Guldurdun beniAllah rahatlık versin :) bende bir resim gönderecem diye bayağı çabalamışım benim telefon takoz oluncaa ...
Ne bileyim beni sorunca ayaktasın sandım beybisi: )))
Tabi yat canım, bende yatcam biraz sonra.
Tatlı uykulaaaaar: ***
Merhabalar
Ben okuyorum sizi ama yazamiyorum bu ara.ev yogun is yogun alip basimi daglara gidesim var.:)
Dun teog tatili nedeniyle oglani ise getirdim kendimi kasmaktan pertim cikti..
Valla bu haftayi bi atlatayim sonrasin da asci,bahcivan ve yardimci almayi dusunuyorum haha..
Tek basima olmuyor.dun aksam esime diyorum ki bulasik makinasini bosaltirmisin kizin dersi var..ben mi diyerek uzayli gormus masum koylu gibi bakiyor bana..yerlerini bilmiyorum o yuzden diyo.:)
Eslestirme yaparak ayarlarsin birseyler sevgulum dedim..:))
Ondan kolay ne var...
Ozetle erkek anneleri bilhassa ben herseyi ustlenmekten vazgecelim kizima dahi is yaptirmiyorum tek canim oldugunu unutuyorum hep.yedegim yok..
Son olarak bahceler de borulce oynar gelin gorumce diyerek huzurlarinizdan ayriliyorum.:))
Guldurdun beni
bugünlük böylede bakalım yarın eksi çıkmaya yeticek miiBen ekmek yedim sen yememişsin maşallah bir de spor yaptın benden öndesin
Adasgiller protein kardesligimi yapiyorsunuz.?
Fridacim makinayi bosaltti ben camlari silerken. ama pek sesliydi yerlestirmesi .:))
Amaan naapalim tirnagin varsa basini kasiycan..Allah kimseye muhtac etmesin..
Yeliz de gorunmuyor sanki..
Ben çok uyamasam da bir Perşembe atağı yapıyoruz galiba hiç yoktan bir hareket olurAdasgiller protein kardesligimi yapiyorsunuz.?
Fridacim makinayi bosaltti ben camlari silerken. ama pek sesliydi yerlestirmesi .:))
Amaan naapalim tirnagin varsa basini kasiycan..Allah kimseye muhtac etmesin..
Yeliz de gorunmuyor sanki..
Ben umutluyum canım olur mutlaka bir hareketbugünlük böylede bakalım yarın eksi çıkmaya yeticek mii
Canım kafamda dönen çok şey var ama iyiyim şükürBugun burasi cok gergin herkesin halleri var..
Asucum sen daha iyisin dimi..iyi ol.
Frida sana hediye gelen janjanli kumasi diktirmedinmi.?
Ahahah.:) seni cilgin..dikkate aliciimm..hayatım geçen sana örnek gösterdim adama benim watsaptan yazdığım gibii bir mesaj döşee sonra bak bakalım akşama makineyi doldurur ,boşaltır üstüne çamaşırları asar katlar daha birçok iş yapabilir birde erkekler evi güzel süpürüyor bilgin olsun :)))))
nasıl bir taktik uyguluyorsunuz anlamadım :))Ahahah.:) seni cilgin..dikkate aliciimm..
Cok sevindim canim...peki istahini actimi.?Canım kafamda dönen çok şey var ama iyiyim şükür
Ben de hallerdeyim ama kendime :) kan ilacı azcık kendime getirdi de iş yapmaya verebildim kendimi az çok
Frida biliyor o anlatsin. henuz denemedim..:)N
nasıl bir taktik uyguluyorsunuz anlamadım :))
Cok sevindim canim...peki istahini actimi.?
Bizim hallerimiz anca kendimize olur zaten..
Canım iştahımda abartılı bir durum yok yani önce neysem aynıyım hep açık ya zaten :)Frida biliyor o anlatsin. henuz denemedim..:)
Benim libido eksiler de.:)
Meyracım geri gelmesin inşallah da çok gitmiş gerçektenselamün aleyküm...
naaptınız millet...
bugün tartı beni çok şaşırttı..
geçen hafta hem rgl hem ödem vardı, 1haftadırda hem hastaydım bildiğiniz gibi hemde hastalıktan bişey yiyemeyince birden kilom düşmüş.
gerçi hızlı giden hızlı gelir biliyorum...
-4.8 bu hafta
hastalıkla böyle gittiğine üzülüyümmü seviniyimmi bilemedim.
kilo çizelgesi beni çok motive ediyordu, yapmadılar bi çizelgeleri de: (((
Meyracım geri gelmesin inşallah da çok gitmiş gerçekten
Çizelge iyiydi valla haklısın o konuda
Bir hafta hiç mi yiyip içmedin naptın sen de o kadar gitmiş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?