Günaydın yenacım
Gençler ütüyü pek bi seviyorlar :))
Sorma ahretlik :))
Corap utulemekten bahsediliyor.:)
Günaydin arkadaslarim..
Bu aralar var olan yogunluguma birde tatil hazirligi eklenince aktif olamiyorum topikte,lütfen kusura bakmayin olur mu..
Biz nasipse yarin gece yola cikiyoruz tatilde girebilirmiyim bilmiyorum ama telden okurum sizi..sizlere bol eksili bir hafta diliyorum,bir hafta sonra görusmek dilegi ile hepiniz Allah'a emanet olun..
Nursena ve Yena bu hafta hanginiz listeyi yapacak bilmiyorum ama rica etsem sadece bu haftacik beni izinli yazabilir misiniz? imkanim olursa yine de girmeye calisirim insallah..
Ah gençlik diyorum :))
Ararlar bu Günlerini ne diyim
bonuss kızzz efferim sanadarısı başımaa...
bonuss kızzz efferim sanadarısı başımaa...
hoşbuldum canım saol . 2 gün giremedim ama diyetime devam ediyorum yürüyüş yaptım geldim şimdihemde kocamanindan canim hosgeldnnnn
y.o.l.c.u düşmüşsün iyi misin çok geçmiş olsun
Nurrr sagolasin bebeem destegini her zaman hissediyorum canim benim
Zeynebi nasil gaza getirsekki gel bi plan yapalim
Kolay gelsingünaydın kızlar bahar temizliğine başladım bugünçok fazla giremiyorum ama aklım sizinle.aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Kahve ismarliyayimmi istermisiniz.:)
Pilav yapiyorum bir yandan yemegin yanina..evi oylesine dagittimki nasil toparlancak bilmiyorum..halilari verdim gitti.sicacik bir yuva goruntusu hakim ev de.:))
Ben de isterim tabii kiKahve ismarliyayimmi istermisiniz.:)
Pilav yapiyorum bir yandan yemegin yanina..evi oylesine dagittimki nasil toparlancak bilmiyorum..halilari verdim gitti.sicacik bir yuva goruntusu hakim ev de.:))
Bende isterem kahveKahve ismarliyayimmi istermisiniz.:)
Kahve ismarliyayimmi istermisiniz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?