Canım ben de senin gibi yapıyorm canım bisey cekince onu yemiyorum kendime kısa bi hefef koyuyorm 2-3 kilo gibi.ona ulasinca o seyu yiyorum.mesala canm sarma cekmisti 93 kiloydm 80 leri gormeden ye.eyecem dedim.ve 80leri gorunce yapıp yedim.sonra tekrar 93 oldum :)))saka tekrar 93 olmadm
Selam bayanlar...ohh bu saatte evde olmak cok güzel.sabah sınav görevim vardı.cok şükür birini atlattık darısı yarınkine.ya bi de sınav icin o kadar komik bi ücret veriyorlar ki.bugünkü 3 oturum şeklinde her biri 40 dk.sınav başına 15 tl. Veriyolar.yani bugün icin 45 tl.valla ya böyle ışte ....o haberlerdeki ogretmene zam gibi haberlere inanmayn yani:))
Frida canm bence bu 5kilo diyet isine girme.böyle seyler vucuda zarar verir.onemli olan sağlık.tabi benim fikrim bu.
slm kızlar
hastaneden bildiriyorum
meğer bizim burada internet varmış
doktorumuzun biri ay başında istifa etti tek doktorlu kaldık
o da bu haftadan itibaren 2 hafta yıllık izin aldı
şimdi her güne ayrı doktor geliyor geçici görevlendirmeyle
onlarda 1 gün hizmet verip gittikleri için yatış yapmıyorlar
tek tük gözlem hastası geliyor arada :)
geçen foruma bakarken 5te5 konuşulduğunu gördüm ama kimin yaptığını yada yapacağını görmedim hatırlamıyorum
yapan deneyen yapmayı düşünen fikri olan vs var mı bende merak ettim onu
selam kızlar nasılsınız kilo bildirimi yapamıyorum babamlar bende kalıyor ameliyatını oldu uc hafta oldu yoğun günler geçiriyorum ıkı çocuk birde nazı okula getir gotur hersey bana bakıyor çıldırmak uzereyım..sizede girip yazamadım inşallah bu hafta kilomu bildiririm aynıydı zaten hatta artılardaydım birkaç gundur çok uzucu olaylar yasadım canım dediklerim sırtımdan vurdu sucsuz yere okul arkadaşlarım uc kişiydik sabah akşam biraradaydık dostluğa guvenımde kalmadı artk..toparlanmaya çalışıyorum ...
şimdi mesajını arkadaşla okuduk hala gülüyoruz ilahi y.o.l.c.ubunu bir ara bende yapıyodum 96 kiloydum 85 olunca mantı yapıcam kendime dediydim sonra 85 olduğumda onca emeğime kıyamadım 80 kadar indim sonraa 85te mantı yemedim ya oyüzden tekrar geri kilo alıp 85 te mantımı yedim...
Derincim babana geçmiş olsunselam kızlar nasılsınız kilo bildirimi yapamıyorum babamlar bende kalıyor ameliyatını oldu uc hafta oldu yoğun günler geçiriyorum ıkı çocuk birde nazı okula getir gotur hersey bana bakıyor çıldırmak uzereyım..sizede girip yazamadım inşallah bu hafta kilomu bildiririm aynıydı zaten hatta artılardaydım birkaç gundur çok uzucu olaylar yasadım canım dediklerim sırtımdan vurdu sucsuz yere okul arkadaşlarım uc kişiydik sabah akşam biraradaydık dostluğa guvenımde kalmadı artk..toparlanmaya çalışıyorum ...
canım bende seni öpüyorum üstüme alındım amaen güzel ruha öpücükler: )
Geçmiş olsun son zamanda herkes aynı bir yakalandı mı iyileşmesi de zor oluyor malesefselamün aleyküm...
kızlar benim grip üşütme baya ağırmış yaaa, geçmek ne bilmedi günlerdir, çok şükür hergün daha iyi oluyorum tabi, bugün falan çok çok daha iyiyim tabikide çok ağır olduğunu farkettimde sizinle paylaşmak istedim, hala hor hor bir ses düşünün artık: ))))
ve takır takır bir öksürük...
uzun süredir böylesi hasta olmamıştım.
burası bugün çok sıcak, acayip sıcak ve bir yandanda bir rüzgar....
sanki ağustos sıcağı, havalar çok dengesiz çok son zamanlarda.
sizler naaptınız bakıyım: )
canım bende seni öpüyorum üstüme alındım ama
daha iyi olmana sevindim
kolay gelsin adaş bende kalkıp yemek işlerine bakayım aklımda doğru düzgün yemek menüsüde yok sebze kızartıp sarmısaklı yoğurt dökmeyi düşünüyorumGeçmiş olsun son zamanda herkes aynı bir yakalandı mı iyileşmesi de zor oluyor malesef
Hava aynen dediğin gibi burda da
Onun dışında ben fena değilim kızım artık okula gitmiyor nasıl bitti lise aklım almıyor
Evde çalışıyor ben de süpürge açacağım onun mola vermesini bekliyorum bir yandan da yemek işleri çamaşır vs vs iste :))
Geçmiş olsun son zamanda herkes aynı bir yakalandı mı iyileşmesi de zor oluyor malesef
Hava aynen dediğin gibi burda da
Onun dışında ben fena değilim kızım artık okula gitmiyor nasıl bitti lise aklım almıyor
Evde çalışıyor ben de süpürge açacağım onun mola vermesini bekliyorum bir yandan da yemek işleri çamaşır vs vs iste :))
kolay gelsin adaş bende kalkıp yemek işlerine bakayım aklımda doğru düzgün yemek menüsüde yok sebze kızartıp sarmısaklı yoğurt dökmeyi düşünüyorum
Derin Babana acil sifalar diliyorum.sen8n icin yorucudur ama hastaya bakmanın da cok sevabı vardır.hele de ucunda baba rızası ve duası varsa..dostlarınn yaptığı da üzücü ama belki hatalarını anlarlat ya da farkında olmadan hata yapmışlardr umarmselam kızlar nasılsınız kilo bildirimi yapamıyorum babamlar bende kalıyor ameliyatını oldu uc hafta oldu yoğun günler geçiriyorum ıkı çocuk birde nazı okula getir gotur hersey bana bakıyor çıldırmak uzereyım..sizede girip yazamadım inşallah bu hafta kilomu bildiririm aynıydı zaten hatta artılardaydım birkaç gundur çok uzucu olaylar yasadım canım dediklerim sırtımdan vurdu sucsuz yere okul arkadaşlarım uc kişiydik sabah akşam biraradaydık dostluğa guvenımde kalmadı artk..toparlanmaya çalışıyorum ...
tesekkürler canım... babama mecburum bakmaya ama annem hıç yardımcı olmuyor hem panik atak hastası hemde işi sevmiyor biraz kımıldasa ..yoksa birde oğlan kardesim var gelin bakarmı hiç ben kimseye düsürmem zaten büyuk bir ihtımal bir hafta daha bendeler çünki annemlerin evi 3. kat çıkamıyor dızıne protez takıldıgı için ...dostlarımın yaptıgı daha agır geldi zaten artık çok gec hatalarını anlasalar bile canım..Derin Babana acil sifalar diliyorum.sen8n icin yorucudur ama hastaya bakmanın da cok sevabı vardır.hele de ucunda baba rızası ve duası varsa..dostlarınn yaptığı da üzücü ama belki hatalarını anlarlat ya da farkında olmadan hata yapmışlardr umarm
sagol canımm takmamaya calışıyorum ama aklımdan atamıyorum kiDerincim babana geçmiş olsun
Sana da kolay gelsin bir de arkadaş darbesi yemişsin bu koşturmaca zamanında
Malesef kimseye güven olmuyor canım dediklerin canını yakıyorlar kafana takmamak zor olsa da takmamaya çalış canım
sağol canım ...bir hafta sonra bir ay olacak heralde dönerler yuksek oldugu için çıkamıyor benim evim birinci kat cunki...dost sandıklarımda okul başından beri surekli birarada oldugumuz üç arkadas kızım ana sınıfına gidiyor gece gunduz biraradaydık hergun olacağı buydu fazla samımıyet tez ayrılık getirir derler yaaa..hoş geldin canım bayağı sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun anlaşılan geçmiş olsun babanlar ne zaman evlerine dönücek? belki o zaman kendine daha fazla vakit ayırabilirsin arkadaşların içinde üzüldüm okul arkadaşlarım demişsin kaç yılık arkadaşların ?
sagol canım ...inşallah biran önce kafamdan atabilirim ....hem hasta evde hemde 2 yasında küçük kızım biraz zorlanıyorum buyugu okula getirip goturmem gerekıyor kücükten kaçmak mesele oluyor yanımda götürsem hiç durmuyor yollarda tam hareketlı zamanıhoşgeldin derincim çokk geçmiş olsun Rabbim şifa versin...
Rabbim sıkıntılarını gidersin...
hoşgeldin hasibecim...fridayla biz konuştuk canım önümüzde düğün var ikimizinde ama 5 gün üst üste evde kalamadığımız için yapamıyoruz....fırsat bulupta yapabilirsem yazarım sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?