kilo veremesemde bir turlu vazgecemiyorm vermek istemekten kendimle barisamiyorum yani :)Yediklerini anlat demiyorum yanlis anlama.:))
Bebeler nasil iyilerdir inss.oglanin okul durumu nasil vb. :))
Saka bi yana reizzde sen de artik dönün da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?