Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1 mayis isci,emekci bayrami kutlu olsun..

Cocuklugum da bu gune dair hatirladigim her sene 1 mayis ta babamin bizi piknige goturmesi idi..
Zeynep dun sen piknige gidecez deyince o yillara gittim..

Son düzenleme:
Selamın aleykum arkadaslar benımde br sorunum var banada yardımcı olurmusnuZ

tabi canım nasıl yardımcı olalım sorun ne ?

Kilo bildirimi öhömm

103.9

Bu hafta eksi ummuyodum ama iyi geldi. Bi yedim bi yemedim duzene girdim ins allahim sen bu eve hamur isi nasip etme gorunce ucu kaciyo
bonuscum düzenimizi kuralım ve devam ettirelim çok zor haklısın senin dediklerine bende katılıyorum evde hamurişi tatlı varsa aileden bir kişi isteyipte yediği zaman evdekilerle kavgada ediyorum bu nerden çıktı diyee ... yada kardeşlerim bağzen elline pasta alıp geliyor bu ne yaa bize meyva alın bu bize yaramıyor diyorum şaşkın şaşkın bakıyor zavallılar:)

Hayirli cumalar arkadaslar...

Oylesine bir telasla ciktim ki evden..
Tartilmayi unuttum hatta buraya gelince aaa cumaymis bugun oldum..

selam tatlış
bugün ne çalışması yaa valahaa bire üç yömye vermeleri lazıım

Hayırlı cumalar
Genelde eksi bildirimler olmuş yanlış göremediysem
Sadece Yeliz memnun değil gibi bakalım ben az da olsa eksi görebilecekmiyim
Adaşımdan umutluyum

eksi bildirdim adaş ama önümüzdeki hafta bunu korumam lazım konturol sende olsun bana sor kız dög bişeyler yap da haftaya kadar bu eksiyi koruyayım

ha ha haa öp de sulu sulu öp bende seni öpüyorum

canım sağol sende benim için değerlisin çok ince ve duyarlısın ben bunu farkediyorum:) ben burda mümkün olduğunca günlük yaşantılarımızdan bahsediyorum çünkü diyet yapan robotlar değiliz duygularımız var insanız hele hele kadınız hayat zaten zor omuzlarımızda kadın olmanın zorluğu anne olmanın zorluğu ve çevrenin bize yaşatığı zorlukları düşünsene halbuki ne gerek var dimii hayat zaten kısa değermi insanın insana yaşatığı zorluk zaten yarın öbürsügün herkes ölüp gidecek şu kısa zamanda kadınlar olarak çocuklarımızla ,eşimizle , ailemizle sevgi dolu bir hayat yaşasak güzel olmaz mıı ..

bu duygularla kadın olmak zordur ve dayanışmayı getirir kadınlarıda ancak kadınlar özgürleştirebilir

Bu topicte harcaniyosun kanimca

Biz kendi yukumuzden kurtardikca ins daha cok huzurlu olucaz. Bi dahaki cumaya liste basi olmak hedefim :)

Sen su 5 gunu degilde ender saracin salatalik diyetini yapsana 3 gunluk ve saglikli ne kadar verirsen sonucta robot degiliz

Adaş kutlarım seni de şükür ikimiz de eksi bildirdik
Ben geçen cuma 92.8 dim ama sabit geçtim ödem neyimdir diye bana da iyi geldi eksi görmek haftaya devam canım bendesin sen de merak etme hafta boyu kontrollü gidip Perşembe darbeyi vururuz inşallah
Nursena naptı ki :)

Aminn ablacim ins daim olucak. Gozlerinizin onunde gram gram eriyecegim allasen beni durdurmaya kalkmayin

Ben -900 u biliyorumda senin 800 den accuk fazla ya ondan oyle gozune gozune sokmalar falan
onu çoook iyi anladım da işime gelmedi peksokturmadım gözüme neyim
hem ben geçen cuma 92.8 dim

-1.600 he bunu kaldirabilemem sanirim sen kal -800 de
Bi daha tartida ne cikiyosaniz onu yazin kendimizce odem hesabi yapmayalim nur hanimda beni okur ins

ama simdi sabah 70.2ydi sanirim bu +900 ee haftaya yine 69.4 olcam -800 olcak kilo verms olmiycam ki yarn sabah bile 69.4 cikabilirim :)

hadi bonus kafayla ugrasmim sen beni 69.7 falan yaz napim :)

Bugunkumenum

Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Recel
2 dilim tam bugday ekmegi

Ogle
Bir kase yayla corbasi
2 dilim etimek

Ara
5tane altinbasak biskuvi
1 fincan nescafe

Aksam
2 servis kasigi patlican oturtma kofteli
2 servis kasigi bulgur pilavi
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
5 bardak simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…