Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyra sen telefondanmı giriyorsun şu an...
aramızda ki 5.kişi kim merak ediyorum o yüzden soruyorum.:)

evet teldendi ablacım.
sizinle sohbet ederkende sızmış kalmışım iyi geceler diyemeden...

çok sevindim güzel geçtiğine: )

ben acken cok is yaparim.yemek bana yaramiyo oturup kaliyom. hep ac kalsam.kiloda veririm belkim gerci iki gunde 200 grm.bi ayda 3kilo yapar.

ALLAH kolaylik versin.tatli telas bunlar.

hemde kocamanindan canim hosgeldnnnn

gösteriniz güzel geçmiş sevindim daha nice başarılarını görürsün inş. annesi

bence sen ev hanımı olupta sürekli barışın yanındada olsan yine gözlerin dolardı :)

ben acken cok is yaparim.yemek bana yaramiyo oturup kaliyom. hep ac kalsam.kiloda veririm belkim gerci iki gunde 200 grm.bi ayda 3kilo yapar.

güzel hesaplama fazla yemek yemek benide ağırlaştırıyor

senmisin o bembeyaz tenli cok hos birisin.yakismis gule gule giy

teşekkürler sağol

Selam arkadaşlar.aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz sevinirim.98 kilo ile hayatıma devam etmeye çalışırken diyetisyene gitmeye karar verdim.on günde 2 kilo verdim.bugün 17. Günüm zayıflamayı çok istiyorum.kıyafet sıkıntılarından insanların bakışlarından bıktım.

Hosgeldin canim

Arkadaslar 1 haftadir kilo veremiyorum duraksamayami girdimm.vazgecmedim tabi aynen karatay diyetine devam ama sinirimde bozulmuyo degillll. Ne kadar duraksiyorum ben ya.seker ekmek. Pirinc un patates kesinlikle yok dikkatte ediyorum bilmiyorumm.

Arkadaslar 1 haftadir kilo veremiyorum duraksamayami girdimm.vazgecmedim tabi aynen karatay diyetine devam ama sinirimde bozulmuyo degillll. Ne kadar duraksiyorum ben ya.seker ekmek. Pirinc un patates kesinlikle yok dikkatte ediyorum bilmiyorumm.
Canım biraz sabret verirsin insaallah.azimlekilolar ancak azimle gidiyor.

Günaydınnnnn hepinize cicekli bocekli bir sabah olsun

Asuman ablacim gelmemis gelir mutlaka
Frida boy kacti ben kacirdim :) elbiseler guzel sade bizimlasin :)

Yena kisisi 4 cm le senden uzunum nihahaha benide manken gibi goruyonmu ecaba

Bonusun duzenli beslenmesinde ilk gunu allahim zeval vermesin.

Allahim afette vermesin

Canim vucut bi sure sonra alisinca kilo vermi duruyo sasirtmaca yap bence yani ogle yedigini sabah sabah yedigini aksam ye gibi

Hayirli,huzurlu,saglikli ve tartida -3 kg.gorecegimiz bir hafta olsun insallah..hep birlikte aminn deyin.:))

Bonus mankeni.:)) gazan mubarek ve kalici ve bulasici olsun hep birlikte amin deyin.:)))

Meyracim asuyla gorustum ben.yogun ve keyifsiz biraz cok onemli bir durum yokmus.dinlemek istiyordur muhtemelen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…