Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kilo araligina gore bir guruba girebilirsin. Takimlar var onlarada girebilirsin tercih senin.

Takimlarda yarisma var bu guruplarda yok biraz okuyup inceleyebilirsin.

cevap için teşekkürederim
90 kilo üzeri olduğu için buraya yazdım aslında burası uyuyor gibi geldi sanıyorum verilen kilo yapılan spora gore sıralama yapıyorsunuz. Lakin baska gruplarda daha once olmustum gebelikte filan sonradan katılanlarla tam çizgiyi tuturamıyorduk onun için tereddüt ettim siz bi hayli eski arkadaşdınız sanıyorum. Yeni katılanlar oluyormu yoksa basladıgınız gibimi devan ediyorsunuz

Valla son eklemeyi okuyunca burasi sana uygun gibi arkadasim. Hic dusunmeden atla derim :)

Cuma gunu tartilip kilomuzuve yaptigimiz sporu yaziyoruz kendi aramizda birinci seciyoruz.

Haftaicide yedigimiz yaptiklarimiz olaraktan paylasim yapiyoruz.

Yelizzzz varim tabikide hakeden kazansin

Cumaya kadar kendime tartilmayi yasakliyorum.
Bugun misafir gelecek diye hazir kekten pasta yaptim misafirde iptal oldu sonuc olarak ogle yemeigim pasta kahve oldu :)

Anaa unuttum ne pastasi bide hamur var eltim kizartmis getirdi oyle bir koktuki iki parca ondan yedim aksami hafif atlatmam lazim.
Allahım bir de yarışmadan bahsediyor
Pastayı yapmış misafir gelmedi diye hemen oturup yemiş bir de hamur kızartmasıylatadına bak bırak ne var
Akşam takipteyim bakalım hafif mi yiyeceksin
Ben de kahvaltıda su böreği yemiş olabilirim 1 dilim ama sen duyma

Hoşgeldin bence doğru yere geldin
Eğer kalıcı olur bir görünüp sonra kaybolmazsan sen de gruba alışırsın

Davet için teşekkür ederim aranızda olmaktan mutluluk duyarım
cuma gunu butun hafta yapılan sporları toplam saatinimi paylaşıyorsunuz
beraber uyguladıgınız bir program varmı ? Diyet spor

Yoo bizde eski yeni sorun yok tek fark biz daha samimi sohbet ediyoruz ama yeni gelen arkadaslarimizda alisiyo buna onlarda katiliyo.

Farkındaysan göz hakkına izin verdim ben de canım seninki azcık fazla olmuş anladığım kadarıyla
Evet biraz fazla oldu kabul ediyorum mutlumusun

Zaten sutum cekmesin diye yedim

Cumaya dereceye girince gorusucez

Hem yaş hem emzirme avantajın var zaten az dikkat etsen derecedesin farkındayım

Davet için teşekkür ederim aranızda olmaktan mutluluk duyarım
cuma gunu butun hafta yapılan sporları toplam saatinimi paylaşıyorsunuz
beraber uyguladıgınız bir program varmı ? Diyet spor
Sporu dk olarak yaziyoruz kilomuzuda 100 gr eksik bilr olsa yaziyoruz :))

Hepimizin bildigi dogrular var herkes onlara uymaya calisiyo belli bir listemiz falan yok yani.

Ortak yaptigimiz sey leslinin evde yuruyus programi bazi arkadaslar yapiyo bende basliycam ins. Cok gelen oluyo buraya ama iki gun yazip gidiyolar biri gelincede cvp vermekte cekimser kaliyorum ben sana bi ayricalik yaptim iyi tarafima geldin :)))

İnş o ritmi yakalarım forum sohbetini ve dostluklarını cok severim.
kendimden bahsediyi 86 lıyım 28.5 yasındayım :) 3.5 ve 7 yadında ıkı oglum var ankarada yasıyorum
kılo konusundada dediğim gibi piskolojik ilaç kullandım aldım 2 aydır kullanmıyoru ,1 yıl oldu sigarayı bıraktım oylede aldım. 2 gebelik yapıda müsait derken aldım başımı gittim 7 aydır hipotroidin var 3 aydır netleşti ve tedaviye başladım
diyetler denedim isimverilmio sanırım endokrin dr larının verdiği yagı atan ilacdan denedim klasik çaylardan denedim hatta koca bir yalana kanıp bilinç altı kodlama cihazı alıp kullandım olmadı acıcehre tohumu aldım en son sonra bas agrım oldu bıraktım
bu arada ev hanımıyım kosu bandımda var yeni bir diyet ve spor programına ihtiyacım var

leslinin programı nasıl nerden ogrenebilirim
ayrıcalık için teşekkürederim
benim her diyetim aynı oluyor karbonhidrat va yagı azaltıp 7den sonra yememek ve bol su içmek
bide kosu eklersem inş aklımdaki bu sizden ögrendikçe ekliycem tabi
cok abarttım yemeyı ınsanlah an itibariyle diyetteyim

Youtube a yaz leslie sensone diye bak bir suru video cikicak. Basit gozuksede cok etkili bi program aman yuruyus bandina dikkat dizler gidiyo sonra.

Porsiyon yiyip hareket ettikmi daha nolsun.

Yelizzzz varim tabikide hakeden kazansin

Cumaya kadar kendime tartilmayi yasakliyorum.
Bugun misafir gelecek diye hazir kekten pasta yaptim misafirde iptal oldu sonuc olarak ogle yemeigim pasta kahve oldu :)
Afiyet olsun canim sen emziriyon bence boyle devam et
Asuman abla goz hakki denen bisey var daa :)

Hem biz yiyerek kilo veriyoz yelizle tarzimiz farkli
Yok bacim ya ben yedikce kilo aliyom ama dedigin gibisimdi arada atistirmalari kaldirdim bakalim sonuc ne olacak
Bu dediklerin yeter zaten simdilik canim sonra sonra baska seyleride azaltirsin hosgeldin bi gorunup bi kaybolmazsan buranin sohbeti iyidir bende yeni sayilirim ocaktan beri burdayim kopamiyorum cocugu emzirirken uyuturken telden girip bakiyorum hemen

Hoşbulduk canım muhabbet olursa kaybolmam ben inş
programa bakıcam inş
annemdeyim aksam gec gidicem ama sporumu yapıcam inş
bu arada aklımda bir soru var sabah mı akşammı spor yapmak daha etkilidir ve en az kaç dk yurumek gerek 5. Sevyede yuruyorum sabah aksammı tek vakıtmı yapmak daha etkili

Valla o kadar bilmem ama ben musait olunca yapabiliyorum enru salli pilates yapiyodum ara verdim tekrar baslayamadim haftanin 3 4 gunu yuruyus yapiyorum ben genelde 60 dk buluyo bazen daha fazla

Açık havada yürüyebilsem aslında bende 1 saat yapmak isterim koşu bandı olunca sıkılıyorum sabah aksam 30 dk dusunuyorum 2yaramaz oglum var fırsat verirlerse bir araya geldiklerinde pek fırsat vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…