- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
seviniyorum senin adına...inş kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın...benimde kardeşimin düğünü var mayısta ve hep ozamana kadar 75 olup güzel bi abiye almayı düşünüyordum ama şuan hiç bişeye hevesim yok...diyet falan yalan oldu zaten yapamıyorum bayadır....ne çok konuşuyorum gene...
Canım Aslında şu an tam kaç kilosun bilmiyorum ama eğer dayanabilirsen ( ki bence dayanılmayacak gibi değil ) en azından 2 hafta şu 5 günde 5 kg diyetini yapabilirsin ( ben ilk yaptığımda 2.3 kg verdim ikincide 1.9 ki tam uymadım kurallarına ve inan hiç zorlanmadım)
Bizim 8.ci takımda hatta bir arkadaşımız geçen hafta yaptı ve tam 4 kg verdi5 günde ama tamamen kurallarına uydu o ( ben tuz yasak olduğu halde az kullandım, birde acıkma hissi olunca ayran içtim ki normalde dilediğin kadar yiyebilirsiniz deniyordu ama kilo alırım korkusuna yemedim acıkcası yinede güzel gitti benim cins metabolizmaya rağmen )
Cuma günü sonucuna göre bende belki 2li haneleri görene kadar yapabilirim onu hatta benim kızda yaptı oda 2 kg verdi kaçamak yaptığı halde
Hani düğünden önce en azından bir 5 kg gidene kadar bile yapsan emin ol çok motive olursunsonra tekrar eski beslenmene geçersin nasılsa ( kkda konusu var yapan bayanda 70 kgdan 48 kgya düşene kadar yapmış ve 8 sene normal beslendiği halde almamış kilo )
Üstelik nette yazdığına görede yağdan gidiyormuş
İyi akşamlar
Hepinizi merak etmişsiniz Sağolun varolun arkadaşlarım
Ben keyifsiz ve tatsızım ama idare ediyorum işte
Bugün bir de migren tuttu tam oldu şükür şimdi rahatladım biraz tekrar artmaz inşallah
Hepinizi öpüyorum can arkadaşlarım
Asumsn ablam ablasinin gulu opuyorum seni
Ben de seni öptüm canımEveeett gel artik hesap ver binis :)
Idare ederdim bugun az yiyemedim ama en azindan ogun disinda bisey yemedim ara yapmadm su icmeye calistim.
Cok yemeye atistirmaya alisik bunye yavastan toparliyorum ins.
Cokta basarili degildi ama kotude degildi suursuzca yemedim en azindan hep aklimdaydi :)Ben de seni öptüm canım
Ilk günün başarılı geçmiş kutlarım daim olsun inşallah
İşin Sırrı aç yatmak zaten canımCokta basarili degildi ama kotude degildi suursuzca yemedim en azindan hep aklimdaydi :)
Ve su an acim boyle yatmayi dusunuyorum ins.
Hic olmadi bir bardak süt.
Oyy oy bitirdim utuyu yerlestirdim ne cok yoruldum yav
Halbusi daha duj yapacaktim.
Zeynep ordamisin kuzu?
Hoşbuldum Zeynepcim sağolasuman ablaa hoşgeldinn yoklugun çokk belli oluyo...
hakkaten nerde bu dayko bayadır ugramadı yada geldide benmi kaçırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?