Selamın aleykum arkadaslar benımde br sorunum var banada yardımcı olurmusnuZ
bonuscum düzenimizi kuralım ve devam ettirelim çok zor haklısın senin dediklerine bende katılıyorum evde hamurişi tatlı varsa aileden bir kişi isteyipte yediği zaman evdekilerle kavgada ediyorum bu nerden çıktı diyee ... yada kardeşlerim bağzen elline pasta alıp geliyor bu ne yaa bize meyva alın bu bize yaramıyor diyorum şaşkın şaşkın bakıyor zavallılar:)Kilo bildirimi öhömm
103.9
Bu hafta eksi ummuyodum ama iyi geldi. Bi yedim bi yemedim duzene girdim ins allahim sen bu eve hamur isi nasip etme gorunce ucu kaciyo
Hayirli cumalar arkadaslar...
Oylesine bir telasla ciktim ki evden..
Tartilmayi unuttum hatta buraya gelince aaa cumaymis bugun oldum..
Hayırlı cumalar
Genelde eksi bildirimler olmuş yanlış göremediysem
Sadece Yeliz memnun değil gibi bakalım ben az da olsa eksi görebilecekmiyim
Adaşımdan umutluyum
Gunaydinnn herkese benden sulu sulu igrenc öpücükleerrr
Yelizcim cok gecmis olsun canim iyiki buraya gelmissin sende
Fridaaa seni okurken gulumsuyorumoyle bir sahipleniyosunki topigi bizi gecen gun diyodun ya sinava girecek cocugumuz varmiydi diye cok hostu
Temizlik yapanlara kolay gelsin.
Bu aradaben hic haz etmem face de yemek resmi paylasilmasindan :)
Bu topicte harcaniyosun kanimcaha ha haa öp de sulu sulu öp bende seni öpüyorum
canım sağol sende benim için değerlisin çok ince ve duyarlısın ben bunu farkediyorum:) ben burda mümkün olduğunca günlük yaşantılarımızdan bahsediyorum çünkü diyet yapan robotlar değiliz duygularımız var insanız hele hele kadınız hayat zaten zor omuzlarımızda kadın olmanın zorluğu anne olmanın zorluğu ve çevrenin bize yaşatığı zorlukları düşünsene halbuki ne gerek var dimii hayat zaten kısa değermi insanın insana yaşatığı zorluk zaten yarın öbürsügün herkes ölüp gidecek şu kısa zamanda kadınlar olarak çocuklarımızla ,eşimizle , ailemizle sevgi dolu bir hayat yaşasak güzel olmaz mıı ..
bu duygularla kadın olmak zordur ve dayanışmayı getirir kadınlarıda ancak kadınlar özgürleştirebilir
Asuman ablam simdi ben gecen hafta 104.8 dim bu hafta 103.9 eksi kac gr oluyo :))))))Kilom geçen hafta 92
Bu hafta 91.2
-800gr
-900 de sen de var maşallah bonuscum daim olsun inşallahAsuman ablam simdi ben gecen hafta 104.8 dim bu hafta 103.9 eksi kac gr oluyo :))))))
Adaş keşke dediğin gibi olsa başka emellere bahane edilmese de yürüselerAdalet Özgürlük Emek Hakı ve Ekmek için yürüyor insanlarımız 1 mayıs kutlu olsun Bijii Yek Gulan :)
onu çoook iyi anladım da işime gelmedi pekAminn ablacim ins daim olucak. Gozlerinizin onunde gram gram eriyecegim allasen beni durdurmaya kalkmayin
Ben -900 u biliyorumda senin 800 den accuk fazla ya ondan oyle gozune gozune sokmalar falan
-1.600 he bunu kaldirabilemem sanirim sen kal -800 deonu çoook iyi anladım da işime gelmedi peksokturmadım gözüme neyim
hem ben geçen cuma 92.8 dim
-1.600 he bunu kaldirabilemem sanirim sen kal -800 de
Bi daha tartida ne cikiyosaniz onu yazin kendimizce odem hesabi yapmayalim nur hanimda beni okur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?