Merhaba kilo araligina gore bir guruba girebilirsin. Takimlar var onlarada girebilirsin tercih senin.Selamın Aleyküm ne zamandır bir grupla zayıflamak istiyorum ama gruplar hep uzun sure once baslamıs ilerlemiş diye katılamıyorum. Bir ara kendim konu açtım tabi tutunamadım. ılaç denedin bilinç altı kodla cihazı çaylar olmuyo cabuk cayıyorum kosu bandımda var guzel baslıyorum sonra birseyler oluyo yapamıyorum bırakıyorum .cok uzattım hangi gruba girmeliyim
28 yasındayım 2 oglum var enson 97 idi kılom suan bılmıyorum tartıya bile cıkmıyorum 1.68 boyum
4 yıl pıskolojık ilac kullandım ustune sıgarayı bıraktım bu kıloya geldim napıyım nerden başlayım bilmiyorum bu bu yolda arkadas ıstıyorum kendime yardım istiyorum
Selamın Aleyküm ne zamandır bir grupla zayıflamak istiyorum ama gruplar hep uzun sure once baslamıs ilerlemiş diye katılamıyorum. Bir ara kendim konu açtım tabi tutunamadım. ılaç denedin bilinç altı kodla cihazı çaylar olmuyo cabuk cayıyorum kosu bandımda var guzel baslıyorum sonra birseyler oluyo yapamıyorum bırakıyorum .cok uzattım hangi gruba girmeliyim
28 yasındayım 2 oglum var enson 97 idi kılom suan bılmıyorum tartıya bile cıkmıyorum 1.68 boyum
4 yıl pıskolojık ilac kullandım ustune sıgarayı bıraktım bu kıloya geldim napıyım nerden başlayım bilmiyorum bu bu yolda arkadas ıstıyorum kendime yardım istiyorum
Yelizzzz varim tabikide hakeden kazansin
Cumaya kadar kendime tartilmayi yasakliyorum.
Bugun misafir gelecek diye hazir kekten pasta yaptim misafirde iptal oldu sonuc olarak ogle yemeigim pasta kahve oldu :)
Allahım bir de yarışmadan bahsediyorAnaa unuttum ne pastasi bide hamur var eltim kizartmis getirdi oyle bir koktuki iki parca ondan yedim aksami hafif atlatmam lazim.
Hoşgeldin bence doğru yere geldinSelamın Aleyküm ne zamandır bir grupla zayıflamak istiyorum ama gruplar hep uzun sure once baslamıs ilerlemiş diye katılamıyorum. Bir ara kendim konu açtım tabi tutunamadım. ılaç denedin bilinç altı kodla cihazı çaylar olmuyo cabuk cayıyorum kosu bandımda var guzel baslıyorum sonra birseyler oluyo yapamıyorum bırakıyorum .cok uzattım hangi gruba girmeliyim
Farkındaysan göz hakkına izin verdim ben de canımAsuman ablagoz hakki denen bisey var daa :)
Hem biz yiyerek kilo veriyoz yelizle tarzimiz farkli
cevap için teşekkürederim
90 kilo üzeri olduğu için buraya yazdım aslında burası uyuyor gibi geldi sanıyorum verilen kilo yapılan spora gore sıralama yapıyorsunuz. Lakin baska gruplarda daha once olmustum gebelikte filan sonradan katılanlarla tam çizgiyi tuturamıyorduk onun için tereddüt ettim siz bi hayli eski arkadaşdınız sanıyorum. Yeni katılanlar oluyormu yoksa basladıgınız gibimi devan ediyorsunuz
Evet biraz fazla oldu kabul ediyorum mutlumusunFarkındaysan göz hakkına izin verdim ben de canımseninki azcık fazla olmuş anladığım kadarıyla
Hem yaş hem emzirme avantajın var zaten az dikkat etsen derecedesin farkındayımYoo bizde eski yeni sorun yok tek fark biz daha samimi sohbet ediyoruz ama yeni gelen arkadaslarimizda alisiyo buna onlarda katiliyo.
Evet biraz fazla oldu kabul ediyorum mutlumusun
Zaten sutum cekmesin diye yedim
Cumaya dereceye girince gorusucez
Sporu dk olarak yaziyoruz kilomuzuda 100 gr eksik bilr olsa yaziyoruz :))Davet için teşekkür ederim aranızda olmaktan mutluluk duyarım
cuma gunu butun hafta yapılan sporları toplam saatinimi paylaşıyorsunuz
beraber uyguladıgınız bir program varmı ? Diyet spor
leslinin programı nasıl nerden ogrenebilirimSporu dk olarak yaziyoruz kilomuzuda 100 gr eksik bilr olsa yaziyoruz :))
Hepimizin bildigi dogrular var herkes onlara uymaya calisiyo belli bir listemiz falan yok yani.
Ortak yaptigimiz sey leslinin evde yuruyus programi bazi arkadaslar yapiyo bende basliycam ins. Cok gelen oluyo buraya ama iki gun yazip gidiyolar biri gelincede cvp vermekte cekimser kaliyorum ben sana bi ayricalik yaptim iyi tarafima geldin :)))
Youtube a yaz leslie sensone diye bak bir suru video cikicak. Basit gozuksede cok etkili bi program aman yuruyus bandina dikkat dizler gidiyo sonra.leslinin programı nasıl nerden ogrenebilirim
ayrıcalık için teşekkürederim
benim her diyetim aynı oluyor karbonhidrat va yagı azaltıp 7den sonra yememek ve bol su içmek
bide kosu eklersem inş aklımdaki bu sizden ögrendikçe ekliycem tabi
cok abarttım yemeyı ınsanlah an itibariyle diyetteyim
Afiyet olsun canim sen emziriyon bence boyle devam et
Yelizzzz varim tabikide hakeden kazansin
Cumaya kadar kendime tartilmayi yasakliyorum.
Bugun misafir gelecek diye hazir kekten pasta yaptim misafirde iptal oldu sonuc olarak ogle yemeigim pasta kahve oldu :)
Yok bacim ya ben yedikce kilo aliyom ama dedigin gibisimdi arada atistirmalari kaldirdim bakalim sonuc ne olacakAsuman ablagoz hakki denen bisey var daa :)
Hem biz yiyerek kilo veriyoz yelizle tarzimiz farkli
Bu dediklerin yeter zaten simdilik canim sonra sonra baska seyleride azaltirsin hosgeldin bi gorunup bi kaybolmazsan buranin sohbeti iyidir bende yeni sayilirim ocaktan beri burdayim kopamiyorum cocugu emzirirken uyuturken telden girip bakiyorum hemenleslinin programı nasıl nerden ogrenebilirim
ayrıcalık için teşekkürederim
benim her diyetim aynı oluyor karbonhidrat va yagı azaltıp 7den sonra yememek ve bol su içmek
bide kosu eklersem inş aklımdaki bu sizden ögrendikçe ekliycem tabi
cok abarttım yemeyı ınsanlah an itibariyle diyetteyim
Valla o kadar bilmem ama ben musait olunca yapabiliyorum enru salli pilates yapiyodum ara verdim tekrar baslayamadim haftanin 3 4 gunu yuruyus yapiyorum ben genelde 60 dk buluyo bazen daha fazlaHoşbulduk canım muhabbet olursa kaybolmam ben inş
programa bakıcam inş
annemdeyim aksam gec gidicem ama sporumu yapıcam inş
bu arada aklımda bir soru var sabah mı akşammı spor yapmak daha etkilidir ve en az kaç dk yurumek gerek 5. Sevyede yuruyorum sabah aksammı tek vakıtmı yapmak daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?