Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selaaam ben geldim.guzel kisa bi tatil geçirdik.aile gibidi yok ya.bu arada diyet de yalan oldu.ama beni görenler hemen zayıfladğmı farkettiler.ablam sana sanki igne batırılmış da sönmüş gibisin dedi yarından itibaren diyete tekrar başlıyorum.ins bu hafta artı görmem.8 kilo daha vermeyi hedefliyorum.

ben de sevindim :)
eşinle epey yaş farkınız varmış
ankaranıın neresindesiniz ben çankayadayım
evet 12.5 yaş var ostimdeyim ben ne bilim 1000 kaplama cok geldi basta ama tamamen yenilenmiş gibi gözükecek sonuçta olabılırde aslında

bonus duymasın: )

pek anlamamki ablacım, ama sanki çok gibi 1000tl.
hazır koltuk kanepe örtüleri var, 150-250-300civarı galiba onlarda hoş bence, onlarada bakabilirsin çarşıda, böyle lastikli gibi bürümcek gibi bişey oluyorlar, her koltuğa şıp diye oturuyolar.
birde mavipatiğin dediği gibi 1500e falan bellonadaa istikbaldee var koltuk takımları, araştırırsan 1500e vardır kanatimce.
hayırlısı olsun inş ablacım, bu zamanda çocuk okutmak zor gerçekten..

benim burcum da terazi
en yakın arkadaşlarımdan biri de koç :)

benimde bir ablam var çok tatlı onun burcuda terazi: )))

Bundan 10 yil once falan 250 liraya diktirmistim ben ana 1000 lira bencede fazla gibi sen bilirsin
evet 12.5 yaş var ostimdeyim ben ne bilim 1000 kaplama cok geldi basta ama tamamen yenilenmiş gibi gözükecek sonuçta olabılırde aslında
Benimde 11.5 yas var esimle aranda

Bundan 10 yil once falan 250 liraya diktirmistim ben ana 1000 lira bencede fazla gibi sen bilirsin

Teşekkürler arkadaşlar benim de aklımda 500 civarı bir rakam vardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı yine
Ama gerçekten Yüzleri değişmiş gibi oluyor tamamen üstlerine Ölçü alıp dikiliyor
Az daha düşünüp karar veririz artık bakalım hayırlısı

Asucum 1500 civarı koltuk alma...Bizler sık sık ev eşyası değiştirmediğimiz için almışken iyisini almak gerek bir de sürekli salon da oturuluyor...
Giydirme olanları düşün 1000 tl biraz yüksek bir kaç yere daha bak pazarlık yap 3 aşağı 5 yukarı anlaşırsın inşş..

----

Bengisu hoşgeldin canım...Bugün işbaşı yapmak zor gelmiştir :))

Son düzenleme:

yaa bu durumun çok + sını gördüm ben ve herkese tavsiye ediyorum ki bekarkende hep buyuk biriyle evlenmek isterdim

ne ayrılırlar nede birleşirler: ))))

meyroş benim burcum akrep yaa benim zıt burcum ne ?

bide sen aylık olarak ay hangi burçta diye takip ediyormusun ? yani ayın insan üzerindeki etkilerine dikkat ediyormusun ?

adaş zor bir durum ki bu durumda bende çok kalırım :) 1000 tl sadece yüz için çok fazla yine 3. bir seçenekde şöyle koltuklarının iskeleti sağamsa 1500 tl filan singeriyle birlikte kompile yüzünü kaplama olarak yenilesen ? yada buda uymasa biraz daha araştır uygun bir örtü al o kadar para örtüye verirsen bu sefer yine verdiğin para yüzünden koltuk alma işi uzadıkça uzayacak he ne dersin....

battaniyemi makineye atım yıkadı yıkadı durulamaya kurulamaya geçemedi leğene aldım banyoda beni bekliyor sabaha kalıcak elde yıkancak mecburen bu seferde silikon yastık attım makineye bu sefer yıkar inş.

kızlar ben bu haftada eksi bildircem kaliba geçen hafta duvarları silmiştim biraz bayağı eksi bildirdim şimdide mutfak dolaplarını siliyorum tavana kadar kas yaptım resmen cumaya liste başı benim garantii

Adaş dediğin gibi komple yenilemeye kalksam 2 milyarı geçiyor
Kısa vadede koltuk almam zaten zor görünüyor ben sanırım pazarlık felan yapıp diktirecek gibiyim
Ben de eksi bildirmek istiyorum ama bugün fena oldu nefsime hakim olamadım bunda yorulmamın etkisi var sanırım kan Şekerim düştü ondan sapıttım gözüm döndü ama şimdi hem karnım aç hem midem kötü

oldu o zaman sen yine koltuklar için araştırmanı pazarlığını yaparsın. gönlünce olsunda yediklerinide boşver kalk bir sür ısıt yaa tarçın yada kahve katıp iç iyi gelir kahve daha iyi olur herhalde...

Zıt burcum kova mıkiii acaba meyra demeden inanmam :))))

Nilüş ben seni seviyorum canım yaa öyle bir zıtlık görmedim fazla duygusal olman dışında bişey yok yani :)))

O değilde benim kız kardeşim kovaa ne onsuz olabilirim nede onunla didişip dururuz .....

Tırstım simdi haaaa....

Meyra çabuuuk geel lütfen ...

Yena cidimisin kafamı buluyon benleee )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…