Aa dugununuz gectimi Allah mutlu mesyt etsin insallahgünaydınlaar :)hep birlikte bugünle birlikte cumaya kadar düzenli kaçamaksız beslenelim miii
bir düğün zede olarak fena yorgunum hafta sonum annemlerde mağlesef beslenme adına kötü geçti cumaya kadar toparlanayımda eksi bildireyim diyorum
günaydınlaar :)hep birlikte bugünle birlikte cumaya kadar düzenli kaçamaksız beslenelim miii
bir düğün zede olarak fena yorgunum hafta sonum annemlerde mağlesef beslenme adına kötü geçti cumaya kadar toparlanayımda eksi bildireyim diyorum
Aa dugununuz gectimi Allah mutlu mesyt etsin insallah
Açık havada yürüyebilsem aslında bende 1 saat yapmak isterim koşu bandı olunca sıkılıyorum sabah aksam 30 dk dusunuyorum 2yaramaz oglum var fırsat verirlerse bir araya geldiklerinde pek fırsat vermiyorlar
Sagol canim iyiyim bende bebikte iyi ellerinden oper yaramaz biraz simdi herseyw aglamaya basladi istedigi bisey olmayinca ciglik ciglik bagiriyo sabah pilates yapim dedim elimden lastigi cekiyo yapma diye aglama krizlerine girdi resmen birakmak zorunda kaldimbende disari cikiyorum bu seferde yolda agliyo bazen tek basima cikamiyorum esim geliyo aksam gotururse o goturuyoartik iste boyle ugras is guc ...yok canım düğünümüz geçmedi mayısın 14 ünde kına 16 sında düğün dün kız tarafı çeyiz getirip yerleştirdi onları ağırladık ...
sağolasın yinede sen napıyorsun bebik nasıl ?
Merhaba arkadaslar..
Guzel bir hafta olsun hepimize..
Frida ve yolcu kolayliklar diliyorum size bir atlatsaydiniz hayirlisiyla cok yoruldunuz ikinizde...
Ben de cok yorgunum dun de dinlenemedim pek evin son rotuslerini yaptim utu vb.yemek sutlac istedi cocuklar..
Kotu beslendim son bir kac gun onun artilari var boyle olunca modum dusuyor kendimi kotu hissediyorum..
Cumaya kadar sabitlersem kilomu basari olacak benim icin...
Hayırlı haftalar dilerim herkese
Adaş ve Zeynep ilk zor günü atlattınız darısı Düğüne inşallah
Adaşım hafta içi hareketine Varım ben de hafta sonu fazla abartmasam da Çekirdek felan yedim akşamları
Bugün de tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum
hoş buldummhoş geldin :) Allah bağışlasın varularını küçük olmalarının zorluğunuda yaşıyorsun :) ben spor salonunda haftada 3 gün 5 hızında yürüme bandında yürüyorum yanlış bişey olsaydı hoca uyarırdı çünkü sürekli konturol ediyorlar mesela bisiklet çevirirken bile hangi hızda çevirdiğime bakıyorlar havalar şimdi ısındı artık stad da yarım saat yürürüm yürüme bandını pek sevmiyorum ....
Maşallah diyetin başarılı gidiyorHerkese güzel bir hafta diliyorum
hoş buldummevet kucuk oglumun evde olmasından dolayı dısarıda yürüş yapamıyorum deyilse evimin hemen yanında yuruyus yolu var kosubandına talim mecbur bende pek sevmiyotum kosu bandını ama guzel müzikler olursa eğlenceli oluyor aslında
sabah tartıldım 100 gr vermişimama caymak yok yola devam sabah domatesli az kasarlı omlet yedim ekmeksiz öğle yemeğimde bi yemek tabağı kıymalı katnıbahar ve ayran normalde kahvaltı yapmam diyet için yapmaya başladım kahvaltı yspmamakta kilo almaya sebepmiş şimdi sporumu yapıcam akşama brokoli karnıbahar va havuç pişirdim buharda yogurtla onu yiycem bide meyve inş fazlasını yemem akşam yine spor
çok yazdım kızlar okumayabılırsınız ben yazınca motive oluyorum buraya boyle detaylı yazıncayazıp kacıo dıe dusunmeyın sizlere hitaben pek birsey yazamıyorum ne yazıyım bılemıyorum ama hepsini okuyorum
Merhaba arkadaslar..
Guzel bir hafta olsun hepimize..
Frida ve yolcu kolayliklar diliyorum size bir atlatsaydiniz hayirlisiyla cok yoruldunuz ikinizde...
Ben de cok yorgunum dun de dinlenemedim pek evin son rotuslerini yaptim utu vb.yemek sutlac istedi cocuklar..
Kotu beslendim son bir kac gun onun artilari var boyle olunca modum dusuyor kendimi kotu hissediyorum..
Cumaya kadar sabitlersem kilomu basari olacak benim icin...
Hayırlı haftalar dilerim herkese
Adaş ve Zeynep ilk zor günü atlattınız darısı Düğüne inşallah
Adaşım hafta içi hareketine Varım ben de hafta sonu fazla abartmasam da Çekirdek felan yedim akşamları
Bugün de tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum
Selamün aleykümm...
heh rekorumu kırdım gene bugun itibari ile 89 u gördüm sonunda canım sıkkın ama ne fayda bişeyler yapmaya çalışıcam bakalım...
sağol yenacım ama benimki bitmiyo malesef daha görümcem var bizim düğün sonrası onla uğraşıcam ozamana kadar beni rahat bırak diye tembihledim sonra senle ilgilenicem dedim...
aynen ablacım inş diğerlerinide sıkıntısız atlatırız...
fridacım hadi geçmiş olsun sanada...
sen detaylı yaz biz takipteyiz gününü planladığın gibi geçirebilirsen çok başarılı olucak !Herkese güzel bir hafta diliyorum
hoş buldummevet kucuk oglumun evde olmasından dolayı dısarıda yürüş yapamıyorum deyilse evimin hemen yanında yuruyus yolu var kosubandına talim mecbur bende pek sevmiyotum kosu bandını ama guzel müzikler olursa eğlenceli oluyor aslında
sabah tartıldım 100 gr vermişimama caymak yok yola devam sabah domatesli az kasarlı omlet yedim ekmeksiz öğle yemeğimde bi yemek tabağı kıymalı katnıbahar ve ayran normalde kahvaltı yapmam diyet için yapmaya başladım kahvaltı yspmamakta kilo almaya sebepmiş şimdi sporumu yapıcam akşama brokoli karnıbahar va havuç pişirdim buharda yogurtla onu yiycem bide meyve inş fazlasını yemem akşam yine spor
çok yazdım kızlar okumayabılırsınız ben yazınca motive oluyorum buraya boyle detaylı yazıncayazıp kacıo dıe dusunmeyın sizlere hitaben pek birsey yazamıyorum ne yazıyım bılemıyorum ama hepsini okuyorum
Tarcin ekliyoruz sutlaca evet..
Asucum firin sutlac tercih edilmiyor bizim ev de..
Oglen yemekte patates ve pilav vardi..kan sekerim de hareketlenme oldu kesin...acaip bir uyku elimi bile oynatamiyorum o denli halsizlik offff.agliycam valla ya...
bende sütlaç severim ama sadece ben evdekiler yemedikleri için yapamıyorum daha çok supangle tarzı tatlıları seviyor benim çocuklar ..Yena ben fırın Sütlaç seviyorum :)
Yarısını fırın yarısını normal yaparım genelde eşimle ben fırın yeriz kızlar da Diğerlerini
Bugün de yürüyebileceğim çarşıda işim var bir saate çıkarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?