Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bunu bir ara bende yapıyodum 96 kiloydum 85 olunca mantı yapıcam kendime dediydim sonra 85 olduğumda onca emeğime kıyamadım 80 kadar indim sonraa 85te mantı yemedim ya oyüzden tekrar geri kilo alıp 85 te mantımı yedim...

geçmiş olsun canım tabiki kazandığın emeğine değmiyor ne kadar üzücü sende o soru çözen yavrucakların yanında oluyorsun yaa bu en büyük ödül olsun sana diyecek bişey bulamıyorum benimde ailemde 2 öğretmen var şu zam konuşmalarının mağlesef içinin boş olduğunu biliyorum! maksat algıları herşey gülük gülistanlık demeye getirmek işte.... nisanda 40 bin öğretmen atama yapılacaktı ondanda ses yok

Frida canm bence bu 5kilo diyet isine girme.böyle seyler vucuda zarar verir.onemli olan sağlık.tabi benim fikrim bu.

sağol canım gerçekten yapamıycam herhalde baktım kardeşlerim çorba diyeti filan yapıyorlar yaa acaba bende yapabilirmiyim diye düşünmüştüm

buraya eskilerden bir arkadaş geldi nikinide hatırlamıyorum o yapıyormuş zaten forumdada konu başlığı var ve yapanlar bir bak istersen ben tamamiyle evde olamıyacağım için yapmamaya karar verdim zaten sağlıksızda buluyorumda acaba 15 gün sonra düğünde bir 3,4 kilo eksi olurmuyumki diye düşünmüştüm yaparsan haberim olsun :)

hoş geldin canım bayağı sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun anlaşılan geçmiş olsun babanlar ne zaman evlerine dönücek? belki o zaman kendine daha fazla vakit ayırabilirsin arkadaşların içinde üzüldüm okul arkadaşlarım demişsin kaç yılık arkadaşların ?

selamün aleyküm...
kızlar benim grip üşütme baya ağırmış yaaa, geçmek ne bilmedi günlerdir, çok şükür hergün daha iyi oluyorum tabi, bugün falan çok çok daha iyiyim tabikide çok ağır olduğunu farkettimde sizinle paylaşmak istedim, hala hor hor bir ses düşünün artık: ))))
ve takır takır bir öksürük...
uzun süredir böylesi hasta olmamıştım.
burası bugün çok sıcak, acayip sıcak ve bir yandanda bir rüzgar....
sanki ağustos sıcağı, havalar çok dengesiz çok son zamanlarda.
sizler naaptınız bakıyım: )

şimdi mesajını arkadaşla okuduk hala gülüyoruz ilahi y.o.l.c.u

Derincim babana geçmiş olsun
Sana da kolay gelsin bir de arkadaş darbesi yemişsin bu koşturmaca zamanında
Malesef kimseye güven olmuyor canım dediklerin canını yakıyorlar kafana takmamak zor olsa da takmamaya çalış canım

Geçmiş olsun son zamanda herkes aynı bir yakalandı mı iyileşmesi de zor oluyor malesef
Hava aynen dediğin gibi burda da
Onun dışında ben fena değilim kızım artık okula gitmiyor nasıl bitti lise aklım almıyor
Evde çalışıyor ben de süpürge açacağım onun mola vermesini bekliyorum bir yandan da yemek işleri çamaşır vs vs iste :))

kolay gelsin adaş bende kalkıp yemek işlerine bakayım aklımda doğru düzgün yemek menüsüde yok sebze kızartıp sarmısaklı yoğurt dökmeyi düşünüyorum

sağol ablacım.
allah kızına derslerinde yardımcı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inş ablacım.
zaman su misali akıp gidiyor öyle yada böyle işte ablam...
biz liseyi bitireli seneler oldu mesela: )
peygamberimizde dünyanın fani olduğunu unutmamamızı o kadar çok istermişki....
gerçekten çok mühimde bir nokta burası aslında: )
senide bugün böyle tebessümle görmek çok mutlu etti beni: ))))
çok çok kolay gelsin işlerinde inş: )

Derin Babana acil sifalar diliyorum.sen8n icin yorucudur ama hastaya bakmanın da cok sevabı vardır.hele de ucunda baba rızası ve duası varsa..dostlarınn yaptığı da üzücü ama belki hatalarını anlarlat ya da farkında olmadan hata yapmışlardr umarm

Gercekten zaten cocuklara olan sevgi olmazsa bu meslek yapılamaz.gecen dönemki teog sınavnda iki oturumda bi arkadaşm kızı vardı.sınavdan sonra annesine cok guzel sınav yaptrdgmi söylemiş ve sınıfn sessiz olduğunu.kız her ikisinden de full cekmis.ama iste bizim icin de biraz stresli defalarca kontrol ediyorz bi yetde eksiklik olmasın da bi kisinin bile sınavı iptal olmasn diye.kendimiz de bu yollardan geçtik.yani mesela kendim ceza alsam soruşturma açılsa hic yanmam ama bi öğrencinin emeği bosa gitse bu ben8 mahveder.mesela en son olan ünv sınavnda girişte üst araması yaptm.sonra sınav esnasnda bi öğrencinin kimliği olmadığı icin sınavı iptal. edilecekmiş.bi an cok korktum acaba o öğrenciyi ben mi iceri aldm diye.sonuçta kapıda farkedilse cçocuk ailesine ulaşır ve bi sekilde kimligi getirttirilir.ama kimligini unutan erkek ögrenciymş.ben sadece bayanları aramştm.ooo ne cok konustum ya....aaaa

tesekkürler canım... babama mecburum bakmaya ama annem hıç yardımcı olmuyor hem panik atak hastası hemde işi sevmiyor biraz kımıldasa ..yoksa birde oğlan kardesim var gelin bakarmı hiç ben kimseye düsürmem zaten büyuk bir ihtımal bir hafta daha bendeler çünki annemlerin evi 3. kat çıkamıyor dızıne protez takıldıgı için ...dostlarımın yaptıgı daha agır geldi zaten artık çok gec hatalarını anlasalar bile canım..

sagol canımm takmamaya calışıyorum ama aklımdan atamıyorum ki

sağol canım ...bir hafta sonra bir ay olacak heralde dönerler yuksek oldugu için çıkamıyor benim evim birinci kat cunki...dost sandıklarımda okul başından beri surekli birarada oldugumuz üç arkadas kızım ana sınıfına gidiyor gece gunduz biraradaydık hergun olacağı buydu fazla samımıyet tez ayrılık getirir derler yaaa..

sagol canım ...inşallah biran önce kafamdan atabilirim ....hem hasta evde hemde 2 yasında küçük kızım biraz zorlanıyorum buyugu okula getirip goturmem gerekıyor kücükten kaçmak mesele oluyor yanımda götürsem hiç durmuyor yollarda tam hareketlı zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…