ankaradan biri olmasına sevindimBenim yaşım da 40.5 :))
ve ankarada oturuyorum
ben de sevindim :)ankaradan biri olmasına sevindim
eşimde 41 yaşında
o fiyata ancak 1 kanepe alınıyor malesef canımBence 1000 lira çok fazla o fiyata yeni takım bile bulmak mümkün koltuğa giydirilen ortuler var 150 lira filan sanırım tabi kara sizin
Kızlar sizden fikir almak istiyorum
benim salon koltuklarım 20 yıllık aslında durumları fena değil ama özellikle kol kısımları lekeli gibi oldu silinse de gitmiyor
koltuk takımı almaya niyetlenmiştik ama bizi zorlar bütçe açısından diye ve salona oturuyoruz yeme içme herşey salonda örtüsüz kullanamam diye düşünüp vazgeçtim kılıf diktireyim dedim
bugün gidip baktım ölçü alıp tam koltuklara göre istediğimiz renk ve desende diktirebiliyoruz maliyeti 1000 tl civarı tutarmış sizin fikrinizi almak istiyorum
evet 12.5 yaş varben de sevindim :)
eşinle epey yaş farkınız varmış
ankaranıın neresindesiniz ben çankayadayım
iyi akşamlar
yürüyüşümü yptım geldim epeyce yoruldum bikaç işim vardı halletim
bunlar iyi haberler kötüsü şöyle gelirken simit aldım br tanesini yedim gitmeden de 1 kase yağsız haşlanmış makarnaya peynir ufalayıp yemiştim
daha da kötüsü var
ikisi bir arada eşliğinde epeyce bisküviyi de yedim
benim salon koltuklarım 20 yıllık aslında durumları fena değil ama özellikle kol kısımları lekeli gibi oldu silinse de gitmiyor
koltuk takımı almaya niyetlenmiştik ama bizi zorlar bütçe açısından diye ve salona oturuyoruz yeme içme herşey salonda örtüsüz kullanamam diye düşünüp vazgeçtim kılıf diktireyim dedim
bugün gidip baktım ölçü alıp tam koltuklara göre istediğimiz renk ve desende diktirebiliyoruz maliyeti 1000 tl civarı tutarmış sizin fikrinizi almak istiyorum
benim burcum da terazi
en yakın arkadaşlarımdan biri de koç :)
Bundan 10 yil once falan 250 liraya diktirmistim ben ana 1000 lira bencede fazla gibi sen bilirsinKızlar sizden fikir almak istiyorum
Benimde 11.5 yas var esimle arandaevet 12.5 yaş varostimdeyim ben ne bilim 1000 kaplama cok geldi basta ama tamamen yenilenmiş gibi gözükecek sonuçta olabılırde aslında
evet 12.5 yaş varostimdeyim ben ne bilim 1000 kaplama cok geldi basta ama tamamen yenilenmiş gibi gözükecek sonuçta olabılırde aslında
bonus duymasın: )
pek anlamamki ablacım, ama sanki çok gibi 1000tl.
hazır koltuk kanepe örtüleri var, 150-250-300civarı galiba onlarda hoş bence, onlarada bakabilirsin çarşıda, böyle lastikli gibi bürümcek gibi bişey oluyorlar, her koltuğa şıp diye oturuyolar.
birde mavipatiğin dediği gibi 1500e falan bellonadaa istikbaldee var koltuk takımları, araştırırsan 1500e vardır kanatimce.
hayırlısı olsun inş ablacım, bu zamanda çocuk okutmak zor gerçekten..
benimde bir ablam var çok tatlı onun burcuda terazi: )))
Teşekkürler arkadaşlar benim de aklımda 500 civarı bir rakam vardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı yineBundan 10 yil once falan 250 liraya diktirmistim ben ana 1000 lira bencede fazla gibi sen bilirsin
Benimde 11.5 yas var esimle aranda
yaa bu durumun çok + sını gördüm ben ve herkese tavsiye ediyorum ki bekarkende hep buyuk biriyle evlenmek isterdimBundan 10 yil once falan 250 liraya diktirmistim ben ana 1000 lira bencede fazla gibi sen bilirsin
Benimde 11.5 yas var esimle aranda
ne ayrılırlar nede birleşirler: ))))
Adaş dediğin gibi komple yenilemeye kalksam 2 milyarı geçiyor
Kısa vadede koltuk almam zaten zor görünüyor ben sanırım pazarlık felan yapıp diktirecek gibiyim
Ben de eksi bildirmek istiyorum ama bugün fena oldu nefsime hakim olamadım bunda yorulmasın etkisi var sanırım kan Şekerim düştü ondan sapıttım gözüm döndü ama şimdi hem karnım aç hem midem kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?