Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]215 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]420 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022

HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz

Ellerine saglik yenacigim
HAFTANIN 1.si __________ - 4,8 kg. __________ Meyra

HAFTANIN 2.si __________ - 1,9 kg. _______ 74FRIDA

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________-_ Bonus
Tebrikler kizlar
Ya canim basina gelen cok uzucu gercekten Allaha havale et onlari Allah nasil biliyorsaoyle yaptin onlari ben senin yerinde olsam cocugu alirdim okuldan yada imkan varsa sinifinidegistirirdim bidaha o insanlarla muhatap olmamak icin

Cok gecmis olsun canim Allah tez zamanda sifa versin insallah
Gecen hafta 100 gr la dereceye giren kimdi onu getirin bana :))
Geldim bu hafta yarisalim istersen bonus bakalim kim dereceye girecek:))
100 gramla 3. olan iki kişilerdi, biri bu hafta artı da :)
Malesaf

Ellerine saglik canim

selamün aleyküm...
günaydın kızlar...
1saat önce kadar eşim işten geldi evden bişey almak için ona uyandım, sonra kuşum gece çok hastaydı o geldi aklıma bir bakayım naaptı ki dedim, birde baktımki ölmüş: ((((
eşim aldı bahçeye gömdü, nasılda güzel ölmüş kuşum: (
çok güzel bir kuştu, güzelde ölmüş: (
ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum...
baya ağladım ama yapacak bişeyim yok, ömrü bu kadarmış: (
iyikide eşim varmış aldı kafesten, eşimde baya üzüldü. 5,5-6yaşındaydı, bi yerde babamdanda yadigardı da çünkü bekarlıktan kuşumdu.
erkek kuşta farkında öldüğünün ve üzgün o da: (

Canim ya ne diyecegimi bilemedim cok uzuldum bende

GÜNAYDIN
Herkese iyi haftasonlari

Gunaydin guzel hanimlar..
En hafifinden guzel bir haftasonu diliyorum..

erkencisiniz kızlar sizlerede günaydın :) gönlünüzce bir pazar geçirin bende yeni kalktım çayı koydum evdekiler kalkarsa kahvaltı yapıcaz sonra kızla bir duş alıp anneme doğru çıkarız ...

a.s meyracım canım sen ellinden geldiği en iyi şekilde kuşuna baktın yaşıda dolmuş zaten derler yaa ölüme bahane lazım biraz onun gibi olmuş sanki üzme kendini lütfen ...

YENA ve MEYROŞ tablolar için ellerinize sağlık

yalnız yena tabloda eksi 1.4 görünüyor diğer mesajında eksi 1.9 yazmışsın doğru olan - 1.4 herhalde ee geçen haftada +300 gr. bildirmiştim neyse tablo beni sevidirdi ama ben gerçekten yiyorum ve yazmaya utanıyorum fakat geçeleri dolu mideyle yatığım 1 veya 2 gecedir dün çok fena yedim kahvaltı ve akşam yemeği bayağı kaçtı hele hele akşam yemeğinden sonra 3 fıstıklı , 1 de sütlü Nuriye baklavası yedim gün içinde dondurmada yedim şimdide hiç kahvaltı yapasım yok midem doluu yine ananaslı kahvaltımı yapıcam ...

Çok üzüldüm canım
Ama zaten Ömrü bu kadarmış elden ne gelir ki
Bence de sen en iyi şekilde baktın kuşuna meyracım

Selamın Aleyküm ne zamandır bir grupla zayıflamak istiyorum ama gruplar hep uzun sure once baslamıs ilerlemiş diye katılamıyorum. Bir ara kendim konu açtım tabi tutunamadım. ılaç denedin bilinç altı kodla cihazı çaylar olmuyo cabuk cayıyorum kosu bandımda var guzel baslıyorum sonra birseyler oluyo yapamıyorum bırakıyorum .cok uzattım hangi gruba girmeliyim
28 yasındayım 2 oglum var enson 97 idi kılom suan bılmıyorum tartıya bile cıkmıyorum 1.68 boyum
4 yıl pıskolojık ilac kullandım ustune sıgarayı bıraktım bu kıloya geldim napıyım nerden başlayım bilmiyorum bu bu yolda arkadas ıstıyorum kendime yardım istiyorum

Son düzenleme:

Yelizzzz varim tabikide hakeden kazansin

Cumaya kadar kendime tartilmayi yasakliyorum.
Bugun misafir gelecek diye hazir kekten pasta yaptim misafirde iptal oldu sonuc olarak ogle yemeigim pasta kahve oldu :)

Anaa unuttum ne pastasi bide hamur var eltim kizartmis getirdi oyle bir koktuki iki parca ondan yedim aksami hafif atlatmam lazim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…