Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Utuyu yaparken sen geldin aklima dedim bu zeynebin cok utusu oluyodu :)

Dinlendim biraz ama yerimden kalkamiyorumki ya dusa girim yada yataga

Dayko insaata basladi herhalde dafi ablmda koydedir

hakkaten hiç eksik değil yaw benmi anormalim acep kendimden şüphe etmeye başladım...

bide bi yandan yapar bi yandan mutlaka yerleştiririm sonrasında yerleştirmek daha zor gelir bana ütüledikçe koyarım yerine herşeyi..

Don gomlek ne bulursan utuluyon zaar

aynen

geçen akşam ütü yapıyom tam eşimin pijamasını ütülüyodum geldi aldı elimden zaten şimdi yatarken giycem ne ütülüyon diye fırça attı gitti..

çocuklarında çok ıvırzıvırı var ufak ufak onlar çok el oyalıyo bende...

bi geçen küçüğümü wcye alıştırıken ütülemedim donlarını ama çok kötü görünüyo ütüsüzde yaw ne yapam gene piskopata bağladım iyimibu ütü bana iyi gelmiyo he

Seni catlak seni herseyi utuleme oyle belmi dayanir dizmi bende simdi bebikin esyalarina ustten bi surdum o kadar duygununda sadece temize giydirdiklerimi utuluyorum evde giydigi tayt tsort katlayip koyuyorm yarim saat zor temiz kaliyo yikadigimami yanayim utusunemi

Biraz azaltmaya basla bence sende. Ya bu kiz tv ye sakiz yapistirmis nasil cikarcam ben onu ordan

Zeynepcim benim face kapalı nerdeyse 1 senedir
Ütü konusunda takdire şayansın ne diyim ben sadece Ütüsüz kullanamayacağımız şeyleri ütülüyorum o bile zoruma gidiyor

hadi ya bende diyom niye arkadaş listemde yok....

bende her ütü yapıcam zaman önemli olanları yapıcam gerisini yapmıcam diyom ama saçma bi takıntı oldu yapmassam rahatsız oluyorum...gerçi eskiye göre biraz eksilttim ikinci doğumdan sonra iç çamaşırları ve çorapları ütülemiyorum artık..manyakım ben demi...

uğraşıyom ama olmuyo olur inş zamanla..

tv kapat soğusun az...sonra bi süre buz tut donunca kazıması kolay olur...bildiğimden değil aklıma geldi halılarda falan işe yarıyoda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…