Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de kase gibi yapıyorum canım üzerine püre ve kaşar
estağfirullah canım yaparsın sen de kolay zaten helal olsun ne demek
evet kakaolu da yapılabilir isteğe göre geliştirmeye müsait canım
Evet azicik fazla uyumussun..:))
Hasanpasa kizimin favorileri arasindadir..Afiyet olsun size..
gece 2 de yattım sabah kızları gönderdim 8 gibi yattım ama uykumu almışım :)
yarın sabah kardeşime kahvaltıya gideceğim uyumam artık yarın :))
yena'cim cikmam gerek ama geldigini görunce selam vermeden cikmak istedim..nasilsin?

Asuman abla bakla tr'de vardir,tam mevsimi diye hatirliyorum,yanlis biliyorda olabilirim..insallah yakin zamanda tadabilirsin sende..
bakla var ama bitmek üzere artık kartlaşmaya başladı
evde benden başka yiyen yok diye alıp yapamadım bir türlü,nasipse bitmeden yaparım inşallah

Selam hanımlar..bugün cok yorucu geçti.sabah sarma sardm.okulda yazılı yaptm.bir de sinifimizi süsledik.beni delirtti cocuklar. kedi merdiveni yaptık bi. Öğrencim boynuna takmış süslü kızım kolye yapmış güya.yarısını bozmuştu.tekrar yaptık.bi de patlayan balonlar.kafam şişti resmen.neyse menümu de yazaym
Bugün oruc tuttm cok şükür.

Iftar. 15 sarma 6 dolma yogurt yesillik

Ara.biraz pat. Mısır ve meyve

Asumanzeynep pek hamaratsın...hasanpasa koftesi hic yapmadım ama en kısa zamanda deneyecem Insaallah.
estağfirullah canım ev hanımı olunca yapılıyor işte
bizimkiler köfteyi çok severler o nedenle köfte konusunda mecburen uzmanlaştım
zor değil sen de dene hem lezzetli hem de sunumu çok güzel oluyor

huzurlu geceler arkadaslar...

Misafirlikte olunca az önce geldik eve,yediklerimi yazip kacayim hemen...:)

Sabah:1 yumurta,1 dilim peynir,7 zeytin,yarim kücük kase civari karisik kizartma,yarim simit,bir cay kasigi ayva ve cilek receli...

ara:latte

aksam:4 kücük köfte,yesil salata,1 kase mantar corbasi,1 bardak ayran..

ara:sekersiz siyah cay,

Misafirlikte: 1 dilim cizkek... karatay yalan oldu bugun...

olur haber edrim dogum gunumu.☺☺☺.himmm bende bi hastalik sanmistim.benimde tanidik bi abi yaptirdi.iiler simdi 35kilo verdi.ama devamli sporda yapicak.sarkma oluyo.bide cok tehlikeli ya bildigim kadariyla. haliyida alirsan haberini bekliyorm.pahali olmasi kalite olmasi demek bi nevide.dimi ama....

ALLAH kabul etsin.ii gecmis menun.darisi basima.

Te allahm karsilamaya bak :) iste bunlar hep sevgiden :)

Anlatim neyi bilmek istiyosun de hele

Yediklerini anlat demiyorum yanlis anlama.:))
Bebeler nasil iyilerdir inss.oglanin okul durumu nasil vb. :))

Saka bi yana reizzde sen de artik dönün da.

Yediklerini anlat demiyorum yanlis anlama.:))
Bebeler nasil iyilerdir inss.oglanin okul durumu nasil vb. :))

Saka bi yana reizzde sen de artik dönün da.
Hep burdayim ben fiziki olmasada ruhen kesin burdayim cunku kilo veremesemde bir turlu vazgecemiyorm vermek istemekten kendimle barisamiyorum yani :)

Bebeler iyiler buyuyolar duygu bi muddet ustune yapti hic alismamis gibi. Simdi daha iyi arada yapiyo oyle seyler :)

Ben hala yilginim yorgunum ama kilo vermeye mecburum. Hamile kadin goruntusunden cikamadim aynaya bakarken uzuluyorum kendimi ozen bile gosteremiyorum. Tek gordugum sey karnim ve bir zamanlar var olan fakat artik olan rahmetli belim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…