Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin arkadaslarim..

Haftasonu teyzem,kuzenler,akrabalar tüm kadro toparlanip aksam yemegi yedik, diyet acisindan tamamiyle bir kaos'du benim icin,hic anlatmiyim yediklerimi...:)pazar gününün de c.tesi'den bir farkli yoktu..:)neyse bugun yine yeniden bir baslangic yaptim karatayimsi beslenmeme,birkac güne sisliklerimden kurtulsam bari..:)

amiiinn cok cok aminnn hemdee...:) temenni de bulunan yena'miz -3,5 hatta -4 versinn insallahhhhh...:)

Gecmisi cok fazla okuyamadim atladigim arkadaslarim lutfen kusura bakmayin,acil cikmam gerekiyor...

Yena'cim oglunun gösterisi varmis sanirim,güzel gecmesine sevindim..duygulanman gayet normal, ben de dayanamazdim sanirim..Ayrica yoklugumu farketmis olman nasil da hosuma gitti anlatamam...:)

Frida elbiseleriniz cok güzel,güle güle zevkle giyin insallah..bu arada arkadaslara katiliyorum hic kilonu göstermiyorsun,sahsen ben senden en az 15 kilo fazla gösteriyorumdur...:)boyunda uzun sanirim masallah..

Asuman abla ugramamis,neyse ki önemli birseyi yokmus..kisa zamanda yogunlugu gecer,keyfi yerine gelir insallah..

Bonus yeni baslangicin hayirli olsun,hic yormadan gitsin kilolar...

Bu arada esim süpriz yapip tr'de bir haftalik tatil rezervasyonu yapmis,hafta ici tr'ye geliyoruz kismetse..bir tarafim yerinde duramazken,diger tarafim biraz daha kilo verebilseydim de öyle gitseydik demekten kendini alamiyor... farkettim ki kilo sadece bedenime fazladan yük degil,en mutlu anlarimi bile doya doya yasamama engel olmus malesef... dilerim rabbim bize ve tüm kilo vermek isteyenlere azim ve istikrar versin,zayiflamak nasip etsin..

Selam tatlışlaar öpüyorum hepiniziii :)

YENACIM AMİN AMİN AMİN

Adaşı özledim inş. Çabuk morali düzelir gelir

Bonus elbiseler için kuşları uçurmuşsun sağol :) bugünde yeni başlangıçlar yapmışsın bende sendenim motivasyonumuz bol olsun beybii ....

Kasımbatı biri tatilmi dediii :))) hiçbişeyi kafana takma gel gez toz stres at eğlen olurmu senin adına çok sevindim :)

Elbise yorumların içinde teşekkürler...

e hadi kolay gelsin o zaman bonuscum: )

amin: )
asuman abladan haber getirdiğin için çok sağol ablacım, çok mutlu oldum mesajını okuyunca.

Selamün Aleyküm kızlarr

Hayırsız Ceco geldiiiii

Çooook uzun zaman oldu buralara uğramayalı
Bendeniz bildiğiniz gibiyim hala bir ara 124.5 kgya kadar çıkmayı başarmıştım nasıl sapıttıysam ama çok şükür istikrarlı bir şekilde giderek 106yı gördüm bu cuma ve ayni azimle inşallah bayrama kadar 99un altına düşmeye kesin kararlıyım

Bir kaç aydır 80 - 89 arasındakilerin kaptanlığını üstlendim ayrıca 8.ci takımda da yarışıyorum tabi yoğunluk çok olunca elimin altındaki laptopda takoz olunca çok fazla açılamıyorum her tarafa zaten konsumatristler gibi takımlarda motive olmak için geziyorum

Sizler neler yapıyorsunuz bakalım
İnşallah herkes iyidir ve hedefine birkaç adım daha yaklaşmışsınızdır

Ceco merhaba..
Biz de bildiğin gibi hala siskoyuz.:))
Umarim hep birlikte saglikla inceliriz..

Ben o konuda kendime çok kızıyorum ne güzel bir ara 96yı görmüştüm artık neyin kafasını yaşadıysam resmen manken oldum havalarına girdim sanırım ve hoooppp sapıtınca anında çok daha fazlası geri geldi ama bir kaç aydır kesinlikle kaçamaksız devam ediyorum ve inşallah Ağustosta çifte bayram yapacağım

Artık aklım başıma geldi şükür ve bundan sonrada inşallah bir daha verdiklerimi geri almayacağım
Dediğin gibi hepimiz sağlıklı bir şekilde zayıflayalım

Asumanzeynep nasıl, sağ olsun bir iki ziyaret etmişti beni topikte
Meyra okuduğum kadar iyi
Varmı topikte eskilerden hedefine ulaşan

Ben de oyleyim 107 kiloyum artik cok zor kilo veriyorum..ve senin gibi akillanamiyorum maalesef..
İkili rakamlari gormemuz sart oldu sicaklar gelince yavas yavas daha bir agir geliyor hain yaglar...

hoşgeldin banucum...iyi olmana ve kararlı olmana sevindimm...

ben kendi adıma yerimde sayıyorum bıraktığın zamanki gibiyim yani...şuan sende olan azmin ve kararlığının üçte biri bende olsa şükredicemmm..

Ben de oyleyim 107 kiloyum artik cok zor kilo veriyorum..ve senin gibi akillanamiyorum maalesef..
İkili rakamlari gormemuz sart oldu sicaklar gelince yavas yavas daha bir agir geliyor hain yaglar...

Allahın izniyle ikimizde bence bayramdan önce görebiliriz 2li haneleri
Ben evde Leslie yapmaya çalışıyorum düzenli olarak ama en son 20 gün oldu yapalı ( evde tadilat yaptırdım banyomu yeniledim birde kapılarımı değiştirdim tabi o süreçte yapamadım hiç leslie bir iki güne reglmde biterse tekrar her gün yapacağım inşallah Leslie 3 mil )

Hoşbuldum canım

Onada şükür canım en azından benim gibi abartılı bir kilo almamışsın
İnan kıyafetlerim bol geldikçe daha bir azimle devam ediyorum ve 3 haftadırda hiç kaçamak yapmadım şükür
En son evde olan 46 beden pantalonun içine girebildim şükür ( tabi göbişim ayrı bir devlet olarak dışarda kaldı ama bacak ve popiş kısmından olması bile beni çok mutlu etti ve kesinlikle kararlıyım o pantalonu en kısa zamanda önünü kapatarak giyeceğim

seviniyorum senin adına...inş kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın...benimde kardeşimin düğünü var mayısta ve hep ozamana kadar 75 olup güzel bi abiye almayı düşünüyordum ama şuan hiç bişeye hevesim yok...diyet falan yalan oldu zaten yapamıyorum bayadır....ne çok konuşuyorum gene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…