- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Kahve ismarliyayimmi istermisiniz.:)
Pilav yapiyorum bir yandan yemegin yanina..evi oylesine dagittimki nasil toparlancak bilmiyorum..halilari verdim gitti.sicacik bir yuva goruntusu hakim ev de.:))
Sabah kahvaltiyi yazmistim hatta gostermistim
Cay + 1 avuc dut kurusu
ÖGLEN
Dopdolu bir tabak kısır
Sekersiz sutlu turk kahvesi (az kahveli)
AKSAM
1 kucuk kase karisik mercimek corbasi (patates vb)
1 tane kabak dolmasi
1 tabak kabak yemegi (kabaklarin icini kalan malzemeyle pisirdim cogusu kabakti)
En azindan duzenli yedim. Ama yemek yerken tabaklarim doluydu biraz. Ins azalticam yavas yavas.
Bugun dut disinda hic seker tuketmedim benim icin bir basari.
ya bende hep iradesizim diyorum da millet dayanıyor kabak çorbasına üstünede gidip spor yapıyor ben dayanamam diye şok diyetle yapamıyorum sonrasıda zaten kötü oluyorumda aslında şok diyetlere filan karşıyım ama geçen bir arkadaş geldi dedi yaa 5 günde 5 kilo diyeti yapıyormuş yapabilirmiyimki diye düşünüyorum...Frida bence de biraz daha verebilirsin.dugune ne kadar kaldi bilmiyorum ama istesen 10 günde 2 kilo bile gider.benim bi arkadasm da diyet yaparken evdekilere yaptgm yemeklerden yemiyorm diyo.genelde corba ve sebze yiyomus.ve cok iyi zayıflar hep gerci sonradan aliyo isteyince yine zayıflıyor.
Kızlar bu persembe memlekete gidecem.ailemi cook ozledim.bakalm kiloma ne diyecekler kiz kardesm hariç haberleri yok diyetmden.en son subatta gitmistik o zaman 95.5 kiloydum.simdi 88 89 lardaym
elbet bizde birgün evimizi temizliycezBen de isterim tabii ki
Helal sana ben bile cesaret edip dağıtmıyorum
Kolay gelsin sana canım
zaten şu mesajımı okuyan psikolojimin hiç iyi olmadığını anlarelbet bizde birgün evimizi temizliycezbu hep böyle gidecek değil yaa hem bu ne yaaa gel hava at yok ütü yapıyom yok halıarı kaldırdım he canım heee
adaş ne deyon ben 5 te 5 diyeti yapayım mıı
asu ne diyecem geçen epey oldu sen nursenadan çantalı bir tatlı tarifi aldın yaa bizim pazar günü çeyiz getircekler kalabalık olcaz o tatlı gidermikii hele bir el at tarif neyim ver yaa ne yapsak uyar ???
Günaydin arkadaslarim..
Bu aralar var olan yogunluguma birde tatil hazirligi eklenince aktif olamiyorum topikte,lütfen kusura bakmayin olur mu..
Biz nasipse yarin gece yola cikiyoruz tatilde girebilirmiyim bilmiyorum ama telden okurum sizi..sizlere bol eksili bir hafta diliyorum,bir hafta sonra görusmek dilegi ile hepiniz Allah'a emanet olun..
Nursena ve Yena bu hafta hanginiz listeyi yapacak bilmiyorum ama rica etsem sadece bu haftacik beni izinli yazabilir misiniz? imkanim olursa yine de girmeye calisirim insallah..
Kahve ismarliyayimmi istermisiniz.:)
Pilav yapiyorum bir yandan yemegin yanina..evi oylesine dagittimki nasil toparlancak bilmiyorum..halilari verdim gitti.sicacik bir yuva goruntusu hakim ev de.:))
Adaş benim kafa da güzel demişsin çeyiz gelecek diye kim getirecekse sanki :))
Bugün sabah uyumadım ya ondandır
Kalburabastı ya da şekerpare yapsan nasıl olur daha hafif sütlü bişey mi istersin yoksa
Adaş diyet işini yeni farkettim
5 günde 5 kilo fikri çok cazip geliyor tabii ama ben emin değilim bosuna eziyet olursa giden geri gelirse hele de bir zararı dokunursa gibi endişelerim de var
Daha önce topikte deneyip de midesinden rahatsızlık yaşayan bir arkadaş da hatırlıyorum
Ama yapıp kilo veren de olmuştu
Kısacası sıkıntılı gibi
yok kekini biz yapıyoruz daa tarifi neten bakıyorum yine aklmda kalmıyor keki geçen senin yaptığın tatlının kekinden olabilir yine yağsız oluyor ama muhallebisine yağ katıyorduk herhalde oda isteğe bağlı parlak olsun diyee zannedersem kedi diliylede olur ...Yalancı tiramisu dediğin kedidili ile yapılan mı canım
kolay gelsin canım bende kalkıp ütü yapayım bari havalarda ısınınca çok çamaşır yıkıyorum aynı orantıdada ütülenecek kıyafet çıkıyor ve giycek hiç bişeyimiz kalmamış ama teleşlanma pijamalar , çoraplar , ve içamaşırlarımızı ütüleyemiyorum zaten hepsinide bitiremem imkansız
yena bu hafta bendeki durumlar kötü bir el atın helee geçen haftada artı bildirdim yaa
bende halıları yıkamaya vericem bizim halı alma işi yatı gibii daha tam eşimle konuşmadım ama kalsın diycem düğün olunca bayağı masrafımız olduu durum fenaa....
bonus harikasın tabiki büyük başarı toparlanmana bayıldım
ya bende hep iradesizim diyorum da millet dayanıyor kabak çorbasına üstünede gidip spor yapıyor ben dayanamam diye şok diyetle yapamıyorum sonrasıda zaten kötü oluyorumda aslında şok diyetlere filan karşıyım ama geçen bir arkadaş geldi dedi yaa 5 günde 5 kilo diyeti yapıyormuş yapabilirmiyimki diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?