Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o neymiş bende merak ettim: )
evi iyi süpüren bir erkek görmedim ben hiç: )))))) eşim yarısını alır yarısını alamaz...
ama iyi yemek yapar: DDD
yemek yaparken ocağı ve mutfağıda çok güzel batırır dağıtırda.
bi keresinde ocağın cam kapağının arkasına salça fırlatmış, onu nasıl başardı acaba.

kolay gelsin ablacım...
bence çalışan kadına eşi yardım etmeli yoksa kadın çabuk çöküyor.

Bugun burasi cok gergin herkesin halleri var..

Asucum sen daha iyisin dimi..iyi ol.

Frida sana hediye gelen janjanli kumasi diktirmedinmi.?

janjanlı kumaşımı diktirdim canım dün aldık elbiselermizi terziden dur resim atayım

Ahahah.:) seni cilgin..dikkate aliciimm..

al tabi fazla vaat verme ucu açık mesajlar olsun .....:)))

Canım iştahımda abartılı bir durum yok yani önce neysem aynıyım hep açık ya zaten :)
Adaş libido felan ne iş :)

yok hayatım libido filan adamları kadırıyoruz işte adama bir mesaj yazıyorsun akşam işim olmasa da senle başbaşa geçirsem diyee sonrasını bırak adam akşama kadar hayal kursun sende evde ne işler yaptırabileceğinin hayalini kurarsın ...:))))

demek ki daha çok iş yapması lazım pratik kazansın :))

hayatım iyi kilo vermişsin de hastalığın nasıl oldu iyileştin dimii ? dikkat et kendine

aleyküm selam...
hoşgeldin canım: )
karataymı yapıyosun canım? maşaallah iyi vermişsin, başarılarının devamını dileirm: )
bende iyiyim şükür, aynı be yaa: ) bende 8li rakamlardayım işte, sana daha önce bahsettiğim 5333ü yapmaya çalışıyorum. bi alıyom bi veriyom şimdilik.
yine uğra böyle emi: )
hadi allaha emanet olasın, görüşürüz

Selamün aleyküm...

ben geldimmm tabi perte çıkmış olarak...gece küçük cadım altını ıslatmış bende onu bekliyomuşum sanki bahane oldu yatak yorgan bi giriştim hava çok güzel balkona astığım iki saate kuruyo herşeyi yıkadım ütüledimmm ama bitmedii makine çalışıyo hala ütü masasıda açık bekliyo...bide yarın eşimede izin vermişler çok sevindik pikniğe gitcez onun için hazırlık yapıyom bi yandan derken canım çıktı yanii..daha da bitmedi he yarın nasıl gezicem bakalım...

Zeynepcim sen nasılsın
Sen de yarın hafif beslenmemize Katılmak istermisin

şey bu mesajı vaktinde görsem olabilirdi belki ama artık çok geçç ..

benim kocamda güzel ev süpürür vede güzel makarna yapar her türlüsünü...sanırım bugunde yapcek...dedimki yemek yapmaya sıra gelmedi kahvaltı yaparız..ben gelince makarna yaparım dert ettiğin şeye bak dedii...

Frida biliyor o anlatsin. henuz denemedim..:)
Benim libido eksiler de.:)

hahahaayy ne güldüm he Allah iyiliğini versin..

hala bıraktığımız yerde ütüye devammı: ))))
kolay gelsin canım benim...

meyracım iyileşmene sevindim kilo vermenede tabiki...ah bendende gitse şu kilocuklar...

sağol balım, sağlıkla gitsin böyle hiç içime sinmedi benim gerçekten.
zaten birden giden birden gelir.

hala bıraktığımız yerde ütüye devammı: ))))
kolay gelsin canım benim...

sağol balım, sağlıkla gitsin böyle hiç içime sinmedi benim gerçekten.
zaten birden giden birden gelir.

aynen ya bende bitmez ki hiçç..balkonda nevresimler var onlarıda ütüledimmi bugunlük son inş..

evet ya birden giden aynı hızla geri geliyo ama inş tamamı gelmeden toparlarsın vaziyeti...

Zeynepcim kolay gelsin ben de hurçları felan yıkadım

sağol ablacım sanada kolay gelsin bak masam açık varsa ütülencek gönder...

Selam
Bugun esim evdeydi benim bidikta bibreklerden rahatsiz ultrason randevumuz vardi ogleden sonra o zaman kadar evi topla yemek yap bulasik camasir derken anca kizi uyuturken size bi bakayim dedim alinti yapamadim kusura bakmayin opuyorum hepinizi iyiki buraya katilmisim valla benim hic arkadasim komsum yoktur ama sanalda olsa iyiki siz varsiniz

hoşgeldin canım..geçmiş olsun....

geçmiş olsun bayağı yonmuşsun çocuğun nesi var böbreklerinde kum filan mı döküyor ulturasyonu çekindiniz mi sonucu bellimi merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…