Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

her burcun bir karşıt burcu vardır, 180derece açı misali, bir noktada buluşurlar ama yönleri terstir, zıt burç gibi bişey olurlar genelde.
terazinin karşıt burcu koçtur, bende koçum: )
evet kişilik olarak farklı olmamıza ragmen koçlarla en yakın arkadaşlarım koçbolmuştur hep zıt kutuplar birbirini çeker misali

Tupperlarımı çook severim
bu arada yaşlarınız kaç özel olmazsa ?
ankarada yaşayan var mı
Ben 31 yasindayim canim
her burcun bir karşıt burcu vardır, 180derece açı misali, bir noktada buluşurlar ama yönleri terstir, zıt burç gibi bişey olurlar genelde.
terazinin karşıt burcu koçtur, bende koçum: )
Balik burcunun ters burcu hangisi acaba meyracim

iyi akşamlar
yürüyüşümü yptım geldim epeyce yoruldum bikaç işim vardı halletim
bunlar iyi haberler kötüsü şöyle gelirken simit aldım br tanesini yedim gitmeden de 1 kase yağsız haşlanmış makarnaya peynir ufalayıp yemiştim
daha da kötüsü var
ikisi bir arada eşliğinde epeyce bisküviyi de yedim

Kızlar sizden fikir almak istiyorum
benim salon koltuklarım 20 yıllık aslında durumları fena değil ama özellikle kol kısımları lekeli gibi oldu silinse de gitmiyor
koltuk takımı almaya niyetlenmiştik ama bizi zorlar bütçe açısından diye ve salona oturuyoruz yeme içme herşey salonda örtüsüz kullanamam diye düşünüp vazgeçtim kılıf diktireyim dedim
bugün gidip baktım ölçü alıp tam koltuklara göre istediğimiz renk ve desende diktirebiliyoruz maliyeti 1000 tl civarı tutarmış sizin fikrinizi almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…