Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Babana çok geçmiş olsun, nasıl daha iyimi baban artık? Rabbim tez şifa versin inş.
Sanada koşturmanda kolaylıklar versin rabbim inş.
Zor ama ecir inş canım hep bu zorlukların koşturmaların değilmi?
Elbet tenhalaşırsın birgün bunu düşün... Hep böyle gitmicek nasıl olsa.
Seni üzen dostun içinde çok geçmiş olsun, bazen insanları tanımak zor...

İyi akşamlar
Derincim kimseyle çok samimi olmamak lazım çok haklısın herkesle belli mesafe koymak gerekiyor ben de hep en samimi kişilerle sorun yaşamışımdır
Bugün 2 fincan yeşilçay içmeyi başarı sayıyorum azcık tatlı krizime yenik düşmüş olabilirim ama
Adaş yarın detoks felan bişey mi yapsak
Yena temizlikten fırsat bulamıyor galiba
Ben de hergün az da olsa biyerleri dökmeye başladım

iyi akşamlar kızlar

tübe yarabim tübe mesajı okuyunca bismilahirahmanirahim dedim

kolay gelsin temizliğe ucun ucun başladın demek bilmem napsak yarın ekmek yemem ben detox olur işte olmaz mı

zaten birgünlük detoxlarda kurtarmıyor artık benii

napalım

anladım aslında çok da uzun bir süre arkadaşlığınız yokmuş ana sınıfından sonra çocuklar aynı okulamı gidecek ? buda sana daha sonraki tanışacağın veli arkadaşlar için bir önlem tecrübe olur. tabiki çocuklarının arkadaşlarıyla tanışacaksın nasıl aileler olduğuna bakıcaksın insanlar değişik işte ben çocuklarımın veli arkadaşlarıyla görüştüm ve görüşüyorumda ama hiç çok samimi olmadım tabi beraber kahve içmelere , pikniklere gidiyoruz çocukları gezdirmek için ama çokta samimi gelmiyorlar bana merhaba merhaba yani...

bide sen kıymetli vaktini verirsin sonra çocuklarınız ayrı sınıflara veya okulara düşer veli selam vermez buda var mağlesef çocuklar liseye kadar olan arkadaşlarıyla görüşmeyi kesiyor benim gözlemlerim o yönde oldu lise yıllarındaki arkadaşlarıyla daha sonraki hayatlarında görüşüyorlar sanki..

şaka kızz tekrar kilo alınca bahane uydurdum kendime...

Tamam adaş patron sensin ne dersen o olsun?

:))

Sabah spora gidiyorum giderken bir haşlanmış yumurta, maydanoz ve kiwi yiyorum eve çok aç dönüyorum ona göre ayarlama yap.
Estağfirullah canım :))
Benim kafamda net bişey yok ama sen çok aç dönüyorsan protein iyi olur doyurucu olur
Ben de o zaman ona göre yerim bişeyler
Sabah yumurta peynir
Akşam tavuk yoğurt olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…