Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy ne guzel cok ozledim tr yi.benim yerimede cek mis gibi havasini.

gecmis olsun abla ii bak kendine.cabuk gel sensiz olmuyo

Hayırlı sabahlar
Sevgili görümceler bize de Tecrübe oluyor sizin yaşadıklarınız tabii paylaşacaksınız
Teog da ben de başarılar dilerim tüm yavrulara

evet adaş tecrübe oldu :) özelikle ben bunda bayağı tecrübe kazandım bir bu tür durumlarda asıl olan adetlere pek fazla takılmadan evlenecek çifte elden geldiği kadar yardımcı olmak! bizler bunları yapıyoruz tabii birde bunu anlayacak bir dünür tayfası lazım

herkese günaydın arkadaşlar

huzurlu rahat sakin ve bol eksili bir gün olsun inş.

Hadi hadi çekinmeyin ağzımdan bal damlıyo değil mi
günaydın evet ağzından bal damlıyor:) dükkandamısın ? senin içinde hayırlı olsun yeniden dükkana gidip gelmeye başlıycakmışsın senin ordan sgk ödeniyor muu ? madem geri döndün seninde bağzı şartların isteklerin olsun dimiii

:) dükkan dediğime bakma yaa mutfak masrafımız çıkıyo işte onu da sgk ya verdim mi bişe kalmaz ki elimde :)

:) dükkan dediğime bakma yaa mutfak masrafımız çıkıyo işte onu da sgk ya verdim mi bişe kalmaz ki elimde :)

hıım anladım kusura bakma özeline girer gibii oldum da neticede bir işletme ve resmi olarak kendini ordan çalışan olarak gösterebilirsen senin için iyi olur diye düşündüm :) yaş ilerledikçe bunun önemi çok artarak büyüyor sizler gençsiniz belki fark edemesiniz benimde yarım kalan az bir çalışmışlığım var şu düğünü bir atlatayım bu yaz o işle ilgilenip emekli olmaya çalışacam ...

Selam bayanlar...ohh bu saatte evde olmak cok güzel.sabah sınav görevim vardı.cok şükür birini atlattık darısı yarınkine.ya bi de sınav icin o kadar komik bi ücret veriyorlar ki.bugünkü 3 oturum şeklinde her biri 40 dk.sınav başına 15 tl. Veriyolar.yani bugün icin 45 tl.valla ya böyle ışte ....o haberlerdeki ogretmene zam gibi haberlere inanmayn yani:))

Canım ben de senin gibi yapıyorm canım bisey cekince onu yemiyorum kendime kısa bi hefef koyuyorm 2-3 kilo gibi.ona ulasinca o seyu yiyorum.mesala canm sarma cekmisti 93 kiloydm 80 leri gormeden ye.eyecem dedim.ve 80leri gorunce yapıp yedim.sonra tekrar 93 oldum :)))saka tekrar 93 olmadm

selam kızlar nasılsınız kilo bildirimi yapamıyorum babamlar bende kalıyor ameliyatını oldu uc hafta oldu yoğun günler geçiriyorum ıkı çocuk birde nazı okula getir gotur hersey bana bakıyor çıldırmak uzereyım..sizede girip yazamadım inşallah bu hafta kilomu bildiririm aynıydı zaten hatta artılardaydım birkaç gundur çok uzucu olaylar yasadım canım dediklerim sırtımdan vurdu sucsuz yere okul arkadaşlarım uc kişiydik sabah akşam biraradaydık dostluğa guvenımde kalmadı artk..toparlanmaya çalışıyorum ...

slm kızlar
hastaneden bildiriyorum
meğer bizim burada internet varmış
doktorumuzun biri ay başında istifa etti tek doktorlu kaldık
o da bu haftadan itibaren 2 hafta yıllık izin aldı
şimdi her güne ayrı doktor geliyor geçici görevlendirmeyle
onlarda 1 gün hizmet verip gittikleri için yatış yapmıyorlar
tek tük gözlem hastası geliyor arada :)
geçen foruma bakarken 5te5 konuşulduğunu gördüm ama kimin yaptığını yada yapacağını görmedim hatırlamıyorum
yapan deneyen yapmayı düşünen fikri olan vs var mı bende merak ettim onu

hoşgeldin derincim çokk geçmiş olsun Rabbim şifa versin...
Rabbim sıkıntılarını gidersin...

hoşgeldin hasibecim...fridayla biz konuştuk canım önümüzde düğün var ikimizinde ama 5 gün üst üste evde kalamadığımız için yapamıyoruz....fırsat bulupta yapabilirsem yazarım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…