Slm kizlar tebrik ederim kilo verenleri bonusum asum harikasınız misafiri. Gitmesi ile normal hayata döndüm okul varken gelen misafiri sevmiyorum kucukte hastalandi zor iylesti kuzucuk dunde kardes gibi buyuduğüm 3 yas buyuk benden 40,yasinda halacım kanser teeşhisi konmuş bogazinda pazartesi alınacak ameliyata zor bi donemdeyiz ailecek esiminde yiğeni 16 yasinda yogun bakimda haber bekliyoruz memlekete her a n gidebiliriz bas ağrısı sitres kilo ne ararsan var bende asum bende özledim sizi aama hayırlısı Allahım büyük kilom 92,500 öndesin benden gene asu iyi akşamlar
Goremiyom ama yesil benim rengimdir özümce yeşil bile yazamiyorm he sagol beni yeserttigin icin
Sen tartildinmiydi
900 gr verdim ödül diye 2 kiloluk yedim he. Bundan sonra boyle haftada bi gun canimin istedigimi yerim aga
Canimsin :)akşam tartıldım evet artı 3 kg...:))
Ben de eski yazılarını anımsadığım için yeşerttim seni.:)
Haketmediğim dereceyi kabul edemeyecek kadar gururluyumCanimsin :)
Şu 3.lugu asu baciyla ikimize pay etseydin keske ben zaten onun gozune soktuydum yeterdi o
Gecmis olsun Allahin takdiri hastaliklarda.Slm kizlar tebrik ederim kilo verenleri bonusum asum harikasınız misafiri. Gitmesi ile normal hayata döndüm okul varken gelen misafiri sevmiyorum kucukte hastalandi zor iylesti kuzucuk dunde kardes gibi buyuduğüm 3 yas buyuk benden 40,yasinda halacım kanser teeşhisi konmuş bogazinda pazartesi alınacak ameliyata zor bi donemdeyiz ailecek esiminde yiğeni 16 yasinda yogun bakimda haber bekliyoruz memlekete her a n gidebiliriz bas ağrısı sitres kilo ne ararsan var bende asum bende özledim sizi aama hayırlısı Allahım büyük kilom 92,500 öndesin benden gene asu iyi akşamlar
Haketmediğim dereceyi kabul edemeyecek kadar gururluyum
Tebrik ederim hakettin bonuscum
Adaşım başarılı maşallah
Gelsin de gerekli açıklamayı yapsın da aydınlatsın bizi de
Ben hafta içi de arada dikkat etmiştir diye düşünüyorum
Persembe gunu topluca biseyler yapalim dediydim daha once de diynemedinizya benim anlmadığım frida bir gündemi veriyor bu kiloları. hafta içi dikkat etmediğini söylüyor sırf perşembeyle veriyorsa ne diim yani fena..:)
Biz adaşımla yapıyoruz işte arada :))Persembe gunu topluca biseyler yapalim dediydim daha once de diynemediniz
Bende varm bundan sonra mumkuns ayni seyleri yiyelim :)Biz adaşımla yapıyoruz işte arada :))
utu benm yaptigimin yanimda hic kalir.misafir bitmiyo yoruldumelifunda nerelerdesin kız: )
kesin sende ütü yapıyosundur yolcu gibi: )
utu benm yaptigimin yanimda hic kalir.misafir bitmiyo yoruldum
kiz meyra massallah sana naptin boyle.soylede bende yapim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?