meyra sen telefondanmı giriyorsun şu an...
aramızda ki 5.kişi kim merak ediyorum o yüzden soruyorum.:)
Mutlu pazarlar..
Kahvaltimiz yeni bitti sayilir.:)) cay keyfi yapiyoruz balkon da..
Gosterimiz harikaydi bayildimm..nasil basarili ve rahat tum cocuklar.cok eglendiler ve eglendirdiler..
Acilistan sonra slayt gosterisin de benden bekleneni yapip salya sumuk agladim yine..bu sefer de cogunlukla yanin da olamadigim icin huzunlendim..
Yelizcim evet oglum 1. Sinif, kizim 11. Sinif :)) Allaha emanet..
Asu ve kasimpati ugramamis..
eline saglik canim.tebrikler sporcu güzeller...
sagol canm cumlemizinkuzu dişi dolunun biraz daha küçüğü kızlar: ) sagol canm cumlemizin.
çok hoş olmuş, güle güle kullanın inş: )
maşaallah, allah kabul etsin inş. canım.
ben acken cok is yaparim.yemek bana yaramiyo oturup kaliyom. hep ac kalsam.kiloda veririm belkim gerci iki gunde 200 grm.bi ayda 3kilo yapar.selamlaar hafta sonumuz güzel geçsiin amin
AAA güle güle kullan nerden çekilişe katılmıştın ? gerçekten en küçük hediye bile o kadar mutlu ediyorki insanı hele o kargo bağzen sen habersizken gelmiyor mu dünyanın en mutlu insanı oluyorsun adaş ben buraya gelmeden önce kampanyacılıkla uğraşıyordum bir kış boyunca uğraştım güzel hediyelerimde geldi ama o dönem 133 kilo olmuştum sonra facemi kapatılar kilolada aldım diye bıraktım ...
gerçekden bayağı yoğun bir günmüş birde oruçlu oruçlu zor olmuştur geçmiş olsun diyelimde bir daha böyle günler yaşama :)
hosgeldinnn aramizamerhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.
ALLAH kolaylik versin.tatli telas bunlar.Selamün aleykümm..
nasılsınız hanımlarr..ben çokk yorgunum bütün gün dışarlardaydımm...çocukları anneme bırakıp kardeşimde alışverişe çıktık...kardeşime damatlık aldık yanı sıra bikaç tşört eşofman pantolon falan...bi kravat kaldı onuda beğenemedim bir türlü daha zaman var nasılsa diye bıraktık bugunlük...kına malzemelerini falan hallettik herşey hazır gibi..kınayla ilgili bi çerezler kaldı onuda son gün alıcaz bayatlamasın diye..ımm başkaa ayın üçünde çeyiz çıkarmaya gitcezz onuda atlatırsam bir hafta rahat olucam sanırım..son hafta çok yoğun olucam annemde kalıcam sanırım evden git gel zor oluyo hem eve hem oraya yetişmekte zorlanıyorum...
frida siz ne durumdasınız...bittimi hazırlıklar...bu arada siz nerde yapcanız düğünü...
hemde kocamanindan canim hosgeldnnnnmerhaba konunun başlığı dikkatimi çekti 90 kilo üstü olması benim için maalesef ki ideal ben de 99 kiloyum aranıza katılmak isterim yarın alışveriş yapıp ( light peynir yoğurt süt müsli vs ) pazartesi sıkı bir rejime başlıycam desteksiz başarılı olamıyorum daha öncede denedim birlikte diyet yaptığım birileri olunca kilo vermekde çok zorlanmıyorum. Zaten kilomun büyük bir kısmı son zamanda hızlı alınmış kilolar verirkende hızlı verilir diye tahmin ediyorum. Ne dersiniz hoşgeldimmi :))
cok hosmusresimlerin üzerine tıklayın lütfen.
senmisin o bembeyaz tenli cok hos birisin.yakismis gule gule giyteşekkürler canım
ARKADAŞLAR TTTİİKKKATİİNNİZİ ÇEKERİM ELBİSEM ÇOK YAKINDAN ÇEKİLMİŞ
Mutlu pazarlar..
Kahvaltimiz yeni bitti sayilir.:)) cay keyfi yapiyoruz balkon da..
Gosterimiz harikaydi bayildimm..nasil basarili ve rahat tum cocuklar.cok eglendiler ve eglendirdiler..
Acilistan sonra slayt gosterisin de benden bekleneni yapip salya sumuk agladim yine..bu sefer de cogunlukla yanin da olamadigim icin huzunlendim..
Yelizcim evet oglum 1. Sinif, kizim 11. Sinif :)) Allaha emanet..
Asu ve kasimpati ugramamis..
ben acken cok is yaparim.yemek bana yaramiyo oturup kaliyom. hep ac kalsam.kiloda veririm belkim gerci iki gunde 200 grm.bi ayda 3kilo yapar.
senmisin o bembeyaz tenli cok hos birisin.yakismis gule gule giy
Hosgeldin canimSelam arkadaşlar.aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz sevinirim.98 kilo ile hayatıma devam etmeye çalışırken diyetisyene gitmeye karar verdim.on günde 2 kilo verdim.bugün 17. Günüm zayıflamayı çok istiyorum.kıyafet sıkıntılarından insanların bakışlarından bıktım.
Hoşbuldum tşk ederim :)Hosgeldin canim
adaş gelmemiş bende merak ettim neti filanmı arıza yaptı acaba
yarına kadar bekliyelimde olmadı numarasını bilen biri arasın
Canım biraz sabret verirsin insaallah.azimlekilolar ancak azimle gidiyor.Arkadaslar 1 haftadir kilo veremiyorum duraksamayami girdimm.vazgecmedim tabi aynen karatay diyetine devam ama sinirimde bozulmuyo degillll. Ne kadar duraksiyorum ben ya.seker ekmek. Pirinc un patates kesinlikle yok dikkatte ediyorum bilmiyorumm.
Canim vucut bi sure sonra alisinca kilo vermi duruyo sasirtmaca yap bence yani ogle yedigini sabah sabah yedigini aksam ye gibiArkadaslar 1 haftadir kilo veremiyorum duraksamayami girdimm.vazgecmedim tabi aynen karatay diyetine devam ama sinirimde bozulmuyo degillll. Ne kadar duraksiyorum ben ya.seker ekmek. Pirinc un patates kesinlikle yok dikkatte ediyorum bilmiyorumm.
Günaydınnnnn hepinize cicekli bocekli bir sabah olsun
Asuman ablacim gelmemis gelir mutlaka
Frida boy kacti ben kacirdim :) elbiseler guzel sade bizimlasin :)
Yena kisisi 4 cm le senden uzunum nihahahabenide manken gibi goruyonmu ecaba
Bonusun duzenli beslenmesinde ilk gunuallahim zeval vermesin.
Allahim afette vermesin[/
Amin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?