Hayirli,huzurlu,saglikli ve tartida -3 kg.gorecegimiz bir hafta olsun insallah..hep birlikte aminn deyin.:))
Bonus mankeni.:)) gazan mubarek ve kalici ve bulasici olsun hep birlikte amin deyin.:)))
Meyracim asuyla gorustum ben.yogun ve keyifsiz biraz cok onemli bir durum yokmus.dinlemek istiyordur muhtemelen ..
Günaydınnnnn hepinize cicekli bocekli bir sabah olsun
Asuman ablacim gelmemis gelir mutlaka
Frida boy kacti ben kacirdim :) elbiseler guzel sade bizimlasin :)
Yena kisisi 4 cm le senden uzunum nihahahabenide manken gibi goruyonmu ecaba
Bonusun duzenli beslenmesinde ilk gunuallahim zeval vermesin.
Allahim afette vermesin
Hayirli,huzurlu,saglikli ve tartida -3 kg.gorecegimiz bir hafta olsun insallah..hep birlikte aminn deyin.:))
Bonus mankeni.:)) gazan mubarek ve kalici ve bulasici olsun hep birlikte amin deyin.:)))
Meyracim asuyla gorustum ben.yogun ve keyifsiz biraz cok onemli bir durum yokmus.dinlemek istiyordur muhtemelen ..
Ceco merhaba..
Biz de bildiğin gibi hala siskoyuz.:))
Umarim hep birlikte saglikla inceliriz..
Ben de oyleyim 107 kiloyum artik cok zor kilo veriyorum..ve senin gibi akillanamiyorum maalesef..Ben o konuda kendime çok kızıyorum ne güzel bir ara 96yı görmüştüm artık neyin kafasını yaşadıysam resmen manken oldum havageliyorgirdim sanırım ve hoooppp sapıtınca anında çok daha fazlası geri geldi ama bir kaç aydır kesinlikle kaçamaksız devam ediyorum ve inşallah Ağustosta çifte bayram yapacağım
Artık aklım başıma geldi şükür ve bundan sonrada inşallah bir daha verdiklerimi geri almayacağım
Dediğin gibi hepimiz sağlıklı bir şekilde zayıflayalım
Asumanzeynep nasıl, sağ olsun bir iki ziyaret etmişti beni topikte
Meyra okuduğum kadar iyi
Varmı topikte eskilerden hedefine ulaşan
Selamün Aleyküm kızlarr
Hayırsız Ceco geldiiiii
Çooook uzun zaman oldu buralara uğramayalı
Bendeniz bildiğiniz gibiyim halabir ara 124.5 kgya kadar çıkmayı başarmıştım nasıl sapıttıysam ama çok şükür istikrarlı bir şekilde giderek 106yı gördüm bu cuma ve ayni azimle inşallah bayrama kadar 99un altına düşmeye kesin kararlıyım
Bir kaç aydır 80 - 89 arasındakilerin kaptanlığını üstlendim ayrıca 8.ci takımda da yarışıyorumtabi yoğunluk çok olunca elimin altındaki laptopda takoz olunca çok fazla açılamıyorum her tarafa zaten konsumatristler gibi takımlarda motive olmak için geziyorum
Sizler neler yapıyorsunuz bakalım
İnşallah herkes iyidir ve hedefine birkaç adım daha yaklaşmışsınızdır
Ben de oyleyim 107 kiloyum artik cok zor kilo veriyorum..ve senin gibi akillanamiyorum maalesef..
İkili rakamlari gormemuz sart oldu sicaklar gelince yavas yavas daha bir agir geliyor hain yaglar...
hoşgeldin banucum...iyi olmana ve kararlı olmana sevindimm...
ben kendi adıma yerimde sayıyorum bıraktığın zamanki gibiyim yani...şuan sende olan azmin ve kararlığının üçte biri bende olsa şükredicemmm..
Hoşbuldum canım
Onada şükür canım en azından benim gibi abartılı bir kilo almamışsın
İnan kıyafetlerim bol geldikçe daha bir azimle devam ediyorum ve 3 haftadırda hiç kaçamak yapmadım şükür
En son evde olan 46 beden pantalonun içine girebildim şükür ( tabi göbişim ayrı bir devlet olarak dışarda kaldıama bacak ve popiş kısmından olması bile beni çok mutlu etti ve kesinlikle kararlıyım o pantalonu en kısa zamanda önünü kapatarak giyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?