gönder bana ne var ne yok yarın hallederimm..Allah rahatlık versin :)
yaavv ben ütü yapıcam dedim tezgahı kurdum ama çok az ütü yaptım hee ..:))
ayyyy ne guzel cok ozledim tr yi.benim yerimede cek mis gibi havasini.Bu arada esim süpriz yapip tr'de bir haftalik tatil rezervasyonu yapmis,hafta ici tr'ye geliyoruz kismetse..bir tarafim yerinde duramazken,diger tarafim biraz daha kilo verebilseydim de öyle gitseydik demekten kendini alamiyor...farkettim ki kilo sadece bedenime fazladan yük degil,en mutlu anlarimi bile doya doya yasamama engel olmus malesef... dilerim rabbim bize ve tüm kilo vermek isteyenlere azim ve istikrar versin,zayiflamak nasip etsin..
gecmis olsun abla ii bak kendine.cabuk gel sensiz olmuyoİyi akşamlar
Hepinizi merak etmişsiniz Sağolun varolun arkadaşlarım
Ben keyifsiz ve tatsızım ama idare ediyorum işte
Bugün bir de migren tuttu tam oldu şükür şimdi rahatladım biraz tekrar artmaz inşallah
Hepinizi öpüyorum can arkadaşlarım
Hayırlı sabahlar
Sevgili görümceler bize de Tecrübe oluyor sizin yaşadıklarınız tabii paylaşacaksınız
Teog da ben de başarılar dilerim tüm yavrulara
günaydın evet ağzından bal damlıyor:) dükkandamısın ? senin içinde hayırlı olsun yeniden dükkana gidip gelmeye başlıycakmışsın senin ordan sgk ödeniyor muu ? madem geri döndün seninde bağzı şartların isteklerin olsun dimiiiherkese günaydın arkadaşlar
huzurlu rahat sakin ve bol eksili bir gün olsun inş.
Hadi hadi çekinmeyin ağzımdan bal damlıyo değil mi
günaydın evet ağzından bal damlıyor:) dükkandamısın ? senin içinde hayırlı olsun yeniden dükkana gidip gelmeye başlıycakmışsın senin ordan sgk ödeniyor muu ? madem geri döndün seninde bağzı şartların isteklerin olsun dimiii
:) dükkan dediğime bakma yaa mutfak masrafımız çıkıyo işte onu da sgk ya verdim mi bişe kalmaz ki elimde :)
Tunaydin mi diyim oglen oldu.
Bir gun is yapmak isteyerek uyanacakmiyim acaba?
Canım ben de senin gibi yapıyorm canım bisey cekince onu yemiyorum kendime kısa bi hefef koyuyorm 2-3 kilo gibi.ona ulasinca o seyu yiyorum.mesala canm sarma cekmisti 93 kiloydm 80 leri gormeden ye.eyecem dedim.ve 80leri gorunce yapıp yedim.sonra tekrar 93 oldum :)))saka tekrar 93 olmadmAnladım asıl yalancılık labnenin katılmaması sanırım
Güzel oluyor ben de epeydir yapmıyorum
Şu seksenlere inmeden de yapmam
Bu ara bikaç kişi sen kilo mu aldın dedi moralim bozuk acil 5 kilo versem herkes susar da veremedim gitti
selam kızlar nasılsınız kilo bildirimi yapamıyorum babamlar bende kalıyor ameliyatını oldu uc hafta oldu yoğun günler geçiriyorum ıkı çocuk birde nazı okula getir gotur hersey bana bakıyor çıldırmak uzereyım..sizede girip yazamadım inşallah bu hafta kilomu bildiririm aynıydı zaten hatta artılardaydım birkaç gundur çok uzucu olaylar yasadım canım dediklerim sırtımdan vurdu sucsuz yere okul arkadaşlarım uc kişiydik sabah akşam biraradaydık dostluğa guvenımde kalmadı artk..toparlanmaya çalışıyorum ...
slm kızlar
hastaneden bildiriyorum
meğer bizim burada internet varmış
doktorumuzun biri ay başında istifa etti tek doktorlu kaldık
o da bu haftadan itibaren 2 hafta yıllık izin aldı
şimdi her güne ayrı doktor geliyor geçici görevlendirmeyle
onlarda 1 gün hizmet verip gittikleri için yatış yapmıyorlar
tek tük gözlem hastası geliyor arada :)
geçen foruma bakarken 5te5 konuşulduğunu gördüm ama kimin yaptığını yada yapacağını görmedim hatırlamıyorum
yapan deneyen yapmayı düşünen fikri olan vs var mı bende merak ettim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?