- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Oh maşallah sen günü iyi kurtardın adımız senle yürüsün bari :))adaş bir sütlü kahve içtim iyi geldi :)
yok hiç atmadım ki fırın soğuyor şu an :)eeee nolcak soğuyormu şimdi künefee ? hayatım biz zalim değiliz :))
HAYAT ZALIIIIM
hadi yaa(hadi yaa yı görümcenin midesi için çekmedim misafir gelicek diye çektim :)))) meyra senin görümcen kaç yaşındaa ? önemli bişeyi çıkmaz inş.
of of ooooooffff Diyarbakır peyniri bayılırım biterim bunaagerçi geçen sene peynir zamanı ben getirtmiştim ordaki tücarlar kargoyla gönderiyor aslında vakti geldii ilgilenenlere sorayım dur
kadayıf çok sevmiyorum yaa künefe güzel olayor ama
o atıştırmalıklardan sonra bişey yemedin miii
adaş midem sırtıma yapıştı yarın artı çıkarsam tartıyımı kırıyım kafamı mı
Sagol canim
Yok daha nedenini bilmiyoruz ama buyume var sol bobreginde ilk 8 aylikken farkedildi bir suru test yapildi ama sonuca varilamadi bizimki cok agladigi icin hep yarim kaldi kaldi testler simdi sil bastan yapiyoruz hersey tekrardan yapilacak cok uzuluyorum onu aglarken gorunce ama yapacak bisey yok yeterki artik bi sonuca varilsin ve tedaviye baslansin belirsizlik kotu koruyucuantibiyotik kullaniyoruz cok sukur 4 aydir rahatti simdi bundan sonrasina bakicaz sonuclar pazartesi cikacak heralde
Sagol canim sanada kolay gelsin hemde gecmis olsun
meyra hasibe asuman 74frida sağolun kızlar...gecicek bugünler insallah babam lar bir hafta daha bende gidecekler sonra bir ay kalmış olacaklar dr kontrolü var sonra evlerine gidecekler...
şaşıracaksınız ama sokak ortasında dayak yedim hemde hiç suçsuz yere onları allaha havale ediyorum şikayette bulundum mahkeme uc sene surermis para cezası olurmuş zararı karşı ların dedi esi mafyaymis bunlar herkez uğraşmayın diyor zor günler geciriyorum
yardımcı olacak.kımse okmu yaa
Gecmis olsun canim bencede ugrasma bosvermeyra hasibe asuman 74frida sağolun kızlar...gecicek bugünler insallah babam lar bir hafta daha bende gidecekler sonra bir ay kalmış olacaklar dr kontrolü var sonra evlerine gidecekler...
şaşıracaksınız ama sokak ortasında dayak yedim hemde hiç suçsuz yere onları allaha havale ediyorum şikayette bulundum mahkeme uc sene surermis para cezası olurmuş zararı karşı ların dedi esi mafyaymis bunlar herkez uğraşmayın diyor zor günler geciriyorum
Yasini yeni doldurdu bidigim bizde askeri bi hastaneye gidiyoruz oranin en iyi uroloji uzmaniymis bakalim bi sonuclar ciksinda olmazsa arastiririz yineYeliz anlatığın rahatsızlık çok önemli böbrek rahatsızlığıda çok ağrılıdır kaç yaşında Yavrucak ? Kesinlikle bir uzman hocaya göstermelisiniz çocuklarda böbrek rahatsızlığına bakan hocalar var araştır muhakkak....
Bravo.tesadüfün de böylesi tatlı krizine girdim dolapda künefe var fırını ısıttım künefeyi çıkardım tam atıcam durdum yapma dedim kendi kendime rejimdesin git topik arkadaşlarının yazdıklarını oku kafanı dağıt dedim kendime topiği açtım geçmişten okumaya başladım muhabbetler diyarbakır kadayıfları künefeler of of çok zalimsiniz :)
yeliz çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzuna
Sagol canimGunaydinnn herkese benden sulu sulu igrenc öpücükleerrr
Yelizcim cok gecmis olsun canim iyiki buraya gelmissin sende
Fridaaa seni okurken gulumsuyorumoyle bir sahipleniyosunki topigi bizi gecen gun diyodun ya sinava girecek cocugumuz varmiydi diye cok hostu
Temizlik yapanlara kolay gelsin.
Bu aradaben hic haz etmem face de yemek resmi paylasilmasindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?