Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bu saatte şekerli gozleme yedim.insaallah yağ olmaz.bi daha seker hamur yokk!.nerdeyse hic şeker tuketmiyorum aslında.yani yiyeceklerdekini saymazsak.çaylarımı hep şekersiz içiyorum.önceleri diyetteyken arada bir yarm şekerli icerdim ama şimdi hic icmiyorum.bi de bugün bi arkadas belimin cok incelediğini söyledi: menüyü de yazaym

Kah. 1 has yumurta
3 zeytin
2 küçük domates 1kk peynir
2 d ekmek yesilcay

Ara.15 kadar leblebi 2cubuk kraker(ogrenclrm ikram etti.hep ayni kisiye hayir deyince kiz üzülüyo diye aldm..)

Aksam.yarım lavas ekmege kirmizi et sogan falan
Yarm peynirli gozleme
2 b ayran
Not.2 L su

iyi akşamlar :) keyifler yerindedir umarım bahar temizlikleri başlamış bende de öyle bir koşuşturmaca varkii nasıl temizlik yapıcam bilemiyorum dün salonumun duvarlarının çoğunu sildim akşamada vitrinin arkası filan kalmıştı eşimle yaparım diye düşünüyordum ama misafirim geldi kaldı. bugün sabahta yorgundum baktım yatıcam bende yatmamak için spora gittim( temizlik yapmaktansa spor yapmak daha keyifli geldi) dönüşte arkadaşta buluştuk fena yedim sonrasında kızın okuluna gittim akşam oldu biraz öncede bir kase yoğurda biraz tarçın karıştırıp yedim.

geçen bir arkadaş gelmişti 5 günde 5 kilo diyeti yapıyormuş hanii o diyeti daha önce yapan veya şu anda yapmayı düşünen var mııı ???

aklım gidip geliyor bir düzen tuturamıyorum düğünde bir eksi 4 veya 5 olsam ne iyi olurdu bugün kardeşimle konuştum kendisi 60 kilo yoktur çalışanı ve kendisi çorba diyeti yapıyorlarmış detox gibi bişeyler yapıyorlar herhalde düğüne kadar bir 3 kilo inceleyim diyooor ...

Frida bence de biraz daha verebilirsin.dugune ne kadar kaldi bilmiyorum ama istesen 10 günde 2 kilo bile gider.benim bi arkadasm da diyet yaparken evdekilere yaptgm yemeklerden yemiyorm diyo.genelde corba ve sebze yiyomus.ve cok iyi zayıflar hep gerci sonradan aliyo isteyince yine zayıflıyor.

Kahve ismarliyayimmi istermisiniz.:)
Pilav yapiyorum bir yandan yemegin yanina..evi oylesine dagittimki nasil toparlancak bilmiyorum..halilari verdim gitti.sicacik bir yuva goruntusu hakim ev de.:))

kolay gelsin canım bende kalkıp ütü yapayım bari havalarda ısınınca çok çamaşır yıkıyorum aynı orantıdada ütülenecek kıyafet çıkıyor ve giycek hiç bişeyimiz kalmamış ama teleşlanma pijamalar , çoraplar , ve içamaşırlarımızı ütüleyemiyorum zaten hepsinide bitiremem imkansız

yena bu hafta bendeki durumlar kötü bir el atın helee geçen haftada artı bildirdim yaa

bende halıları yıkamaya vericem bizim halı alma işi yatı gibii daha tam eşimle konuşmadım ama kalsın diycem düğün olunca bayağı masrafımız olduu durum fenaa....

bonus harikasın tabiki büyük başarı toparlanmana bayıldım

ya bende hep iradesizim diyorum da millet dayanıyor kabak çorbasına üstünede gidip spor yapıyor ben dayanamam diye şok diyetle yapamıyorum sonrasıda zaten kötü oluyorumda aslında şok diyetlere filan karşıyım ama geçen bir arkadaş geldi dedi yaa 5 günde 5 kilo diyeti yapıyormuş yapabilirmiyimki diye düşünüyorum...

Kızlar bu persembe memlekete gidecem.ailemi cook ozledim.bakalm kiloma ne diyecekler kiz kardesm hariç haberleri yok diyetmden.en son subatta gitmistik o zaman 95.5 kiloydum.simdi 88 89 lardaym

bence farkedilir :) bu günlerde banada diyorlarda mutlu oluyorum ama tartı oynamıyor ve yediklerimi azaltamıyorum dün kardeşim geldii 2 aydır falan birbirimizi görmemiştik abla noldu sana sağlıksızmı besleniyorsun neden bu kadar zayıfladın dedi bende yok kardeşim hiç kilo vermedim ki dedim demek 20 kiloyu sporsuz verince şimdi de birazda spor yapınca öyle spor incelmesi oldu...

Ben de isterim tabii ki
Helal sana ben bile cesaret edip dağıtmıyorum
Kolay gelsin sana canım
elbet bizde birgün evimizi temizliycez bu hep böyle gidecek değil yaa hem bu ne yaaa gel hava at yok ütü yapıyom yok halıarı kaldırdım he canım heee

adaş ne deyon ben 5 te 5 diyeti yapayım mıı

asu ne diyecem geçen epey oldu sen nursenadan çantalı bir tatlı tarifi aldın yaa bizim pazar günü çeyiz getircekler kalabalık olcaz o tatlı gidermikii hele bir el at tarif neyim ver yaa ne yapsak uyar ???

zaten şu mesajımı okuyan psikolojimin hiç iyi olmadığını anlar

bir adet içine düğün kaçmış asuman

Adaş diyet işini yeni farkettim
5 günde 5 kilo fikri çok cazip geliyor tabii ama ben emin değilim bosuna eziyet olursa giden geri gelirse hele de bir zararı dokunursa gibi endişelerim de var
Daha önce topikte deneyip de midesinden rahatsızlık yaşayan bir arkadaş da hatırlıyorum
Ama yapıp kilo veren de olmuştu
Kısacası sıkıntılı gibi

Estağfirullah canım.
İyi tatiller inş, güle güle gidin gelin inş.

Kahve ismarliyayimmi istermisiniz.:)
Pilav yapiyorum bir yandan yemegin yanina..evi oylesine dagittimki nasil toparlancak bilmiyorum..halilari verdim gitti.sicacik bir yuva goruntusu hakim ev de.:))

Kolay gelsin ablacım: )

Adaş benim kafa da güzel demişsin çeyiz gelecek diye kim getirecekse sanki :))
Bugün sabah uyumadım ya ondandır
Kalburabastı ya da şekerpare yapsan nasıl olur daha hafif sütlü bişey mi istersin yoksa

yavru pazar günü kız tarafı çeyiz getirecek en son onlara yalancı tiramisu yapmıştık ama senin dediğin kalbura bastı aklıma yatıı yapalım cevizli şöyle güzelcene olmadı birde kek filanda yaparız yemek olucakta büyük ihtimal 2 sofra filan kurulur 5 çayı olur ne bileyim bütün gün hizmet sektörü işte...

adaş mide zaten kötü bende özelikle geceleri yiyince sabah kadar uyuyamıyorum mesella şimdi açım ama en azında rahat yatarım bu 5te 5 diyetini yapanlar geri almıyormuş ben yapıp diyenlerin yalancısıyım denesem mii tahminimce bendeki sıkıntısı mide bulantısı olabilir rahatsız olursam bırakırım zaten zeynebin dediği gibi o kadar çok dışarlardayım kii mesella o diyeti yapsam milletin içinde yok ben bugün bütün gün patatis yiycem diyemem kii puufff

Yalancı tiramisu dediğin kedidili ile yapılan mı canım
yok kekini biz yapıyoruz daa tarifi neten bakıyorum yine aklmda kalmıyor keki geçen senin yaptığın tatlının kekinden olabilir yine yağsız oluyor ama muhallebisine yağ katıyorduk herhalde oda isteğe bağlı parlak olsun diyee zannedersem kedi diliylede olur ...

heh bende geldimm...

tamam be bende ütülemicem artıkk...

ya bunu bende düşündüm ama beş gün üstüste evde duramıyomki nasıl olcek bilemedim...pattisleri yanımızdamı taşıcaz du ben bi pattisimi yiyimde öyle devam ederiz mi dicez...

he bide biimde bu pazar çeyiz gelcek ve yemek konusunu nasıl yapalım bilemedik evdemi yapsakk dışardanmı söylesek...bide tatlı var tabi çay faslınada bişeyler lazım... siz nasıl yapcanız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…