ozmn 4 de yürüyeyim müxik dinliyerek yürüyorum yoksa sıkıcı oluyor ritmi yüksek müzik seciyorum ritim yükselince hızda artıyoBelli bir kiloda 5 cok fazla 3.5 en iyisi bence 4 u gecme dizlere cok baski oluyo.
Sabahda aksamda cok iyi yuruyus yapmak. Ac karnina iyi degilmis sanki oyle okumustum.
Selamın Aleyküm ne zamandır bir grupla zayıflamak istiyorum ama gruplar hep uzun sure once baslamıs ilerlemiş diye katılamıyorum. Bir ara kendim konu açtım tabi tutunamadım. ılaç denedin bilinç altı kodla cihazı çaylar olmuyo cabuk cayıyorum kosu bandımda var guzel baslıyorum sonra birseyler oluyo yapamıyorum bırakıyorum .cok uzattım hangi gruba girmeliyim
28 yasındayım 2 oglum var enson 97 idi kılom suan bılmıyorum tartıya bile cıkmıyorum 1.68 boyum
4 yıl pıskolojık ilac kullandım ustune sıgarayı bıraktım bu kıloya geldim napıyım nerden başlayım bilmiyorum bu bu yolda arkadas ıstıyorum kendime yardım istiyorum
hoşbuldummmhoşgeldin aramıza...
bu topik candır diyorum: ) bırakma burayı ve takipte kal derim, birde çok katı kurallarımız yoktur oldukça esnek ve dostanedir bu topik, takipte kalırsan kısa zamanda anlarsın herşeyi...
geçmiş olsun tüm rahatsızlıkların için, rabbim şifa versin inş, insanız işte herşey bizim için...
psikolojik ilaçlarınada bence çok takılma bu devirde o ilaçları içmeyen yok gibi nerdeyse bence.
çocuklarınıda allah bağışlasın inş: )
kolaylıklar diliyorum kilo verme çabalarında...
Dayan bonus beni yeniceni dusunerek dayanHer an bir kriz haliyle kendimi kaybedebilirim
Bugunku menum
SABAH
Domates Salatalik
Peynirli omlet
5 zeytin
Recel
2 dilim tam bugday ekmegi
Ogle
Kasarli tost
Ara
5 cilek
5 altinbasak biskuvi
Aksam
5 kasik semizotu yemegi
2 servis kaşığı makarna
Salata
Ayran
SPOR
60 dk
Su
8 bardak
Olsun canim yiyincede kendini kotu hissetme sut lazim bebiseYeliz bi kase yogurda kuru nane cok azda biber koydum iki form biskuvi ile yedim. Cok acikincada ter bosaliyo cok kotu oluyorum. Oyle olmadan yedim iste.
Gelinin ceyizini sizmi serdiniz bizde erkek tarafi hic karismaz kiz tarafi gelir sererSelamün aleykümm...
ben geldimm..kendimi eve atar atmaz ilk işim size bakmak oldu...yenacım piknik demiştim ya önceki günün yorgunluğuyla gece uyuyamadan yollara düştük bütün gün gezdik piknik yaptık çok eğlendikkk akşam dönüşte anneme uğradık ve dünürler çeyizi yarın alın demişler bi fenayımki uykusuzluk yorgunluk neyse kuzen gelicekti eve geçerken yoldan aldık eve geldik gecede onla muhabbetle geçti aylardır görüşmemiştik sabah 4 te yat 6 da kalk çocukları hazırla anneme git kahvaltı ordan kız evine derken git yeni evi diz yerleştir öldüm yorgunluktan daha yeni geldim eve canım çay istiyo yapan olsada içsemm ama neyse bu zor günüde atlattık çok şükür üzerimden bi iş daha kalktı bide düğünü atlatsak epey rahatlıcam tabi daha görümcem var sırada ama onun düğün tarihi belli değil daha...evin durumu vahim hiç bişey yapıcak halim yok inş bu gece güzel uyuyabilirimde yarında temizlik yaparım sonrada bu hafta bişey çıkmazsa evdeyim ve bolca oturucam inş..ay ne çok konuşmuşum destan oldu gene...bu arada günüm geçti hastalanmadım fena şiştimm tartılmaya korkuyorum kesin 90 olmuşumdur düşündükçe bile sinirleniyorum bu hengamede nasıl gaza gelipte diyet yapcam ben yaa...ay böyle işte...
hızlıca geçmişe göz attım meyracım kuşun için çok üzüldüm canım...fridacım tebrik ediyorum seni güzel eksi görmüşsün..asuman abla sende öyle ya naptınız allah aşkına....fridaa çok zor ve yorucu bi gündü ama çok şükür kazasız sıkıntısız atlattık umarım sizde yarını sıkıntısız atlatırsınızz...
Gelinin ceyizini sizmi serdiniz bizde erkek tarafi hic karismaz kiz tarafi gelir serer
emziriyorsanız bol su içip sık sık emzirirseniz gider kilolar inş benim oğlanlar cok emmediler ama 2 gebeliğimdede aldığım kilolar gitti sonra aynen geri döndü başka sebeplerle bol bol sütün olsun sağlıkla büyüsün bebeğinYolcu atlattin cok sukur kuzum sirada dugun var 17 siydi dimi az kaldi en guzel sekilde alninizin akiyla gecirirsiniz ins frida ve sen
Yelizcim yedim diye huzursuz etmedim kendimi dogru diyon zaten emziren anne icin diyetlerde hafif bir gece ogunu yani aksam ara ogunu oluyobebik daha ufak onun etkilenmesini istemiyorum.
Su an acim en onemliside bu zaten
Iyi geceler hepinize
hoşbuldummm
saol canım rabbim cümlemizin evladını bağışlasın inşallah
kuşun için yazdıklarını okudum evcil hayvan evden biri oluyor kaybı zor oluyor helede bunu sana bırakan babansa bununla geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?