Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok geçmiş olsun...rabbim hayırlı şifalar versin....
gelcenmi artık.:)

Goremiyom ama yesil benim rengimdir özümce yeşil bile yazamiyorm he sagol beni yeserttigin icin

Sen tartildinmiydi

900 gr verdim ödül diye 2 kiloluk yedim he. Bundan sonra boyle haftada bi gun canimin istedigimi yerim aga

akşam tartıldım evet artı 3 kg...:))

Ben de eski yazılarını anımsadığım için yeşerttim seni.:)

Gecmis olsun Allahin takdiri hastaliklarda.

Herkes gittigine gore gel artik olurda bi yere gidersen falanda hic birakma dengelemeye calis kuzum epten koyverme geri alma verdiginide

yenacim kızımın kan kisi vardı aşırı birbirlerini seviyorlardi bizde anne ile çok iyiydik diğer arkadaşın kızı çok huysuz çok kiskandi onlari naza küfürlü konuşmalar hatta birgün iki çocuk kavga ederken annesi bn m kızıma vurdu kavga etmeyin diye bende uyardim yapma diye...iste bnm kizima vuran kadin ve kızı geçen gün okul cikişi yapmadıkları kalmadı kızım ve arkadasına anne olarak karismasa çocuklar beş dakika sonra unutuyor ...böyle başladı olay fidik kabuğunu dolduramaz ilk defa basima geldi bn çok temiz.kalpluyim kimseyi kırmak istemem sonra herkez birbirinin arkasından konuşuyordu bunlar gün yüzüne çıktı whatsaptaki konuşmalar faceden göndermeler derken kabak bnm başıma patladı suçsuz yere..gerçek suçlu aralarında hala arkasından konuşuyorlardı sürekli kotuluyolardi neyse uykumu kacirmiysyim unutamıyorum zaten kac gündür seneye tek bur arkadaş tamam biz bazen 7 bazen 8 oluyorduk bu kadar kalabalık bir yerde olurmu olmaz üçüncü kişi bile girse araya sorun oluyor..cok sey var yazilacakta kestirmeden gittim...bir hayir yapicam dedigin gibi zaten bugun dedemin mevlydu varfi tatliyi ben aldim oda hayir birde cocuklara dondurma alayim yarin sevinsinler...

bonus sağol canım unutmaya çalışıyorum birbuçuk ay kaldı yoksa çocuğu okuldan alicamda psikolojisi bozulmasın.
neyse birinci gelenleri kutluyorum
bnm ev halkı uyudu bende uyuyayim iyi gecelet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…