Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Belli bir kiloda 5 cok fazla 3.5 en iyisi bence 4 u gecme dizlere cok baski oluyo.

Sabahda aksamda cok iyi yuruyus yapmak. Ac karnina iyi degilmis sanki oyle okumustum.
ozmn 4 de yürüyeyim müxik dinliyerek yürüyorum yoksa sıkıcı oluyor ritmi yüksek müzik seciyorum ritim yükselince hızda artıyo
evime gidip yürümek istiyorum biran once

siz cansınız yaaa, iyiki varsınız dostlarım....
hepinize tekrar çok teşekkür ederim herşey için....
ilk şokumu attım, çok üzülmüyorum artık merak etmeyin, unutulmaz tabi ama zamanlada hafifler üzüntüsü, bonusun dediği gibi yanına 1tane daha alırım eş, hani en çok geride kalan kuşumu düşündüğüm için alıcam.
ömrü bu kadarmış.
hepinizi tek tek öpüyorum.

hoşgeldin aramıza...
bu topik candır diyorum: ) bırakma burayı ve takipte kal derim, birde çok katı kurallarımız yoktur oldukça esnek ve dostanedir bu topik, takipte kalırsan kısa zamanda anlarsın herşeyi...
geçmiş olsun tüm rahatsızlıkların için, rabbim şifa versin inş, insanız işte herşey bizim için...
psikolojik ilaçlarınada bence çok takılma bu devirde o ilaçları içmeyen yok gibi nerdeyse bence.
çocuklarınıda allah bağışlasın inş: )
kolaylıklar diliyorum kilo verme çabalarında...

hoşbuldummm
saol canım rabbim cümlemizin evladını bağışlasın inşallah
kuşun için yazdıklarını okudum evcil hayvan evden biri oluyor kaybı zor oluyor helede bunu sana bırakan babansa bununla geçmiş olsun .

Hesap ver bonus...

KAHVALTI

9 da normalden az buyuk tost, 1,5 yumurta, 4 zeytin, biraz kasar, cay

ÖGLEN

Saat yarimdi buyuk bi dilim pasta, kizarmis hamur, neskafe

AKSAM

4 bucuktu hamur yedigim icin erken aciktim bulgur pirinc karisik pilav vardi
Normal 1 tabak yedim birazda leblebi

Su an acim ama sabrediyorum 9 da biraz yogurt yiycem ins.

Vayy super canim semizotu cekiyo benimde yarin pazardan alim ins gidersem

Selamün aleykümm...

ben geldimm..kendimi eve atar atmaz ilk işim size bakmak oldu...yenacım piknik demiştim ya önceki günün yorgunluğuyla gece uyuyamadan yollara düştük bütün gün gezdik piknik yaptık çok eğlendikkk akşam dönüşte anneme uğradık ve dünürler çeyizi yarın alın demişler bi fenayımki uykusuzluk yorgunluk neyse kuzen gelicekti eve geçerken yoldan aldık eve geldik gecede onla muhabbetle geçti aylardır görüşmemiştik sabah 4 te yat 6 da kalk çocukları hazırla anneme git kahvaltı ordan kız evine derken git yeni evi diz yerleştir öldüm yorgunluktan daha yeni geldim eve canım çay istiyo yapan olsada içsemm ama neyse bu zor günüde atlattık çok şükür üzerimden bi iş daha kalktı bide düğünü atlatsak epey rahatlıcam tabi daha görümcem var sırada ama onun düğün tarihi belli değil daha...evin durumu vahim hiç bişey yapıcak halim yok inş bu gece güzel uyuyabilirimde yarında temizlik yaparım sonrada bu hafta bişey çıkmazsa evdeyim ve bolca oturucam inş..ay ne çok konuşmuşum destan oldu gene...bu arada günüm geçti hastalanmadım fena şiştimm tartılmaya korkuyorum kesin 90 olmuşumdur düşündükçe bile sinirleniyorum bu hengamede nasıl gaza gelipte diyet yapcam ben yaa...ay böyle işte...

hızlıca geçmişe göz attım meyracım kuşun için çok üzüldüm canım...fridacım tebrik ediyorum seni güzel eksi görmüşsün..asuman abla sende öyle ya naptınız allah aşkına....fridaa çok zor ve yorucu bi gündü ama çok şükür kazasız sıkıntısız atlattık umarım sizde yarını sıkıntısız atlatırsınızz...

Yeliz bi kase yogurda kuru nane cok azda biber koydum iki form biskuvi ile yedim. Cok acikincada ter bosaliyo cok kotu oluyorum. Oyle olmadan yedim iste.
Olsun canim yiyincede kendini kotu hissetme sut lazim bebise

Benimki bugun canima okudu valla agla agla mahvoldu onunla ilgileniyorum bu sefer obur kizlarima zaman ayiramiyorum onlarla ilgilenim diyorum bu seferkucugun basina bisey geliyo gozum ustunden ayrilinca ellerinizden oper biraz yaramazda kendisi valla ortada kaldim cok yoruldum hem bedenen hem zihnen iki dakka yatim dedim az once yok yatamiyorum aklimda surekli mutfagin daginikligi var hemen kalkip topladim aklim rahat etsin diye kafayi mi yiyorum ne

Gelinin ceyizini sizmi serdiniz bizde erkek tarafi hic karismaz kiz tarafi gelir serer

Gelinin ceyizini sizmi serdiniz bizde erkek tarafi hic karismaz kiz tarafi gelir serer

direk ben yapmadım ama herşeye bi el attım yardım ettim..normalde öyleymiş ama tuhaf olurum ben orda onlar iş yaparken ben oturcakmıyım ozaman orda olmamın bi anlamı yokki ...öyle işte...

iyi akşamlar hanımlar...
masum atıştırmalıklar edinmeliyim bu saate atıştırasım geliyor aklıma sekerı dusuk meyveler çiğ sebze sade sekersız kahveden baska birsey gelmiyor
kalorisi düşük atıştırmalık varmı bildiğiniz
bu arada size katıldığımdan beri hala diyetteyim dizim bitince sporumu yapıcam yarın dısarda olucam pazartesiden itibaren rapor vermete başlıycam bende
cok heycanlı ve mutluyum

Yolcu atlattin cok sukur kuzum sirada dugun var 17 siydi dimi az kaldi en guzel sekilde alninizin akiyla gecirirsiniz ins frida ve sen

Yelizcim yedim diye huzursuz etmedim kendimi dogru diyon zaten emziren anne icin diyetlerde hafif bir gece ogunu yani aksam ara ogunu oluyobebik daha ufak onun etkilenmesini istemiyorum.

Su an acim en onemliside bu zaten

Iyi geceler hepinize

emziriyorsanız bol su içip sık sık emzirirseniz gider kilolar inş benim oğlanlar cok emmediler ama 2 gebeliğimdede aldığım kilolar gitti sonra aynen geri döndü başka sebeplerle bol bol sütün olsun sağlıkla büyüsün bebeğin
43 dk yürüdüm aferim bana
iyi geceler hrpinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…