- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bizim evde herkesin sevdiği nadir tatlılardandırbende sütlaç severim ama sadece ben evdekiler yemedikleri için yapamıyorum daha çok supangle tarzı tatlıları seviyor benim çocuklar ..
Tam da karbonhidratlar birleşmiş bir de sen yorgunsun canım ikisi bir olunca kötü olmuş kıyamam sanaTarcin ekliyoruz sutlaca evet..
Asucum firin sutlac tercih edilmiyor bizim ev de..
Oglen yemekte patates ve pilav vardi..kan sekerim de hareketlenme oldu kesin...acaip bir uyku elimi bile oynatamiyorum o denli halsizlik offff.agliycam valla ya...
Maşallah diyetin başarılı gidiyor
Biz de yazdıklarını okuyoruz zamanla bizleri de tanırsın
suan plan dışı sadece acıkmıs hissetim forum krpekli domates bisküvi yedim 4 tane fln bol su içtim peşine ara öğün yapmış oldumsen detaylı yaz biz takipteyiz gününü planladığın gibi geçirebilirsen çok başarılı olucak !
Merhaba arkadaslar..
Guzel bir hafta olsun hepimize..
Frida ve yolcu kolayliklar diliyorum size bir atlatsaydiniz hayirlisiyla cok yoruldunuz ikinizde...
Ben de cok yorgunum dun de dinlenemedim pek evin son rotuslerini yaptim utu vb.yemek sutlac istedi cocuklar..
Kotu beslendim son bir kac gun onun artilari var boyle olunca modum dusuyor kendimi kotu hissediyorum..
Cumaya kadar sabitlersem kilomu basari olacak benim icin...
Tarcin ekliyoruz sutlaca evet..
Asucum firin sutlac tercih edilmiyor bizim ev de..
Oglen yemekte patates ve pilav vardi..kan sekerim de hareketlenme oldu kesin...acaip bir uyku elimi bile oynatamiyorum o denli halsizlik offff.agliycam valla ya...
teşekkür ederim birtane yiyim diye düşündüğüm an buraya yazacağım aklıma gelio vazgeçiyorum öğlende 30 dk yürüdüm cok mutluyumm sizlerle beraber olmaktan
suan plan dışı sadece acıkmıs hissetim forum krpekli domates bisküvi yedim 4 tane fln bol su içtim peşine ara öğün yapmış oldum
aksam yemeğini 5de yiyorduk 6 ya alıcam cunku sonra cok acıkıyoruz şimdilik durum böyle :)
işte hafta ortası ben moralim bozulmasın diye tartılmıyoruuuum
hafta sonu annemlerde kıymalı , peynirli ve haşhaşlı börek vardı hepsinden yedim akşamda eve gelince yatım ama uyuyamadım midemdeki börekler beni rahatsız etti birde mağlum günlerimdeyim ki cumaya kadar hayata tartıya çıkmam..
sütlaça yerken tarçın döküyormusuuun ?
sanada hayırlı haftalar canım
cumaya kadar tartılmamki been :))
bişeyler yapmaya çalışıcam demişsin ne yapcan ne yapcan bizede sülee
benimde diğer kardeşimin evi tadilatda gelmiyoruz gitmiyoruz diye üzülme düğünden sonra valizimi toplayıp sana gelicem kalıcam sonrasında hoop evini taşırız dedim
sağol tatlım sizede geçmiş olsun bunuda atlatık
yemeğin dozunu azaltıcam meselaa..ımm bide ekmekten bi kopabilsem gerisi kolay gelicekte olmuyo anacım kocam getiriyo fırından sıcacık missss kokan ekmeleri gelde yemee....tatlı krizine hiç girmiyorum...
kendimizi onlara adamış gibi olmuşuz he..
gülme komşuna gelir başına bacı ne gülüyon..
neden özel olsun teraziözel olmazsa burcun nedir: )
gülme komşuna gelir başına bacı ne gülüyon..
sebze bolca buharda pişirip tuppera koydum tavsiye ederim bu sekilde 3 4 gün taze kalıo tuzsuz ve yağsız dıyette olmasamda sık yaparız severız
neden özel olsun terazi
aaa bacım sana niye güleyim yanlış anlama sakın beni emi: )
topikçe kendimizi onlara adamış gibi olmuşuz dediğine güldüm katıldığım için fikrine: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?