- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hoşgeldin elimizden geldiğince destek oluruz tabii kiBen 97.7 kıloyum ve vermek ıstyrum evlendıkten sonraa kılo almaya basladım banada yqrdımcı olurmusunuz sıze katılabılırmıyım banada yardımcı olun lutfenn
Tabiki katilabilirsin canim yeterki burda olmak isteBen 97.7 kıloyum ve vermek ıstyrum evlendıkten sonraa kılo almaya basladım banada yqrdımcı olurmusunuz sıze katılabılırmıyım banada yardımcı olun lutfenn
Aleyküm selamslm kızlar
çok şükür sağsağlim izmire geldik
Allah nasip ederse 1hafta buradayız :)
dinlenince geçer :))selamün aleyküm...
gündüz misafirim vardı, sonra birazda iş güç derken çok yoruldum ben bugün yaaa.
neyse dinlenince geçer: )
bir bakayım dedim size...
Aleyküm selam
sağlıkla dönün inşallah
dinlenince geçer :))
ben de düne göre az da olsa yaptım yine atma dökme işleri
daha da devam inşallah
Ben 97.7 kıloyum ve vermek ıstyrum evlendıkten sonraa kılo almaya basladım banada yqrdımcı olurmusunuz sıze katılabılırmıyım banada yardımcı olun lutfenn
Sagolasin kuzu eline saglik iyi geceler
aynenn canimmm74FRIDA .!.:Derin mevzuyuda tam bilmiyoruz ama insanız bu olay bizim başımıza gelmez diye de bişey söyleyemeyiz! senin adına zor olmuş üstelik babanın rahatsızlığıyla uğraşırken birde ilgi bekleyen bir ailen var....
Benim tavsiyem haledemiyeceğin konunun üstüne bir sünger çek ve hayatına devam et artık kendini üzme ...birde çocuğunu bu dönemden sonra o okulda devam ettirme ki o insanlarla yüz yüze gelme
Goremiyom ama yesil benim rengimdir özümce yeşil bile yazamiyorm he sagol beni yeserttigin icinBak seni yeşile boyadım...Neden dersin.? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?