Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım Aslında şu an tam kaç kilosun bilmiyorum ama eğer dayanabilirsen ( ki bence dayanılmayacak gibi değil ) en azından 2 hafta şu 5 günde 5 kg diyetini yapabilirsin ( ben ilk yaptığımda 2.3 kg verdim ikincide 1.9 ki tam uymadım kurallarına ve inan hiç zorlanmadım )
Bizim 8.ci takımda hatta bir arkadaşımız geçen hafta yaptı ve tam 4 kg verdi 5 günde ama tamamen kurallarına uydu o ( ben tuz yasak olduğu halde az kullandım, birde acıkma hissi olunca ayran içtim ki normalde dilediğin kadar yiyebilirsiniz deniyordu ama kilo alırım korkusuna yemedim acıkcası yinede güzel gitti benim cins metabolizmaya rağmen )
Cuma günü sonucuna göre bende belki 2li haneleri görene kadar yapabilirim onu hatta benim kızda yaptı oda 2 kg verdi kaçamak yaptığı halde

Hani düğünden önce en azından bir 5 kg gidene kadar bile yapsan emin ol çok motive olursun sonra tekrar eski beslenmene geçersin nasılsa ( kkda konusu var yapan bayanda 70 kgdan 48 kgya düşene kadar yapmış ve 8 sene normal beslendiği halde almamış kilo )
Üstelik nette yazdığına görede yağdan gidiyormuş

86 kiloyum canım...bu diyetler benlik değil canım ama zaten hiçç uğraşasımda yok...düğün hazırlıkları sebebiyle çok düzensiz koşturmacalı bi hayatım var dolayısıyla ayaküstü atıştırma şeklince geçiyo genelde yemeklerim..kendim için özellikle ayırabileceğim bi vaktim yok yani..ama dediğim gibi kaç senedir ugraştığım için sanırım artık bıktım ve vaktim olduğundada hiç bişey yapasım yok....desteğin için sağol dediklerini aklımda tutucam..

Selam Hanımlar...ben de asumanzeynepi merak etmistim ama neyse ki önemli bisey değilmiş.size bugünkü menümü yazayim.

Kah. 2 has.yumurta 1 d peynir
1 tatlı k.bal. 2 d ekmek ve yesil cay

Ara. 2 domates ve turşu

Aksam. 7kaşık pirinc p.
Patlican kebabi 5. 6 tane
2 d ekmek 1 b.ayran

Ayrica 2 l su ve 3mile leslie

Acaip sıkılaştğmı hissediyorum.ve 46 beden yaz tunigim bana bol oluyo:))

Bugunku menum

Sabah
Kiymali yumurta
Domates Salatalik
Form cayi

Ara
Nescafe

Öğle
Bir tane lavasin arasina kasar peynir domates ve salam

Aksam
2 servis kaşığı nohut
2 servis kaşığı pilav
Ayran

Spor
65 dk yürüyüş

Su
8bardak

slm kızlarrrr
inşallah hepiniz iyisinizdir
çok şükür bu haftasonu sınavları atlattım darısı finallerin başına
cumartesi iyiydi ama pazar günü çok stres yaptım çok başım ağrıdı
bu sabah bile biraz baş ağrım vardı çok şükür geçti
eminede bende iyiyiz çok şükür
kilolara gelince 2 haftadır hiç tartılmadım ama çok yedim başa döndük yani
cuma günü Allah nasip ederse izmire yolculuk var artık gelince bir toparlanma planı yaparım

İnş ablacım, çok geçmiş olsun.
Sen bitanesin ablam benim...
Sende cansın.

Allahım hepimize kolaylıklar versin.benim menüm
Sabah 2 diln tam buğday ekmek
Peynir yeşillik
Ara 4 kayısı sade kahve
Öğle bir kase çorba 1 dilim tam buğday ekmek salata
Ara 3 tane ceviz
Akşam 1 tabak kuru fasülye iki dilim tam buğday ekmek
Birazdan yoğurt ve 2 tane etimek
Bol su 45 dk yürüyüş

Asumsn ablam ablasinin gulu opuyorum seni

Eveeett gel artik hesap ver binis :)

Idare ederdim bugun az yiyemedim ama en azindan ogun disinda bisey yemedim ara yapmadm su icmeye calistim.
Cok yemeye atistirmaya alisik bunye yavastan toparliyorum ins.
Ben de seni öptüm canım
Ilk günün başarılı geçmiş kutlarım daim olsun inşallah

Cokta basarili degildi ama kotude degildi suursuzca yemedim en azindan hep aklimdaydi :)
Ve su an acim boyle yatmayi dusunuyorum ins.

Hic olmadi bir bardak süt.
İşin Sırrı aç yatmak zaten canım
Süt de senin için iyi olur gece emzirmen gerekecek nasılsa olmadı bir de meyve ekle yanına

Oyy oy bitirdim utuyu yerlestirdim ne cok yoruldum yav

Halbusi daha duj yapacaktim.

Zeynep ordamisin kuzu?

burdayım canım anca kızlar uyudu bende pc başına çöktüm takılıyom öyle...nasılsınn....bitirmişsin ütü efferim sana ben topladım askıdan ama ütülemeye sıra gelmedi bi makinede yıkayacam birazdan az ütüm vardı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…