Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hala bıraktığımız yerde ütüye devammı: ))))
kolay gelsin canım benim...

sağol balım, sağlıkla gitsin böyle hiç içime sinmedi benim gerçekten.
zaten birden giden birden gelir.
tabiki önce sağlık hele sen bi iyileşte verdiklerinide korumaya çalışırsın birden giden birden gelir diye düşünmee gidenler gelmesiiin :)

Adaş ben sapıttım hem yorgunluk hem açlık hem regl olunca
Kola Çubuk kraker leblebi elma

tamam canım eee regliysen nasıl tartılacaksın ? kola liht sa yediklerin önemli değil takma kafana eşimde dedi şimdii hadi ağbimlere gidelim diyee biii düşündüm yok eltim şimdi çayın yanına envayi çeşit çıkartır olmaz yarın akşam gideriz dedim:) dur bakalım yarın ben eksii çıkacakmıyım perşembeleri aç durmakla eksi çıkılmıyor biliyorsun geçen hafta yaşadım biliyorum ..

Birazdan yürüyüşe çıkacağım az da olsa yürüyüp geleyim bari

yorgunsun zaten ne gerek vardı bende spora gittim ama baktım yarın spor salonum tatil birde spora gitmesem yine kalkıp evde bir iş yapmıycam kızda evde yatardım öğlene kadar o yüzden spora gittim adaş napsam ben yaa acaba haftaya spora gitmesem de evemi adasam kendimii ...

Adaş ben sapıttım hem yorgunluk hem açlık hem regl olunca
Kola Çubuk kraker leblebi elma

Ablam benim...
: )
: ***

Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin.

Yelizcim, nesi var bebeğinin söyledin de benmi kaçırdım...Çok geçmiş olsun canım...

zeynepçim iyi eğlenceler size...

Emekçi bayramı ama biz yarın da çalışıyoruz Allahtan eşim ev de..

Meyra kolay gelsin sana.. ne güzel eksilmişsin öyle...Metabolizmanın kıymetini bil..Aslın da seni takdir ediyorum şok diyetler yapıp metonu bozmadın o yüzden hemen karşılığını alıyorsun..

Bonus bugün paylaşmamış mama resmi..

Nursena paylaşmış. ama feyste :))) kızz ihbar edimmi seni :))

Ben de bugün bir peynir yedim ki..Örgü peynir Diyarbakırdan geldi.çok güzel ama, hemi de ev yapımı imiş..
dün de kadayıf yemiştim yine ordan gelen..

Maşaallah, afiyet bal şeker olsun inş.
Çok sağol ayrıca ablacım: )
Bu arada barışın teog sınavı nasıl geçmiş?
İnş sonuç güzel gelir.

hoşgeldin canım..geçmiş olsun....
Sagol canim

geçmiş olsun bayağı yonmuşsun çocuğun nesi var böbreklerinde kum filan mı döküyor ulturasyonu çekindiniz mi sonucu bellimi merak ettim ?
Yok daha nedenini bilmiyoruz ama buyume var sol bobreginde ilk 8 aylikken farkedildi bir suru test yapildi ama sonuca varilamadi bizimki cok agladigi icin hep yarim kaldi kaldi testler simdi sil bastan yapiyoruz hersey tekrardan yapilacak cok uzuluyorum onu aglarken gorunce ama yapacak bisey yok yeterki artik bi sonuca varilsin ve tedaviye baslansin belirsizlik kotu koruyucuantibiyotik kullaniyoruz cok sukur 4 aydir rahatti simdi bundan sonrasina bakicaz sonuclar pazartesi cikacak heralde

Ablam benim...
: )

Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin.
Sagol canim sanada kolay gelsin hemde gecmis olsun

Sagol canim Allah razi olsun

çok yorma kendini ablacım....

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Zeynepcim yürüyüş iptal oldu gibi bişey ben yine de çıktım şöyle marketleri dolandım azcık mesafe var yine arada sonra arkadaşın apartman önünde sohbete daldım yorulmuşum zaten iyi ki de uzun yürüyüş yapamamışım
Eve gelince de hurçları yerleştirip kaldırdım
Bugünlük mutfağı da toplayabilsem benden iyisi yok

hadi yaa(hadi yaa yı görümcenin midesi için çekmedim misafir gelicek diye çektim :)))) meyra senin görümcen kaç yaşındaa ? önemli bişeyi çıkmaz inş.

of of ooooooffff Diyarbakır peyniri bayılırım biterim bunaa gerçi geçen sene peynir zamanı ben getirtmiştim ordaki tücarlar kargoyla gönderiyor aslında vakti geldii ilgilenenlere sorayım dur

kadayıf çok sevmiyorum yaa künefe güzel olayor ama

Adaşım kola light değildi malesef sorsan hala açım ama bakalım yarın ne diyecek tartı
Yena afiyet olsun sana da nursenaya da :))

o atıştırmalıklardan sonra bişey yemedin miii
adaş midem sırtıma yapıştı yarın artı çıkarsam tartıyımı kırıyım kafamı mı

meyra hasibe asuman 74frida sağolun kızlar...gecicek bugünler insallah babam lar bir hafta daha bende gidecekler sonra bir ay kalmış olacaklar dr kontrolü var sonra evlerine gidecekler...
şaşıracaksınız ama sokak ortasında dayak yedim hemde hiç suçsuz yere onları allaha havale ediyorum şikayette bulundum mahkeme uc sene surermis para cezası olurmuş zararı karşı ların dedi esi mafyaymis bunlar herkez uğraşmayın diyor zor günler geciriyorum

Derin mevzuyuda tam bilmiyoruz ama insanız bu olay bizim başımıza gelmez diye de bişey söyleyemeyiz! senin adına zor olmuş üstelik babanın rahatsızlığıyla uğraşırken birde ilgi bekleyen bir ailen var....

Benim tavsiyem haledemiyeceğin konunun üstüne bir sünger çek ve hayatına devam et artık kendini üzme ...birde çocuğunu bu dönemden sonra o okulda devam ettirme ki o insanlarla yüz yüze gelme

tesadüfün de böylesi tatlı krizine girdim dolapda künefe var fırını ısıttım künefeyi çıkardım tam atıcam durdum yapma dedim kendi kendime rejimdesin git topik arkadaşlarının yazdıklarını oku kafanı dağıt dedim kendime topiği açtım geçmişten okumaya başladım muhabbetler diyarbakır kadayıfları künefeler of of çok zalimsiniz :)

yeliz çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzuna

eeee nolcak soğuyormu şimdi künefee ? hayatım biz zalim değiliz :))

HAYAT ZALIIIIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…