Utuyu yaparken sen geldin aklima dedim bu zeynebin cok utusu oluyodu :)
Dinlendim biraz ama yerimden kalkamiyorumki ya dusa girim yada yataga
Dayko insaata basladi herhaldedafi ablmda koydedir
Don gomlek ne bulursan utuluyon zaar
aynen
geçen akşam ütü yapıyom tam eşimin pijamasını ütülüyodum geldi aldı elimden zaten şimdi yatarken giycem ne ütülüyon diye fırça attı gitti..
çocuklarında çok ıvırzıvırı var ufak ufak onlar çok el oyalıyo bende...
bi geçen küçüğümü wcye alıştırıken ütülemedim donlarını ama çok kötü görünüyo ütüsüzde yaw ne yapam gene piskopata bağladım iyimibu ütü bana iyi gelmiyo he
Zeynepcim benim face kapalı nerdeyse 1 senedir
Ütü konusunda takdire şayansın ne diyim ben sadece Ütüsüz kullanamayacağımız şeyleri ütülüyorum o bile zoruma gidiyor
Seni catlak seniherseyi utuleme oyle belmi dayanir dizmi bende simdi bebikin esyalarina ustten bi surdum o kadar duygununda sadece temize giydirdiklerimi utuluyorum evde giydigi tayt tsort katlayip koyuyorm yarim saat zor temiz kaliyo yikadigimami yanayim utusunemi
Biraz azaltmaya basla bence sende. Ya bu kiz tv ye sakiz yapistirmis nasil cikarcam ben onu ordan
banada öyle geliyo....Allahimmm sana geliyorum gece gece corap utulenirmi lennn ondan surekli yorgunsun sen bagImlimi oldunki
Utuyu birak bak yeniden dogmus gibi olucan
Utulu corap giymek nasil bi his zeynep ilk utuyu actigimda deniyimm bu merak beni fazla yasatmazbanada öyle geliyo....yok çorap ütülemiyom artık gençkendi o...
Utulu corap giymek nasil bi his zeynep ilk utuyu actigimda deniyimm bu merak beni fazla yasatmaz
He uyuyoduda az once uyandi sut iciyo :) onunla yatim bende durdukca cok pis acikiyorumbebiş uyuyomu...
He uyuyoduda az once uyandi sut iciyo :) onunla yatim bende durdukca cok pis acikiyorum
Tarcinli sut yaptim gece bi kaza cikmasin diye :)yat zati yoruldun hemde mutfağa dalmadan uyumuş olursun...
bende kaçam uykum geldi yatağa gitmeye üşeniyom...
hayde hayırlı geceler....
Tarcinli sut yaptim gece bi kaza cikmasin diye :)
Oh; mis gibi :)
Ahada zibardim iyi geceler herkeslere......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?