Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım asıl yalancılık labnenin katılmaması sanırım
Güzel oluyor ben de epeydir yapmıyorum
Şu seksenlere inmeden de yapmam
Bu ara bikaç kişi sen kilo mu aldın dedi moralim bozuk acil 5 kilo versem herkes susar da veremedim gitti

Sizin işler zor arkadaşlar düğün telaşı bir de diyetle uğraşmayın bence almayın yeter bu sıralar
Ben yatıcam galiba uykum var epeyce
Hayırlı geceler Allah rahatlık versin

kızıyorum düşüncesiz insanlara yaww..karşındakininde bir gönlü var çenelerini tutsalar ölürler sanki....
bozma moralini ablacım yaparsın sen birazcık motive olsan gerisi gelir zaten vericez inş kurtulcaz fazlalıklarımızdan ama birilerini sussun diye değil sağlığımız için....

sen dayanamasın kiii yine evdekilerin üstünü başını hepsini ütülersin :)))

sizinde de mi pazar günü çeyiz geliyor ? ben cumartesiden anneme gidecem aklımda dolma var ama yaprak mı sararız yoksa kuru dolmamı yaparız bilemiyorum eee bir börek olur tatlı olur dışardan bişey almayız gerçi eşim bir tepsi baklava alın uğraşmayın dedi ama sadece tatlıyı almaklada bitmiyor kii daha tam menümüz belli olmadı ama uzun yoldan geliyorlar gelir gelmez bir yemek yenir sonra evi yerleştirdikten sonra bir fasıl daha olur kahfeydi filan fasılar çok olur yani..

sizin menü belimi ?

evet pazar günü bende c.tesiden geçicem anneme ogun kek kurupasta börek falan çay yanına yani hazırlarız dedik...pazar günüde biz ev düzerkene annemde kendi evinde fırın yemeği çorba tavuklu pilav falan hazırlar diye düşünüyoruz henüz kesin değil tabi seçenekler böyle bi yandanda karşı taraf illa ev dizme esnasında annemide isterse yemek yapıcak vakit kalmıyo oyuzden dışardan pide yada lahmacun falanmı yaptırsak bilemedim yani...

adaş sıkma canını yavrum vericez yaa sadece benim kafam rahat değil anladığım kadarıyla sende bir kendini toparlama dönemindesin bizden değerlide bişey yok inan! üzme kendini herşey daha iyi olucak ...

Allah rahatlık versin

bizim menüde kesinleşirse ben haber veririm eklemeler çıkarmalar olur bizde de bizimkiler uzak yoldan geliyorlar ya ilaa bi pilav çorba ana yemek olur. annemin evi bir alt kat olduğu için biz rahat hazırlarız :)

bence siz olduktan sonra karşı taraf ilee anneni aramaz hata nedense yalnız bile olmak istiyebilirler şimdilerde öyle olmuş bende annemi firenliycem anne biz karışmayalım evi istedikleri gibi hazırlasınlar diyecem yardım isterlerse yaparız zaten ev düzülü nesini düzecekler bilmiyorum annem banyoya halı kese lif tas bile koymuş düşün halısı flan zaten var dün buzdolabıda geldii

bide çeyiz çıkarmaya kim kim gidilirki?
şimdilik annemle erkek kardeşim gidecek gibiii zaten sabah annem giderken ben onlarda olucam yol uzak o kadar kişinin yollara çeyiz getirmesi için dökülmesi yanlış olur yakın olsaydı düşünürdük. ama yinede siz gitmeden önce sorun böyle şeyler çok değişik olabiliyor karşı taraf yanlış yorumlayabiliyor filan...

hım bizim evler bi vesaitlik mesafede oyüzden annem evde yapayım oğlan gelir alır bizi yemek hazır olunca diyo...bizimde ev hazır bütün mobilyalar halılar beyaz eşya geldi ben gittim temizledim yerleştirdim tüller falan takılı...bunlar mutfak eşyası ve yatak odasını yerleştiricekler bende karışmıcam bişeye zaten niye orda olmalıyım onuda kestiremiyom...bizim karşı taraf hep annem orda olsun istiyo annemde rahatsız çok ayakta kalamıyo ben koşturdum bunca zaman şimdi sona geldik bi sıkıntı olmadan bitse istiyorum...

aynen farklı farklı oluyo ama herşeyi soruyoruz aldığımız cevap siz bilirsiniz nasıl isterseniz öyle yapın kendilerince işi kolaylamaya çalışıyolar sanırım ama bizdede yoktur herhangi bir adet falan annemde rahatsız olduğundan gelmek istemiyo nasılsa ben gelsemde oturuyom sen yapıyon herşeyi gelip kimseye rahatsızlık vermiyeyim diyo bu seferde ilgisiz diyolar vs vs...nasılı uygun olur diye oyüzden sordum...

hayırlısıyla bi sıkıntı olmaz inş. yorulacaz tabii ama tatlı telaşlar bunlar

işte bizimde öyle oldu tüm eşyayı aldık senin dediğin gibi herhalde kardolabın içini filan dizecekler birde mutfak dolaplarını filan dizecekler zaten ben hepsini sildim ayrıyeten yarın annem yardımcıda almış yapabildiğinizi yapın olamayan kalsın ben cumartesi gelicem dedim..

bizimkilerde siz bilirsiniz diyorlar sonra kendi istediklerine getirmeye çalışıyorlar sonrasında biz bildiğimizi okuduğumuzda çok oluyor

bizde adetlere pek takılmıyoruz ...

hadi bakalım hayırlısıyla alnımızın akıyla çıkalım da şu işin içinden başka bişey istemiyom....

bizimkilerde siz bilirsiniz diyorlar sonra kendi istediklerine getirmeye çalışıyorlar sonrasında biz bildiğimizi okuduğumuzda çok oluyor

bizde adetlere pek takılmıyoruz ...

hmm bizde soruyoz annesi siz bilirsiniz diyo bizim bildiğimizden memnun kalmadığı her halinden belli oluyo geline soruyoruz artık herşeyi o nasıl derse isterse öyle yapıyoruz..
diyorum ya bizdede yok öyle adet vs...biz herzaman karşımızdakinin gönlüne uyduruyoz kendimizi bu iştede öyle yaptık...Allahtan gelinimiz herşeyin farkında kimin neyin ne olduğunun falanda kafamız rahat oyüzden...

anladım bizde herşeyi en modern ve kaiteli şekilde yapmaya çalışıyoruz şu an gelin pek anlamasada gelecekte anlıyacak eminim diğeride öyle olmuştu şimdi bir işi olunca anneme danışmadan yapmaz yalnız bizim diğer dünürlerimiz daha rahat tı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…