Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin arkadaslarim..

Bu aralar var olan yogunluguma birde tatil hazirligi eklenince aktif olamiyorum topikte,lütfen kusura bakmayin olur mu..
Biz nasipse yarin gece yola cikiyoruz tatilde girebilirmiyim bilmiyorum ama telden okurum sizi..sizlere bol eksili bir hafta diliyorum,bir hafta sonra görusmek dilegi ile hepiniz Allah'a emanet olun..

Nursena ve Yena bu hafta hanginiz listeyi yapacak bilmiyorum ama rica etsem sadece bu haftacik beni izinli yazabilir misiniz? imkanim olursa yine de girmeye calisirim insallah..

Iyi tatiller

Frida güzel temenni ve destegin icin cok tesekkür ederim,cok incesin..

Yena'cim 1 teyzem ve kuzenlerim var burda,bir de baba tarafimdan birkac akrabamiz..güzel dileklerin icinde cok tesekkür ederim...

Asuman abla hosgeldin..

Arkadaslar beyen butonunu göremiyorum nedense,sebebini anlamis degilim..lütfen kusura bakmayin olurmu hepinizin mesaj ve muhabbetlerini cok beyendigimi ifade etmek istedim...:)

İyi tatiller sağlıkla gidip dönün inşallah

Hoşbuldum canım Alalh razı olsun hepinizden

Kasimpati ozleyecegiz seni..iyi yolculuklar ve iyi tatiller diliyorum..tamam izinli diye ekleriz seni tatilin keyfini cikar..

Asucum dafi uzun sure kalacagini soylemisti ben de ozledim ikisini de..nursenanin misafiri gitmistir ama mayis basi ankaraya gidecegiz diyordu yanilmiyorsam..

Sicaklarla birlikte herkes bir yana dagilicak.

Bengisucum meslegin geregi aktifsin corap utuleme zaten..

Daglmakmi he heyyyy ben daha yeni toparlaniyorum.

2 yimirta,3 kk peynir, 7 zeytin,1 salatalik,1 dilim salam.

Salami sirf cocuklar bana kokmasin diye yedim. Ekmegi yemedim. Kizin tostunun kenarlarini yedim sertti diye :))

herkese iyi günler

İnş.artık buralarda olucam çünkü işe tekrar döndüm :)

bu hafta perşembe cuma evdeyim ama haftaya artık hep burdayım. Ama oğlana çok alışmışım yaa akşamı zor ediyom hee. sabah 8 akşam 8 dile kolay 12 saat 720 dk 43200 saniye :))))

Seni tebrik ediyorum bitanem bak kilo vermeye başlayınca hevesin daha da artıcak. Teşekkür ederim bırakmayıp tekrar başladığın için. buraya paylaşmaya devam et yediğini içtiğini o da sana çk iyi geliyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…