Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de sabahları yemezsem doymam ama yarın ben de yemem inşallah
Ya da sabah 1 dilimcik yesek mi
Sen de salatanın yanında 1 dilim yersin
tamam adaş gün içinde yediklerimi bilgilendiririm

leptopu kıza veriyorum yarın oda gelicekmiş benle spora merak ediyor ana kız spor yapcaz kalkabilirse :)

Sende kendini iyi hisetiğin zaman Dr. İzin verince yaparsın inş. Bakma aslında çok düzenli spor yapanlar kendilerini zorlayınca sakatlık oluyor bizim spor salonunda bir bayan minüsküsten ameliyat olucak daha sana buna benze büsürü örnek verebilirim ....

Haklısın canım
Bana yürüyüşten başkası olmaz artık canım
Yarın fırsat bulabilirsem yürümek istiyorum hava çok güzel
Bu arada Pazartesi Dr a gittik o da ameliyat olursan iyi olur dedi protez yaşım gelene kadar daha rahat bir süreç Sağlamak için gerekliymiş
Bizim Taşınma işi de iptal oldu Ramazan Bayramı'ndan sonra ameliyat olabilirim belki

taşınma işi için hayırlısı gün doğmadan neler doğar bakarsın herşey çok farklı olur en önemlisi gönlünce olsun daa :)

aminnnn inşaallah ya ben sizi takip edemiyorum maaşallah en son girdiğimden beri 30 sayfa yazılmış nazar değmesin ....
kahveye benimde düşkünlüğüm var vazgeçemiyorum ama kahvenin metabolizmayı yavaşlattığınıda bilyorum sanada söyliyim dedim ben bildiğim halde vaz geçemiyorum belki sen vazgeçersin :)

Merhabalar

Ben okuyorum sizi ama yazamiyorum bu ara.ev yogun is yogun alip basimi daglara gidesim var.:)
Dun teog tatili nedeniyle oglani ise getirdim kendimi kasmaktan pertim cikti..
Valla bu haftayi bi atlatayim sonrasin da asci,bahcivan ve yardimci almayi dusunuyorum haha..
Tek basima olmuyor.dun aksam esime diyorum ki bulasik makinasini bosaltirmisin kizin dersi var..ben mi diyerek uzayli gormus masum koylu gibi bakiyor bana..yerlerini bilmiyorum o yuzden diyo.:)
Eslestirme yaparak ayarlarsin birseyler sevgulum dedim..:))
Ondan kolay ne var...
Ozetle erkek anneleri bilhassa ben herseyi ustlenmekten vazgecelim kizima dahi is yaptirmiyorum tek canim oldugunu unutuyorum hep.yedegim yok..

Son olarak bahceler de borulce oynar gelin gorumce diyerek huzurlarinizdan ayriliyorum.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…