hayatım geçen sana örnek gösterdim adama benim watsaptan yazdığım gibii bir mesaj döşee sonra bak bakalım akşama makineyi doldurur ,boşaltır üstüne çamaşırları asar katlar daha birçok iş yapabilir birde erkekler evi güzel süpürüyor bilgin olsun :)))))
Merhabalar
Ben okuyorum sizi ama yazamiyorum bu ara.ev yogun is yogun alip basimi daglara gidesim var.:)
Dun teog tatili nedeniyle oglani ise getirdim kendimi kasmaktan pertim cikti..
Valla bu haftayi bi atlatayim sonrasin da asci,bahcivan ve yardimci almayi dusunuyorum haha..
Tek basima olmuyor.dun aksam esime diyorum ki bulasik makinasini bosaltirmisin kizin dersi var..ben mi diyerek uzayli gormus masum koylu gibi bakiyor bana..yerlerini bilmiyorum o yuzden diyo.:)
Eslestirme yaparak ayarlarsin birseyler sevgulum dedim..:))
Ondan kolay ne var...
Ozetle erkek anneleri bilhassa ben herseyi ustlenmekten vazgecelim kizima dahi is yaptirmiyorum tek canim oldugunu unutuyorum hep.yedegim yok..
Son olarak bahceler de borulce oynar gelin gorumce diyerek huzurlarinizdan ayriliyorum.:))
Bugun burasi cok gergin herkesin halleri var..
Asucum sen daha iyisin dimi..iyi ol.
Frida sana hediye gelen janjanli kumasi diktirmedinmi.?
Ahahah.:) seni cilgin..dikkate aliciimm..
Canım iştahımda abartılı bir durum yok yani önce neysem aynıyım hep açık ya zaten :)
Adaşlibido felan ne iş :)
yok artık çöktütrmiycez yenamızııkolay gelsin ablacım...
bence çalışan kadına eşi yardım etmeli yoksa kadın çabuk çöküyor.
demek ki daha çok iş yapması lazım pratik kazansın :))o neymiş bende merak ettim: )
evi iyi süpüren bir erkek görmedim ben hiç: )))))) eşim yarısını alır yarısını alamaz...
ama iyi yemek yapar: DDD
yemek yaparken ocağı ve mutfağıda çok güzel batırır dağıtırda.
bi keresinde ocağın cam kapağının arkasına salça fırlatmış, onu nasıl başardı acaba.
demek ki daha çok iş yapması lazım pratik kazansın :))
hayatım iyi kilo vermişsin de hastalığın nasıl oldu iyileştin dimii ? dikkat et kendineyedim de az yedim, birde ben böyle çok hasta olursam birden çok kilo veririm zaten 3-5kilo gibi..
sonra iyileşince hop geri gelir.
birde geçen hafta rgldim 3ü bir arada gibi bişey olmuş: )
bende çok şaşırdım ne yalan söyliyim, hatta öncesinde rüya gördüm tartılıyom çok çıkıyo ama tersi oldu rüyamın: DDD
bu hafta birde hastayım diye çörekotunu çok yedim, birde aç yediğimde oldu, aç karna çörekotu iyi kilo verdiriyor, mutlaka çörekotuda etkili olmuştur.
hayatım iyi kilo vermişsin de hastalığın nasıl oldu iyileştin dimii ? dikkat et kendine
Selamün Aleyküm kızlarr
Hayırsız Ceco geldiiiii
Çooook uzun zaman oldu buralara uğramayalı
Bendeniz bildiğiniz gibiyim halabir ara 124.5 kgya kadar çıkmayı başarmıştım nasıl sapıttıysam ama çok şükür istikrarlı bir şekilde giderek 106yı gördüm bu cuma ve ayni azimle inşallah bayrama kadar 99un altına düşmeye kesin kararlıyım
Bir kaç aydır 80 - 89 arasındakilerin kaptanlığını üstlendim ayrıca 8.ci takımda da yarışıyorumtabi yoğunluk çok olunca elimin altındaki laptopda takoz olunca çok fazla açılamıyorum her tarafa zaten konsumatristler gibi takımlarda motive olmak için geziyorum
Sizler neler yapıyorsunuz bakalım
İnşallah herkes iyidir ve hedefine birkaç adım daha yaklaşmışsınızdır
Zeynepcim sen nasılsın
Sen de yarın hafif beslenmemize Katılmak istermisin
hayatım geçen sana örnek gösterdim adama benim watsaptan yazdığım gibii bir mesaj döşee sonra bak bakalım akşama makineyi doldurur ,boşaltır üstüne çamaşırları asar katlar daha birçok iş yapabilir birde erkekler evi güzel süpürüyor bilgin olsun :)))))
Frida biliyor o anlatsin. henuz denemedim..:)
Benim libido eksiler de.:)
janjanlı kumaşımı diktirdim canım dün aldık elbiselermizi terziden dur resim atayım
al tabi fazla vaat verme ucu açık mesajlar olsun .....:)))
yok hayatım libido filan adamları kadırıyoruz işte adama bir mesaj yazıyorsun akşam işim olmasa da senle başbaşa geçirsem diyee sonrasını bırak adam akşama kadar hayal kursun sende evde ne işler yaptırabileceğinin hayalini kurarsın ...:))))
Selamün aleyküm...
ben geldimmm tabi perte çıkmış olarak...gece küçük cadım altını ıslatmış bende onu bekliyomuşum sanki bahane oldu yatak yorgan bi giriştim hava çok güzel balkona astığım iki saate kuruyo herşeyi yıkadım ütüledimmm ama bitmedii makine çalışıyo hala ütü masasıda açık bekliyo...bide yarın eşimede izin vermişler çok sevindik pikniğe gitcez onun için hazırlık yapıyom bi yandan derken canım çıktı yanii..daha da bitmedi he yarın nasıl gezicem bakalım...
şey bu mesajı vaktinde görsem olabilirdi belki ama artık çok geçç ..
benim kocamda güzel ev süpürür vede güzel makarna yapar her türlüsünü...sanırım bugunde yapcek...dedimki yemek yapmaya sıra gelmedi kahvaltı yaparız..ben gelince makarna yaparım dert ettiğin şeye bak dedii...
hahahaayy ne güldüm he Allah iyiliğini versin..
meyracım iyileşmene sevindim kilo vermenede tabiki...ah bendende gitse şu kilocuklar...
hala bıraktığımız yerde ütüye devammı: ))))
kolay gelsin canım benim...
sağol balım, sağlıkla gitsin böyle hiç içime sinmedi benim gerçekten.
zaten birden giden birden gelir.
Zeynepcim kolay gelsin ben de hurçları felan yıkadım
çok yorma kendini ablacım....Birazdan yürüyüşe çıkacağım az da olsa yürüyüp geleyim bari
Selam
Bugun esim evdeydi benim bidikta bibreklerden rahatsiz ultrason randevumuz vardi ogleden sonra o zaman kadar evi topla yemek yap bulasik camasir derken anca kizi uyuturken size bi bakayim dedim alinti yapamadim kusura bakmayin opuyorum hepinizi iyiki buraya katilmisim valla benim hic arkadasim komsum yoktur ama sanalda olsa iyiki siz varsiniz
Selam
Bugun esim evdeydi benim bidikta bibreklerden rahatsiz ultrason randevumuz vardi ogleden sonra o zaman kadar evi topla yemek yap bulasik camasir derken anca kizi uyuturken size bi bakayim dedim alinti yapamadim kusura bakmayin opuyorum hepinizi iyiki buraya katilmisim valla benim hic arkadasim komsum yoktur ama sanalda olsa iyiki siz varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?