Gunaydinss.:))
Oglum cok acikmis guya, erkenden uyandi.eline birseyler tutusturdum sus payi :) uyuyacagim lutfen bana seslenme dedim umarim tekrar uyuyabilirim..
yok canim nick benzerligi ben bu sene ilk defa kaydoldumGünaudın güzel hanımlar günümüz güzel geçsin
uzun sure sonra kilo bildirmek için tartıldım 98.8
nhtylz isimli arkadaşım nıck mi benziyor yoksa 2011 ekim annelerindemiydin sen
Yolcu atlattin cok sukur kuzum sirada dugun var 17 siydi dimi az kaldi en guzel sekilde alninizin akiyla gecirirsiniz ins frida ve sen
Yelizcim yedim diye huzursuz etmedim kendimi dogru diyon zaten emziren anne icin diyetlerde hafif bir gece ogunu yani aksam ara ogunu oluyobebik daha ufak onun etkilenmesini istemiyorum.
Su an acim en onemliside bu zaten
Iyi geceler hepinize
Oglum cok acikmis guya, erkenden uyandi.eline birseyler tutusturdum sus payi :) uyuyacagim lutfen bana seslenme dedim umarim tekrar uyuyabilirim..
Asuman abla dolptaki pasta igrenc dimi igg oggg tu kaka falan dimi
Bir Çatal at Ağzına bir yerlerin şişmesinAsumanin diline dusmekmi cukulatli pastami binis tercih senin
İyi akşamlar
Bonuscum afiyet olsun da ben cipslere karşıyım onu yeme yaa pastadan beter yani
Benim bugünüm fena değildi bence beslenme açısından şimdi bir kase Sütlaç yedim ama bişey olmaz bence zaten 2 öğün yedim:)
Ama su pek içemedim bugün artık bu saatten sonra ne içersem
Dün ve bugün yürüyüşümü de yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?