Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sütlaç severim ama sadece ben evdekiler yemedikleri için yapamıyorum daha çok supangle tarzı tatlıları seviyor benim çocuklar ..
Bizim evde herkesin sevdiği nadir tatlılardandır
Zaten küçük kızımın pek arası yok tatlıyla
Ben bugün de iyi gidemedim gibi sabah fazla mı kaçırdım çok bilemiyorum ama su içmedim yine
Akşam ne yerim bilmiyorum kızlara makarna yaptım patates kızartıyorum şimdi büyük kızım dersaneden gelince yiyecekler bir de mercimek çorbam var

Tarcin ekliyoruz sutlaca evet..

Asucum firin sutlac tercih edilmiyor bizim ev de..

Oglen yemekte patates ve pilav vardi..kan sekerim de hareketlenme oldu kesin...acaip bir uyku elimi bile oynatamiyorum o denli halsizlik offff. agliycam valla ya...
Tam da karbonhidratlar birleşmiş bir de sen yorgunsun canım ikisi bir olunca kötü olmuş kıyamam sana
Adayımın dediği gibi kahve açılmana yardım eder belki

Fridacim ben de suursuzca beslendim..
Nereye kadar surecek bakalum bu suursuzluk..

Asucum cok yorgun ve keyifsizim..
Bahar seysimidir diicem de yaz gelcek nerdeyse..

Hadi gorusuruz benim cikis saatim geldi..

Menum

Sabah
Bir yumurta beyazi
2 dilim kizarmis tambugday ekmegi
Bir dilim oeynir
4 dilim domates

Ara
Muz

Ogle
Yogurtlu detoks corbasi

Ara
Yogurtlu detoks corbasi(kizlar corbayi begenil yiyince bana aksam icin kalmadi)

Aksam
Mercimek corbasi
Bir dilm ekmek

Spor
Sworkit yoga

Su
2 litre

kvler yarım saat önce gittiler...
mutfak savaş alanına dönmüş vaziyette şuan.
sabah kalktım kahvaltılarını hazırladım, sonra hastaneye gittiler, 2,5gibi geldiler.
sonra eşim sofra hazırlamamı istedi koştur koştur yemek pişirdim sofra hazırladım, yedik gittiler hep birlikte, kendime bir kahve yaptım dinleniyim diye bende şimdi.

Maşallah diyetin başarılı gidiyor
Biz de yazdıklarını okuyoruz zamanla bizleri de tanırsın
teşekkür ederim birtane yiyim diye düşündüğüm an buraya yazacağım aklıma gelio vazgeçiyorum öğlende 30 dk yürüdüm cok mutluyumm sizlerle beraber olmaktan
sen detaylı yaz biz takipteyiz gününü planladığın gibi geçirebilirsen çok başarılı olucak !
suan plan dışı sadece acıkmıs hissetim forum krpekli domates bisküvi yedim 4 tane fln bol su içtim peşine ara öğün yapmış oldum
aksam yemeğini 5de yiyorduk 6 ya alıcam cunku sonra cok acıkıyoruz şimdilik durum böyle :)

dinlen ablacım...

Tarcin ekliyoruz sutlaca evet..

Asucum firin sutlac tercih edilmiyor bizim ev de..

Oglen yemekte patates ve pilav vardi..kan sekerim de hareketlenme oldu kesin...acaip bir uyku elimi bile oynatamiyorum o denli halsizlik offff. agliycam valla ya...

yenam çok yoruldun oyüzden olmuştur merak etme ve üzülme lütfen: )
dinlen iyice, birazda sıcak suya tarçın demle iç istersen kan şekerinde tam bir dengelenir hem.

özel olmazsa burcun nedir: )

yemeğin dozunu azaltıcam meselaa..ımm bide ekmekten bi kopabilsem gerisi kolay gelicekte olmuyo anacım kocam getiriyo fırından sıcacık missss kokan ekmeleri gelde yemee....tatlı krizine hiç girmiyorum...

kendimizi onlara adamış gibi olmuşuz he..

kahvaltı:domatesli yumurta bol su
öğle :bi tabak kıymalı karnı bahar ve tuzsuz ayran
ara öğün :kepekli domatesli lıht kraker 4 5 tane
akşam yemeği:buharda haslanmıs sebze 1 tabak sarımsaklı yogurtlu
1 servis kaşığı karnıbahar yemeği
öğlen 30 dk yürüdüm
akşamı 1 elma sekersiz kremasız 1 fincan kahve ve en az 30 dk sporla tamamlamayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…