selam kızlar nasılsınız kilo bildirimi yapamıyorum babamlar bende kalıyor ameliyatını oldu uc hafta oldu yoğun günler geçiriyorum ıkı çocuk birde nazı okula getir gotur hersey bana bakıyor çıldırmak uzereyım..sizede girip yazamadım inşallah bu hafta kilomu bildiririm aynıydı zaten hatta artılardaydım birkaç gundur çok uzucu olaylar yasadım canım dediklerim sırtımdan vurdu sucsuz yere okul arkadaşlarım uc kişiydik sabah akşam biraradaydık dostluğa guvenımde kalmadı artk..toparlanmaya çalışıyorum ...
şimdi mesajını arkadaşla okuduk hala gülüyoruz ilahi y.o.l.c.u
tübe yarabim tübe mesajı okuyunca bismilahirahmanirahim dedimbunu bir ara bende yapıyodum 96 kiloydum 85 olunca mantı yapıcam kendime dediydim sonra 85 olduğumda onca emeğime kıyamadım 80 kadar indim sonraa 85te mantı yemedim ya oyüzden tekrar geri kilo alıp 85 te mantımı yedim...
İyi akşamlar
Derincim kimseyle çok samimi olmamak lazım çok haklısın herkesle belli mesafe koymak gerekiyor ben de hep en samimi kişilerle sorun yaşamışımdır
Bugün 2 fincan yeşilçay içmeyi başarı sayıyorum azcık tatlı krizime yenik düşmüş olabilirim ama
Adaş yarın detoks felan bişey mi yapsak
Yena temizlikten fırsat bulamıyor galiba
Ben de hergün az da olsa biyerleri dökmeye başladım
sağol canım ...bir hafta sonra bir ay olacak heralde dönerler yuksek oldugu için çıkamıyor benim evim birinci kat cunki...dost sandıklarımda okul başından beri surekli birarada oldugumuz üç arkadas kızım ana sınıfına gidiyor gece gunduz biraradaydık hergun olacağı buydu fazla samımıyet tez ayrılık getirir derler yaaa..
iyi akşamlar kızlar
tübe yarabim tübe mesajı okuyunca bismilahirahmanirahim dedim
kolay gelsin temizliğe ucun ucun başladın demek bilmem napsak yarın ekmek yemem ben detox olur işte olmaz mı
zaten birgünlük detoxlarda kurtarmıyor artık benii
napalım
Şükür idare ediyorum Zeynepcim.asuman ablaa nasılsınn...
Tamam adaş patron sensin ne dersen o olsun?
:))
Estağfirullah canım :))Sabah spora gidiyorum giderken bir haşlanmış yumurta, maydanoz ve kiwi yiyorum eve çok aç dönüyorum ona göre ayarlama yap.
Semizotu ben de güzel bulamayabilirim hem doyurucu olmaz Akşama sapıtmayalım sonraAslında benim aklımda semiz otu varda markete taze bulabilirmiyim bilmiyorum bir salata yaparım üzerine de çökelek peynir güzel olur ?
tamam akşama doğruda tavukla yoğurt olar gibiiEstağfirullah canım :))
Benim kafamda net bişey yok ama sen çok aç dönüyorsan protein iyi olur doyurucu olur
Ben de o zaman ona göre yerim bişeyler
Sabah yumurta peynir
Akşam tavuk yoğurt olabilir
Ben anca iki öğün yerim kahvaltıyı geç yapıyoruz ama ekmek yemezsem acıkırım belki o zaman ben de arada salata tüketebilirimtamam akşama doğruda tavukla yoğurt olar gibii
salataya peynir katıcam olmadı birde haşlanmış yumurta katarım ? olmaz mı ?Semizotu ben de güzel bulamayabilirim hem doyurucu olmaz Akşama sapıtmayalım sonra
ben spora gidiyorum yaa spor sabahları menüm aynı yumurta kiwi birde yetiştirebilirsem maydanoz..Ben anca iki öğün yerim kahvaltıyı geç yapıyoruz ama ekmek yemezsem acıkırım belki o zaman ben de arada salata tüketebilirim
B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?