Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aa dugununuz gectimi Allah mutlu mesyt etsin insallah

Açık havada yürüyebilsem aslında bende 1 saat yapmak isterim koşu bandı olunca sıkılıyorum sabah aksam 30 dk dusunuyorum 2yaramaz oglum var fırsat verirlerse bir araya geldiklerinde pek fırsat vermiyorlar

hoş geldin :) Allah bağışlasın varularını küçük olmalarının zorluğunuda yaşıyorsun :) ben spor salonunda haftada 3 gün 5 hızında yürüme bandında yürüyorum yanlış bişey olsaydı hoca uyarırdı çünkü sürekli konturol ediyorlar mesela bisiklet çevirirken bile hangi hızda çevirdiğime bakıyorlar havalar şimdi ısındı artık stad da yarım saat yürürüm yürüme bandını pek sevmiyorum ....

Sagol canim iyiyim bende bebikte iyi ellerinden oper yaramaz biraz simdi herseyw aglamaya basladi istedigi bisey olmayinca ciglik ciglik bagiriyo sabah pilates yapim dedim elimden lastigi cekiyo yapma diye aglama krizlerine girdi resmen birakmak zorunda kaldimbende disari cikiyorum bu seferde yolda agliyo bazen tek basima cikamiyorum esim geliyo aksam gotururse o goturuyoartik iste boyle ugras is guc ...

Merhaba arkadaslar..
Guzel bir hafta olsun hepimize..

Frida ve yolcu kolayliklar diliyorum size bir atlatsaydiniz hayirlisiyla cok yoruldunuz ikinizde...

Ben de cok yorgunum dun de dinlenemedim pek evin son rotuslerini yaptim utu vb.yemek sutlac istedi cocuklar..
Kotu beslendim son bir kac gun onun artilari var boyle olunca modum dusuyor kendimi kotu hissediyorum..
Cumaya kadar sabitlersem kilomu basari olacak benim icin...

Selamün aleykümm...

heh rekorumu kırdım gene bugun itibari ile 89 u gördüm sonunda canım sıkkın ama ne fayda bişeyler yapmaya çalışıcam bakalım...

sağol yenacım ama benimki bitmiyo malesef daha görümcem var bizim düğün sonrası onla uğraşıcam ozamana kadar beni rahat bırak diye tembihledim sonra senle ilgilenicem dedim...

aynen ablacım inş diğerlerinide sıkıntısız atlatırız...

Herkese güzel bir hafta diliyorum
hoş buldumm evet kucuk oglumun evde olmasından dolayı dısarıda yürüş yapamıyorum deyilse evimin hemen yanında yuruyus yolu var kosubandına talim mecbur bende pek sevmiyotum kosu bandını ama guzel müzikler olursa eğlenceli oluyor aslında
sabah tartıldım 100 gr vermişim ama caymak yok yola devam sabah domatesli az kasarlı omlet yedim ekmeksiz öğle yemeğimde bi yemek tabağı kıymalı katnıbahar ve ayran normalde kahvaltı yapmam diyet için yapmaya başladım kahvaltı yspmamakta kilo almaya sebepmiş şimdi sporumu yapıcam akşama brokoli karnıbahar va havuç pişirdim buharda yogurtla onu yiycem bide meyve inş fazlasını yemem akşam yine spor
çok yazdım kızlar okumayabılırsınız ben yazınca motive oluyorum buraya boyle detaylı yazıncayazıp kacıo dıe dusunmeyın sizlere hitaben pek birsey yazamıyorum ne yazıyım bılemıyorum ama hepsini okuyorum

Eklentiler

• IMG-20150504-WA0007.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 86
Maşallah diyetin başarılı gidiyor
Biz de yazdıklarını okuyoruz zamanla bizleri de tanırsın

işte hafta ortası ben moralim bozulmasın diye tartılmıyoruuuum
hafta sonu annemlerde kıymalı , peynirli ve haşhaşlı börek vardı hepsinden yedim akşamda eve gelince yatım ama uyuyamadım midemdeki börekler beni rahatsız etti birde mağlum günlerimdeyim ki cumaya kadar hayata tartıya çıkmam..

sütlaça yerken tarçın döküyormusuuun ?

sanada hayırlı haftalar canım
cumaya kadar tartılmamki been :))

bişeyler yapmaya çalışıcam demişsin ne yapcan ne yapcan bizede sülee

benimde diğer kardeşimin evi tadilatda gelmiyoruz gitmiyoruz diye üzülme düğünden sonra valizimi toplayıp sana gelicem kalıcam sonrasında hoop evini taşırız dedim

fridacım hadi geçmiş olsun sanada...

sağol tatlım sizede geçmiş olsun bunuda atlatık

sen detaylı yaz biz takipteyiz gününü planladığın gibi geçirebilirsen çok başarılı olucak !

Tarcin ekliyoruz sutlaca evet..

Asucum firin sutlac tercih edilmiyor bizim ev de..

Oglen yemekte patates ve pilav vardi..kan sekerim de hareketlenme oldu kesin...acaip bir uyku elimi bile oynatamiyorum o denli halsizlik offff. agliycam valla ya...

Tarcin ekliyoruz sutlaca evet..

Asucum firin sutlac tercih edilmiyor bizim ev de..

Oglen yemekte patates ve pilav vardi..kan sekerim de hareketlenme oldu kesin...acaip bir uyku elimi bile oynatamiyorum o denli halsizlik offff. agliycam valla ya...

tarçınta serptiysen eyii bendensin :)) yaa ben hafta sonu tadımlık filan yiyemedim yorgunlukdan şuursuzca yedim ne kadar ayıp dimiii

sert bir neskefe yap kendine toparlanırsın azıcık

bende sütlaç severim ama sadece ben evdekiler yemedikleri için yapamıyorum daha çok supangle tarzı tatlıları seviyor benim çocuklar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…