Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceyrek simit, kasar,
Yufkali peynirli omlet 2 yumurta gibi az eksik az fazla bilemiycem kesip aldim iste (bende ilk kez denedim) sekersiz 3 fincanda cay ictim

caydan sebep sistim valla cayi sekersiz icmek zoruma gidiyo
4-5 tane dut yedim sirf seker istegi yuzunden. Saka degil baya savasiyorum kendimle

Selamün aleyküm...

inş canım yaa evet 17 si düğün son hafta annemde kalıcam zaten git gel zor oluyo...onuda atlattıkmı rahatım inş...

Gunaydinss.:))

Oglum cok acikmis guya, erkenden uyandi.eline birseyler tutusturdum sus payi :) uyuyacagim lutfen bana seslenme dedim umarim tekrar uyuyabilirim..

aynen ya benimkide sabah 6 da dikiliyo tepeme anne kahvaltı hazırla diye tama sen git accık odanda oyna hazırlıcam diyom gidiyo..beş dakka sonra gelyo hadi anne çok acıktım nolur kalkk diyo bende sersem sersem kalkıp ekmek arası peynir falan tutturup eline yatıyom tekrar...ama ne kadar uyuyabiliyorum o şüpheli... sen uyuyabildinmi bari...

sorsan bugun pazar eşim çalışıyo bende ortalığı düzenledim evi süpürdüm yastıkları alan yıkamıştım onları kabarttım diktim sonra derken bu saat oldu çok acıktım...annemi aradım gelin kahvaltı yapalım diye babamında toplantısı varmış gitmiş kardeşimle beraber gelicekler birazdan...

Aleyküm selam
kahvaltıda çiçek ekmeğinin bir parçasına 3 dilim sucukla tost yaptım yedim sonra çilek yedim
gayet iyi gidiyodum lakin kuzenlerim tatlı yapmış içinde yağ yok bol sütlü üstünde meyve sosu var tiraliçeymiş adı ondan yedim bir dilim çok pişmanım nasıl telafi edicrm bilmiyorum

Sanirsam asuman ablanin diline dusecegim.

Mavi patikler ayni durumdayiz bende misafir olarak annemler gelince pasta keserken dayanamadim anlik ve klasik bir refleks ile kendimede koydum bir miktar cipsle yedim onlar gittiler pasta bittigi icin mutluyum.

Yayla corbasi

Aksama sebze yogurt yesek bari

selamün aleyküm...
herkese iyi pazarlar...
yan tarafta apartman yapıyolar, benimde kafamı şişiriyorlar kaç saattir...
6-7gibi kvler gelicekler işte, eşiminde memleketinde işi çıktı o da gitti sabahtan oraya: )))))
o da 6-7gibi dönecek, çok ilginç değilmi: ))))
ayrı ayrı gelcekler: D
geçen annem geldiğinde de ankaradan geliyodu, vesselam ogünde kvler eşimle ankaraya doktora gitmişti, aynı anda ankaradan dönmüşlerdi akşamleyin: )
bi eşimi arıyodum bi annemi: )
ayarlasan zor denk gelir: D

Gunaydinss.:))

Oglum cok acikmis guya, erkenden uyandi.eline birseyler tutusturdum sus payi :) uyuyacagim lutfen bana seslenme dedim umarim tekrar uyuyabilirim..

görümcemin oğluda şimdi bıraktı bir ara annesi uyurken şunu yapıyomuş: )
çişi yok halbuki çişim geldi diyomuş sırf annesini uyandırmak için, sonrada anne kalk bak altıma yaptım yapacam yapıyorum bak diye tehdit edip uyandırıyomuş annesini: )))))
e dayısına çekti zahir: D
peki bugün sizde sonuç ne oldu? kim galip geldi?: )

Bugunku menum

Sabah
1 ev pogacasi
Domates
Salatalik
5 zeytin
Peynir

Öğle
Yumurtali semizotu
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Beyaz peynir
5 tane altinbasak biskuvi

Aksam
2 kepçe mercimek corbasi
5 kasik zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran

Spor
100 ip atlama
25 kere agirlik kaldirma
25 er kere bacaklari yana ve arkaya acma

Su
2 litre

İyi akşamlar
Bonuscum afiyet olsun da ben cipslere karşıyım onu yeme yaa pastadan beter yani
Benim bugünüm fena değildi bence beslenme açısından şimdi bir kase Sütlaç yedim ama bişey olmaz bence zaten 2 öğün yedim:)
Ama su pek içemedim bugün artık bu saatten sonra ne içersem
Dün ve bugün yürüyüşümü de yaptım

Kizlar gobek eriten kurupaylasiyorum etkisi 15 gun sonra daha iyi farkediliyormus. 3 kasik yogurt yatim limon suyu 1 cay kasigi pul biber hepsini karistirin yatmadan yarim saat once yiyin ve yatin.15 gunden once ise yaramiyor diye sakin birakmayin devam.gozle gorulur yaglarin eridigini gorebilecekmisiz.

30 dk yuruyusumu yaptım
hiç yapasın yoktu ama gruba karsı sorumlu hissetim kendimi
benim ihyacım olan birilerini hesap vermek sanıyorum bunun için size rapor vercem diyeti ve sporu bırakmıycam size bana karışma hesap sorma hatta kızma hususunda tam yetki veriyorum yardımınıza ihtiyacım var sizinle birlikte olmaktan mutluyum
iyi geceler

Ooo maşaallah yürüyüşler süper olmuş ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…