işte ekmek benim zayıf noktam çok yiyoruum yemeyince sanki midem bulanıyor gerçi yarın yemicemde bakalım ...Ben anca iki öğün yerim kahvaltıyı geç yapıyoruz ama ekmek yemezsem acıkırım belki o zaman ben de arada salata tüketebilirim
B
Tamam adaş anlaştık o zaman maksat bir şeyler yapmaya çalışmak elimizden geldiğince yaparız artıksalataya peynir katıcam olmadı birde haşlanmış yumurta katarım ? olmaz mı ?
sanki semiz otunu buldum da spordan dönerken bakarım markete işte bulursam...
Ben de sabahları yemezsem doymam ama yarın ben de yemem inşallahişte ekmek benim zayıf noktam çok yiyoruum yemeyince sanki midem bulanıyor gerçi yarın yemicemde bakalım ...
tamam adaş gün içinde yediklerimi bilgilendiririmBen de sabahları yemezsem doymam ama yarın ben de yemem inşallah
Ya da sabah 1 dilimcik yesek mi
Sen de salatanın yanında 1 dilim yersin
Hadi kolay gelsin bize o zamantamam adaş gün içinde yediklerimi bilgilendiririm
leptopu kıza veriyorum yarın oda gelicekmiş benle spora merak ediyor ana kız spor yapcaz kalkabilirse :)
Haklısın canımSende kendini iyi hisetiğin zaman Dr. İzin verince yaparsın inş. Bakma aslında çok düzenli spor yapanlar kendilerini zorlayınca sakatlık oluyor bizim spor salonunda bir bayan minüsküsten ameliyat olucak daha sana buna benze büsürü örnek verebilirim ....
Allah rahatlık versin :) bende bir resim gönderecem diye bayağı çabalamışım benim telefon takoz oluncaa ...Adaş yatarken güldürdün beni :))
Hadi halaya o zaman
taşınma işi için hayırlısı gün doğmadan neler doğar bakarsın herşey çok farklı olur en önemlisi gönlünce olsun daa :)Haklısın canım
Bana yürüyüşten başkası olmaz artık canım
Yarın fırsat bulabilirsem yürümek istiyorum hava çok güzel
Bu arada Pazartesi Dr a gittik o da ameliyat olursan iyi olur dedi protez yaşım gelene kadar daha rahat bir süreç Sağlamak için gerekliymiş
Bizim Taşınma işi de iptal oldu Ramazan Bayramı'ndan sonra ameliyat olabilirim belki
meyroş da gelmedi
yatıyorum beybi sanada Allah rahatlık versin:) sabah erken kalkıcam ...Hahaha aynen: )
Tey tey tey tey.......
Geldim kuzum geldim: )
Ben buraları hiç kuşsuz koyarmıyım ruhum: )
: ***
Napıyon?
aminnnn inşaallah ya ben sizi takip edemiyorum maaşallah en son girdiğimden beri 30 sayfa yazılmış nazar değmesin ....Hayirli,huzurlu,saglikli ve tartida -3 kg.gorecegimiz bir hafta olsun insallah..hep birlikte aminn deyin.:))
Bonus mankeni.:)) gazan mubarek ve kalici ve bulasici olsun hep birlikte amin deyin.:)))
Meyracim asuyla gorustum ben.yogun ve keyifsiz biraz cok onemli bir durum yokmus.dinlemek istiyordur muhtemelen ..
kahveye benimde düşkünlüğüm var vazgeçemiyorum ama kahvenin metabolizmayı yavaşlattığınıda bilyorum sanada söyliyim dedim ben bildiğim halde vaz geçemiyorum belki sen vazgeçersin :)Allahım hepimize kolaylıklar versin.benim menüm
Sabah 2 diln tam buğday ekmek
Peynir yeşillik
Ara 4 kayısı sade kahve
Öğle bir kase çorba 1 dilim tam buğday ekmek salata
Ara 3 tane ceviz
Akşam 1 tabak kuru fasülye iki dilim tam buğday ekmek
Birazdan yoğurt ve 2 tane etimek
Bol su 45 dk yürüyüş
yatıyorum beybi sanada Allah rahatlık versin:) sabah erken kalkıcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?